BlackBerry 8700f - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry 8700f Opinie o BlackBerry 8700f

BlackBerry 8700f

w sumie: 12
  • 0

    1.  2007-04-09 21:42:53

    świetny telefon, jedna z lepszych pozycji firmy Blackberry. Miałem go przez jakiś czas i gorąco go mogę polecić.

  • 0

    2. ~kurna  2007-06-15 18:22:45  host: aaqg201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zasrane gowno dalem za niego kupe kasy i co i sie bardzo zawiodlem kurde niekupujcie tego zlomu nikt niechcial go pozniej odkupic;/

  • 0

    3. ~Darek  2007-08-31 08:00:16  host: 195.205.178.147

    Telefon dla wymagających i inteligentnych. Na pewno nie przyda się dla tych, którzy kupują komórki dla fajnych gier albo dzwonków...Nie wyobrażam sobie businessu bez tego telefonu...

  • 0

    4. ~7290  2007-11-18 19:39:55  host: acnq41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam starszą wersję i zgadzam się że to jest telefon dla człowieka biznesu a nie dla dresa.

  • 0

    5. ~grabe  2008-03-16 11:03:52  host: inet20909nc-2.eranet.pl

    czy ktos moze wie ktory blackberry ma umts? Chcialem go uzywac do laczenia z netem w laptopie. I jeszcze musi dzialac jako modem

  • 0

    6. ~mikus771  2008-12-08 09:26:06  host: acya170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja właśnie kopiłem ten model. zobaczę jak będzie chodził i na pewno rzetelną relacje zostawię :)

  • 0

    7. ~  2008-12-13 16:32:10  host: acxp221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupilem tan telefonik i powiem szczerze ze pierwsze wrazenia sa pozytywne. jest on troche inny niz wszystkie do tej pory co mialem ale podoba mi sie bardzo :) nie doszedlem tylko jak blokowac klawiature... moze ktos pomoze ? :)

  • 0

    8. ~bb  2008-12-25 22:02:58  host: nat-mi3.aster.pl

    jedna z ikonek w telefonie to powinna być taka kłódeczka jak ją zaznaczysz to tel się zablokuje potem rolką z boku musisz ruszyć i wybrać odblokuj żeby odblokować tak przynajmniej jest w starszym modelu a na screenach ikonka kłódki jest:)

  • 0

    9. ~  2009-05-10 08:00:04  host: f142-044.opera-mini.net

    Kupilem ten telefon i w sumie jestem zadowolony... Jednak widzialem opinie jakiegos idioty ze sysytem operacyjny jest oparty na javie, bb ma swoj system i specjalne aplikacje ktore cholernie ciezko znalezc ale sa. Nie rozkminilem dlaczego aplikacje na bb trzeba instalowac przez kabel... Troche bez sensu. Ale jego duza zaleta jest oryginalnosc. Bb jest poprostu telefonem biznesowym lub dla mlodego ale wymagajacego uzytkownika. Odpalam przegladarke , opere i dodatkowo pisze esemesy bez zarzutow. Nie ma aparatu bo to przeciez telefon nie aparat, nie ma karty pamieci bo to nie jest odtwarzacz. Za cene bb nie da sie kupic czegos lepszego.

  • 0

    10. ~:)  2009-11-07 15:49:53  host: cpc2-nott8-0-0-cust465.nott.cable.ntl.com

    mam ten telefon juz od jakiegos czasu i serdecznie moge go polecic.

  • 0

    11. ~paula  2010-07-06 21:21:29  host: acgz100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi działa w połączeniu,dochodzą smsy ale ja nie moge wysyłac wyskakuje mi cos o połaczeniu radiowym,ze mam właczyc....pomocy

  • 0

    12. ~pitek  2011-01-12 22:35:24  host: host133.radixkom.pl

    witam także zakupiłem ten model i jestem z niego bardzo zadowolony a żwby odblokować klawiaturę należy w cisnąć gwiazdke a nastepnie ok i to wszystko co mam do powiedzenia na ten temat polecam na 100% ten telefon

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet