BenQ Siemens EF91 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens EF91 Opinie o BenQ Siemens EF91

BenQ Siemens EF91

w sumie: 36
  • 0

    1.  2006-02-15 00:06:48

    zaje$#%&# tel to poprostu mażenie ten aparat 3.2 mpix cudo i dźwięk 3D poprostu ful wypas:D

  • 0

    2. ~xlord  2006-02-15 08:17:43  host: cqx147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo przyjemny telefonik :)

  • 0

    3.  2006-02-15 11:00:32

    Temu tefonowi brakuje tylko Symbiana :)
    Siemens nareszcie dokopał nokji :)
    Nokia-najlepszy aparat-3mpx
    Siemens-najlepszy aparat-3,2mpx :)
    Cudo :)

  • 0

    4.  2006-02-15 14:09:32

    Siemens próbuje odbudować swoją pozycję na rynku i jestem przekonany, że uda mu się to doskonale.

  • 0

    5.  2006-02-15 15:08:38

    telefonik fajny tylko to SIEMENS !! Ja osobiście nie mam przekonania do tej marki
    NOKIA & SAMSUNG RLZ

  • 0

    6.  2006-02-15 18:25:18

    a jaki ma wyśwlietlacz :)
    Klusek masz racje-siemens powoli odbudowuje sobie pozycje na rynku :)

  • 0

    7.  2006-02-15 19:59:19

    Vinamp w jaki sposób Siemens dokopał Nokii skoro takia aparat jest w Nokiach od dawna. Poza tym nokia to synonim jakości a Siemens kojarzy się z tandetną jakością.

  • 0

    8. ~  2006-02-16 17:21:04  host: dlc220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a tak wogóle to to jest jush benQ ...heh ,a siemens tylko jeszcze jakiś czas żeby płynnie przenieść wizerunek

  • 0

    9. ~@lien  2006-02-23 00:33:56  host: eak189.internetdsl.tpnet.pl

    i pewnie sie wiesza jak sku.... heheeh

  • 0

    10. ~motofan  2006-02-24 15:32:47  host: dial-37.elblag.dialog.net.pl

    Ja tam wole motki niz te gowniane i drogie nokie, siemensa bym nie chcial bo jakos mi nie przypadl do gustu, a nokie sa mierne maja slabe wyswietlacze, brzydko wygladaja, i te ich zdymane polifonie o real soundach nic nie mowie. Kupie sobie teraz motke ROKR bo ma dobry odtwarzacz

  • 0

    11. ~Dawid  2006-03-15 18:21:28  host: 80.51.206.166

    Masakra!!

  • 0

    12. ~Matii  2006-03-24 17:08:17  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    ten telfon ma autofocus !!!

  • 0

    13. ~Bryku  2006-05-24 21:18:50  host: 213.25.48.14

    Vinamp nokia miała od dawna 3,2mpx

  • 0

    14. ~  2006-05-26 15:34:15  host: bzp58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zobaczcie sobie Nokię N83!!! Pobija ten złom niemal we wszystkim.

  • 0

    15. ~KrisElf  2006-06-18 14:26:54  host: a105.net140.okay.pl

    Niestety ale Siemens jest jedną z najlepszych firm... telefony które produkuje sa tylko niewielkim odłamem ich produktów...

  • 0

    16. ~Qr  2006-06-23 17:01:08  host: blo144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z ciekawosci czy ktos sie interesowal mozliwosciami jakie daje HSDPA w UMTS(cos jak edge dla gprsu) Prędkość ściągania wzrasta z 384kb/s do ok 2MB/s (realnie) lub 14MB/s (bardzo teoretycznie- choć jeśli się komórka nie porusza to prędkoś wzrośnie). Przepraszam czy Nokia (za przeproszeniem lider) ma coś takiedo w ofercie.
    Najlepsze że do tego nie trzeba stawiać nowych nadajników wystarczy update softu w nadajnikach UMTS-owych. Tego telefonu na razie nic nie ruszy, to klasa sama w sobie.

  • 0

    17. ~Damian0429  2006-06-30 22:50:18  host: acp55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Nokii płacisz za nalepkę, A w Siemensie(Benq-siemensie) płacisz za funkcje. Pozatym w siemensach mozna robić update softu co usuwa nie dociągnięcia w sofcie. A ten telefon jest naprawdę cudny.

  • 0

    18.  2006-08-10 21:27:48

    BS zaczyna podbijac rynek i to zrobi ja mam ef81 i nie zamienilbym go na zadna nokie czy inne koreanskie badziewa...Bs RLZ!!!

  • 0

    19. ~se  2006-09-19 15:19:57  host: gate.coid.com.pl

    SE RULEEZZZZZ nigdy nie bedzie lespzego fonba niz se np k800i w ktorynm tez jest 3,2 mega pixela a i mozna juz go dostac a ba ten szmelc bedzie treba pewnie poczekac. Tak jak mowie SE RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  • 0

    20. ~Darodarus  2006-10-06 15:43:52  host: ip-194-146-128-76-net.cnb.com.pl

    Najlepszy aparat nokii 5mpix :P ale trzeba przyznac ze fany fonik i tylko symbiana brakuje ;P

  • 0

    21. ~sunrise_ekwador  2007-02-07 18:27:16  host: aty12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy aparat samsunga 10mpix ale co z tego? Jakby was mpix podniecaly a czy ktos z was wie po co wogole to jest? jaka jest roznica miedzy 3,2 a 5 na telefonie?

  • 0

    22. ~do sunfise  2007-02-14 21:46:11  host: ip24-c26.gl.digi.pl

    ja wiem- zasadnicza. jesli matryce sa jakie sa w telefonach to jest to najistotniejszy czynnik mowiacy cos o aparacie. oczywiscie graja tu tez role elektroniczne bajery ustawiajace obraz...ale to juz nie za wielka rola

  • 0

    23. ~Aga  2007-03-25 23:12:54  host: 116.15.rev.vline.pl

    czy są do niego skofigurowane i łatwodostępne dzwonki?

  • 0

    24. ~szefik  2007-05-04 21:26:22  host: 83-238-67-130.ip.netia.com.pl

    a on ma lampe blyskowa ???? bo po zdieciu to ciezko wyczaic :(

  • 0

    25.  2007-06-02 12:04:03

    Zdjecia robi przegenialne. Bije Nokie z Carla optyka.

  • 0

    26. ~Adi  2007-06-21 13:56:51  host: apn-100-133.gprsbal.plusgsm.pl

    Ja mam siemensa ef81 i nie można go porównać do jakiejś noki dla dzieci.Ten telefon ma wszystko!

  • 0

    27. ~Bill483  2007-07-05 11:59:41  host: nat-131.mikolow.net

    Nokie sa pojebane ,brzydkie drogie,skomplikowane w uzywaniu i szalenie dorgie. Sa takze przereklamowane . Nienawidze tej marki telefonow.Jest oblesna. Jak ja widze nokie to mi sie nóż w kieszeni otwiera .to wszystko .

  • 0

    28. ~Bill483  2007-07-05 12:01:28  host: nat-131.mikolow.net

    Nokie sa pojebane ,brzydkie drogie,skomplikowane w uzywaniu i szalenie dorgie. Sa takze przereklamowane . Nienawidze tej marki telefonow.Jest oblesna. Jak ja widze nokie to mi sie nóż w kieszeni otwiera .to wszystko .

  • 0

    29. ~Rols  2007-08-08 08:36:41  host: gaja.tpnet.pl

    każdy kto nienawidzi nokii pewnie nigdy nie miał nokii z n series w reku i na pewno go nie stać nokii główny atut do symbiana jak ktoś umie sie tym obsługiwać to można dużo na tych telefonach i niech mi nikt nie mówi ze sek800i jest najlepszy bo ten telefon tylko dogania telefony z górnej półki i jest w miarę tani a co do a awaryjności sek800i to sypią sie jak cholera mojemu baratowi po 5 miesiącach sie posypał

  • 0

    30. ~Holi  2007-08-26 20:55:05  host: ghj90.internetdsl.tpnet.pl

    JA mam ef81 i moge powiedziec ze k750i przy nim wymieka!!!

  • 0

    31. ~kopiko  2007-09-30 16:10:39  host: dav78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niee!! ef81 jest we wszystkim lepszy niz k750i nawet ma llepszy aparat (posiadam tego siemensa i musze powiedziec ze ma najbardziej jakosciowe zdjęcia jakie widziałem) a ten siemens jest jeszcze lepszy od ef81

  • 0

    32. ~HoaX  2007-10-16 15:39:00  host: xdsl-45.walbrzych.dialog.net.pl

    Ten siemens nie ma takiego dobrego ekranu jak ef81, po za tym jest spoko. BS rządzi :P, gdyby tylko ta firma istniała dalej to byłoby fajnie.

  • 0

    33.  2007-12-05 12:22:33

    w jakiej rozdzielczosci nagrywa filmy ten telefonik??? za odp z gory dzieki!!!!!!!!

  • 0

    34. ~Tomek  2008-01-05 20:15:07  host: aef210.internetdsl.tpnet.pl

    Ale wy ludzie jestescie głupi - to wam musze przyznac. Czemu porownujecie jakies scierwo -BS z nokia n series krota jest 10x lepsza. Pozztym skoro nokia jest tandetna to czemu wiekszosc ludzi ja wybiera?

  • 0

    35. ~Baka  2008-08-27 08:46:32  host: 87-205-215-132.adsl.inetia.pl

    Czemu większość ludzi ją wybiera??? Odpowiedź bo jest przereklamowana;P A większość pierwszych komórek w Polsce to były nokie i były dobre a nie to co teraz!!! I dlatego ludzie mają do niech sentyment...

  • 0

    36. ~JA  2010-06-02 15:43:40  host: apn-77-114-94-32.dynamic.gprs.plus.pl

    zgadzam sie z 35 Avile ludzie tez biora z reklamy.jak jakis glupol uslyszy "avila" to sie malo nie posra

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet