BenQ Siemens EF51 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens EF51 Opinie o BenQ Siemens EF51

BenQ Siemens EF51

w sumie: 28
  • 0

    1. ~AL  2006-02-15 02:43:13  host: pc26.ds4-s.us.edu.pl

    Kolejny iPod z telefonem :P Ciekawe rozwiazanie z klapka na klawiszach, ale dziwi umieszczenie wyjscia na sluchawki z boku telefonu i brak minijacka do ich podlaczenia (chyba ze zle wnioskuje z tego, co widze na zdjeciu nr 4), bo noszac telefon w kieszeni (a tak jest z reguly) kabelek wystajacy z boku troche moze przeszkadzac (przynajmniej mnie :P)

  • 0

    2.  2006-02-16 10:08:07

    no jakoś dziwne rozwiązania z tymi słuchawkami...z resztą w ogóle jakiś fikuśny ten telefon

  • 0

    3. ~typ  2006-02-16 10:36:12  host: staticline10554.toya.net.pl

    tandeta- ma to byc niby przenosny odtwarzacz mp3 - szkoda ze tylko 20 MB pamieci wewnetrznej, i karty pamieci - mini SD - które sa praktycznie niedostene a ich cena,jak sa, jest powalajaca - niemogli dac MMC?? takiej zabawce przydalby sie rowniez BT. Sądze ze kolejny telefon Siemensa który bedzie zalegal na polkach .

  • 0

    4. ~togom  2006-02-16 21:55:10  host: ask130.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem daleki od złośliwości,ale jak spojżałem na ten fon, to pomyślałem,ze BenQ -Siemens jak wchodzili w komitywe to ostro popili i z radości a na drugi dzień, jeszcze na kacu,zaprojektowali ten telefon.

  • 0

    5.  2006-02-16 23:43:08

    hmm z takim wyswietlaczem to za duzo nie zawojuja...ja przynajmniej bym sie meczyl na takim malenstwie!

  • 0

    6.  2006-03-01 14:02:01

    Kiedyś SIEMENS robil swietne telefony a zwlaszcza komorki...Byl na 1 MIEJSCU jako marka...
    Teraz BENQ-SIEMENS robia tez fajne telefony, ale przy tym telefonie obala sie fakt ze to dobra marka...
    UUU...KIEPSKO:-(

  • 0

    7. ~Ja  2006-05-13 18:42:23  host: cax181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porównajcie sobie go do Nokii N91. Jeszcze sporo brakuje mu do ideału.

  • 0

    8. ~  2006-05-14 10:34:21  host: bzx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie to brzytkie. O fuj!!!

  • 0

    9. ~traffic  2006-06-26 14:53:51  host: proxy.satfilm.pl

    "Porównajcie sobie go do Nokii N91. Jeszcze sporo brakuje mu do ideału."

    Sorry ale do czego ty go porownujesz?? On jest prawie 3 razy tanszy od tej Nokii wiec to zupelnie inny poziom!

  • 0

    10. ~D.K.system  2006-08-11 20:22:35  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Jest świetny! Całkiem inny! A słuchawki w komplecie.

  • 0

    11. ~Madzia  2006-12-10 22:17:41  host: dte8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej sory a ile on kosztuje??

  • 0

    12. ~LANZAR  2007-02-21 15:54:31  host: nat-prim-204-20.globalconnect.pl

    ????jaka jest jakość muzyki w tym telefonie?????

  • 0

    13. ~Parciez  2007-02-24 14:48:33  host: 088156014026.ols.vectranet.pl

    No telefon jest dosyć ciekawy wizualnie. Cena to około 400zł, także bardzo tani. Wyświetlacz może mały, ale za to odpowiednia ilość kolorów. Muzyka: jak każda mp3. Normalnie :D Warty polecenia fonik. BenQ się postarało, także jak ktoś mówi, że mu się nie podoba to tylko jego zdanie. Mi się bardzo podoba.

  • 0

    14. ~zielin  2007-02-24 21:45:00  host: dynamic183-181.tvk.torun.pl

    ten telefonik jest zajeb**** ciekawe jaka mozna tu dac najwieksza karte pamięci?czy ma on BT?

  • 0

    15. ~~lol~  2007-02-27 19:02:49  host: wlan3-249.srem.net

    SUPER FONIK a w dodatku jaki tani. se wymiękają. Karta 128 Mb jestw komplecie a nie jak w se nie ma wogóle takiego czegoś jak KARTA PAMIĘCI tylko 10 MB i 2 piosenki wchodzą ! ! ! Jest tańszy do k510 a o ile LEPSZY ! ! ! Na allegro mozna go dostac za jedyne 349 zł ! ! ! ! ! A I TAK JESZCZE STANIEJĄ! ! ! ! Nie wiem co ludzie widzą w tych "telefonach" marki sony ericson (czy jak tam sie to pisze). Za telefon od se z takimi funkcjami (o ile takie funkcje ma jakis se) trzeba zapłacić kilka razy więcej (a i tak co miesiac w se trzeba wymieniac dżoje bo się psują {Chńczycy nie nadążają już z produkcją}). ! !

  • 0

    16. ~~myszs  2007-03-03 20:25:03  host: chello083144072118.chello.pl

    czy ten telefonik ma kamerę?? czy sam aparat???

  • 0

    17.  2007-03-04 11:34:19

    ~~lol~ podsumowałeś swoją wypowiedź odpowiednim nickiem miałeś kiedyś w łapach k610i i wzwyż? wątpię

  • 0

    18. ~~~łol~~  2007-03-10 20:12:31  host: wlan3-249.srem.net

    ~~do haladdin~~ NAJPIERW SPÓJRZ NA CENE K610 a dopiero pożniej porównuj z innymi telefonami!!!

  • 0

    19. ~Qcyk  2007-06-03 15:41:44  host: 83-238-229-162.adsl.inetia.pl

    Mam tego benka od paru miechow. Jego Plusy : Czyste Dzwieki (Nie to co inne fony) Supertani (ok 300 zl) Wszystkomajacy (chociaz aparat 1.3 mpx nie zachwyca ) Karte Mozna Rozszerzyc (rozszerzylem do 1 GB wiencej nie prubuje) Maly wyswietlacz nadrabiaja kolory (256k) Wielofunkcyjna klapka ;p Minusy : Przedewszystkim maly wyswietlacz Malo wbudowanej pamienci (jak wyzej napialem mozna rozszerzyc karta miniSD) Lolowate Menu (wg mnie ) MOJA OCENA 9.1 / 10

  • 0

    20. ~DAVID  2007-06-07 09:52:10  host: nat-10.autocom.pl

    wlasnie jestem na kupnie telefonu ale kazdy ma jakas wade...(te co mi sie w miare podobaja ,i oczywiscie cena...)ten fonik za 400 mozna kupic i jeszcze mam do wyboru SE 750i(550 zeta) albo nokie 5200(okolo 540 zeta) i nie wiem ktorą xD POZDRO DLA WSZYSTKICH

  • 0

    21. ~Mateusz  2007-06-14 17:28:39  host: host-89-229-194-218.gizycko.mm.pl

    Nie wiem , czy mam go kupić . Bardzo podobają mi się takie inne telefony . Chcę go mieć , ale z waszych komentarzy to już głupięję . Poradźcie .

  • 0

    22. ~Mały John  2007-07-10 09:14:46  host: chello089079085155.chello.pl

    Zgadzam się z opiniami że za taką cene bedzie trudno znależć telefon z tyloma bajerami i takim wyglądem. Jeżeli ktoś jest tradycjonalistą (żeby nie powiedzieć staromodny) to taki telefon nie będzie mu się podobał ale takie opinie to nie na takim foru, bo ono raczej ma pomóc w kupnie tel. a nie zrobić mętlik w głowie. Wielkość wyświetlacza nadrabiaja 256 tys. kolorów i świetny odtwarzacz mp3. telefon ten znajduje sie w czołówce najlepszych tel. z odtwarzaczami mp3. w polsce. W jednej z pierwszych opini ktoś napisał że lepsze byłyby karty MMC niż miniSD. A co to za różnica przepraszam cię bardzo? W sprzedarzy jest mnóstwo zarównoo kart miniSD jak i MMC. Według mnie ten telefon jest godnu uwagi i kupna. POZDRAWIAM :)

  • 0

    23. ~Mały John  2007-07-10 10:09:37  host: chello089079085155.chello.pl

    Zgadzam się z opiniami że za taką cene bedzie trudno znależć telefon z tyloma bajerami i takim wyglądem. Jeżeli ktoś jest tradycjonalistą (żeby nie powiedzieć staromodny) to taki telefon nie będzie mu się podobał ale takie opinie to nie na takim foru, bo ono raczej ma pomóc w kupnie tel. a nie zrobić mętlik w głowie. Wielkość wyświetlacza nadrabiaja 256 tys. kolorów i świetny odtwarzacz mp3. telefon ten znajduje sie w czołówce najlepszych tel. z odtwarzaczami mp3. w polsce. W jednej z pierwszych opini ktoś napisał że lepsze byłyby karty MMC niż miniSD. A co to za różnica przepraszam cię bardzo? W sprzedarzy jest mnóstwo zarównoo kart miniSD jak i MMC. Według mnie ten telefon jest godnu uwagi i kupna. POZDRAWIAM :)

  • 0

    24. ~tomek  2007-08-23 21:26:03  host: diu216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile trzyma bateria

  • 0

    25. ~satletio  2007-12-28 19:22:43  host: 77-253-149-102.adsl.inetia.pl

    używam tego telefon od 3 miesięcy i jest to najgorszy telefon jaki w życiu miałem - ciągle sie zawiesza, po jednokrotnym wciśnięciu guzika on sie czasami wciska np 3 razy, a skasowanie 100 esek ze skrzynki zajmuje jakieś 15 min!!! Gdyby nie to ze on jednak jakąś wartość ma i w ogóle to nie raz bym nim rzucił o sciane

  • 0

    26. ~ccb  2008-02-16 12:10:14  host: bmc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest świetny, jego cena znacznie spadła i myślę o kupnie, jak tylko pojawi się na Allegro itp. Posiada BT, karty pamięci, mp3 i aparat. Mnie nie potrzeba więcej od telefonu, a jeśli ma jeszcze nietuzinkowy design, to tym bardziej muszę go miec

  • 0

    27. ~256za126  2008-03-15 19:47:34  host: gw3.knc.pl

    CZy ktoś ma na sprzedaz ten telefonik???Jesli ma to jaka cena??

  • 0

    28. ~Patryk  2008-07-04 02:31:51  host: ip5450004d.adsl-surfen.hetnet.nl

    No mialem ten telefon :) chcesz cos wiedziec pisz 9085699 ;) Hmm telefon sam w sobie nie jest zly ;) Glosniki muzyczne sa rewelacyjne,odwarzacz jest dobry, mozna tworzyc wlasne playlisty, sa wizuacje itd. Troche moze utrudniac pisanie sms na tych malych klawiszach ale idzie sie przyzwyczaic ;) aparat dobry tylko na 1.3 nie ma zooma... Dopiero jak zmniejszymy to jest. Nie otwiera plikow video ... ani nie ma tez kamery... Przy moim uzytkowaniu ktore jest ciezkie dla telefonow to obudowa sie strasznie sciera. Tzn biala farba odchodzi... Klawisze muzyczne mi odpadly na lodzie :P Ale idzie je normalnie przykleic bo trzyma je ta ramka wokol... pod klawiszami muzycznymi jest magnes malutki... jak ktos go zgubi to juz mu klawisze chodzic nie beda:D tak jak mi :D niestety juz go nie mam bo upralem :D dzwiek z glosnika jest czysty i glosny... glosniejszy od 5200(chyba kazdy mial w reku ten telefon) Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet