BenQ Siemens M81 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens M81 Opinie o BenQ Siemens M81

BenQ Siemens M81

w sumie: 32
  • 0

    1. ~  2006-06-13 19:18:29  host: 213.199.252.61

    wyglada okropnie

  • 0

    2. ~wirusek  2006-06-13 19:35:11  host: ip-193-19-212-18.static.metro.comel-it.com

    z wyglądu jest taki sobie ale opcje dość przyzwoite. Tylke ciekawe ile jeszcze będzie kosztował?? ;)

  • 0

    3. ~Miki55  2006-06-13 20:18:30  host: absi18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, no, no, nareście siemens się postarał :-D

  • 0

    4.  2006-06-13 20:34:01

    I kolejny super wytrzymały fonik siemensa : )
    Ale wydaje mi się, że M75 jest lepszy... :|

  • 0

    5.  2006-06-13 22:34:08

    O fuu!!! Nawet Nokia 5500 jest od niego ładniejsza i oczywiście bradziej na czasie jeżeli chodzi o funkcje.

  • 0

    6. ~tubu  2006-06-14 09:41:54  host: 81.219.69.160

    moim zdaniem bedzie to nastepca C65 ktory byl skierowany do mlodziezy/dzieci nie jest to typowa M'ka a opcje tez choc dobre blizej im do Cseries

  • 0

    7. ~  2006-06-15 11:41:29  host: blg90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale to nie jest siemens tylko benq siemens

  • 0

    8.  2006-06-15 20:31:07

    i w dodatku ma slaba baterie

  • 0

    9. ~Joe  2006-06-16 23:32:27  host: 82.160.146.132

    W sam raz na prezent na komunię;)

  • 0

    10. ~Starszy  2006-06-17 15:59:06  host: btk157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój stcjonarny jest lepszy.

  • 0

    11. ~patrol  2006-06-18 14:55:20  host: c140-179.icpnet.pl

    syf jakich malo ten wyswietlacz w porownaniu do gabarytow calego telefonu wydaje sie byc bardzo maly

  • 0

    12.  2006-06-25 16:54:14

    Co wy piszecie ten telefon ma potrzebne funkcje, a do tego ten wyglad jest orginalny i nietypowy - to cos naprawde wielkiego...

  • 0

    13. ~gelu  2006-06-26 23:46:29  host: nat-mo4.aster.pl

    Fajna cena 850 Zł.

  • 0

    14. ~regge dance  2006-06-27 18:45:10  host: 195.116.35.56

    ciekawe ile te telefonik bedzie kosztowal w "Twoim Mixie" przy opcji 50 zł hehehehe pewnie sporo ale jak taki sagem MYX6-2 kosztuje 299 to ten nie moze byc droższy no ale to jest firma i sie ceni no nic zobaczymy moze do sierpnia sie pojawi hehehehe

  • 0

    15. ~brain1990  2006-06-29 06:46:48  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Mam M75 i ten telefon jest badziewny nic się nie zmienił z funcji tylko z wyglądu na gorszy. M75 wygląda orygialnie ale jest ładny a to... bez komentarza. Jedyny plus to 27 MB pamięcie ale z tego co znam B-S to będzie miał w realu około 20MB

  • 0

    16. ~Patryk  2006-07-07 01:11:12  host: xdsl-3470.jgora.dialog.net.pl

    Telefon dla rybaka i tyle niczym się nie wyróżnia oprócz obudowy.

  • 0

    17. ~Przestańcie gadać głupoty !  2006-07-08 20:06:00  host: blm12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przestańcie gadać głupoty , to bardzo dobry benq siemens

  • 0

    18. ~Lukstar  2006-08-26 21:11:08  host: morgoth.siubuk.com

    Telefonik lajtowy :P Co do wyglądu to jest stylowy... przynajmniej nie jest jak SE taki kwadratowy.. wiadomo to jest z serii M czyli dla ludzi którzy prowadzą sportowy tryb życia przez co jest wzmocniony... M75 Był ochydny taki sztywny:/ i jak sie nie myle to miał kiepską konstrukcje i sprawiał wiele problemów użytkownikom.M81 jest lepszą konstrukcja :P
    @brain1990 Telefon ma w realu pamięć 27 MB tylko że nie zapominajmy o tym że soft zajmuje miejsce... i może sie okazać że nowy kupiony m81 może mieć powiedzmy te 20 MB
    @Patryk
    Dla rybaka na pewno dobry bo wytrzymały i poradzi sobie w trudnych warunkach... Co do wnętrza to jest standard... ani za dużo ani za mało... Wiadomo może lubisz szpanować aparatem 3 Mpx 7-krotnym zoomem cyfrowym i jakimiś bajerami ale normalni użytkownicy raczej stawiają na wytrzymałość styl funkcjonalność czemu temu BS nie brakuje ;> Jest w miare tani bo tylko 800

  • 0

    19. ~xaliemorph  2006-09-02 16:10:37  host: c54-51.icpnet.pl

    Jest, edge, ale radia i irdy nie ma. Kiedy Benq-Siemens zrozumieją iż seria M powinna być bardziej odpornym odpowiednikiem seri S, a nie budżetowej C. Przez takie kastrowanie nigdy nie zyskają klienteli na te modele. Wystarczy spojrzeć na Nokię 5500, tam nie pożałowali pierdołów, no ale bardziej wątpię w odporność Nokii (to nie to co 6250 ;) )

  • 0

    20. ~  2006-09-06 14:45:18  host: host-212-18-19-134.customer.m-online.net

    uzywam M81 od ok. 2 tyg., ogolnie tel. dobry, klawiatura bdb do sms-ow, MA DYKTAFON, zdjecia robi chyba najlepsze ze wszystkich znanych mi Siemensow (moze oprocz SXG75). Mp3 z headsetem da sie nawet posluchac (przy 64 kbps brzmią niezle). Wada - slaba bateria (zrobienie ok.20 fotek redukuje baterie o polowe, podobnie nagranie 3 min. video; wytrzymuje ok. 4h sluchania mp3). Generalnie - polecam :)

  • 0

    21. ~  2006-09-06 14:54:35  host: host-212-18-19-134.customer.m-online.net

    @ autor - tel. ma dyktafon

  • 0

    22.  2006-09-06 22:48:21

    Ale GDZIE go KUPIC ???

  • 0

    23. ~barti80  2006-09-07 09:50:58  host: host-212-18-19-134.customer.m-online.net

    @ duzytomek - na razie w IV RP :] nie ma go jeszcze

  • 0

    24.  2007-03-25 23:41:40

    Telefonik naprawdę fajny i warty polecenia. To jest mój drugi siemens. Wcześniej miałem m75. Zmieniłem i nie żałuję. Telefon ma naprawdę świetny design i w realu wygląda naprawdę ładnie i przede wszystkim oryginalnie. Jest niedużych rozmiarów i bardzo dobrze trzyma się w dłoni. Bardzo dużym plusem jest bardzo solidna gumowo- plastikowa obudowa. Testowałem jego wodoodporność: opłukiwałem go pod kranem, i włożyłem na NIE długi czas do wiaderka z wodą. Po wyjęciu telefon nadal chodził bez zarzutów. Upadki znosi tak samo bezproblemowo dzięki mocnej obudowie i baterii na zatrzask. Puki co upadł mi na razie kilka razy na płytki i dywan i nic mu nie było. bateria trzyma coś ok. 2-5 dni, zależy od użytkowania. Klawiatura ma wygodne przyciski ale jak dla mnie są za małe i za blisko siebie. Wyświetlacz nie jest najlepszy jak na 256 tys. kolorów, bez porównania choćby z motorolą... Aparat foto to raczej średniak, mp3 grają głośno i czysto. Firmowe słuchawki są bardzo dobrej jakości. O innych możliwościach multimedialnych nie będę się wypowiadał bo telefon mam w miarę kurtko i używam go prawie wyłącznie do dzwonienia. Telefon jak dla mnie prawie idealny. POLECAM!!!

  • 0

    25. ~Koli  2007-07-11 17:50:06  host: brz63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 350 warto nówka z UK ???

  • 0

    26. ~bartek  2007-09-23 18:45:31  host: csknet-84-234-32-190.csk.pl

    ma flash???

  • 0

    27. ~msieq  2007-11-04 17:06:27  host: 213.134.172.48

    zależy co to jest flash :| wiesz ma białą diode przy aparacie ale to do 2 metrów coś daje ...

  • 0

    28. ~bartii  2008-01-18 19:38:23  host: xdsl.209.c75.petrotel.pl

    ej myślenie niektórych to po prostu www.zal.pl no i co ze ma 20 mb według was jeśli ma kartę ;/ idioci no pomyślcie zanim coś napiszecie połowa noki ma mniej niż 20mb a wy sie podniecanie idioci jesteście po prostu zastanówcie sie trochę/tel jest zajebiaszczy bardzo wyróżnia benq pzdr

  • 0

    29. ~  2008-02-14 21:44:03  host: afa40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego tela od pół roku i jestem bardzo zadowolony, mp3 głośne i czyste, mp4 :D super aparat i flash z możliwościa latarki (naprawde mocna) 260 000 tys kolorow wyświetlacz - super :) nic dodac nic ujać i na dodatek bardzo odporny

  • 0

    30. ~Misieq  2008-12-17 13:30:28  host: 213.134.172.48

    Mam rok i gumki na soft keyach się przetarły poza tym okej nie ma symbiana i ma słaby aparat i tak naprawdę cięzko się do czegoś przyczepić :)

  • 0

    31. ~vc  2009-03-05 22:28:25  host: ekd18.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie gdzie mnożna kupić te gumki na soft keye bo mni poodpadały

  • 0

    32. ~  2009-03-28 23:31:07  host: 213.134.172.48

    daj spokój nie da się możesz kupić przedni panel za około 50 pln

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet