BenQ Siemens EF61 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens EF61 Opinie o BenQ Siemens EF61

BenQ Siemens EF61

w sumie: 42
  • 0

    1. ~arti  2006-07-20 07:55:10  host: ejy82.internetdsl.tpnet.pl

    Ale te BenQ Siemens'y są brzydkie.

  • 0

    2.  2006-07-20 15:47:23

    ja osobiscie nie lubie tej firmy... ale ten telefon nawet fajnie wyglada - chodzi mi tylko o obudowe ;P

  • 0

    3. ~Boston  2006-07-21 16:29:39  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Fajnacka obudowa. Gdyby był jeszcze nie drogi to kupił bym mamie. Napewno by się spodobał nawet i przez ten motyw na klapce. : )

  • 0

    4. ~  2006-07-26 11:48:57  host: auy216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie lubię benq siemensów są kretyńskie wolę nokie

  • 0

    5.  2006-08-06 09:14:48

    Kwestia gustu - ale ten też mi sie nie podoba zabardzo

  • 0

    6. ~Jagoda  2006-08-10 20:24:26  host: dpl217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten model wygląda świetnie. :) Postaram się go kupić, jeśli znajdą się pieniądze, bo najtańszych pewnie nie należy. Jest chyba nieco zbyt spory...

  • 0

    7. ~sylwia  2006-08-20 10:21:10  host: host-81-190-34-65.szczecin.mm.pl

    Piekne są te telefony. Tylko czegoś nie kumam. 1,5 Mb pamięci i odtwarzecz mp3 ?

  • 0

    8. ~pietruch  2006-09-08 12:03:57  host: proxy-08.stella.net.pl

    mojasiostra ma ten telefon i jest naprawdezajebisty i wcale niejest duzy jest bardzo maly wrecz malutki:P moge spokoujnie wam poleci tylkochcialbym zauwazyc zeto jest typowo damski telefon chodby patrzec na funkcje lusterka :Dpanie beda zachwycone

  • 0

    9. ~ewa  2006-09-17 13:07:35  host: abeb191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma irde??

  • 0

    10. ~mario  2006-09-28 10:22:22  host: 80.51.0.182

    telefon nie ma irdy tylko bluettoth'a i złącze USB. Mam pytanie odnośnie radia? W telefonie jest funkcja ale nie chce działać, pisze że słuchawki są nie podłączone. Co do MP3 to w zestawie jest karta pamięci 64MB.
    Pozdrawiam

  • 0

    11. ~danielle  2006-10-19 15:09:50  host: dial-3868.lubin.dialog.net.pl

    gdzie moge kupic ten tel i za ile???

  • 0

    12. ~danielle  2006-10-19 15:10:15  host: dial-3868.lubin.dialog.net.pl

    gdzie moge kupic ten tel i za ile???

  • 0

    13. ~Jagoda  2006-10-21 12:31:28  host: dpi47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na Allegro, ceny od 500 do 700 zł.

  • 0

    14. ~A.n.U.l.c.!.@.  2006-11-24 23:56:04  host: edz114.internetdsl.tpnet.pl

    klapka za bardzo wysunieta do przodu;]]]]taki dziwny trochę bardziej podoba mi sie CL75.....:D:D:D

  • 0

    15. ~Just  2006-12-09 14:39:15  host: 213-238-91-93.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon ma funkcje nagrywania filmów?

  • 0

    16. ~kret  2006-12-29 00:32:53  host: host86-137-21-34.range86-137.btcentralplus.com

    ma raduo tylko trza antenke kupic

  • 0

    17. ~balb  2007-02-15 23:12:46  host: dqn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od miesiąca oczywiscie kupowany na allegro. nie byl drogi jak na tą klase telefonow. tylko jest jedno ale...zchrzanila mi sie bateria...mam dowod zakupu (paragon) i jutro sie wybieram do serwisu benq-s. zobaczymy co powiedzą..

  • 0

    18. ~Driada  2007-02-20 23:25:48  host: lazur.lazurowa.waw.pl

    mam telefon od około miesiaca, wygląda o wiele wiele ładniej niż na zdjęciach. jest przyjemny w obsłudze i bardzo dobrze się z nim czuje. wygodnie sie na nim pisze, a to jest dla mnie jedną z ważniejszych rzeczy. polecam. tylko bateria nie trzyma specjalnie długo. polecam, jest naprawdę ładny i z klasą:)

  • 0

    19.  2007-04-07 20:43:37

    czy ma ktoś info na temat polskiego menu? jest gdzieś do ściągnięcia?

  • 0

    20. ~nichya  2007-04-07 21:30:32  host: host86-135-2-129.range86-135.btcentralplus.com

    a ja go mam od wczoraj i tez mi sie bardzo podoba:) i bateria wcale nie trzyma tak krotko, ale moze to kwestia tego, ze jest nowy?;) bardzo fajniutki jest, wiec polecam:) i faktycznie na zdjeciach wyglada mniej ciekawie niz w rzeczywistosci:)

  • 0

    21. ~moniczkaa  2007-06-09 23:57:43  host: end7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik :) taki kobiecy :) postaram się go kupić jak najszybciej! ;D pozdrawiam

  • 0

    22. ~  2007-06-12 17:58:33  host: ablh11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest w tym telefonie polskie menu??

  • 0

    23. ~MartuSiaa__  2007-07-01 11:20:42  host: ip-83-238-171-124.netia.com.pl

    mam zamiar kupić sobie ten telefon tylko nie wiem czy się opłaca :) może by ktoś doradził tak feSt czy warto bo bardzo mi zależy żeby robił ładne zdjęcia i żeby muzyki słuchać ;) bardzo proszę o szczerą opinie xD !!!! Dzięki.. pozdrooo..

  • 0

    24. ~Mika  2007-08-17 17:36:12  host: cpc3-cosh8-0-0-cust597.cos2.cable.ntl.com

    Telefonik bardzo ladny, z funkcja lusterka :o) Niestety nie ma IrDy (na niektorych stronach z opisem aparatu funkcja ta jest zaznaczona !?). Telefon zakupiony za granica nie ma polskiego menu, wiec aby takie miec trzeba sie udac do Polski i wgrac.

  • 0

    25. ~amy_adams  2007-08-31 13:48:42  host: adf206.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon, kupiłam na allegro za 320 zł a za 70 zdjęłam simlocka i wgrałam polskie menu. telefon jest spoko tylko trochę się wiesza, poza tym jest zajebisty

  • 0

    26. ~  2007-09-07 22:48:18  host: host2-81.btk.net.pl

    Mam do sprzedania taki telefon,jak by cos:)

  • 0

    27. ~marta_007  2007-09-09 11:25:20  host: bow56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon sprowadzany z anglii:) tylko nie wiem czy tylko ja mam taki problem , zapewne tak znajac mojego pecha, mianowicie gdy chce wgrac jakiekolwiek mp3 pisze mi ze jest za malo pamieci na telefonie, ale szczerze mowiac nie rozumiem tego bo nic na nim nie ma( zadnych zdjec, tapet, dzwonkow)pomozcie

  • 0

    28. ~aprilka  2007-11-10 13:48:38  host: aasl164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma on archiwum sms?

  • 0

    29. ~natalia  2007-11-14 19:43:50  host: chello087207160179.chello.pl

    chcialabym go sobie kupic,ale mam pytanie czy mozna pisac w nim sms'y dluzesze niz 160 znakow i czy dziala on z karta simplus,bo na stronie simplusa, nie ma go wymienionego???

  • 0

    30. ~sławek  2007-12-07 20:19:13  host: bxa39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie chce taki telefon zakupić lecz zraził mie komętarz że nic na niego nie można wgrać czy to prawda

  • 0

    31. ~b.  2008-01-01 14:28:36  host: 6-174.89-161.tel.tkb.net.pl

    mozna na niego wgrywac bez problemu pliki mp3 tylko ze trzeba je wgrac na karte pamieci a nie na telefon. Karta jest w zestawie sprzedawana wiec to zaden problem. A i wgrywac trzeba nie przez program który jest na płycie tylko normalnie jak na dysk w komputerze.

  • 0

    32. ~  2008-02-07 14:59:15  host: adsu194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest fajnym telefonem.łatwym do obsługi.Małym,ale bardzo fajnym.Polecam!!!

  • 0

    33. ~asia  2008-03-13 21:10:41  host: host-n1-108-88.telpol.net.pl

    jakość tego telefonu jest poprstu żenująca! ten tel tylko wygląda i nic wiecej! mam go już rok i jest tragedia! kupiłam go na ebayu pierwszy model zepsuł sie po miesiacu , tel zawriował myślał że jest kamerą i sam robił zdjęcia! odesłałam go i przysłali nowy. LUDZIE NIE KUPUJECIE TEGO ZłOMU! bateria trzyma półtora dnia, tel bardzo często sie wiesza i traci zasięg a większość funkcji które są wymieniane przez producenta to ściema!!!

  • 0

    34. ~IWONKA  2008-06-16 18:32:48  host: ajw139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEDNYM SŁOWEM ,,,,,, POLECAM

  • 0

    35. ~;)  2008-06-26 13:07:36  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Telefon jest super, ale... sms pisze się za pomocą t9 a ten jest tylko obcojęzyczny ( rosyjski, angielski i jeszcze jakis....)

  • 0

    36. ~micha16  2008-07-05 14:09:08  host: public11417.xdsl.centertel.pl

    trzeba zmienić w ustawieniach język wprowadzania:)

  • 0

    37. ~blebleble  2008-07-16 08:26:53  host: nat-tor2.aster.pl

    mam ten telefon... lipa jak nie wiem co ladnie wyglada ale po 2dniach sam wl. mi sie aparat i nie chcial wyl. nie moge teraz z nim nic zrobic bo w serwisach nie maja do niego oprogramowania... lipa straszna teraz te telefony na allegro chodza po 200 zl ale osobiscie nie polecam

  • 0

    38. ~DORA  2008-07-29 11:47:32  host: ip-79-175-198-168.cable.smsnet.pl

    Ja mam ten telefon od 2 tyg. i jestem zadowolona, bateria trzyma ok 5 dni, można też zmienić w trybach wpisywania i normalnie literować przy smsach, na normalnym trybie (nieenergooszczędnym) tylko nie wiem gdzie się zapisuja pliki z bluetootha? może ktoż mi podpowiedzieć?

  • 0

    39. ~maszpecha  2008-08-05 09:53:22  host: bn166.osiedle.net.pl

    telefon z wyglądu ładny i nic poza tym... PLUSY: cena - na e-halo kupiłam telefon za 175zł, możliwość ustawienia innej tapety na małym monitorze niż na dużym, przypisywanie dzwonków dla grup i poszczególnych osób, całkiem dobry aparat z fajnymi funkcjami, odtwarzacz mp3, lusterko, możliwość tworzenia własnych folderów, skróty klawiszowe, mozliwosc ustawienia automatycznego właczania i wyłączania telefonu oraz trybu oszczedzania baterii WADY: brak możliwości kontroli odtwarzacza mp3 po zamknięciu klapki!!!, radio jest a tak naprawde go nie ma, przy kazdym podłaczaniu kabla lub słuchawek do telefonu słyszymy wkurzający dzwięk którego nie da się wyłączyć, nie ma możliwości ustawienia swojego dzwieku sms, nie wiem jak w innych sieciach ale u mnie logo operatora jest na środku monitora i nie da sie go ukryc, jeżeli wgrywasz coś przez kabel usb to wszystko zapisuje sie na karcie pamieci i potem trzeba kazdy element przenosic oddzielnie - nie ma opcji zaznaczania wybranych elementow tak jak np SE W300i, bezsensowna funkcja - zegary światowe... ocena: wygląd-5, reszta-3

  • 0

    40. ~agniecha  2008-08-21 19:24:25  host: abva189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to porażka, nie kupujcie chyba ze chcecie mieć problemy.Zepsuł mi się po 2 tygodniach,nie mogłam zapisać nic na karcie pamięci, nie mogłam ustawić jednego motywu, tel sie sam resetował. Do tego dość często się wiesza, obsługa bluetootha-bez komentarza. Plusy to tylko ładny wygląd, dobrze się pisze smsy no i lusterko...także NIE POLECAM

  • 0

    41. ~NIKITA  2008-08-29 17:18:37  host: 77-253-164-152.adsl.inetia.pl

    na E-HALO jest za 175 zł !

  • 0

    42. ~Novis  2008-11-10 16:15:47  host: host-89-229-144-142.plock.mm.pl

    ja mam ten telefon juz od dluzszego czasu i nie narzekam na niego,jest bardzo fajny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet