BenQ Siemens CF61 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens CF61 Opinie o BenQ Siemens CF61

BenQ Siemens CF61

w sumie: 35
  • 0

    1.  2006-03-10 09:32:31

    Strasznie mi siepodoba - to chyba dlatego przez ta biala obugowe.
    Zostalo mi po tym jakchorowalem na Philipsa 855.
    Funkcje calkiem, calkiem - nic nowego.
    Troszeczke za maly wyswietlacz - przyzwyczailem sie do rozdzielczosci minimum 176na220 pixeli ok. 2cali.
    Za malo pamieci wewnetrznej.

  • 0

    2. ~aspyr  2006-03-11 17:57:00  host: system858917570.mtvk.pl

    wkącu ta firma dała na rynek pożądny telefon fascynujący mała pamięć ale ma czytnik kart i dobry wyświetlacz:]

  • 0

    3. ~aspyr  2006-03-11 17:57:16  host: system858917570.mtvk.pl

    wkącu ta firma dała na rynek pożądny telefon fascynujący mała pamięć ale ma czytnik kart i dobry wyświetlacz:]

  • 0

    4. ~pająk  2006-04-17 00:32:02  host: klient-219-207.petrus.com.pl

    Czy wie Ktos moze czy jest dostepny w Polsce??

  • 0

    5. ~  2006-06-10 00:59:57  host: efi122.internetdsl.tpnet.pl

    1,5 MB pamieci.. zaszaleli, zaszaleli!! HAHAHAHA

  • 0

    6. ~aguś  2006-07-10 15:53:11  host: aboz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaszaleli 1,5 mb i mp3

  • 0

    7. ~lol  2006-07-13 11:24:29  host: afx173.internetdsl.tpnet.pl

    o co biega? przeciez pamiec jest do rozszerzenia poprzez karty. nie rozumiem o co chodzi z tym "zaszaleli"

  • 0

    8. ~Ewka  2006-09-18 20:01:52  host: aakt222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze wie ktos ile kosztuje???

  • 0

    9. ~helenka  2006-12-10 22:04:55  host: czk180.internetdsl.tpnet.pl

    ilez on kosztuje prosze o odpowiedz jest to dla mnie barzo wazne :& pozdrawiam :D

  • 0

    10. ~kasia  2007-01-27 15:22:07  host: cfb154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można go kupić już za niecałe 700zł

  • 0

    11.  2007-02-03 14:00:48

    mam ten telefonik od paru dni i jest super co z tego ze ma mało pamieci wewnętrznej skoro mozna kupic karte a kupiłam go za 430zł i to nowy nie używany

  • 0

    12. ~  2007-02-15 14:44:55  host: aciv39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nowy na allewgro kosztuje 340zł

  • 0

    13. ~etomash  2007-02-18 13:09:39  host: 80.54.67.2

    telefon bede miec w poniedzialek, wiec po przetestowaniu napiszę jak się sprawuje :D

  • 0

    14. ~aneczka___  2007-02-22 20:44:14  host: ip-82-177-97-254.nm.e-zet.pl

    na allegro jest po 349,00

  • 0

    15.  2007-02-23 13:08:33

    powiedzcie mi czy są w zestawie słuchawki ?? a jak nie czy widzieliście gdzie można je dostać?

  • 0

    16. ~adr  2007-02-24 00:35:17  host: abgv115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro 349zl z karta 512mb, a co do pamieci 1,5MB, po co wiecej jak mozna karte pamieci wsadzic....

  • 0

    17. ~Robert  2007-02-24 15:44:56  host: dhq179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna do tego fona dostac sluchawki przewodowe zeby slucham muzyki jak z normalnego odtwarzacza mp3?

  • 0

    18.  2007-02-24 16:13:20

    niedrogi;ale czy bierze gry przez blutocza??

  • 0

    19. ~DD  2007-02-26 20:42:06  host: c43-250.icpnet.pl

    Co sądzicie o tym telefonie? Słyszałem ze telefonu benq siemens są kiepskie...:|myslicie ze warto go kupic???Dzięki za rady;)

  • 0

    20. ~DD  2007-02-26 20:42:27  host: c43-250.icpnet.pl

    Co sądzicie o tym telefonie? Słyszałem ze telefonu benq siemens są kiepskie...:|myslicie ze warto go kupic???Dzięki za rady;)

  • 0

    21. ~stefi  2007-03-10 11:19:56  host: aaay163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest po prostu swietny! z siemensa ma bardzo dobra i przejrzsta obsluge, naprawde duzo funkcji jak na telefon za ta cene, jedyne to ze ma 1,5mega pamieci wbudowane, czyli zaszaleli.... ale microSD jest pozyteczna, w ogole niewidoczna a daje ogromne mozliwosci naprawde warto kupic ten telefon!

  • 0

    22. ~mmm  2007-03-22 16:43:02  host: alj222.internetdsl.tpnet.pl

    spoko telefonik:-) Jestem bardzo zadowolona!

  • 0

    23. ~damian  2007-03-24 15:59:21  host: afm62.internetdsl.tpnet.pl

    jak w tym sie nagrywa filmy??

  • 0

    24. ~  2007-03-25 15:38:24  host: w3cache2.icm.edu.pl

    @detrag w zestawie nie ma słuchawek :( i jest to wielki minus - stąd chyba niska cena. oddzielnie praktycznie nieosiągalne - na Allegro nie ma - widziałem w niemieckich sklepach internetowych w okolicach 20eur + wysyłka - przy cenie telefonu na Allegro 350pln robi to całą zabawę nieopłacalną...

  • 0

    25. ~wabik71  2007-03-27 20:27:51  host: p57a1444b.dip.t-dialin.net

    Na aukcji w niemczech słuchawki HES-104 kosztują 8€ + 4€ lub 8€ do Europy za wysłanie.

  • 0

    26. ~wabik71  2007-03-28 08:58:49  host: p57a170d5.dip.t-dialin.net

    Na aukcji w niemczech HES-104 : 8eur + 4eur lub 8eur do Europy koszt wysłania

  • 0

    27. ~andro  2007-03-29 16:05:35  host: ib3.rudanet.pl

    Elo. Telefon super. Byłem trochę zdziwiony po kupnie go tym że nie możne nagrywać filmow ani ich odtwarzać. ( no chyba że jeszcze do tego nie doszłem) Mam pytanie dla tych którzy się na nim znają - jak wgrywać gry java na kartę pamięci (tzn do jakiego folderu ja wkleić, czy można zmienić miejsce zapisu odbieranych aplikacji przez blutootha i czy faktycznie nie można nagrywać filmów video?

  • 0

    28. ~gabrys  2007-04-06 15:08:05  host: aaay171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurwa tel jest wporzo ale jest coś nie tak. Mam kartę 128 Mb i jest na pewno sprawna bo sprawdzałem w innym telefonie. A w tym po włożeniu wszystko działa pokazuje sie ikona ze karta jest włożona ale nic na nią nie można nagrać przez kabel. Tylko można na pamięć telefonu i praktycznie jest bezużyteczna. zobaczę jeszcze czy przez czytnik kart pamięci jak coś wgram to bedzie to widać na telefonie.

  • 0

    29. ~wabik  2007-04-14 21:42:29  host: p57a144c1.dip.t-dialin.net

    w fonie jest opcja formatowania karty,potem jest ok

  • 0

    30. ~  2007-05-20 21:56:43  host: ab34.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest ta wideokonferencja a tak na boku to telefon jest daremny to już stare heble mają więcej opcji.Szkoda kasy za taki tel

  • 0

    31. ~darek  2007-08-11 10:19:39  host: adls102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie nagrywa sie filmy???

  • 0

    32. ~BENQ  2007-11-17 16:21:56  host: aip39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma takiej opcji, żeby nagrać filmik oraz żeby odtważać inne filmiki :( czyli minus dla tego telefonu. Nie można muzy fsadzić przez kabel na karte micro sd czyli kolejny minus. Ciężko dostępne słuchawki :( Żaden salon nie posiada jakich kolwiek akcesoriów do tego telefonu. Jeżeli kupiłeś ten telefon to się sfrajeżyłeś tak jak JA :(

  • 0

    33. ~Kinia  2007-11-23 21:13:31  host: ecn98.internetdsl.tpnet.pl

    Jak u niego z muzyką?Czy głosno gra i czy ten telefon jest wytrzymały?

  • 0

    34. ~barti  2008-01-05 13:55:38  host: public-gprs80749.centertel.pl

    mam go już pół roku i jest dobry bardzo dobrze gra bo ma głośnik styłu

  • 0

    35. ~Kate  2008-11-18 16:01:08  host: ip-81-210-76-231.expro.com.pl

    też mam problem z kartą, ale taki że jak tel sie rozładuje i dłuższa chwilę jest wyłaczony po włączeniu nie czyta karty, muszę ją jeszcze raz wyciągnąć i włażyć, więc gabryś spróbuj może tak poza tym to mimo że jest ślicznusi to mam już dość tego telefonu...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet