BlackBerry 8820 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry 8820 Opinie o BlackBerry 8820

BlackBerry 8820

w sumie: 13
  • 0

    1. ~kyoto  2007-07-20 11:26:22  host: 212.160.172.70

    ładne cacko! sdhc do 32 gb + wifi =) unifon w orange i rozmowy za darmo (99 abo) =P

  • 0

    2. ~WyprasujMnie  2007-07-20 16:39:56  host: ckn175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm... Mi się podoba... Funkcjonalny, duży czytelny wyświetlacz, 520h czuwania (wiadomo, to tylko dane producenta, ale...), EDGE, WiFi... Wszystko, co fon mieć powinien. Teraz używam M600i (przesiadłem się z K750i@W800i) i powiem szczerze że wcale mi aparatu nie brakuje - kieruję to do osób których wypowiedzi brzmią "bez foto? ale kicha...". Pozdrawiam

  • 0

    3.  2007-07-20 17:09:55

    komputer to ja mam w domu

  • 0

    4. ~tatat  2007-07-20 23:34:32  host: aayt171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja pi****** obsługa kart do 32 gb

  • 0

    5. ~Jimi  2007-07-21 02:04:33  host: egt54.internetdsl.tpnet.pl

    No... to jest maszyna ^^

  • 0

    6. ~Waldek  2007-07-26 10:11:59  host: egle-gw.pgnig.pl

    brak mozliwosci skonfigurowania skrzynki email poza BlackBerry, brak mozliwosci synchronizacji z Outlookiem, kibel na maxa

  • 0

    7. ~H8R  2007-08-26 12:25:00  host: 87-205-185-93.adsl.inetia.pl

    *Waldek - no niby tak, ale jak w firmie stoi BES to mozna go skonfigurowac do wspolpracy z infrastruktura Exchange czy innym Lotusem a chyba wlasnie o to chodzi w tych urzadzeniach.

  • 0

    8. ~karchenka  2007-08-26 21:29:10  host: 82.160.72.2

    LiLo ma podobny ale oczywiescie duzo duzo NOWSZY heheh

  • 0

    9. ~pedro  2007-10-02 19:48:41  host: 85-128-124-43.citynet.pl

    waldek- jesli masz konto blackberry to spokojnie mozesz w konfiguracji konta dopisac inne serwery poczty. Ja odbieram poczte na wp i z firmowego serwera.

  • 0

    10. ~znawca  2007-11-22 19:30:42  host: atropos.tpi.pl

    *(3)soul blade - ale możesz mieć taki komputer także w podróży

  • 0

    11. ~rk  2008-07-03 23:45:14  host: host-ip155-91.crowley.pl

    waldek, waldek... to mój kolejny RIM, i zapewniam Cię, że chodzi na nim niemalże każde konto imap i pop3 w wersji BIS, a spróbuj jako klienta e-mail utworzyć gmaila w dowolnym telefonie bez ich aplikacji. W blackberry śmiga:) równocześnie z kontem korp na exchange'u w BESie. A synchronizuję go z outlookiem expres w prywatnym koncie i exchange w pracowym :)

  • 0

    12. ~pytajacy  2008-09-30 09:52:54  host: 195.177.212.225

    Czy moze ktos poradzic jak zsynchronizowac poczte WP z tym cackiem ? Dzieki za pomoc !

  • 0

    13. ~.JaC  2010-08-28 09:26:38  host: nat-3.net-serwis.pl

    Czy BB da się synchronizowac z MS Outlook Express 6.0 ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet