BenQ Siemens E71 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens E71 Opinie o BenQ Siemens E71

BenQ Siemens E71

w sumie: 18
  • 0

    1. ~Oski  2006-07-30 13:20:14  host: chello087207014212.chello.pl

    Wygląda pięknie funkcje też fajne mogli upchać lepszy aparat

  • 0

    2. ~adik  2006-07-31 11:37:39  host: lager.altec.pl

    mnie tez baaardzo sie podoba z wyglądu :) aparat mógłby byc 2 mpix ale i tak jest bajer :)

  • 0

    3. ~pilot  2006-08-20 14:15:42  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    Elo czy era bendze miła 11urodziny? prosze o odpowiec.:)

  • 0

    4. ~Gelu  2006-09-26 20:23:05  host: nat-mo4.aster.pl

    Bardzo ładny i funkcjonalny.

  • 0

    5. ~jocker163  2007-01-23 18:00:01  host: emn242.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ktoś go używa? jak się sprawdza? zastanawiamsię nad kupnem!

  • 0

    6. ~  2007-01-27 17:50:11  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    spox telefon. Ale mógł mieć lepszy aparat

  • 0

    7.  2007-02-21 18:54:18

    Ten telefon wygląda ochydnie!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    8. ~  2007-02-21 19:03:48  host: eob118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie kupiłem, mały fajny, ogólnie ok tylko aparat słaby.

  • 0

    9. ~Mac  2007-03-09 15:27:54  host: 82.139.11.4

    Korzystam juz pol roku - kupilem w UK z T-Mobile i jestem cholernie zadowolny. Z karta 1GB, ktora do niego wsadzilem nie trzeba mi nic lepszego [zdjecia spoko ale nie full wypas, wysoka jakosc muzyki z dodanych sluchawek no i... miodnosc Epoki Lodowcowej].

  • 0

    10. ~Basztusz  2007-04-01 20:02:23  host: cbd146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon sie rysuje i czy te rysy sa widoczne???? PLEASE O odpowiedz!!

  • 0

    11. ~  2007-04-14 13:21:09  host: acic221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, przy normalnym uzytkowaniu powloka sie sciera. Zwlaszcza jesli czesto lezy na biurku poniewaz wybrzuszenie na obiektyw unosi gore aparatu widocza jest starta linia w dolnej czesci (z tylu). Ale bez przesady... technologia idzie w takim tepie do przodu, ceny szybko spadaja... za 3 latka ten telefonik nawet jakbysmy chcieli sprzedac bedzie wart grosze. Jestem zwolennikiem normalnego uzytkowania i nie klade go w radne dodatkowe zabezpieczenia, ktore popsuja mi tylko miodnosc tego designu... A przeciez za to rowniez placilem...

  • 0

    12. ~Łasica  2007-06-05 11:27:11  host: 86-63-116-196.asta-net.com.pl

    Mam 2 dni. Małe, niewygodne przyciski ma, ale się przyzwyczaić można. Na aparat nie narzekam (może dlatego, że nie znam możliwości innych).Zestaw słuchawkowy gra bardzo fajnie. Rysy będą widoczne.

  • 0

    13. ~lolq  2007-08-14 02:54:11  host: r4-atm-155.sieciuch.com

    a czy ktoś mógł by wystawić tu swoją opinię a w niej jego wady i zalety , błędy , oraz przestrogi. Thx

  • 0

    14. ~bel  2007-08-14 10:25:32  host: 194.206.106.227

    Za te pieniądze trudno znaleźć coś lepszego. Miałem wcześniej Samsunga E-250 i w porównaniu z nim E71 ma o niebo lepszy wyświetlacz, dźwięk i aparat. Trochę krótko trzyma bateria przy częstym użytkowaniu, ale to moim zdaniem cena za lepszy wyświetlacz. Ma parę funkcjonalnych wpadek, ale i tak był o 100 zł tańszy od Samsunga więc na drobiazgi przymykam oczy.

  • 0

    15. ~Matt  2007-08-14 23:18:11  host: den36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem tego cuda od około tygodnia, jak dla mnie świetny telefon.. mp3 full wypas jakościowo, radio gra aż buczy.. a aparat? aparat mimo matrycy 1,3mpix.. robi dobre zdjęcia na zewnątrz, do pomieszczeń się nie nadaje.. aparacik ma 5x zoom, możliwość ustawienia Balansu Bieli oraz do wyboru pięć jakości zdjęcia.. od małego na tapetę do dużego w maksymalnej rozdzielczości, menu przejrzyste i bardzo ładne graficznie.. ogólnie z kartą 1GB w tej cenie innego telefonu nie można znaleźć z takimi możliwościami, POLECAM jak najbardziej!

  • 0

    16. ~sebastian  2007-11-11 12:18:53  host: dxy34.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam prośbę, jesli ktoś ma ten telefon niech zagada na gg 3014360 bo waham się nad kupnem tego telefonu :) pozdrawiam

  • 0

    17. ~Risto  2008-09-30 20:27:58  host: klient-82-160-40-129.strefawifi.kolnet.eu

    Jakie wchodzą do tego fona max karty pamięci???

  • 0

    18. ~staszek  2009-12-29 23:27:39  host: 195.182.20.130

    karty max 2gb

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet