BenQ Siemens EF71 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens EF71 Opinie o BenQ Siemens EF71

BenQ Siemens EF71

w sumie: 35
  • 0

    1.  2006-05-19 16:51:40

    Kolejny super fonik benq - siemensa do mp3 : )
    I jeszcze ten dźwięk 3d...mmmmmmmmm

  • 0

    2. ~gron  2006-05-19 16:57:49  host: host-81-190-141-118.olsztyn.mm.pl

    eee?Eee? Nokia? hah

  • 0

    3. ~gron  2006-05-19 17:00:34  host: host-81-190-141-118.olsztyn.mm.pl

    eee?Eee? Nokia? hah

  • 0

    4. ~Teo  2006-05-19 18:44:25  host: s29.zabrze.net.pl

    Benq-Siemens potrafi budowac telefony :). Styl i elegancja. Funkcje tez super! :D

  • 0

    5. ~BadAss  2006-05-19 19:54:24  host: 193.19.165.20.osk.enformatic.pl

    ee :/ wyglada jakos tak... kwadratowo :] ale ma swoj styl

  • 0

    6. ~  2006-05-19 20:07:44  host: actd72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie jego styl tylko wyglada jak nokia 7200

  • 0

    7.  2006-05-19 20:32:45

    Do pana actd72.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Ciekawe...czy ta nikia ma klawisze do sterowania mp3 na górnej klapce?
    Czy ta nokia ma aparat w tym samym miejscu?
    Jedyne co łączy te telefony to to, ze są zrobione z aluminium :)

  • 0

    8. ~sympatyczny  2006-05-20 11:15:17  host: chello081018196007.chello.pl

    jakby mial EDGE to byl by idealny dla mnie. ale design piekny. mam nadzieje ze na zywo bedzie wygladal rownie dobrze co na tych zdjeciach.

  • 0

    9.  2006-05-20 13:37:47

    wyglad ko.mam nadzieje ,ze bateria bedzie b.dobra.

  • 0

    10.  2006-05-21 17:38:42

    Nie porównujmy BenQ-Siemensa do luksusowej marki NOKIA. Firma BenQ-Siemens, a raczej BenQ nie wie co to technologia i nigdy nie bedzie wiedziała.

  • 0

    11.  2006-05-21 20:05:02

    K@MIL: BEnQ jest lepszy od tej "luksosowej" NOKII : )

  • 0

    12.  2006-05-21 21:35:45

    VINAMP: W czym BenQ jest lepszy od Nokii??

  • 0

    13. ~subrock  2006-05-22 13:16:15  host: lankomdns.lankom.com.pl

    k@mil: benq ma lepszy wyswietlacz(e),
    wiecej pamieci, ktora dodatkowo ma mozliwosc powiekszenia o karty pam. ktorych 7200 nie obsluguje (zadnych nie obsluguje;) mp3, i aparat 2mpx...
    nie ma EDGE i to jedyna wda na korzysc N
    ale w przeciwienstwie do 7200 ma BT...
    sorry VINAMP ze sie wcielem
    pzdr.

  • 0

    14.  2006-05-22 13:51:08

    Mówiłem ogólnie o firmie Nokia i firmie BenQ. A nie konkretnie o tych telefonach. Niestety firma BenQ jest gorzasz od Nokii i nic tego nie zmieni. Jednak macie co porównywać telefon wyprodukowany kilka lat temu do telefonu który nie jest jeszcze na rynku.

  • 0

    15.  2006-05-22 14:02:35

    Mówiąc że Nokia jest lepsza od BenQ'a nie chodziło o te telefony, lecz o marki. Trzeba przyznać że BenQ TROCHĘ gorsze funkcje od telefonów firmy Nokia. I nikt temu nie zaprzeczy.

  • 0

    16. ~pfff  2006-05-23 18:17:59  host: cqp79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hahaha "luksusowa marka Nokia"...to mnie zwalił z nóg!hahahahahahaha

  • 0

    17.  2006-05-24 13:56:21

    pfff: ja posiadam Nokię N80 i uważam że to jest najlepszy telefon jaki miałem. Jest mały, elegacki i bardzo funkcjonalny.

  • 0

    18.  2006-05-24 16:23:08

    K@mil - to zobacz sobie tylko na benq - siemensa P51 i porównaj go z dowolną nokią...(benq wygrywa :) )

  • 0

    19. ~  2006-05-24 16:59:35  host: bpg188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dupa,a nie telefon! Nawet podczerwieni nie ma!MAM nadzieje,iż naprawi to ten dzwięk 3D

  • 0

    20.  2006-05-24 22:07:14

    VINAMP: BenQ-Siemensa doskonale bije Nokia 770 i E61. Nokia 770 ma ponad dwukrotnie lepszy wyświetlacz, bo o rozdzielczości 800x480 a do tego dotykowy. Pamięć wenwnętrzna to 128 MB, bateria 1500 mAh. Jest też Nokia E61, która również ma lepszy wyświetlacz do tego ma EDGE, WCDMA, jest lżejsza i cieńsza. Mogę tak dalej wymieniać i taki mały szczegół: te telefonu już są na rynku, więc nie mówie już o zapowiedzach. Przykro mi ale ten telefon tez nie pobił Noki (może KIEDYŚ BenQ wyprodukuje telefon lepszy od Nokii) :(

  • 0

    21. ~pff  2006-05-25 20:13:46  host: cpt228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie, Nie, Nie!! Nie chodziło mi o porównanie między Nokią a Benq-Siemensem tylko między nokią a innymi markami:) A co do porównania między Nokią a B-S to w sumie nokia narazie jest lepsza ale tylko narazie;)POZDRO

  • 0

    22.  2006-05-25 21:49:36

    Nokia ma też funkcje jakich nie ma nikt np. wyświtlacz o rozdzielczości 800x480 pikseli, zoom optyczny 3x, Optyka Carl Zeiss (stosowana w najlepszych aparatach cyfrowych), pamięc 4G (wiem że nie najlepsze ale to duzo pamięci HDD). Moim zdaniem teraz najlepsze telefony należą do Nokii. I tak na razie będzie. Świadczą o tym jej wyróżneinia, nagrody w wielu konkursach, więc moja ocena nie jest bezpodstawna. Mi są potrzebne telefony biznesowe, nie zważam na cenę lecz na jakość i wygląd, choć do wyglądu tych telefonów bym nie przesadzał. Wiem że inne telefony mają lepsze funkcje niż Nokia, ale ta firma idzie własnym temepem i dobrze jej to robi. A do BenQ-Siemensa to BenQ pod nazwą Siemens, lecz z tą firmą nie ma nic wspólnego.

  • 0

    23. ~  2006-05-26 15:16:28  host: bzp58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To powyżej dla pff

  • 0

    24. ~ziomal  2006-05-30 15:32:16  host: c140-179.icpnet.pl

    Drogi vinampie z uwagi na twoje idotyczne wypowiedzi na temat tego że nokia i sony ericsson do gowno do kwadratu oraz ze siemens jest najlepsza marka telefon sadzę że jesteś kompletnie zryty i masz przeżarty mózg jakby ci ktos wlał do glowy domestos

  • 0

    25. ~bemben  2006-07-18 12:20:45  host: c141-249.icpnet.pl

    >Optyka Carl Zeiss (stosowana w najlepszych
    >aparatach cyfrowych)
    kupienie 9literek i kreseczki nie nazwalbym optyka

  • 0

    26. ~Franek  2006-07-25 00:10:41  host: cwi2.internetdsl.tpnet.pl

    Miejmy nadzieje żę od kiedy benq połonczył się z siemens mogą zagrozić najlepszym firmom w dziedzinie telefonów komórkowych ale firma siemens zawsze robiła badziewne telefony i myśle że nawet połonczenie się tych firm nic nie zmieni i to nadal bedą gówniane telefony dam porównanie mam sagema 6-2 aparat 1.3megapiksele a mój kolega ma siemens CX75 równierz ma 1.3MPiX robiąc zdjecia z tych telefonów siemens robi gorsze od sagema w siemensach jest bardzo nie wyraźny głośnieczek w telefonie nieda się czysto posłuchać mp3 nie to co w sagemie 6-2 tam słychać głośno i czysto wiec BenQ Siemens EF71 ma 2mpix ale napewno nokia N90 albo Sony Ericson K750i Będą robić ładniejszę zdjęcia

  • 0

    27.  2006-08-10 22:02:09

    BS ma nowe glosniki...mam ef 81 i dzwiek jest niesamowity...to jest pocztaek wspolpracy benq siemensa...sony erricson na pocztku tez nie robil najlpeszych telefon...poczekjamy rok...wtedy BS co to jest wypasiony telefon...pozdro

  • 0

    28. ~body  2006-08-22 21:07:18  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Piekny wyglad. Tylko szkoda ze to benq-simens:( To wedlug mnie telefony bardzo awaryjne :/

  • 0

    29. ~pipa  2006-08-31 22:04:16  host: dwc117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm to waszą luksusową nokie bije na łeb Samsung i310 -8gb pamięci , lepszy wyświetlacz , winodws mobile, lepsza kamera , ładneijszyitd, troszeczke tańszy , ale tylko troszeczke MARAZIE GO NIE MA

  • 0

    30. ~fLame  2006-09-02 13:01:52  host: aakt146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Optyka Carl Zeiss (stosowana w najlepszych aparatach cyfrowych)


    Optyka?
    male szkielko nazywasz optyka ?

    zwykla propaganda.

  • 0

    31.  2007-04-27 21:10:59

    a gdzie go mozna kupic?? biore....tylko jak??

  • 0

    32. ~kula12  2007-07-19 17:39:29  host: aaow202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie narzekam jest fajny jezeli chodzi o boruwnanie miedzy b-s a nokia to nokia jest lepsz chwilowo alee tez robi dupne telefony pozdro

  • 0

    33. ~maksym  2007-12-22 16:26:20  host: dny188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!! czy ktoś wie gdzie można kupić ładowarkę do tego telefonu, nikt nigdzie nie ma :(

  • 0

    34. ~Agusiek  2009-04-19 20:26:08  host: acev113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiecie może gdzie można kupić ten telefon ??

  • 0

    35. ~san  2009-07-13 20:56:40  host: host-89-229-68-79.szczecin.mm.pl

    zajebisty wygląd; reszta jak w EF81, ha! :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet