BenQ Siemens P51 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens P51 Opinie o BenQ Siemens P51

BenQ Siemens P51

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2006-03-09 22:50:48  host: dkw134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cieszy mnie to ,że coraz większa i ostrzejsza konkurencja ......w końcu powinniśmy my klienci na tym skorzystać =)

  • 0

    2.  2006-03-09 23:01:32

    Nawet fajny qwerty, dotykowy wyswietlacz itp. ciekawe czy ma karty pamieci?? :)

  • 0

    3.  2006-03-10 17:42:41

    Świetny konkurent dla MPx220 i P910-brawo : )
    Jeszcze brakuje tu symbiana, ale jest windows i jest suuuuuper : )

  • 0

    4.  2006-03-23 18:59:07

    No jest baardoz nieźle bo na pewno będzie tańszy od konkurentów.. Dziwi i rozczarowuje brak slotu na karty pamieci! Tej klasy telefon powinien być w go wyposażony, chyba że /jak SE serii M) ma 4Gb pamieci ;-)

  • 0

    5. ~matik  2006-04-06 20:54:07  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    chciałem powiedzieć że telefon Benq-Siemens p51 ma karty MMC !!

  • 0

    6. ~  2006-05-13 22:03:29  host: cax181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejna porażka BenQ-Siemens'a. W porównaniu do Noki N61 nie ma szans pod każdym względem: jakość i wygląd.

  • 0

    7. ~Doda!  2006-05-30 21:45:06  host: axd40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko jest ładniejsze od e61 (to jest kierowane do tego anonima przede mną). Tamta to jest ogromna cegła, paskudna jak nie wiem co. A ten BenQ? Jest przy niej jak Mona Liza przy jakimś wstrętnym grubasie (nie mam nic do grubych ^^), tamta piękna i zgrabna, a tamten niewymiarowy i aż nie chce się na niego patrzeć! Fajny smartphon, dużo funkcji i dobrze, że zachowując normalne wymiary ma pełną klawiaturę:) ciekawe tylko czy ma IrDĘ i te karty pamięci? Ja osobiście mam niezbyt miłe doznania z kartami MMC, ale w końcu nie każdy telefon musi się tak rozwalać jak mój i nie każdy musi wciąż trafiać na wadliwe karty pamięci^^ Chyba sobie go kupię:) Pozdro!

  • 0

    8.  2006-06-06 21:22:52

    Podoba Ci się Mona Liza? Gratuluję gustu.

  • 0

    9. ~tomi  2006-06-19 09:33:25  host: 212.160.172.70

    No i ma GPSa wbudowanego. I slot na karty też ma. I procesor 400. Miałem w rękach Benq P50 i bardzo mi pasował. W P51 obudowa ta sama, bebechy prawie te same + kilka nowych rzeczy (jak właśnie GPS). Jak dla mnie niczego już mu nie brakuje (no może lepszego aparatu, coś jak SE K800). Tylko cena zwali pewnie z nóg. Widziałem w zapowiedzach w granicach 600$ w Stanach, czyli u nas trzeba liczyć co najmniej jeszcze razy półtora.

  • 0

    10. ~fLame  2006-09-02 13:05:14  host: aakt146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja pierniczę,na tym 'forum' macie jakas chora jazde na nokie.
    przeciez to przeklamowany badziew. wydaliscie grube tysiaki na syf i myslicie ze to juz najlepsze co moze byc...

    ten smartphone z windosem, gpsem, wifi bije wszystko inne.

  • 0

    11. ~slimak  2007-05-04 14:07:11  host: 212.160.172.70

    xbart se z serii M ( a dokladniej M600, innego nie znam) ma 80MB i slot na karte... pomylilo Ci sie z SE 950i ...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet