BenQ Z2 - opinie
Telefony BenQ BenQ Z2 Opinie o BenQ Z2

BenQ Z2

w sumie: 22
  • 0

    1. ~kajak  2005-03-22 08:13:00  host: aeh50.internetdsl.tpnet.pl

    zaje fajny telefon jest super!!!!!!!!!!

  • 0

    2. ~krystek  2005-03-22 14:29:00  host: aai42.internetdsl.tpnet.pl

    tylko z której strony to przyomina telefon?
    biorąc pod uwagę że pewnie będzie kosztował krocie, to powinien mieć conajmniej 5 Mpix :)

  • 0

    3. ~ktos  2005-05-08 13:45:00  host: ddk252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielkie gowno i to przypomina telefon od ktorej strony nigdy tego nie kupie

  • 0

    4. ~jajo164352  2005-05-12 00:10:00  host: aw230.internetdsl.tpnet.pl

    a ja bym to wileke nieprzypominajace telefonu gowno chcial ciekawe gdzie mozna go dostac wie ktos

  • 0

    5. ~  2005-06-01 16:30:00  host: bmy13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten jest spox zobacz jaki jest mały

  • 0

    6. ~nawigator4  2005-08-06 22:48:42  host: dzx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi kurcze coo to jest !! poprostu zwyłky szjas ! wyobrazcie sobie taką sytuacje !! idziesz sobie przez miasto ktoś dzwoni a Ty wyciągasz takie coś kwadratowe !! ktoś na Ciebie spojrzy i zobaczy gościa trzymajacego walkmana przy uchu !! siara na maxa!! :)

  • 0

    7. ~chris  2005-08-12 14:54:10  host: tg62.internetdsl.tpnet.pl

    stanie sie symbolem jak nie robic telefonow :)

  • 0

    8. ~Qb!k  2005-09-10 10:41:00  host: anv208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no dobra na pewno taki oryginalny z wyglądu telefon będzie kosztował koszmarne pieniądze.. nawet nie ma PDA jedyne 1,3 Mpix i wogóle taki jakośbrzydki i nie wygodny sie wydaje :P

  • 0

    9. ~stasiu  2005-09-10 17:30:58  host: agi207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprostu żałosne
    lepiej kupić cyrówke z 5 Mpix a nie jakiś telefon podobny do cyfrówki o 1,3Mpix

  • 0

    10. ~  2005-10-08 17:57:48  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    stasiu Masz rację,telefon jest do dzwonienia a cyfrówka do zdjęć!:)

  • 0

    11. ~  2005-10-08 17:59:15  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Taki telefon powinien kosztować poniżej 200zł.;)

  • 0

    12. ~daskaczka  2005-11-11 16:16:09  host: aax71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    totalne nieporozumienie ;/

  • 0

    13. ~dedi  2006-03-21 19:53:51  host: aid81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie moge go kupic??

  • 0

    14. ~  2006-05-20 09:16:34  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest prawie taki sam jak nokia 7600

  • 0

    15. ~tellimenos@interia.pl  2006-09-07 19:13:48  host: host172-249.pool8717.interbusiness.it

    ten telefon nie ma usb a jest w nim mp3 to jakies zarty zaplacilem za niego 270euro i nic nie jest wart a na naprawe czekalem ponad 1 miesiac i teraz szukam kabla do niego nawet oprogramowania nie ma nie polecam tego telefonu

  • 0

    16. ~te  2006-09-24 12:19:09  host: host200-28-dynamic.17-87-r.retail.telecomitalia.it

    gdzie moge dostac usb do tego benqa i oprogramowanie?

  • 0

    17. ~:P  2007-04-21 19:16:40  host: wenus.isystem.com.pl

    zauwazcie iz mozna rozmawiac przez ten tel tylko prawym uchem !!

  • 0

    18. ~  2007-05-04 13:41:17  host: 212.160.172.70

    dlaczego tylko prawym uchem??? przekrecisz telefon z pozycji jak na zdjeciu w lewo i bedziesz mogl rozmawiac lewym :-/ przynajmniej ja tak to sobie wyobrazam... moim zdaniem orginalny dla ludzi ktorzy lubia sie wyrozniac wsrod tysiecy takich samych noki ,se i motek :} chociaz lubie wszystkie te marki bo kazda ma cos ciekawego do zaoferowania to ten tel jest ciekawa forma nowoczesnego wzornictwa... nie koniecznie ergonomiczna , poniewaz ciezko pewnie sie przystosowac do nowego ukladu klawiatory... osobiscie kupilbym ten tel... :}

  • 0

    19. ~Agniska  2007-05-16 20:26:52  host: 212.160.86.252

    czy to mozna nazwac telefonem :D

  • 0

    20. ~mam Nokie 5310  2008-10-27 12:05:24  host: gw.artronik.net

    cóż to za chedzbefel (cegłofon)

  • 0

    21. ~d  2008-11-11 18:38:25  host: system858917593.mtvk.pl

    Ale cegła! Zbytnio zaszpanowany wyglądem ;PP Nic fajnego! ;/

  • 0

    22. ~JanosiQ  2014-05-09 14:29:34  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    To jest Nokia 7600 :D wykonanie BenQa

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet