BenQ Siemens S81 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens S81 Opinie o BenQ Siemens S81

BenQ Siemens S81

w sumie: 18
  • 0

    1. ~sokol  2006-02-15 13:46:48  host: abol57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to sie stalo ze ben q i siemens sa razem? czy to nie jest taka sama fuzja jak sony z ericssonem swojego czasu? jak na poczatek produkcji nowych tele to s81 prezentuje sie zaj... ema!

  • 0

    2. ~Qbas5  2006-02-15 17:00:48  host: 82.139.47.33

    jakiś taki przeciętny :/ nic specjalnego nie widze

  • 0

    3.  2006-02-15 18:48:32

    Bardzo ładny z wyglądu:)

  • 0

    4.  2006-02-16 00:26:27

    Qbas5 wiesz ja tez tu nic specjalnego nie widze. 256 tys kolorow, 32mb na pokladzie, karty pamieci, otwarzacz mp3, dwa aparaty (3G) z czego jeden 1,3mpx, polifonia 72 glosy, bluetooth i 13mm grubosci. Co drugi telefon na rynku jest taki albo lepszy. Moj jeszcze robi pranie. Faktycznie - nic nadzwyczajnego, bo kumpla telefon zawozi go jeszcze do pracy.

  • 0

    5. ~Dawid  2006-02-16 12:19:07  host: 80.51.206.166

    Bardzo przypomina SE V600 a przyciski jak w noki!!

  • 0

    6. ~Monia  2006-02-26 23:43:41  host: auq45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha, gothaur, świetny koment (uwielbiam sarkazm :P). Zauważyłam, że większość wypowiadających się oczekuje od telefonów Bóg wie czego, a sami (przypuszczam) nie mają lepszych niż średniej klasy komórek. Poza tym, krytkują aparaty, których nawet nie trzymali w ręku i nie 'bawili' się nim, a w takim razie nie widzę sensu wypowiadania się na temat, na który nie ma się pojęcia ;] Mnie się ten tel. nie podoba z wyglądu natomiast funkcje ma całkiem niezłe (podobne jak w moim telefonie, K600i). A z współpracy Siemensa z BenQ jestem zadowolona, bo widać postępy i w designie, i w wyposażeniu, kto wie czy ja, uprzedzona do Siemensów, nie nabędę niedługo 'tworu' tych oto producentów? ;)

  • 0

    7. ~benton  2006-03-30 22:47:07  host: polpak3.alpat.net

    Ja chcę ten telefon...Jeszcze do niedawna Siemens robił naprawdę słabe telefony.Choć ja na C75 nie narzekam za bardzo...Nie mniej od czasu połączenia z Benq obserwuje coraz ciekawsze produkty...Niedługo B-S może być najlepszym producentem telefonów...

  • 0

    8. ~benton  2006-05-14 20:42:48  host: bzx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    benton BenQ Siemens nie ma szans dorównać Noki Sony Ericssonowi czy Samsungowi.

  • 0

    9. ~nick_0123  2006-07-26 14:27:29  host: efi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to są te telefony z TV ?

  • 0

    10. ~bylec  2006-08-18 23:30:09  host: eox202.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo ładny aparacik. Ciekawe jak sie sprawuje w użytkowaniu, menu, bateryjka itp.

  • 0

    11. ~Math  2006-08-22 14:22:13  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Ale ściemniany telefon! Poskładali jakby sagemy, sony ericssona i nokie i wyszła tak hybryda!!!Fee brzydal z niego straszny!!!

  • 0

    12. ~81lol  2006-09-21 08:38:40  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    yo ile ten telefon kosztuje i w jakim operatorze mozna go dostać?? prosze o otpowiec

  • 0

    13. ~brain1990  2006-10-21 23:45:07  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to samo co S75 nic szczególnego

  • 0

    14. ~zaintereowany  2007-02-26 13:44:29  host: apd94.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ten telefon lampe błyskową??

  • 0

    15. ~wilk  2007-03-07 20:38:47  host: zmp-225-23.ray.net.pl

    niby fajny ale ma bardzo maBo [rzydatnych szczególików takich jak ma chociazby moj stary siemens c75. Mozna powiedziec ze troche sie zawiodlem chociaz swoje zalety ma

  • 0

    16. ~grubas  2007-03-12 20:02:29  host: deu193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To typowa biznesuwa bez względnych bajerów

  • 0

    17. ~  2007-05-06 17:11:57  host: ebo188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1,2 m p to za mało na taki telefon wolę nokie 6233

  • 0

    18. ~  2007-05-27 15:10:19  host: host-ip53-13.crowley.pl

    SKODA że niema IRDA

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-234-233-48.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Red Bull Mobile?

Red Bull Mobile zaprezentował nową energetyczną ofertę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet