BlackBerry 8800 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry 8800 Opinie o BlackBerry 8800

BlackBerry 8800

w sumie: 21
  • 0

    1. ~wawrzekpl  2007-06-01 00:10:34  host: nat-ana-202-41.globalconnect.pl

    alternatywa nokii e61, jednak niedopracowana funkcjonalnie i pewnie cenowo nie trafi w gusta polskich biznesmenow:)

  • 0

    2. ~tailormade  2007-08-19 01:03:44  host: eeh71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wawrzek... i tu się przyjacielu mylisz, telefon dla biznesmena to narzędzie do komunikowania się, nie do zabaw audiofilskich, czy fotoamatorskich... Ja polecam, telefon ma wszystko co powinien mieć telefon, ponadto ma o wiele więcej... Opinie tych, którzy cenią ilość poszczególnych funkcji nad korzystanie z nich w praktyce są mało przekonujące...

  • 0

    3. ~dzudo  2007-08-28 12:36:24  host: acc884c0.ipt.aol.com

    Czy ktos go ma ? Jak dziala GPS z mapami blacka, wiem ze do niego mozna wgrac mapy google za darmo. Jakies doswiadczenia prosze o opinie

  • 0

    4. ~  2007-10-08 19:44:04  host: axe84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam produkuje te telefony w Czechach w Kladnie firma nazywa sie Celestica :D

  • 0

    5. ~lipas  2007-10-09 21:06:29  host: 5ac9fb5b.bb.sky.com

    ja mam ten telefon ale zupelnie nie wiem jak wgrac te mapy z google

  • 0

    6. ~  2007-11-15 23:16:28  host: f142-154.opera-mini.net

    Bardzo porządny sprzęt. Można powiedzieć że przenośne biuro, jeszcze biorąc pod uwagę czas działania, prawie nie ma mu co do zarzucenia. Działanie poczty wyśmienite, aż chce się wysyłać maile, oraz inne wiadomości. Jednym słowem, komputer w kieszeni. Nic dodać nic ująć. Polecam. Moja ocena to 9.

  • 0

    7. ~Observer  2007-12-19 17:43:44  host: 217.153.180.6

    Telefon SUPER - funckje biznesowe i design. Nie wiem tylko czy można na niego wgrać NaviExperta lub coś podobnego, abym mógł w aucie korzystać z nawigacji w trasie.

  • 0

    8. ~czech  2007-12-27 13:45:50  host: cjh229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elegancki kombajn.... i bateria marzenie...

  • 0

    9. ~mmm  2008-02-05 12:55:56  host: 212.160.172.70

    takie se nie ma nic ciekawego poza pushemail moje hp6515 które mam od 3 lat ma więcej myśle ze tylko jako narzędzie do emaili to ok

  • 0

    10. ~Mazur  2008-03-10 20:51:10  host: chello089079062075.chello.pl

    mam ten telefon i za nic nie moge ustawic w nim przegladarki internetowek, potrzebuje pomocy...

  • 0

    11. ~Bajan  2008-10-20 22:03:54  host: 212-102-17-203.adsl.inetia.pl

    mam pytanie mozna na nim wgrywac gry :)? batrdzo bym prosil o odpowiedz moje gg 13805183 bede wczieczny :))

  • 0

    12. ~jaro  2009-06-19 14:43:10  host: 80.51.9.70

    dziwny ten fon brak podziału na skrzynkę nadawczą i odbiorczą w sms-ach wszystko w jednym się miesza nie da się wysyłać esów z listy kontaktów a jedynie wpisując ręcznie numer poza tym przez bluetooth nie da się przesyłać gdzieś słyszałem że służy jedynie do podłączenia słuchawki bezprzewdowej...

  • 0

    13. ~  2009-09-17 18:01:09  host: acct41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to nie da się przesyłać przez bluetooth? wystarczy tylko wybrac: odbierz za pomocą bluetooth i już. sms'y też wysyła się bez problemu (można wybierać z książki bo inaczej był by to absurd) a do tego świetnie się je pisze. Mam go już od prawie 2 lat i jestem bardzo z niego zadowolony

  • 0

    14. ~dawidek  2009-12-12 21:35:45  host: adkm30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie chce kupić ten telefon ale nie wiem jak głośno GRA

  • 0

    15. ~Adam [Rysiu]  2010-02-06 09:28:29  host: public629.cdma.centertel.pl

    Neznam tego telefonu ale mój specjalista go ma i to jest telefon do robienia zdięci ani do zabawy to jest telefon do pracy bo widosa

  • 0

    16. ~seboo  2010-03-27 18:09:04  host: 51.54.51.80.easy-com.pl

    mam problem 1sms ma 70 znakow i liczy po nich 2giego smsa gdzie zmienic to??by miec normalnie 160 znakow?? pomoze ktos 788633166

  • 0

    17. ~Kuba  2010-04-16 19:52:47  host: 62-148-81-118.ip.netia.com.pl

    Przestaw sobie tam sprowadzanie smsow z Polskiego na Angielski, tak to juz jest z polskimi znakami.

  • 0

    18. ~radomiak  2010-10-19 10:41:20  host: chello089076067147.chello.pl

    chciałbym podzielic sie opinia na temat BB 8800. Mam ten telefon od blisko miesiaca, telefonów mialem juz wiele, male, duze, rozkladane , rozsuwane, smartphony itd, ale to moje pierwsze BlackBerry, i musze powiedziec ze jestem zadowolony. bateria trzyma nawet 8 dni- dzwonie i smsuje bardzo czesto + bawie sie nim non stop. Jakos wykonania materiałow jest wysmienita, ekran i jest bardzo przejrzysty i ma dobra rozdzielczosc- za pomoca jednego guzika na obudowie mozna bardziej lub mniej go podswietlic. klawiatura jest wygodna ale chwilke zajeło mi przestawienie sie z pełnej qwert nokii e61. poza tym wszystko ok, track ball to fajna zabawka, czasem jest niedokładny ale za to rekompensuje predkoscia poruszania sie po menu. dzwieki w telefonia sa głosne i czyste, wybieranie telefonu i dzwonienie przez zestaw takze nie sprawia problemow, ciekawe jest automatyczne przestawiani profili po włozeniu telefonu do etui, jednym jego minusem jest to ze jest dosc duze i ma nieodczepialny klips do paska. wiec albo przy pasku albo mamy mega wypchana kieszen.

  • 0

    19. ~gief  2011-02-19 16:50:13  host: aamb130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 lata, ale już po 5 miesiącach z niego zrezygnowałam. Szczerze mówiąc oprócz opcji e-mail nic nie działa tak jak powinno, może ewentualnie surfowanie po necie jest wygodne(oczywiscie po porzednim zainstalowaniu opery). Nie wiem czemu ale nie ma mozliwosci wgrywania plików dźwiękowych powyżej 3mb ? Dziwne oprogramowanie kłóci się z wieloma programami które chce się samemu wgrac, wgrany system GPS jest bardzo google maps też jak wspomniałam nie da się wgrac. Mało intuicyjny, cięzko się go obsługuje, tak naprawde prawier nic w nim nie działa odpowiednio. Aha a co do track ball po pewnym czasie tak jak stare joysticki wyjeżdża sie a w tym telefonie to bez tego ani rusz. Ogólnie wielka porażka!!! Nie polecam, tym bardziej, ze cena nie adekwatna do jakości !

  • 0

    20. ~czarna  2012-01-21 12:08:20  host: 94-40-28-2.tktelekom.pl

    nie widze problemu w graniu plikow dźwiekowych powyżej 3mb, co do kwestii sms owszemm w ogólnej obcji sie mieszają, ale wystarczy wejśc w funkcje dodatkowe i wybrać opcję pokaż folder i tam już wybierasz skrzynke nadawcza lub odbiorczą

  • 0

    21. ~mt  2013-07-24 01:21:05  host: grochowska78.cdp.entel.pl

    Miałem wiele telefonów przed nim.8800 mam już parę lat i choć bajerów nie ma to jestem z niego bardzo zadowolony. Przede wszyskim 5+ za jakość wykonania

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet