BenQ Siemens S81 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens S81 Opinie o BenQ Siemens S81

BenQ Siemens S81

w sumie: 18
  • 0

    1. ~sokol  2006-02-15 13:46:48  host: abol57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to sie stalo ze ben q i siemens sa razem? czy to nie jest taka sama fuzja jak sony z ericssonem swojego czasu? jak na poczatek produkcji nowych tele to s81 prezentuje sie zaj... ema!

  • 0

    2. ~Qbas5  2006-02-15 17:00:48  host: 82.139.47.33

    jakiś taki przeciętny :/ nic specjalnego nie widze

  • 0

    3.  2006-02-15 18:48:32

    Bardzo ładny z wyglądu:)

  • 0

    4.  2006-02-16 00:26:27

    Qbas5 wiesz ja tez tu nic specjalnego nie widze. 256 tys kolorow, 32mb na pokladzie, karty pamieci, otwarzacz mp3, dwa aparaty (3G) z czego jeden 1,3mpx, polifonia 72 glosy, bluetooth i 13mm grubosci. Co drugi telefon na rynku jest taki albo lepszy. Moj jeszcze robi pranie. Faktycznie - nic nadzwyczajnego, bo kumpla telefon zawozi go jeszcze do pracy.

  • 0

    5. ~Dawid  2006-02-16 12:19:07  host: 80.51.206.166

    Bardzo przypomina SE V600 a przyciski jak w noki!!

  • 0

    6. ~Monia  2006-02-26 23:43:41  host: auq45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha, gothaur, świetny koment (uwielbiam sarkazm :P). Zauważyłam, że większość wypowiadających się oczekuje od telefonów Bóg wie czego, a sami (przypuszczam) nie mają lepszych niż średniej klasy komórek. Poza tym, krytkują aparaty, których nawet nie trzymali w ręku i nie 'bawili' się nim, a w takim razie nie widzę sensu wypowiadania się na temat, na który nie ma się pojęcia ;] Mnie się ten tel. nie podoba z wyglądu natomiast funkcje ma całkiem niezłe (podobne jak w moim telefonie, K600i). A z współpracy Siemensa z BenQ jestem zadowolona, bo widać postępy i w designie, i w wyposażeniu, kto wie czy ja, uprzedzona do Siemensów, nie nabędę niedługo 'tworu' tych oto producentów? ;)

  • 0

    7. ~benton  2006-03-30 22:47:07  host: polpak3.alpat.net

    Ja chcę ten telefon...Jeszcze do niedawna Siemens robił naprawdę słabe telefony.Choć ja na C75 nie narzekam za bardzo...Nie mniej od czasu połączenia z Benq obserwuje coraz ciekawsze produkty...Niedługo B-S może być najlepszym producentem telefonów...

  • 0

    8. ~benton  2006-05-14 20:42:48  host: bzx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    benton BenQ Siemens nie ma szans dorównać Noki Sony Ericssonowi czy Samsungowi.

  • 0

    9. ~nick_0123  2006-07-26 14:27:29  host: efi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to są te telefony z TV ?

  • 0

    10. ~bylec  2006-08-18 23:30:09  host: eox202.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo ładny aparacik. Ciekawe jak sie sprawuje w użytkowaniu, menu, bateryjka itp.

  • 0

    11. ~Math  2006-08-22 14:22:13  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Ale ściemniany telefon! Poskładali jakby sagemy, sony ericssona i nokie i wyszła tak hybryda!!!Fee brzydal z niego straszny!!!

  • 0

    12. ~81lol  2006-09-21 08:38:40  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    yo ile ten telefon kosztuje i w jakim operatorze mozna go dostać?? prosze o otpowiec

  • 0

    13. ~brain1990  2006-10-21 23:45:07  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to samo co S75 nic szczególnego

  • 0

    14. ~zaintereowany  2007-02-26 13:44:29  host: apd94.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ten telefon lampe błyskową??

  • 0

    15. ~wilk  2007-03-07 20:38:47  host: zmp-225-23.ray.net.pl

    niby fajny ale ma bardzo maBo [rzydatnych szczególików takich jak ma chociazby moj stary siemens c75. Mozna powiedziec ze troche sie zawiodlem chociaz swoje zalety ma

  • 0

    16. ~grubas  2007-03-12 20:02:29  host: deu193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To typowa biznesuwa bez względnych bajerów

  • 0

    17. ~  2007-05-06 17:11:57  host: ebo188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1,2 m p to za mało na taki telefon wolę nokie 6233

  • 0

    18. ~  2007-05-27 15:10:19  host: host-ip53-13.crowley.pl

    SKODA że niema IRDA

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet