BenQ Siemens C81 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens C81 Opinie o BenQ Siemens C81

BenQ Siemens C81

w sumie: 354
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-03-09 23:05:39

    Bardzo fajny telefon, wyglada troche cekglascie ale nie jest tak zle, szkoda ze taka mała rozdzielczosc w innych modelach juz sa duzo lepsze.

  • 0

    2.  2006-03-10 14:31:23

    I czego chciec więcej ??:D:D jednym slowem GENIALNY !!!!!! Po co komu fon 3G ?? jak i tak nie bedzie tego uzywal:P:P

  • 0

    3.  2006-03-10 17:37:45

    Nie kupił bym jej z 1 względu...jest strasznie pdobna do 6030, której nienawidze!!

  • 0

    4. ~Fizel  2006-06-10 11:03:22  host: asg186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze mi ktos powiedziec gdzie mozna go kupic ? Dziekuje

  • 0

    5.  2006-06-30 14:52:14

    teraz mozna kupic w orange :P

  • 0

    6. ~waceq  2006-07-01 10:04:16  host: afx173.internetdsl.tpnet.pl

    w orange od 3 lipca ponoc ma byc :), niezle edge na pokladzie :D

  • 0

    7. ~qr  2006-07-02 16:40:49  host: chello087206132078.chello.pl

    Ten fon ma wszystko czego trzeba 1,3 mpix karte 128Mb w zestawie i słuchawki i kabel. Za tą kasę to najlepszy fon w ofercie orange.

  • 0

    8. ~qwe  2006-07-08 23:04:43  host: 62.29.133.84

    ej czy ktoś wie ile bedzie kosztował te telefon w ofercie orange

  • 0

    9. ~monkey  2006-07-09 11:14:15  host: brzesko-217.75.59.113.brzesko59.ptc.pl

    a więc tak: tp25 499, tp50 349, tp70 99, od tp95 1zł. bez umowy 749zł

  • 0

    10. ~qr  2006-07-10 23:19:01  host: chello087206131202.chello.pl

    troszki sie przejechalim nie ma kabla w zestawie :-( ale mam port kart w kompie wiec nie ma tak źle. EXtra sluchaweczki lepsze od tych które były przy sx1 (bardzo miły basik)

  • 0

    11. ~lol  2006-07-11 16:33:40  host: axr194.internetdsl.tpnet.pl

    ~gr-> masz ten tel z orange?

  • 0

    12. ~  2006-07-12 00:12:34  host: chello087206131202.chello.pl

    dokladnie kupiony w telepukcie i jak na razie tylko chwalić. Siemens dostał taaaakiego kopa od BenQ jeśli chodzi o telefony są 1000 razy lepsze.

  • 0

    13. ~  2006-07-16 01:37:34  host: 85.195.123.29

    ktory lepszy bo chce sobie jakis wziasc na abonament w orange SEk700i czy C81?

  • 0

    14. ~bialy C81  2006-07-16 14:55:13  host: static-62-233-204-42.devs.futuro.pl

    lepszy c81 k700i tez jest fajny ale zaduzo osob go ma i szybko baterie ciagnie a pozatym 4x zoom a w benq 5x i 1.3 megapixele 256144 kol i 132x176 C61 the best :D

  • 0

    15. ~  2006-07-18 01:38:52  host: adm101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze by tak myx6-2 hmm...

  • 0

    16. ~zeniu  2006-07-18 10:35:16  host: dg155.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego Siemensa, mianowicie czy występuje tutaj problem polskich znaków w słowniku T9 i kodowania UNICODE przez które długość smsa z polskimi znakami skraca się do zaledwie 70 znaków? Będę wdzięczny za odpowiedź, bo zastanawiam się nad tym telefonem.

  • 0

    17. ~  2006-07-18 19:30:49  host: blz88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Śliczny Benq Siemens. Kto wie gdzie można go kupić najtaniej??? Czekam na odpowiedzi;|

  • 0

    18. ~  2006-07-20 08:47:36  host: 85.195.123.29

    oczywiscie w orange jest najtanszy

  • 0

    19. ~czarny urururu  2006-07-22 16:00:58  host: 85.195.119.14

    benku rzondzi!! pozdro dla wszyskich posiadaczy benkuw!!

  • 0

    20. ~a  2006-07-22 21:33:12  host: dlt60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey jak myslicie co wybrac BenQ-Siemens C81 czy Motorolke v360 ?:>

  • 0

    21. ~ad  2006-07-23 16:28:52  host: dlo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepiej Kupic Benq w mixie w orange

  • 0

    22. ~  2006-07-23 21:32:47  host: csknet-84-234-33-73.csk.pl

    ja mam takie pytanie: czy ktos juz przedluzal umowe w Orange Mix 25? i w jakiej cenie jest BenQ-Siemens C81? jest to dla mnie bardzo wazne, wiec ludzie o dobrych sercach i z umową Orange MIX 25 proszeni są o odp. Pozdrawiam GrzesioO

  • 0

    23. ~Renia  2006-07-24 22:23:47  host: z-debica.mt.pl

    siemens c75 kupisz za złotówkę, a ten ponad 100 złotych spokojnie! jutro będę wiedzie dokładnie, bo idę przedłuży umowę :)

  • 0

    24. ~jeppo  2006-07-25 14:52:53  host: dyz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZENIU!!!Faktycznie jest tu jakis problem z polskimi znakami, telefon wymaga albo czegos z oprogramowania albo nowego slownika t9.Poki co nie da sie z niego korzystac!!!Probowalem w wersji angielskiej,ale coz i tak zle,czekam kiedy ktos cos z tym zrobi :)

  • 0

    25. ~Arti  2006-07-25 19:32:15  host: bvb74.internetdsl.tpnet.pl

    twszystko oki ale nie ma radia:( , a do robienia zdjęć mam aparat cyfrowy

  • 0

    26. ~malgos  2006-07-26 14:18:56  host: system8589174231.ptvk.pl

    nie wie ktos czy w tym telefonie mozna ustawic mp3 jako dzwonek, czy posiada on wylacznie odtwarzacz??

  • 0

    27. ~q  2006-07-27 09:37:02  host: chello087206132207.chello.pl

    Co do smsów to wiadomo że w każdym fonie z t9 będzie spadać ilość znaków w smsie jak użyje sięchoćby 1 ogonka polskiego. Na to nie ma rady

  • 0

    28. ~pawel  2006-07-27 16:12:26  host: 62.87.223.125

    ja też chcę przedłużyć umowę Orange Mix 25 i zastanawiam się nad tym telefonem, ale wydaje mi sie ze on nie jest taki tani, wiec jesli ktos juz przedluzal umowe orange mix 25 to napisze ile ten kom kosztuje. Pozdr

  • 0

    29. ~  2006-07-27 21:34:22  host: csknet-84-234-33-73.csk.pl

    ~pawel ja bylem w salonie w poniedziałek i mi powiedzieli, że kosztuje 549 zł w abonamencie Twój Mix 25 :/. Powiedziala (taka głupia blondyna, że ohoho) mi jeszcze, jak sie zapytalem o rabat, że nic nie wie na ten temat. Natomiast Sony Ericsson W300i jest za 599 zł a z rabatem 507,50 zł. Dowiedziałem sie z biura obsługi klienta. Idąc tym samym tropem "Benek" bedzie kosztował gdzies ok. 450 zł. Pozdrawiam Grzesio

  • 0

    30. ~Lukasz26  2006-07-27 23:57:38  host: chello087207235196.chello.pl

    Mam pytanko. Posiadam siemensa c75 i chcialbym wiedziec czy w c81 jest mozliwosc przelaczenia menu z ikonek na duze litery tak jak to jest w c75? Z gory dziekuje.

  • 0

    31. ~wosiek  2006-07-28 19:21:44  host: diz30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko.mam w orange profit ponad 1000 punktow.o ile by mi zmniejszylo to koszt benka w mixie 25 na 30 miesiecy?kosztuje 499zl.prosze odpowiedzcie.

  • 0

    32. ~wosiek  2006-07-28 19:26:58  host: diz30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko.mam w orange profit ponad 1000 punktow.o ile by mi zmniejszylo to koszt benka w mixie 25 na 30 miesiecy?kosztuje 499zl.prosze odpowiedzcie.

  • 0

    33. ~glodek  2006-07-28 22:00:16  host: host-ip26-138.crowley.pl

    q: w se t9 nie pomniejsza ilosci znakow w sms. mozesz oczywiscie wlaczyc pl znaki wtedy pomniejsza.

  • 0

    34. ~AAA  2006-07-30 10:03:56  host: 83.68.82.187.ostrow82.tnp.pl

    Ciekaw jestem jak C81 odtwarza MP3

  • 0

    35. ~labedz  2006-07-30 20:49:46  host: eoj152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja takze przedluzam umowe w orange mix 25 i jesli ktos wie to ile kosztuje ten telefon lub motorola v3 lub l6, l7? chodzi o przedluzenie umowy a nie nowa.

  • 0

    36. ~Adam  2006-07-30 21:17:00  host: 83.16.104.10

    mam pytanie dla posiadaczy benq c81 czy wam tez sie wylancza samoczynnie mimo tego ze w opcjach jest wylonczone??

  • 0

    37. ~  2006-07-31 12:08:47  host: csknet-84-234-33-73.csk.pl

    w Orange Twój Mix 25 na 2,5 roku kosztuje 499 a z rabatem za przedłuzenie umowy 377 zł. Mam nadzieje ze trafie na niewieszającego się :p

  • 0

    38. ~Olga  2006-08-02 16:03:15  host: ekf54.internetdsl.tpnet.pl

    A jak myslicie lepiej kupic BenQ siemens c81 czy SE k750?? prosze napiszcie

  • 0

    39. ~Pan Znak ;P  2006-08-02 18:32:36  host: host-62-141-243-131.tomaszow.mm.pl

    Mam pytanie może wydać się śmieszne ale ja nie wiem co to znaczy IrDA oraz HSCSD. I czy C81 ma szybki internet oraz tv w telefonie. A jeżeli ma to za tv i internet się płaci ? proszę odpowiedzieć na moje pytanie z góry dziękuje...

  • 0

    40. ~basstek  2006-08-04 12:10:56  host: 82.160.71.138

    przy przedluzaniu umowy w Twoj MIX 25, telefon BenQ siemens c81 z rabatem 150zl kosztuje 360zl (rabat dostajemy za przedluzenie umowy)

  • 0

    41. ~Boniek  2006-08-04 19:34:31  host: 213-238-112-237.adsl.inetia.pl

    przed paroma dniami chcialem kupic Nokie 6020 ale zobaczylem reklame Orange ze jest ten BenQ od zlotowki w mix-ie, zobaczylem jakie ma funkcje i zdecydowalem sie kupic go :) kupilem go wczoraj i jak narazie jestem zadowolony. jest to najlepszy fon jaki maialem :):) pzdr

  • 0

    42.  2006-08-04 20:37:31

    Witam wszystkich. Może ktoś próbował oglądać TV na tym fonie - zgodnie z reklamą?

  • 0

    43.  2006-08-05 17:40:30

    W sklepie internetowym ten fonik kosztuje 199 przy tp25-45 a 99zl przy tp46-65.Takze jest to znaczna roznice miedzy cena fonu kupionego w salonie orange.Pozdrawiam.

  • 0

    44.  2006-08-05 17:42:34

    ten telefon jest o wiele tanszy w e-sklepie orange kosztuje w twoim planie 25-45 199zl a przy twoim planie 46-65 99zl.Pozdrawiam.

  • 0

    45. ~Pan Znak :P  2006-08-05 18:06:01  host: host-62-141-243-131.tomaszow.mm.pl

    Boniek dasz mi swoje GG albo coś żebym mógł się z tobą skontaktować bo mam pare pytań na temat tego telefonu bo też się zastanawiam nad jego zakupem.

  • 0

    46. ~chmielu  2006-08-05 19:56:04  host: abne8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! wie ktos moze czy ten telefon funkcjonuje na starej karcie sim czy juz wymaga tej nowej?

  • 0

    47.  2006-08-06 11:46:17

    Telefonik mam kilka dni, kupilem go w Orange na abo. Calkiem fajny tel, niezle zdjecia, swietnie odtwarza muze, duzy stopien konfigurowania, przyjemny wyglad, latwosc komunikacji z kompem. Oczywiscie fon posiada tak znienawidzone przez wszystkich orange menu, ktore radzilbym malkontentom pouzywac wpierw a potem ywierdzic ze jest beznadziejne i trzeba je jak najszybciej zmienic. Dla mnie jest ono akurat przydatne i nie zauwazylem duzych spowolnien telefonu, przed zakupem mialem w planie zmienic od razu soft, ale w tej chwili sie waham i cos mi sie wydaje ze zostane narazie przy tym, no chyba ze zacznie swirowac.
    Na poczatku przerazaly mnie klawisze w nim [wielkosc], ale mimo moich wielkich paluchow pisze sie w nim dobrze i bez problemow. Mialem z zamiarze kupic nokie 6020, ale po zakupie benka wiem, ze byloby to jedna z wiekszych moich glupot gdybym wybral ta finska niedoskonalosc. Irda przy tak doskonalym bluetooth`ie jest niepotrzebna i pewnie tylko by obciazala system. Wady? Hmm... napewno kilka, ale zalet ma wiecej niz wad wiec nie bede sie nimi tu zajmowal.

  • 0

    48.  2006-08-06 11:56:55

    Telefonik mam kilka dni, kupilem go w Orange na abo. Calkiem fajny tel, niezle zdjecia, swietnie odtwarza muze, duzy stopien konfigurowania, przyjemny wyglad, latwosc komunikacji z kompem. Oczywiscie fon posiada tak znienawidzone przez wszystkich orange menu, ktore radzilbym malkontentom pouzywac wpierw a potem ywierdzic ze jest beznadziejne i trzeba je jak najszybciej zmienic. Dla mnie jest ono akurat przydatne i nie zauwazylem duzych spowolnien telefonu, przed zakupem mialem w planie zmienic od razu soft, ale w tej chwili sie waham i cos mi sie wydaje ze zostane narazie przy tym, no chyba ze zacznie swirowac.
    Na poczatku przerazaly mnie klawisze w nim [wielkosc], ale mimo moich wielkich paluchow pisze sie w nim dobrze i bez problemow. Mialem z zamiarze kupic nokie 6020, ale po zakupie benka wiem, ze byloby to jedna z wiekszych moich glupot gdybym wybral ta finska niedoskonalosc. Irda przy tak doskonalym bluetooth`ie jest niepotrzebna i pewnie tylko by obciazala system. Wady? Hmm... napewno kilka, ale zalet ma wiecej niz wad wiec nie bede sie nimi tu zajmowal.

  • 0

    49. ~mateyanu  2006-08-06 19:38:43  host: bnc118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mp3 odtwarza napewno lepiej niż w K700i i MYX6-2

  • 0

    50. ~Mateyanu  2006-08-07 15:44:27  host: bna51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam trochę pytan :
    W opisie jest , ze tel posiada USB. , To powiedzcie mi , gdzie jest wejscie ??

    Jak się ogląda TV ??

    I ilu tonowa jest polifonia ??

    Mam ten telefon , ale gdzie tu jest USB !!???

  • 0

    51. ~d4  2006-08-07 22:36:23  host: rtr.blich.krakow.pl

    Nabylem dzis ten telefon. Wszystko zajebiscie za wyjatkiem wibracji ktora jest bardzo glosna - nawet glosniejsza od dzwonka:-) Ktos wie jak ja mozna sciszyc? Bo inaczej bede musial ja wylaczyc:P

  • 0

    52. ~kisiel  2006-08-07 22:50:34  host: public-gprs1720.centertel.pl

    mam ten aparacik kilka dni i powiem wam że zaczyna mnie drażnić.wiesza się wyłancza a na dodatek nie moge ustawić budzika. coś z softem nie halo. zamierzam go reklamować ale może to tylko pojedyńczy przypadek. Co do klawiszy początkowo porażka (ich wielkość), ale z biegiem czasu można przywyknąć.

  • 0

    53. ~hunter  2006-08-08 13:14:50  host: atm.ssnet.pl

    czy ten telefon odbiera TV czy nie ?

  • 0

    54. ~aga  2006-08-09 01:05:38  host: cache.btk.net.pl

    witam!posiadam te fonik od 2 dni i jestem z niego bardzo zadowolona! jest super, dobre zdjęcia, mp3 odbiera czyściutko i tyle pamięci....:) jedyne co to drażni mnie troche przycisk obok strzalki w prawo z dostepem do internetu, ponieważ ciagle sie przez przypadek naciska;/ ogólnie naprawde polecam:D

  • 0

    55. ~groszek  2006-08-09 12:18:00  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    co jest lepsze Motorola l6 czy BenQ-Siemens C81??? pomozcie prosze

  • 0

    56. ~  2006-08-09 12:33:40  host: static-81-219-16-2.devs.futuro.pl

    Pytanie.
    Jak sie kasuje softa w telefonie, to sie go nie kasuje razem z gwarancja?

  • 0

    57. ~~~  2006-08-09 17:16:28  host: abnq225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @~ jesli uzywasz softu oryginalnego ze strony BS to nie tracisz gwarancji, zawsze tak bylo, jest i raczej juz pozostanie

  • 0

    58. ~aharry  2006-08-09 20:49:52  host: edg90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 25 lipca i po tak krótkim okresie i małym stopniu użytkowania z głównych przycisków telefonu niestety złuszcza się lakier (firma dodatkowo polakierowała plastikową obudowę aby wyglądała bardziej profesjonalnie...)Z tego też powodu telefon robi się bardzo nieestetyczny, może jak się założy ochronę to będzie lepiej. Poza tym telefon przy niektórych aplikacjach bardzo długo "myśli"...

  • 0

    59. ~szhotgun  2006-08-09 21:06:43  host: abzn210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko ogolnie super fonik extra i fajny jest slownik t9 ale POMOZCIE NIEWIEM CZEMU NIECHCE SIE POLACZYC Z KOMPEM (STACJONARNY) CO MAM ZROBIC??

  • 0

    60.  2006-08-11 09:31:54

    No wlasnie jakies etui... Znalazl ktos do niego jakis pokrowiec? Ja do transportu uzywam kabury, ale jakos mnie drazni, zreszta nigdy czegos takiego nie robilem, wiec juz trudno mi sie bedzie przestawic. Wolalbym jakies silikonowo - skorzane, ale biegajac po www na nic nie natrafilem :( => oby to byl stan posredni

  • 0

    61.  2006-08-11 11:20:36

    No wlasnie jakies etui... Znalazl ktos do niego jakis pokrowiec? Ja do transportu uzywam kabury, ale jakos mnie drazni, zreszta nigdy czegos takiego nie robilem, wiec juz trudno mi sie bedzie przestawic. Wolalbym jakies silikonowo - skorzane, ale biegajac po www na nic nie natrafilem :( => oby to byl stan posredni

  • 0

    62. ~kfr  2006-08-12 20:31:15  host: net5-ex.pai.net.pl

    w orange gdy go kupowalem dzisiaj:) oferowali mi etui na pasek za 30zl

  • 0

    63. ~marcin sz.  2006-08-12 21:15:01  host: bti100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od jakiegos tygodnia, wszystko super ale zaczal mnie wkurzac bo sie wylacza co pol godziny bez zadnego powodu!:( widze ze tu kilka osob tez ma ten sam problem ...

  • 0

    64. ~kfr  2006-08-12 23:44:50  host: net5-ex.pai.net.pl

    u mnie jak na razie no problemo:) odpowiem jeszcze na czyjes pytanie - tak, mozna ogladac tv:)

  • 0

    65. ~ArcziK  2006-08-13 16:30:36  host: mm-myslowicka.katowice.msk.pl

    Witam, telefon mam od 2 miesięcy i jak dla mnie jest po prostu elegancki...
    wysokiej klasy wyswietlacz
    duzo opcji (m. in. telewizja, mp3, bluetooth, aparat [1.3 MbP])
    a takze aplikacje takie jak:
    - DocViever (sprawdza czy karta pamieci nie jest uszkodzona
    - Blog2 Go (apl sluzy do robienia Blogow)
    - MobileZip (apl sluzy do kompresowania plikow w celu oszczedzania miesjca na karcie pamieci)
    - PDF Viever (wyszukuje wszystkie dokumenty z ta koncowka)
    - Photo Editor (tu chyba nic nie musze tlumaczyc robimy fotke i upiekszamy ja)

    Przy zakupie dostaje sie dodatkowo karte 128 Mb ale ja kupilem sobie 1Gb (na muzyke oczywiscie).

    Prosze nie pisac ze takich glupot ze szybko jest porysowana (tak jak to napisal kolega w negatywnych) skoro ma szybke porysowana to znaczy ze o telefon wogule nie dba (ja mam go 2 miechy i ani jednej ryski na nim nie mam).
    Prosze tez pisac bzdurne informacje ze sie wiesza (co sie dziwisz) - nawalisz obrazkow gifow i innych pierdol i zapisujesz to wszystko na telefopn to sie potem nie dziw (pod tego jest karta pamieci) jak dla mnie telefon zasluguje 9.5/10. sa tez drobne minusy np. male przyciski ale idzie sie przyzwyczaic... niektorzy tez narzekaja na brak IRDY - PO CO CI IRDA JAK MASZ BLUETOOTH !!?? ... dla mnie telefon 1 Klasa.

  • 0

    66.  2006-08-13 18:41:08

    etui na pasek to ja mam, szukam jakiegos pokrowca, przeciez etui nie przypne do dresow ;).
    Ale na powaznie jak sie komus wiesz, to niech pousuwa zbedne rzeczy z pamieci tel i wrzuci to na karte jak radzi moj przedpisca, niech sprawdzi czy nie ma rpzypadkiem ustawionego autowylaczania a jak to nie pomaga to do serwisu, wkoncu na cos ta gwarancje dwuletnia daja...
    Nio, a co do porysowan, to o telefon trzeba dbac, a jak nie ma sie warunkow i nosi tylko po kieszeniach razem z kasa i kluczami to sie kupuje nokie z wymienialnymi panelami, a nie bardzo fajny i mega konfigurowalny tel :)

  • 0

    67. ~bartek  2006-08-13 19:27:00  host: cmv225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie po 20-30 sekundach nagrywania wideo wyswietla sie komunikat: 'wystapił błąd' poza tym czasami telefon się zawiesza a wyświetlacz dosłownie rozmywa:/ w najblizszych dniach oddam go do serwisu... miał ktoś może podobne problemy ?

  • 0

    68. ~slawol8  2006-08-20 19:54:16  host: ert233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tam jes napisane USB dlatego że kome można łączyć poprzez kabel USB :/ nielubie takich ciężko kapujących ludzi.
    takie same problemy miałem w C65 Zmieniłem softa i już się niezawieszał :D ale się nadal wyłączał przy ładowaniu :/ i się zdenerwowałem i kupiłem myx 6-2

  • 0

    69. ~roman  2006-08-21 13:16:17  host: chello084010215119.chello.pl

    czy jest do tego fona kabel USB

  • 0

    70. ~marynaro  2006-08-21 14:24:23  host: epg174.internetdsl.tpnet.pl

    Faktycznie ,ciekawe gdzie się podziało te USB. Pzdr

  • 0

    71. ~nepo  2006-08-21 17:20:07  host: dsv38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny telefon, wahalem sie przed kupnem bo bylem przywiazany do nokii. Przewinelo mi sie ich kilka przez rece i na poczatku nie bralem pod uwage innych marek. Teraz wiem ze byla to swietna decyzja, telefon jest znakomity, az dziwi fakt ze kosztuje tylko tyle:) Gdyby mial napis Nokia na obudowie to na pewno kosztowalby 2 lub 3 razy wiecej:) Znakomity telefon, jestem bardzo zadowolony, bawilem sie nokia 6230 i w porownaniu z C81 wypada blado:)

  • 0

    72. ~malgos  2006-08-25 15:58:04  host: system8589174231.ptvk.pl

    oddalam telefon do reklamacji bo wieszal sie i takie inne, narazie jest spox ale jak znowu zacznie to sie wkurze :D generalnie jest kochaniutki:):):)

  • 0

    73. ~Rutra  2006-08-26 11:17:39  host: bua42.internetdsl.tpnet.pl

    Witam posiadam ten telefonik od tygodnia i mam z nim problemy. Po rozmowie jak blokuje klawiature to wylancza sie. Podobno jest to wina softa trzeba wgrac oryginalne bo to przez to z orange sa te problemy jak by ktos wiedział z kad to ściągnąc to prosze dac znac tutaj albo przez gg 5064146 bede wdzieczny. A tak wogole pytanko czy poprzez BT wgram nowy soft czy trzeba miec USB?

  • 0

    74.  2006-08-27 14:33:37

    jestem posiadaczem tego telefonu
    zaczynałem przygodę z siemensami od c25 poprzez c35 c60 po c65
    może wady na początek
    -nieenergonomiczny soft w porównaniu do starszych fonów, możliwe że trochę napsuło menu orange. nie ma wygodnego dostępu do książki adresowej ('joystick' w dół) wysłanie sms-a wiąże się z chyba z 5krotnym kliknieciem potwierdzenia (wyślij, wybierz adresata, wybierz z książki, wybierz, wyślij)
    -już sławny problem z T9 i niemożnością wyłączenia wybierania polskich znaków, pozostaje nam wybieranie zamiennika bez ogonków lub pisanie 'tradycyjnie'
    -problem z javą znany z siemensów seri 75 - rozszerzenie JSR75 robi problemy z dostępem do plików, w niektórych aplikacjach trzeba dopisywać w jad 'midlet-size' aby telefon mógł zwiększyć stos bo domyślny jest podejrzewam do 350kb a możliwy to na pewno 2,5MB
    -czerwony klawisz nie tak jak poprzednich modelach cofa poziom wyżej ale zupełnie wraca do zera (bardzo niewygodne w javie, w pisaniu smsów i mmsów)
    -ogólnie bliskość klawiszy funkcyjnych z klawiszami 'zielonym' i 'czerwonym' jest bardzo niewygodna
    -gwiazdka już nie służy do przełaczania się między profilami, zostało tylko wyłączanie dzwonka dublowane przez ściszanie bocznymi klawiszami które jeśli klawiatura nie jest zablokowana mogą doprowadzić do pasji przy trzymaniu komórki w kieszeni (telefon zaczyna dzwonić w celu regulacji głośności)
    -kabel dca-140 nie jest tak szybki jakby mogło się wydawać przy USB 2.0, bluetooth do przesyłania plików na kartę to jedno wielkie nieporozumienie
    - słynne menu orange, na ekraniku już mi się porobiło pełno oznaczeń nieodebranych wiadomości itp bo kasuje się toto tylko przez wejście przez nie a nie przez normalne menu, samo menu nie jest jednak tak wygodne jak mozliwosc skonfigurowania klawiszy funkcyjncych ktora w tym modelu jest zablokowana

    zalety w porównaniu z moimi poprzednimi telefonami są takie
    +naprawdę duży kontrast ekranu, w końcu to tft, bardzo silne podświetlenie, używam 10% bo inaczej

  • 0

    75. ~aharry  2006-08-29 13:04:53  host: edg226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chcecie mieć etui na aparat to do cx81 pasuje etui z Siemensa ME75 (łącznie z tylną klapką na aparat),a co do tekstu ArcziK, to z całą pewnością mogę powiedzieć, że o aparat dbam a przyciski w cx81 są nieodporne na ścieranie (jeśli do aparatu nie posiada się jakiegokolwiek etui...)

  • 0

    76. ~C81  2006-08-29 18:20:50  host: ablz25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie jak przesyłać coś z laptopa bo zainstalowałem program i niewidzi telefonu?? Pomocy

  • 0

    77. ~  2006-08-31 16:46:08  host: abmv66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie jak przesyłać coś z laptopa bo zainstalowałem program i niewidzi telefonu?? Pomocy

  • 0

    78. ~Durin  2006-08-31 20:24:47  host: byl5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z wibracją, bo wydaje mi się że nie działa. Ma ktoś ten sam problem?? a może trzeba uzyć jakiegoś kruczka żeby się uruchomiła.

    Telefon jest nowiutki

  • 0

    79. ~mati  2006-09-02 10:43:19  host: host-81-190-117-16.gdynia.mm.pl

    gdzie mam przyczepic smycz??

  • 0

    80. ~Grzesiek#17  2006-09-05 19:30:32  host: 62.29.134.2

    mam pytanie
    czy mozna wymienic obudowe do tej komorki lub sama szybke w obudowie ?

  • 0

    81. ~monika  2006-09-05 22:49:41  host: abmi5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak uruchomic mms??
    bo niewiem i zaraz coś rozwale

  • 0

    82. ~barti80  2006-09-06 13:52:09  host: host-212-18-19-134.customer.m-online.net

    @ monika - wyslij sobie ustawienia wap-pushem jesli pojawi sie model c81 na stronie Orange: http://ustaw.orange.pl/
    Albo ustaw recznie - jest tam plik PDF z ustawieniami

  • 0

    83. ~  2006-09-06 14:03:22  host: host-212-18-19-134.customer.m-online.net

    @ monika ver.2 :)
    oczywiscie ustawienia wysylasz ze strony sieci w jakiej masz telefon, przypadkowo wpisalem orange ;)

  • 0

    84. ~pyzdra  2006-09-06 14:08:31  host: zs.domoslawice.edu.pl

    zajefajny telefonik tylko sie wylocza co jakis czas

  • 0

    85. ~ratunku  2006-09-07 20:43:01  host: afl218.internetdsl.tpnet.pl

    niezabardzo wiem skad wziasc softa.. i czy jak go zmienie to czy nie strace gwarancji i gdzie to zrobic.. i wogole o co chodzi? :D :D

  • 0

    86. ~lol  2006-09-12 20:55:02  host: abox217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    softa mozesz z glownej strony benq-siemens.com pobrac i nie tracisz przez to gwarancji

  • 0

    87. ~TIGER7921  2006-09-14 21:08:36  host: 193.151.48.141

    KTO WIE ILU TONOWA JEST POLIFONIA W TYM TELEFONIE

  • 0

    88. ~rafi  2006-09-16 20:08:59  host: fan194.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka! Zamierzam sie z kupnem tego telefonu. W salonie uzyskałem info że to niemożliwe by w planie 50zł kosztował 99zł a jednak tak zamawiając w e-sklepie.Wybrałem sobie darmowy nr w Twoim Planie i okazało sie że od maja czy tam kiedyś przy wybranym numerze jest ograniczenie w postaci 1200 minut a nie ma tej info chyba nigdzie na stronie (przynajmniej ja nie znalazłem). A ile przeciętnie trzyma bateryjka w tym telefonie?

  • 0

    89. ~artgog  2006-09-17 14:30:33  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    Zapraszam do odwiedzenia serwisu www.c81.gsm.fm - znajdziecie tam obszerną recenzje tego modelu telefonu jak również zdjęcia wykonane jego aparatem.

  • 0

    90. ~leon  2006-09-18 14:09:21  host: uwm-a005-171.uwm.edu.pl

    do mati: pytasz "gdzie moge przyczepic smycz?". Mysle, ze najbardziej odpowiedni do tego bedzie pies ;-) Jesli nie masz, to moze czas nabyc? Pozdrawiam

  • 0

    91. ~maciek  2006-09-20 21:49:34  host: dlh117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam mly klopot :/ kiedy dostaje wiadomosc (sms lub mms, nie wiem jeszcze jak z mailem) to nawet o tym nie wiem, bo nie zostaje poinformowany dzwiekiem, ani nie wyswietla sie nic na ten temat na ekranie. kiedy mam nieodebrane polaczenie, tez nic mi sie o tym nie wyswietla, ale jak dzwoni to slysze. wie ktos moze o co biega?

  • 0

    92. ~ADam33  2006-09-24 07:24:57  host: terminal-1-166.retsat1.com.pl

    Wporwadziłe trzy-krotnie błędny kod telefonu (nie PIN) no i teraz jest mały problem z niektórymi rzeczami w telefonie m.in. wygaszaczem. Czy wie ktoś czy muszę oddawać telefon do serwisu, czy moż to jakoś zrobioć samemu. Nie mogę nawet przywrócić ustawień fabrycznych bo wyświetla się komunikat o blokadzie kodu telefonu.

  • 0

    93. ~Hanys  2006-09-24 11:42:23  host: host-n1-96-219.telpol.net.pl

    Mam pytanko.Dostaje się w Orange kabel USB do tego telefonu?? a jeżeli ktoś ma kabel USB to jak wygląda przesyłanie plików?? są jakieś problemy?? i czy da się zgrać przez kabel coś na karte,która jest w Telefonie.

  • 0

    94. ~nepo  2006-09-25 16:59:50  host: drl61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Orange nie daja zadnego kabla, trzeba samemu nabyc. Przesylanie plikow calkiem znosne ale bez rewelacji. Przez BT raczej wolno, przez kabelek znacznie lepiej ale jesli ktos mysli o nagraniu 1GB danych na karte przez kabel to raczej odradzam, szybciej i wygodniej przez czytnik kart.

  • 0

    95. ~hanys  2006-09-27 15:15:28  host: host-n1-96-219.telpol.net.pl

    a moglibyscie mi powiedziec jak wygladają płatności w mixie?? bo qrde mam kawał do Orange ;/

  • 0

    96. ~Rogerr  2006-10-02 19:49:34  host: aape150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema czy ktos mi powie czy ten tel w orange ma płyte z oprogramowaniem i kabelek usb???

  • 0

    97. ~KoTeK  2006-10-03 12:40:02  host: host-81-190-240-225.malbork.mm.pl

    a ja mam pytanie czy ten telefon dzila jak reszta siemensów to znaczy miałem 3 siemensy i wszystkie 3się wyłanczały co jakis czas pytałem się kolegów i też maja takie problemy o co biega może to ta marka tak ma?? chcem wiedziec bo mysle nad c81 lub innym ustrojstwem;)

  • 0

    98. ~siwy  2006-10-05 18:12:15  host: abov107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupic jakis fonik sobie i mam pytanko czy w tym siemensie mozna rozszerzyc sobie pamiec np do 500mb?? I jakie karty pamieci tam podchodza? Na jakis fotkach widzialem ta SanDisc dolaczana z tel i ona ma jakas "blaszke". Zastanawiam sie czy duzy problem jest z rozszerzaniem pamieci w tym tel??

  • 0

    99. ~justa  2006-10-06 23:19:55  host: z-debica.mt.pl

    mam pytanie czy ktoś wie ile będzie on kosztował w Twoim Planie w salonie ( NIE w e-sklepie ! )

  • 0

    100. ~fanka siemensow  2006-10-08 01:27:04  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    stukam b.duzo smsow,stad moje pytanie: czy komus udalo sie wylaczyc polskie znaki w t9? bo jesli jest to problem nie do przeskoczenia to niestety, mimo calej milosci do marki, dyskwalifikuje on c81 w moich oczach :(

  • 0

    101. ~MLeczak  2006-10-08 13:57:39  host: abos27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon akceptuje karty pamięci do pojemności 512MB, wiekszych nie rozpoznaje - informacja telefonicznie uzyskana w serwisie. Sprawdzałem z kartą Kngsotn mobileMMC 2G, telefon jej nie wykrywa.

  • 0

    102. ~MLeczakpp  2006-10-08 16:09:14  host: abos27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    C81 ma bardzo powolne menu. Co chwilę pojawia się komunikat "proszę czekać", wykonując nawet najprostsze operacje (np.przy otwieraniu książki tel.,otwieraniu nieodebranych połączeń, a nawet przy poruszaniu się w menu). Chyba nie pomoże tunawet zmiana softu(ja mam chyba jedną z nowszych wersji-C81Fwersja40). Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak powolnym telefonem, a miałem do czynienia z wieloma markami:Nokia,Sony,SonyErricson,Motorola.

  • 0

    103. ~Kruszynka  2006-10-10 14:29:57  host: 80.249.4.169

    a jaka pojemnosc ma skrzynka na smsy? dlaczego nie moge do grupy osob dopisac dzwonkow?

  • 0

    104. ~franc_fm  2006-10-15 12:45:02  host: aakw64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon działa dobrze, wytrzymuje 4-5dni, nie wyłacza sie; mam tylko pytanie czy w waszych sa podswietalne klawisze boczne wyboru oraz czerwony i zielony?

  • 0

    105. ~franc_fm  2006-10-15 12:45:36  host: aakw64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon działa dobrze, wytrzymuje 4-5dni, nie wyłacza sie; mam tylko pytanie czy w waszych sa podswietalne klawisze boczne wyboru oraz czerwony i zielony?

  • 0

    106. ~raczek  2006-10-15 21:44:44  host: w3cache.slp.vectranet.pl

    siemnako zamierzan se kupic tego fona w przyszłym tygodniu ale z tego co czytałem w komentarzacg to jest do bani ale jak ma sie psuc to i tak mam gwarancje i wtedy mam wyjebane

  • 0

    107. ~Adam Lodz  2006-10-17 17:43:27  host: terminal-1-166.retsat1.com.pl

    Czy ktoś wiek jak ustawić w C81 aby zapisywał audio na kartę pamięci a nie w pamięci telefonu? Z video nie ma problemu.

  • 0

    108. ~raku  2006-10-19 16:31:12  host: w3cache.slp.vectranet.pl

    jaką karte dają w orange do niego

  • 0

    109. ~olciunia  2006-10-20 15:43:34  host: ary254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANKO.... JAK ODBIERAJA MP3?? CZY NIC NIE TRZESZCZY??;> I ZY KTOS WIEILE TEN TELEFON KOSZTUJE W MIXIE 50 NA PRZEDLUZENIU UMOWY???? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ... ZGORY THX;):*

  • 0

    110. ~Olcia  2006-10-20 19:50:38  host: visp-131.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam pytanko Czy ten fonik ma miejsce zeby zaczepic smycz?

  • 0

    111. ~Lukasz  2006-10-24 17:41:53  host: fcp234.internetdsl.tpnet.pl

    Siema mam ten telefonik od jakiegoś zcasu i wielerzeczy które tu od was wyczytałem sa błedne np że tel nie przyjmuje wiekszych kart niz 500 mb nie prawda przyjmuje 1 gb spokojnie co do kabli to nie ma w zestawie jest samo oprogramowanie klawisze boczne nie sa podswietlane zapisywanie na karcie to trzeba weiśc w kazdej funkcji czy top zdjecia czy to MP3 w opcje i ustawić zapisz w danym katalogu w danej pamieci i jeszcze format jest do wyboru Pytanie ile kosztuje w miksie ponad 700 zł ile w Twoim planiue w zależności od kwoty zobowiązania w salonie w kwocie 66 zł miesiecznie krzykneli mi 400 ponad 400 zł ogólnie tel wypas no fakt powolne menu ale da rade sie przyzwyczaic ja jestem jak narazie zadowolono z tel

  • 0

    112. ~tomek  2006-10-25 00:28:14  host: chello089078025156.chello.pl

    doradzcie mi miedzy c-81 a k510 co mam wziąśc i dlaczego ??

  • 0

    113. ~sick  2006-10-25 01:02:50  host: nat-247-58.man.bydgoszcz.pl

    ogolnie telefonik jest oki i sprawuje sie calkiem niezle. odpowiadajac na niektore pytania uzytkownikow takie jak np. dzwiek przy otrzymywaniu wiadomosci: wystarczy reset telefonu (wylaczyc i wlaczyc); transer plikow telefon komputer... mam zwyklego bluetooth'a i dziala bez problemu. nie mam miejsca na zaczepienie smyczy a w mixie przy przedluzeniu umowy kosztuje kolo setki... ja bralem na 75zeta i placilem za niego 49PLN wiec na 50 zeta bedzie drozszy... mp3 odtwarza calkiem niezle... i na sluchawkach i na glosniku... pozdrawiam serdecznie i zapraszam jesli bedzie mial ktos jakies pytania: sickus@tenbit.pl AHA... karta jaka dolaczaja w orange to 128 MB ... wystarczy.. wielkie pozdro

  • 0

    114. ~robo  2006-10-26 15:05:09  host: avb98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy fajny jest ten telefon?? jak nanim grają mp3 ocencie go od 1 do 10....

  • 0

    115. ~  2006-10-28 17:17:29  host: user206-090.satfilm.net.pl

    Czy moża wyłączyć dzwięk z aparatu?

  • 0

    116. ~Kupiec  2006-10-29 23:39:26  host: nat0.netburg.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem c81 albo sek700i, pomozcie mi!

  • 0

    117. ~Ada Lodz  2006-10-30 20:51:18  host: terminal-1-166.retsat1.com.pl

    Nie piszcie głupot. Ja mam w C81 kartę 1Gb i smiga bez problemu.

  • 0

    118. ~mosak  2006-11-01 15:20:39  host: dpf179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    c81.telefon jest do bani.wylacza sie przy blokowaniu klawiatury,jest powolny,zawiesza sie dosc czesto a ostatnio mam "wewnetrzny blad bluetooth".o co w tym wszystkim chodzi?dobrze ze mam gwarancje!

  • 0

    119. ~  2006-11-03 15:41:25  host: siedlce3-tp.sdl.vectranet.pl

    Telefon mam od tygodnia. Troche więc mogę już powiedzieć. A moje zdanie jest takie, że to fajny telefon z kilkoma irytującymi wadami. Ale najpierw PLUSY: wygląd- to ładny telefon, jakby nie patrzeć, połyskująca obudowa fajny opływowy kształt, no ok. Funkcje- mp3 gra ładnie, jest slot pamięci, sprytnie umieszczony, a głośniczek gra na prawde znakomicie w porównaniu z tymi jakie miałem okazję slyszeć, jak w laptopie! Bluetooth ładnie działa, jest Edge, net śmiga ładniutko. Wbrew opiniom, mi nie wiesza się, nie muli (a tego przy kupnie balem się najbardziej), a i Orange Menu nie irytuje jak pisali jego wrogowie (zasłania część ekranu, i tyle, jak coś to można nagrać oprogramowanie, nie tracimy gwarancji). WADY: mnie najbardziej denerwuje wygląd, to co jest też jego zaletą jest dużą wadą, ładnie błsyzczy, ale jeszcze ladniej sie rysuje, użytkuje tydzien, obchodze się jak z jajkiem, a wraz rysek juz na tyle sporo, na połyskującym paneliku widać kurz, no psuje to design (na allegro jest tylko silicon, który zakupiłem). Brak korektora dźwięku przy mp3 to dla mnei zaskoczenie. Podobnie jak brak kabla USB w zestawie. Tel. kupiłęm za 200zł w sklepie e-orange, i to też wada bo przycieli troche, podobno miałem dostać przez pierwsze 6 miesiecy po 20zł (abonament 25), tak też pisało przy kupnie, potem na linku na stronie, a od poniedziałku zdaje się, link pokazuje iż w tym przedziale abonamentu nie dostaje nic! Troche niefajnie. Reszta ok. Zwolennicy Siemensów na pewno nie będą rozczarowani.7.5/10

  • 0

    120.  2006-11-05 11:34:25

    C81 powinien obsłużyć karty go 2Gb, ale różnie to bywa, podobno wpływ ma na to jakiej firmy kartę użyjemy. Co do smyczy, to da się ją zawiesić, tyle że osobiście nie ufam temu mocowaniu, bo automatycznie po zdjęciu tylnej obudowy smycz się odczepia. Jeszcze jedno, co moim zdaniem jest najważniejsze, nie można wgrać orginalnego softu do telefonu. Mnie również wprowadzono w błąd, bo pan prezentujący telefon w salonie powiedział,że można to zrobić w serwisie. Jedynie zapomniał dodać, żę decydując się na ten krok tracimy gwarancję. Sprawdzałem to w Orange, gdzie mi powiedziano: istnieje możliwość wgrania orginalnego softu nie tracąc gwarancji o ile zgodzi się na to serwis. Ja sprawdzalem w dwóch serwisach, ale jakoś nikt się na to nie zgodził,może ktoś inny bedzie miał więcej szczęścia, życzę powodzenia.

  • 0

    121. ~Mateyanu  2006-11-06 18:55:14  host: bke225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tyle : mam już ok. miesiąć ten telefon , pełno na nim rys ,a w dodatku zaczął harczeć głośnik ,i to bardzo mocno :O

  • 0

    122. ~duszek  2006-11-08 17:26:35  host: 80.54.0.150

    co mam wybrac:benq-siemens c81 samsung x700 czy motorole v360

  • 0

    123. ~marcin holly dolly  2006-11-08 18:56:45  host: avf191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś jakieś gry na Benq - Siemens C81 albo ktoś wie kturego roku był wyprodukowany

  • 0

    124. ~beznadziejny siemens  2006-11-09 16:27:44  host: drn26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadałem ten telefon kilka miesięcy. Chwila w której go sprzedałem była jedną z najszczęśliwszych w moim życiu. Nie dziwie się że firma Siemens upada skoro robi takie telefony. Stanowczo odradzam. Telefon się muli, wiesza a orange menu dodatkowo pogarsza sytuację. Na początku starałem się poznać telefon i unikać robienia rzeczy które go zawieszają. Kiedy okazało się że jest ich tak wiele sprzedałem go. Współczuję nabywcy. Jestem gotów zapłacić 3x więcej za nokię o tych samych parametrach co c81. Nokia to nokia....

  • 0

    125. ~seba  2006-11-11 18:06:56  host: pc1-2.digicom.net.pl

    2006

  • 0

    126. ~ppppoooommoooocccccyyyy  2006-11-12 17:21:06  host: auy209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakmi model mam wybrać bs c81 albo sek700i

  • 0

    127. ~  2006-11-12 18:06:39  host: agp26.internetdsl.tpnet.pl

    fakt tel mi sie zwiesil pare razy..ale jest zajebi..ty:)wszystko przyjmuje (gify,foty,mp3-ktore mozna odsluchac

  • 0

    128.  2006-11-12 19:51:34

    aparacik mam od 2 tygodni..pare razy mi sie zwiesil przy nadmiernym klikaniu:)..minusem jest takze brak korekcji dzwieku w plejerku mp3...ale na plus zasluguje wyglad i mozliwosc wpychania przeroznych pliczkow(gify,foty,animacje startowe itp) i filmow w mp4/3gp,wstawiania mp3 na dzwonki i nagrywania dzwieku w amr co zastepuje mi dyktafon:)...w kompecie niezle(basik) choc nie ladne sa sluchawy ze skromnym pilocikiem.sprzet niezly!..ale mam pytanko ktos chwalil sie ze dodal pamiec 1gb?,zamierzam tak zrobic ale wczesniej zapytam jakiej firmy/model karta bedzie smigac mi bez bulu ??????????????????/...

  • 0

    129. ~overclocker  2006-11-12 20:01:42  host: bmq112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opinie nie sa dobre, ale za takie pieniadze bede mial telefon z klasa. dlatego w styczniu go wezme, a jak cos, to- gwarancja... ale mam nadzieje ze moj egzemplarz bedzie tym "dobrym"

  • 0

    130. ~BRDAK  2006-11-14 18:45:30  host: drs165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest super wszystko otdwarza, niczego się nie boi... Warty swojej ceny. Mp3 bardzo ładnie grają... Poprostu super. Zacina sie wam dlatego że macie zapchaną pamieć telefonu: od tego dali wam kartę:) Pozdrawiami zachećam do kupna:)))

  • 0

    131. ~BRDAK  2006-11-14 18:46:01  host: drs165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest super wszystko otdwarza, niczego się nie boi... Warty swojej ceny. Mp3 bardzo ładnie grają... Poprostu super. Zacina sie wam dlatego że macie zapchaną pamieć telefonu: od tego dali wam kartę:) Pozdrawiami zachećam do kupna:)))

  • 0

    132. ~  2006-11-15 12:04:05  host: ddk177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonikj jest zajebisty smiga zaczepiscie mam 2 gb karte i wogole ani razu mi sie nie zawiesił. Moim zdaniem wam sie wiesza bo zle uzytkujecie z tego phona ja mam w orengu i nawet menu n9ie zwalnia./Mp3:jeden z najlepszych telefonow ktory idealnie i glosno odtwarza mp3 polecam. Rowniez tel. przyjmuje kazdy znany format czy to zdjec wideo i muki wiec jezeli ktos chce kupic dobry telefon z karta pamieci i dobrym aparacikiem i mozliwoscia wgrywania zajebistych multimediow polecam tego BenQsiemensa. BENQSIEMENS C81 rulez

  • 0

    133. ~patryk  2006-11-19 10:07:32  host: bxn194.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam 3miechy sa male problemy z nim ale nienazekam za bardzo poprostu przy dluszymi szybkim pisaniu wylaczy ale mam pytanie czy da sie wgrac orginalne menu siemensa?

  • 0

    134. ~duch  2006-11-19 23:57:01  host: gf50.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telfonik może służyć jako modem do transmisji danych?? bo mam sprzeczne informacje jedni podają że tak a drudzy że nie. więc jak to jest wkońcu ??

  • 0

    135. ~  2006-11-20 18:18:37  host: bmc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyną jego wadą wg mnie to jest obudowa ;) reszta wymiata , mp3 świetnie odtwarza ,masa typów plików które można wgrać , wiesza się tylko przy nadmiernym klikaniu , ogólnie telefon ok.

  • 0

    136. ~gallanonim48  2006-11-23 23:06:47  host: eiq122.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś podpowie co lepiej kupić Benq - Siemens C81 czy Sagem MY600X ??? Najlepiej żadnego z tych, ale gdybym musiał i tylko to miał do wyboru???

  • 0

    137. ~Kylo  2006-11-24 22:50:31  host: bpx97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mógłby mi ktoś pomóc?? Bo chce przedłużyc umowe w orange i chciałbym sobe tego tela kupic-mam 1370punktów profit i chciałbym sie dowiedziec ile bedzie mnie kosztował???Prosze o dopowiedź.I aha-umowe na 24 msc ;)

  • 0

    138. ~dAmIAn  2006-11-26 09:06:32  host: 83-145-182-174.cable-modem.tkk.net.pl

    Telefon dobry polecam sam go mam przez okolo miesiac i jeszcze nie wykrylem rzadnych wad oprocz orange softu ;/ no czasami telefon zalapie mula ale to tylko kwestia przyzwyczajenia telefon ma bardzo dobre funkcje jak na ta cene :) osobiscie polecam :)

  • 0

    139. ~kjkjkj  2006-11-27 21:22:39  host: 62.29.133.86

    mam pytanko. czy warto kupic ten telefon w orange przez neta. prosze o dp.

  • 0

    140. ~gregu  2006-11-30 17:50:57  host: 217.116.110.186

    Mam ten telefon i jestem naprawde pod wrazeniem ze to chyba pierwszy "normalny" siemens...ma niesamowity wyświetlacz..mnóstwo funkcji..nokia z takimi funkcjami z pewnościa kosztowałaby z 1000zł...a tu mamy fajny telefonik..wiec daje mu 5 z minusem? za co minus? 1) Za baterię ( bateria siemensowska czyli jak zwykle słaba) 2) Nie wiem czemu producent zrezygnował z podswietlenia klawiszy ( czerwona i zielona słuchawka) oraz 2 klawiszy nad nimi???? Przeciez w nocy to sie nie idzie nie pomylic!!

  • 0

    141. ~dziewczyn  2006-12-01 12:05:16  host: dzl17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj zamowilam ten telefon przez sklep internetowy orange... ciekawe jak bedzie sie sprawowal, z waszych komentarzy wynika,ze jednym sie podoba innym tez nie, albo jedni dostali ten'lepszy' aparat, a drudzy ten 'gorszy'... nie wie ktos ile zajmuje mniej wiecej przyslanie telefonu z tego sklepu internetowego?

  • 0

    142. ~loopdigga  2006-12-05 16:31:12  host: siedlce3-tp.sdl.vectranet.pl

    A jak sobie radzicie z zarysowaniami? Bo jakoś nikt nie narzeka na tą obudowę;) A to wada numer jeden dla mnie, bo musze ją nosić w tym fatalnym siliconie, a crystal case'a nie ma(chyba, że ktoś gdzieś znalazł), niestety nie ma dużego wyboru, na allegro wszyscy mają te same silicony, a jeśli nie nosze w nim to rysek powstaje od cholery. Brat nie chciał uwierzyć, że w tydzień tyle powstało, że pewnie nie dbałem i to przez to;) A ja jak z jajkiem;) A tak to poddtrzymuje opinie(numer119, bez podpisu), że to na prawdę fajny telefon, mam juz ponad miesiąc i nie muli nie wiesza się jest wszystko OK!

  • 0

    143. ~Benq - Siemens C81  2006-12-06 19:37:50  host: edi178.internetdsl.tpnet.pl

    No ja mam zamiar go kupić w ten/tą Piątek lub Sobotę. Mam nadzieję, że telefonik który zakupię będzie sprawował się dłuuuugo i pomyślnie ... napisze wam jeszcze jak dostanę go do rąk własnych x]

  • 0

    144. ~buziaczek111  2006-12-10 09:49:30  host: to-darnet.leon.com.pl

    Mam ten telefon miesiąc.Ma on wiele zalet i wad,ale ogólnie jest spoko.Jest godny polecenia, ale oczywiście nokia jest zawsze nokia.

  • 0

    145. ~Omiot  2006-12-12 14:47:16  host: nat1.telkonet.pl

    no wszystko ladnie pieknie a nikt niechwali sie zdjeciami jakie z niego wychodza bo aparacik tylko 1.3 bardzo mnie interesi bo mam na niego chrapke :9

  • 0

    146. ~ZIOMAL  2006-12-15 21:59:41  host: gem178.internetdsl.tpnet.pl

    A ja tych ludzi z serwisu zabije...oddałem telefon do naprawy 2 miesiące temu...chodze tam codziennie wkurzony na maxa :|:| Normalnie nie wytrzymam. Spaliła mi sie płytka główna...na nic wiecej nie narzekalem...Jutro ide z rzecznikiem praw konsumenta to sie doigraja!!!!! Bo czas terminowy to 2 tygodnie;o;o

  • 0

    147. ~czarnulka  2006-12-17 22:30:08  host: host-86-63-134-84.pronet.lublin.pl

    heh ja sobie przez neta zamowilam i ciekawe ale jak to jest z tą pamiecią w c81 ile jej jest a i le kosztuje karta?2 gb?

  • 0

    148. ~Bujo  2006-12-18 16:22:32  host: host-d9ada637.elsat.net.pl

    Mam tego fona od 3 miesięcy, właściwie jestem zadowolony ze wszystkiego. Aparacik wali przyzwoite fotki, miejsca na ich składowanie też jest pod dostatkiem. Z kompem łącze się bez problemu przez Bluetooth'a. Jedyny minus to zbyt częste zawieszanie w momencie gdy po zakończonej rozmowie próbuje zablokować klawiaturę na "#". Co drugi raz się wiesza i trzeba na nowo włączyć. Nie wiem czy to wina softu "orange" czy jakaś awaria telefonu. Jednak można nad tym przejść do porządku dziennego gdyż klawiatura ma funkcję autoatycznego blokowania. Polecam ten model bo według mnie to najlepszy tel za tą cenę.

  • 0

    149. ~Putka  2006-12-19 18:38:25  host: byh242.internetdsl.tpnet.pl

    Poza tym ze dzwonki same sie zmieniaja(ale moze to wina softu) i glosna wibracja telefonik bardzo fajny polecam. P.S a moze ktos wie jak to jest z tymi dzwonkami. Posilbym o pomoc smolper@op.pl

  • 0

    150. ~ricrado  2006-12-21 22:04:20  host: cjk64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem dzisiaj go i jak narazie jestesm zadowolony :D no co by nie mowic telefon bardzo fajny wszystko jest GIT .Jest oczwiscie kilka mankamentow tego tel. A jezeli chodzi o pamiec to telefon ma cos ok 32 mb pamieci i w zestawie dostajesz jeszcze 128mb mi to narzie wystaczy .Zdecydowanie polecam ten telefon bo jak na swoja przystepna cene jest wydajny ładny i fukcjonalny :D

  • 0

    151. ~zaklopotany  2006-12-22 14:17:24  host: 80.48.166.194

    siemanko kupilem ten telefonik jestem zadowolony ale jest jedno ale nie moge wysylas mmsow wszystko skonfigurowane jak nalezy ale nadal nie idzie moze ktos wie co z tym zrobic albo mial podobny przypadek prosze o odpisanie ,pozdro

  • 0

    152. ~zalamka  2006-12-22 14:24:51  host: 80.48.166.194

    pomoze ktos bo nie idzie mmsow wysylac

  • 0

    153. ~no name :)  2006-12-22 19:43:50  host: wyzynna.nat.renicom.pl

    czarnulka w necie poszukaj :) 1gb ok 170 zl. Pozdro.

  • 0

    154. ~dziewczyna  2006-12-25 20:57:42  host: dzl155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten sam problem co bujo, tez mi sie wylacza jak po rozmowie nacikam #, ale nie za kazdym razem. nie oddam narazie go do serwisu, bo bede czekala pol roku:D, ogolnie to telefon godny polecenia, odtwarza wszystkie potrzebne w tych czasach formaty plikow, dzwonki niezlej jakosci... wada jest napewno, to ze bateria trzyma baaardzo krotko... telefonu jako odtwarzacza mp3, nie mozna uzywac, bo bateria tego nie wytrzymuje na dluzszej mecie. obudowa... no jasne rysuje sie bardzo szybko, ale zawsze mozna ja wymienic... wkurza mnie rowniez to ze boczne klawisze nie sa podswietlane, i czasami przez przypadek mozna nacisnac na przycisk od polaczania sie z internetem... no i wyswietlacz wcale nie wyglada az tak ładne jak np w k800... ktory tez ma 256 tys kolorow... ogolnie to za taka cene telefon mi sie podoba, i moge go komus polecic:)

  • 0

    155. ~dziewczyn  2006-12-25 20:58:45  host: dzl155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do zaklopotany, dzisiaj tez nie moglam wyslac mmsa, ale skonfigurowalam jeszcze raz przez automatyczny konfigurator orange i dziala. jezeli to nie podziala to musisz udac sie do salonu orange(jezeli masz z tej sieci), a oni Ci to tam od reki skonfiguruja.

  • 0

    156. ~titi  2006-12-26 18:36:05  host: 88.156.76.224

    mam zamiar kupic ten telefon ale orientuje sie po ile chodza karty pamieci bo dla mnie 128 to troche za mala.A jak z odtwarzaniem mp3, jaka jakość? a i jaki rodzaj tych kart

  • 0

    157. ~martyna  2006-12-29 11:09:00  host: xdsl-6231.elblag.dialog.net.pl

    Kylo ja wczoraj przedłużyłam umowę w orange i go wzięłam :) Dalam 200 ale umowa na 30 miesięcy. I po 25 miesięcznie :))

  • 0

    158.  2006-12-29 17:10:31

    JAK USUNĄĆ DŹWIĘK Z APARATU POMOCY PROSZĘ!!! MAM KABEL? a open disk od siemens cx65 tu mi nie działa.

  • 0

    159. ~dacid997  2007-01-01 18:01:53  host: 212.244.59.66

    jak mialem siemensa cxt70 to tez nie dalo sie wylacZyc tonu migawki w aparacie. wiem ze da sie to zrobic jak masz kabel i plytke z oprogramowaniem ale nie wiem jak to zrobic

  • 0

    160. ~d  2007-01-01 18:04:38  host: 212.244.48.98

    MICROSD-karta 256mb - 55zl, 512mb- 70ZL, 1gb- 100zl

  • 0

    161. ~dacid997  2007-01-01 18:04:54  host: 212.244.48.98

    jak mialem siemensa cxt70 to tez nie dalo sie wylacZyc tonu migawki w aparacie. wiem ze da sie to zrobic jak masz kabel i plytke z oprogramowaniem ale nie wiem jak to zrobic

  • 0

    162. ~kaaasiuniek  2007-01-02 13:03:15  host: acrf191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc..kiedy chce przesłac mp3(ktory ma ok.4 kb) na ten telefon wyswietla mi sie komunikat"anulowano dobiór danych"..dlaczego:(:(???prosze o odpowiedz...

  • 0

    163. ~wiślak  2007-01-05 19:05:20  host: bsi163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon rok, ogólnie jest spoko...ale sa tez wady ....przy szybkim przejsciu z funkcji na funkcje telefon sie wiesza a potem wyłącza , zdjecia dobre tylko w dobrym świetle i w miare z bliska , nie mozna zablokowac klawisz klawiatury

  • 0

    164. ~Marcel  2007-01-06 12:53:12  host: system858917554.mtvk.pl

    mam telefon od tygodnia i jest super. wogole sie nie zawiesza i mp3 gra super!! bluetooth smiga ja trzeba.fotki sa piękne!!

  • 0

    165. ~ACHIM81  2007-01-06 19:16:42  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    TELEFON JEST NAJLEPSZY GLOSNO GRA I WOGOLE JAK KTOS NIE UMIE PRZESLAC MP3 TO DLATEGO ZZE INNA MUZYKE MUSI PRZESLAC NAKARTE PAMIECI CZYLI (PRZENIESC)

  • 0

    166. ~styq  2007-01-07 04:37:34  host: 213-238-72-99.adsl.inetia.pl

    mam telefon miesiąć i jak czytam wypowiedzi że sie zawiesza i inne często spotykane skargi to sie zastanawiam dlaczego mnie spotkalo takie szczęście ze jest wszystko OK!!!

  • 0

    167. ~Anluki  2007-01-10 14:24:42  host: c16-175.icpnet.pl

    Siemka. Chciałbym, kupić ten telefon przy wymianie w orange mixie 25, nie orientuje się ktoś ile on kosztuje? Aha i jeszcze jedno czy można ustawiać mp3 na dzwonki? Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam

  • 0

    168. ~midgi  2007-01-10 23:37:57  host: chello084010120104.chello.pl

    za 2 miesiace konczy mi sie umowa i kupuje ten telefonik:)

  • 0

    169.  2007-01-11 13:13:12

    Siemka. Nie orientuje się ktoś ile ten telefon kosztuje przy wymianie w orange mixie 25? Aha i czy mp3 można ustawiać na dzwonek? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, Pozdro:)

  • 0

    170. ~Misiek  2007-01-12 21:43:59  host: abcj221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie go sobie kupuje w Orange, bo przedluzam umowe i jest to chyba najlepszy proponowany telefon. Jak go dostane i sie nim pobawie to wam powiem jaki jest ;) Mam nadzieje, ze sie nie zawiode pomimo kilku zlych opinii...

  • 0

    171. ~CZAPLA  2007-01-19 20:11:48  host: cib200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik zajebisty mp3 na najwyższym poziomie czasem lekkie zawiechy polecam DROBIN RULLEZ

  • 0

    172. ~nadnad  2007-01-20 16:43:48  host: ecb231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej :) po olbrzymich problemach z tym tele z orange menu postanowilam postawic na swoim i doprowadzic do do stanu pelnej uzywalnosci. smsy nieraz przychodzily urwane i nie dalo sie ponownie sciagnac, byl czasem wewnetrzny blad urzadznia bluetooth, potrafil sie wylaczyc 15x na dobe, mulil i w ogole byl do d***. dostalam go za zlotowke przy przedluzaniu umowy, abo 45 zeta, 24 mce. przywiozl go kurier wiec wmawiali mi ze nie ma po co isc do salonu firmowego zeby domagac sie zadoscuczynienia w ramach niezgodnosci towaru z umowa (nie mylic z gwarancja, to sobie odpusccie, gwarancja jest do kitu napisana, nic nie zyskacie). napisalam maila do BOKu orange z opisem niezgodnosci, wyszly dwie strony a4 :) odpisali mi, ze mam isc z tym do salonu firmowego i oddac go do ekspertyzy, wysunac zadanie typu wymiana, naprawa, zwrot pieniedzy) tak tez zrobilam, oddalam go i teraz mam tela bez orange menu i nowki sluchawki :) smiga serio nieporownywalnie szybko i, co najwazniejsze, jest W PELNI konfigurowalny. nie ma glupich blokad w przypisaniu skrotow klawiszowych, java smiga, nawet ciezkie aplikacje - 300 kb. w ogole sie nie restartuje i NIE DA sie juz go w zaden chamski sposob powiesic :) domagajcie sie zmiany oprogramowania na dedykowane a nie na orange menu bo ta nakladka to jedna wielka porazka! wszystko jest w tej ustawie: niezgodnosc towaru z umowa (dawniej rekojmia) czyli odpowiedzialnosc sprzedawcy zagwarantowana ustawa z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego (Dz.U z 2002 r. Nr 141, poz. 1176), polecam poczytac

  • 0

    173. ~Misiek  2007-01-20 23:25:51  host: abcy103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem juz wziac ten telefon w Orange. Ale pani sprzedawczyni powiedziala, ze nie ma sumienia go sprzedac. Bo jest tak beznadziejny, ze nawet nie maja co robic z telefonami z gwarancji, bo nie maja gdzie tego wysylac... Wiec nie kupujcie go!

  • 0

    174. ~cinek:)  2007-01-27 15:17:13  host: ip-83-2-94-61.static.xcore.pl

    a ja go wziąłem w orange i jestem bardzo zadowolny, kupiłem karte 1GB, chodzi szybciutko, nie wiesza mi się nic, mp3 super, po prostu nie ma lepszego tela za tą cene w orange, bateria trzyma 5 średnio 5 dni, więc jak na mozliwości to dużo, wreszcie Siemens zaczął działać i już nie produkują bubli z Benq, polecam tela

  • 0

    175. ~PLUS+  2007-01-27 17:39:12  host: byu3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nadnad!!!Czy kupić go w orange i jak bedzie się zacinał to oddać na wgranie nowego softa.Opłaca się.Ile czekałas ??nie wiem co zrobic?Bardzomi zależy na tym telefonie co zrobic?Odp.

  • 0

    176. ~PLUS+  2007-01-27 18:37:02  host: byu3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nadnad!!!Czy kupić go w orange i jak bedzie się zacinał to oddać na wgranie nowego softa.Opłaca się.Ile czekałas ??nie wiem co zrobic?Bardzomi zależy na tym telefonie co zrobic?Odp.

  • 0

    177. ~bya  2007-01-27 23:53:44  host: nat-dz2.aster.pl

    Misiek: ciekawe dlaczego pani sprzedawczyni Ci to powedziała;] jakby nie mieli go gdzie wysłać na gwarancji to by go nie sprzedawali! to nie jest tak że klienci swoje a operatorzy swoje! są jakieś instytucje ponad tym wszystkim, jak np. Rzecznik Praw Konsumenta i jeśli nie macie odwagi dochodzić swoich praw to wasza wina a nie wina telefonu. czy jest ktoś dojrzały na forum (oprócz nadnad)?

  • 0

    178. ~PLUS+  2007-01-28 13:41:47  host: bxx201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To w nim można oglądać TV??Czy to tylko ploty??odp.Pozdro

  • 0

    179. ~czarna  2007-01-28 14:06:23  host: awp242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:) Ma pytanko:) Orientuje sie ktos ile kosztuje ten telefon w orange mix 25 zł? Bo niby pisze 99zl przy umowie na 2 lata, ale trochę za tani mi sie wydaje. Wiec może to jakaś pomyłka? Wie ktoś coś o tym??:)

  • 0

    180. ~PLUS*  2007-01-29 12:49:28  host: bxq24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZARNA!!!Jest za tyle bo firma Benq zbankrutowala i sa problemy z gwarancja.

  • 0

    181. ~czarna  2007-01-29 16:29:35  host: ayh163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A byłam dzis i mam juz ten telefonik :) A gwarancja na 2 lata :) Hm.. orientuje sie ktos czy tru tone na ten telefon da sie ustawic? No i czy mozna kabel do kompa dokupic bez problemow??:)

  • 0

    182. ~b  2007-01-31 13:17:01  host: nat-dz2.aster.pl

    ręce opadają... prośba do moderatora: można przerobić stronę tak, żeby kolejną wiadomość można było przeczytać dopiero PO PRZECZYTANIU POPRZEDNIEJ? PLUS*: nie ma żadnych problemów z gwarancją; nie powinna Cię obchodzić sytuacja budżetowa producenta telefonu tylko operatora sieci, a te polskie trzymają się dobrze. telefon zawsze możesz oddać do serwisu sieciowego i nic więcej Cię nie obchodzi, mają go naprawić i już. czarna: cenniki są na stronach sieci, bądźże poważna;)

  • 0

    183. ~PLUS+  2007-01-31 16:31:24  host: byi34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już tego fona to wim.Jest super mp3 Ładnie i głośno gra.Tylko te orange menu:(

  • 0

    184. ~Pasjonat  2007-02-01 08:02:30  host: 193.111.174.150

    Co to za amatorski marketing uprawiacie? Mam tego fona od lipca'2006 to rzeknę tak: BEZNADZIEJA z wgranym menu ORANGE i wersją softu v.40. Konkrety: 1-minutowe mulenie przy włączeniu fona zanim zacznie reagować... zawiechy po 20-40 sekundach nagrywania wideo przy zapisie w pamięci fona. Wyłączanie się fona ni z gruchy ni z pietruchy. Licha bakteria-przy gierkach i 100% jasności zdycha po 5 godzinach. Bluetooth mierny skowyczy i szmyra przy oddaleniu się od fona na zaledwie 0,5 metra (ten sam bluetooth Plantronics 320 z SE K510i śmiga do 5 metrów czysto. Brak płynnej skalowalności głośności dzwonków (do 3 kresek za cicho a na 4 kresce ruszy i głuchego). Ustawienia w Organizerze działją JEDNORAZOWO po czem się same bezczelnie wyłączają do statusu pasywnych. Klawisz internetu celowo i perfidnie umieszczony tak by go niechcący mylić z nawigacyjnym i płacić extra. WAP via EGPRS żle fabrycznie skonfigurowany zrywający połączenia raz po raz i nacinający Wapniaków na zawyżone koszty. Nieergonomiczne wizualnie brzydkie menu Orange zasłaniające między innymi datę na wyświetlaczu. Kompletny brak wsparcia technicznego ze strony serwującego ten bubel Orange. Plusy: ładny image i bardzo bogato wypasiony multimedialnie. Ogólnie CX65 któren miałem był lepszy...

  • 0

    185. ~ARTUR  2007-02-02 18:22:04  host: dbf73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest super sam go mam ładna grafa itp....

  • 0

    186. ~mar  2007-02-03 14:11:03  host: bvr113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie nie wie ktos ile kosztuje sciagniecie simlocka do tego telefonu???

  • 0

    187. ~bombelos  2007-02-04 13:50:17  host: bep83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie bez kitu odradzaja kupowac ten telefon w salonach bo lipnie sie sprawuje ja wa polecam SE w300i ktory kupilem w orange zamiast tego i jest o wiele lepszy tylko aparat jest gorszy ale od zdjec mam cyfrowke :)

  • 0

    188. ~bnk  2007-02-04 20:22:23  host: acij65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefonik ale jak we wszystkich benq-ach słabiutko trzyma bateria,niestety.ze względu własnie na to nie polecam..

  • 0

    189. ~Natalia  2007-02-05 17:50:24  host: cdi26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja także kupuje sobie go w orange :) Do anulki : w mixie 25 na 24 miiesiące kosztuje 99 zł a na 30 miesięcy 59 zł

  • 0

    190. ~Adam  2007-02-05 19:21:39  host: crc156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dobry do zabaw w domu - rzucanie w ściany i te sprawy :)

  • 0

    191. ~sudi  2007-02-07 03:13:40  host: awo118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do natali:) a na 3 miechów kosztuje;) 1 zł;) lol A co to tego co piszecie o Orange meni to chyba jednak zaryzykuje i wezme tego fona najwyzej jak sie mi nie spodoba to pujde do nich i poweim ze maja mi wgrac nowe oprogramowenie...

  • 0

    192. ~Michu  2007-02-07 10:11:26  host: 088156096071.stk.vectranet.pl

    ej powiedzcie mi o co chodzi z tym wgraniem nowego oprogramowania ?? nad nad skopiowal wiadomość z www.mobile.inspiracja.com tam ten sam tekst jest tam duzo wcześniej wpisany !! ja właśnie dzisiaj mam zamiar go sobie kupić i chcem odrazu wgrać sobie nowego softa ale ni wem jak. Może mi to ktoś wytłumaczyć ??

  • 0

    193. ~Anluki  2007-02-09 21:06:36  host: c16-175.icpnet.pl

    świetny telefon! mam go miesiać i jestem z niego bardzo zadowolony, naprawde;] Tylko martwi mnie ze sie czasem wyłąćza jak chce sie klawiature zablokować, czy to wina softu?

  • 0

    194. ~lyhll  2007-02-10 23:04:42  host: abjs98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPPER FONE zatrzepisty a K310i niech sie schowa bo jest do kitu

  • 0

    195. ~Misieq  2007-02-18 12:42:55  host: acli157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Re:Michu najlepiej umiec samemu a jesli sie nie umie to pozostaje nam albo kogos poprosic albo isc do komisu i wydaje mi sie ze powinni zmienic softa. P.s ja tez mam zamiar sobie go kupic ale niestety w Orange i tez chyba bede zmuszony zmienic softa, ale pozyjemy zobaczymy. Diex za wszystkie podpowiedzi zwoazane z tel. xD

  • 0

    196. ~kysy  2007-02-19 08:01:03  host: fg238.internetdsl.tpnet.pl

    Oddałem go do wgrania nowego softu i poprosilem o wywalenie orange menu i.... wywalili. Teraz ten telefon ma kupe nowych opcji ktorych wczesniej nie bylo. wszytko mozna konfigurowac i zmieniac. i wogole sie nie tnie WOGOLE. Zaczynam poznawac good nowa:)

  • 0

    198. ~czort  2007-02-22 23:15:11  host: host-81-190-35-48.szczecin.mm.pl

    a napiscie prosze czy ma ten fon motywy ???

  • 0

    199. ~Piotr  2007-02-23 17:21:19  host: ip-213-17-145-132.atol.com.pl

    JAKA KARTA RS MMC bedzie pasowala to tej komorki ?

  • 0

    200. ~staszko  2007-02-24 18:48:18  host: aex106.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik suuuuuuuuper. Ma wszystko co trzeba : nagrywanie wideo, slot kard pamięci, 1.3 MPx, odtwarzacz mp3 i to wszystko za dość małe pieniądze.

  • 0

    201. ~bboy  2007-02-25 12:15:50  host: fdf50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Czy można ustawić mp3 jako dzwonek telefonu??

  • 0

    202. ~  2007-02-26 16:08:09  host: aum135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czy mp3 mozna ustawic na dzwonek

  • 0

    203. ~  2007-03-02 16:06:31  host: chello084010115214.chello.pl

    hej wszystkim z telefonu ogolnie jestem zadowolona tylko mnie martwi niestety wiadomosc ze niestety nie ma gwarancjii z racji bankructwa firmy benq-siemens czy ktos cos slyszal na ten temat??????????

  • 0

    204. ~POSIADACZ  2007-03-04 08:41:20  host: 80.54.13.28

    !!!NIE KUPUJCIE GO!!! nikt w komisie nie chce go mi kupić. SZAJS!!!

  • 0

    205. ~B-Boy-ten  2007-03-05 09:53:29  host: bqy159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pasjonat - kupując ten telefon w Orange, sam wbiłes sobie nóż w plecy ...

  • 0

    206. ~ola  2007-03-05 22:38:00  host: bjq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sluchajcie mam problem: jakim cudem sciagacie mp3 na ten telefon?? Usb szwankuje.

  • 0

    207. ~  2007-03-07 15:19:00  host: gw-lan.mcon.pl

    Może ktoś napisać, czy MP3 można ustawić jako dzwonek :d Z góry THX ;)

  • 0

    208. ~sudi  2007-03-09 15:26:48  host: awc141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie prawda z tym bankructwem...!!!

  • 0

    209. ~sudi  2007-03-11 21:31:40  host: axf49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak można ustawić jako dzwonek mam fona od kilku dni wyłączył mi się tylko wtedy gdy spadł na ziemie hehe;P i bateria wylaciała;) ale fon jest super kupiłem w orange i nie ma tam żadnego orange menu...!!! Polecam polecam i się nie zwiesza jak mówili niektózy poprzednicy

  • 0

    210. ~  2007-03-13 22:26:19  host: dik228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema!!!!!!!Mam pytanie.Che przedłuzyć umowe w mixie na 25zł i czy będe coś dopłacał czy nie? Aha i czy w zestawie dostaje się karte pamięci słuchawki i kabel usb? Z góry dzięki za odpowiedz!!!!!!!!!

  • 0

    211. ~  2007-03-14 17:45:24  host: dhs107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i jakie są do niego karty pamięći i za ile? BĘDE bardzo wzdzięczny za odpowiedz na mój poprzedni koment i na ten

  • 0

    212. ~loolcia  2007-03-14 19:48:56  host: edm128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 miesięcy jednak nie wiem jak wyłączycz samouczka:PP czy ktoś mógłby mi poradzic jak mam to zrobic ...??

  • 0

    213. ~budzioo  2007-03-16 15:51:08  host: avv224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie mozna wymienic panel bo na necie nigdzie nie mozna nic znalesc??? odp

  • 0

    214. ~  2007-03-16 15:53:18  host: avv224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie jak ustawic slonik T9 aby pisac SMS z gory dzieki

  • 0

    215. ~DO 221  2007-03-16 20:56:38  host: 217.97.228.28

    Wchodzą karty MMC do 1 GB, ale SanDiski, podobno Kingstony 1 GB nie chodzą. A wiec jeśli chcesz kupic karte do 512 kup Kingstona, jak do 1 GB kup SanDiska.

  • 0

    216. ~do 211  2007-03-16 20:57:48  host: 217.97.228.28

    Aha, koszt takiej 512 to coś koło 40 złotych, lepiej kupić 1 GB za 50 czy 60.

  • 0

    217. ~polik  2007-03-21 09:23:46  host: boz54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej wszystkim krutko o tym tel.on posiada mp3(można ustanowić jako dzwonek)ma EDEG-żadka cecha dla tak taniego fona:-)wyświetlacz256tys.kolor i wszystkie inne bajery.Czy ktoś ma coś do dodania? TEN TEL.JEST SUPER!!!!! i niech mi nikt nie mówi że nie jest jóż na czasie!!!!!!!!!

  • 0

    218. ~gincio  2007-03-21 10:32:08  host: eqe20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema!!!!!!!Mam pytanie.Che przedłuzyć umowe w mixie na 25zł i czy będe coś dopłacał czy nie? Aha i czy w zestawie dostaje się karte pamięci słuchawki i kabel usb? Z góry dzięki za odpowiedz!!!!!!!!!

  • 0

    219. ~gincio  2007-03-21 10:32:36  host: eqe20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i jakie są do niego karty pamięći i za ile? BĘDE bardzo wzdzięczny za odpowiedz na mój poprzedni koment i na ten

  • 0

    220. ~gincio  2007-03-21 20:11:55  host: dih197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słyszałem że firma Benq Simens zbankrutowała i tego telefonu nie będzie już w ofertach Orange. Szkoda, bo własnie chciałem go sobie kupić. Czy wy też coś o tym wiecie??

  • 0

    221. ~fijoldek  2007-03-26 20:10:04  host: con196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A propos gwarancji. Gwarancja jest nadal aktualna, przynajmniej mi naprawili w ramach gwarancji jak zgłosiłem się do orange z problemem.

  • 0

    222. ~lolik777  2007-03-26 22:54:51  host: bxt98.internetdsl.tpnet.pl

    ejj kurde mam pytanie bo wszyscy pisza ze maja go z orange...bo cos mi sie nie chce wiezyc ze taki dobry telefon(przynajmniej w param.)jest za 1zl w mix25 opd plz...;|

  • 0

    223. ~wuda  2007-03-28 17:38:10  host: chello087207157015.chello.pl

    ej 1 małe pytanie czy to prawda że nigdzie nie dostanę do n niej obudowy zamiennej bo zastanawiam się czy jom kupić

  • 0

    224. ~siwy  2007-03-30 19:54:57  host: c147-60.icpnet.pl

    trn tel jest do du.. juz drugi raz mi go wymieniali i nadal sie zawiesza bateria kiepska i to bardzo .wy wszyscy chyba nie widzieliscie dobrego tel.a ha w calym poznaniu w zadnym komisie go nie chcieli kupic poprostu badziewie

  • 0

    225. ~  2007-03-30 20:21:10  host: chello084010136232.chello.pl

    tak ten twlefon to kupa jest strasznie powolny mp3 da sie ustawic na dzwonek wystarczy wesc na utwur i dac ustaw na dzwonek i wszystko a mp3 z kapa sciagalem przez kabel i usb i jest ok tylko ze jak kupilem kabel to plyta nie pasila musialem wzosc ta co dostalem do fona i ta spasila

  • 0

    226. ~dsdn  2007-04-01 15:51:32  host: cfu167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon lepszy: c81 czy el71? pomocy bo nie mam pojęcia...

  • 0

    227. ~Borky  2007-04-02 20:20:26  host: ip-52-4.apus-net.pl

    Co byście wybrali? Ten telefon czy Sagem my501x ? Prosze o szczere odpowiedzi! :)

  • 0

    228. ~Borky  2007-04-02 20:40:31  host: ip-52-4.apus-net.pl

    Co byście wybrali? Ten telefon czy Sagem my501x ? Prosze o szczere odpowiedzi! :)

  • 0

    229.  2007-04-05 11:43:56

    jak kupisz karte pamieci 1gb za 50zł to może nie działać. Lepiej troche drożej (70zł) ale masz pewność że bedzie działać

  • 0

    230. ~czajnik  2007-04-11 17:30:16  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    co wy piszecie ten tel jest w orange w umowie na dwa lata za 99zł a na trzy lata jest za zeta

  • 0

    231. ~czajnik  2007-04-11 17:31:31  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    a tak na marginesie czy ten tel ma w zestawie kabel usb lub słuchawki odp.

  • 0

    232. ~c811  2007-04-14 12:26:37  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    do borky ja na twoim miejscu wybrał bym siemensa.

  • 0

    233. ~c811  2007-04-14 12:27:47  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    do borky ja na twoim miejscu wybrał bym siemensa.

  • 0

    234. ~2 giga  2007-04-16 19:46:18  host: aafc232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja są karty 2G jak by co:D i chodzą:) wiem bo mam:P A telefonik super i to za taką cene ( jak dla mnie 45 zł w mix'ie:D)

  • 0

    235. ~wrpajak  2007-04-19 16:33:21  host: 088156199225.slp.vectranet.pl

    Dla mnie telefon bajer..Czasem sie zawiesi..To fakt,ale swoja ceną spokojnie może konkurować nawet z Sony Ericsonami.Ja polecam i to z pelna swiado mmoscia

  • 0

    236. ~MO  2007-04-19 17:47:24  host: dwp141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wcale sie z tym nie zgadzam ja mam karte 1gb z kingstone'a i chodzi bez problemu!!! Super telefonik!!

  • 0

    237. ~sylwek09  2007-04-28 11:20:47  host: acfl2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mialem go z orange menu i sie wylanczal.Dalem do gwarancij i wgrali taki sam soft ale jeszcze bardziej sie ciol.DAlem znów do gwarancij i wgrali oryginalny.Wtedy chodzi doskonale i ikony fajniejsze

  • 0

    238. ~pepe  2007-05-09 16:09:50  host: host-81-190-49-206.lublin.mm.pl

    Kupilem go w orange po paru miesiacach telefon sie wylacza, zawiesza, odtwarza podwojnie dzwonki (raz oryginalny raz ustawiony), gdy szybko po rozmowie chcesz zablokowac klawiature telefon sie resetuje! Brak polskiego slownika t9 (bez polskich znakow) calkowicie go dyskfalifikuje...

  • 0

    239. ~kubix  2007-05-17 12:21:02  host: abxw244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do gincio w media markt jest do wyrwania na allegro też one są ale mówie wam ludzie niekupujcie tego tela jak ma być on w ornge bo oni do niego w.........ą to g......e orange menu ja musiałem go oddawać 2 razy do serwisu go oddawać po ro.......ła się kamerka przez to ich oprogramowanie (nie chciało nagrywać) a tel sie mulił jak nigdy temu oddałem go żebi mi zmienili oprogramowanie na standardowe i teraz telefon CudeńkoBENQ SIEMENS C81 i teraz telefon Cudeńko kupcie dobry telefon z orginalnym opr a nie z tym dziadostwem z menu orange

  • 0

    240. ~  2007-05-19 11:21:41  host: dxp136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest w nim g GPS

  • 0

    241. ~Karolcia  2007-05-20 13:12:46  host: clt46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile moze kosztowac wgranie oryginalnego oprogramowania??

  • 0

    242. ~tevez  2007-05-26 13:38:17  host: bkm26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a macie tak ze po wyslaniu kilkunastu esow sie zacina?

  • 0

    243. ~lol  2007-06-04 22:02:55  host: h91192165118.nm.e-zet.pl

    swietny telefon mam go juz chwile i polecam go kazdego.nie widze w nim wad.od zawsze takiego szukalem

  • 0

    244. ~yme  2007-06-07 21:03:28  host: dzu196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no dokladnie telefon jest do niczego. mi tak samo, sie resetuje, wylacza i wogole totalna kicha. Na poczatku wylaczal sie tylko jak cos szybko chcialam zrobic, teraz to sie wylacza ot tak sobie... do tego slaba bateria, i te dzwonki... raz odtwarza te ustawione, a raz standartowe... masakra...

  • 0

    245. ~szczery  2007-06-09 12:08:15  host: ecq219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to kupa złomu, meczylem sie znim przez poł roku,ciagle sie wieszal i wylaczal, mp3 nie dzialalo proawidlowo no i smsy(slownik t9 jest ale z polskimi znakami wiec skraca dlugosc smsa chyba do 60 znakow ),wkoncu zaczol sie wylaczac odalem do serwisu autoryzowanego- nie pomogi mi i wyslali do centrum serwisowego w warszawie tam tez niz nie zdialali 2 miesiace czekania i oddali mi pieniazki.odkad pamietam bylem fanem sinensa ale po fuzji z Benq to koniec mojej przygody z ta firma. Postawilem na sony ericssona mam nadzieje ze sie nie zawide

  • 0

    246. ~Żyżu  2007-06-09 20:45:20  host: azr46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaką karte pamięci udzwignie ten fonik?? 1gb- 2gb??

  • 0

    247. ~Danielk18  2007-06-10 09:49:00  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    Witam mam telefon od 4 dni o 2 nie dziala mi aparat gdy na niego naciskam wyskakuje mi komunikat ze wystapil blad i wogole nie moge wlaczyc aparatu a z poczatku dzialalo normalnie czy to bedzie wina softu jak to naprawic??

  • 0

    248. ~jozef  2007-06-15 17:47:53  host: em21313622480.teleton.pl

    czy w tym telefonie działa karta 4gb odpiszcie

  • 0

    249. ~ble ble  2007-06-15 23:05:32  host: bsz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    c81 może udźwignąć 1 gb BTW danielek spróbuj zmienić miejsce zapisu plików na kartę lub na telefon TELEFONIK EXTRA MAM GO 4 MIECHY I NIE MAM NA CO NARZEKAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    250. ~bobik  2007-06-16 23:26:19  host: dxs162.internetdsl.tpnet.pl

    do borky: bierz siemensa, wygląd niczym nokia 6233 , pozdro

  • 0

    251. ~bobik  2007-06-16 23:39:13  host: dxs162.internetdsl.tpnet.pl

    do Daniela : jeśli masz gwarancję to idź do producenta (jeśli ni e jestto wina uszkodzenia mechanicznego , czyli np. upadek , zalanie itp. ) jeli nie posiadasz warancjii zgloś się do dobrego serwisu GSM i tam powinni powiedziec Ci : co? gdzie? jak? i dlaczego ;) pozdrawiam :)))))))))))))))))))))))))))))))

  • 0

    252. ~al ot556 - bqc81 - w300i - w810  2007-06-17 09:49:05  host: w3cache1.mip.pl

    Panowie ten telefon to największy szajs z jakim miałem do czynienia!!! - bateria trzyma 2 dni (max 3 - jak nic nie robisz) - części nie są dokładnie spasowane!!! - wszystko lata jak by sie miało rozpaść - klawisze są masakryczne małe i nie nadają sie do swobodnego pisania sms'ów - do T9 trzeba wpisywać wszystkie słowa oddzielnie - występują tylko takie z polskimi znakami "ą,ę,ś,ć,ó" przez co długość sms maleje do 60 znaków - krystaliczna obudowa jest do niczego rysa się i kilku miesiącach wygląda jak by miała 1 rok albo i wiecej - NAJWAŻNIEJSZE ; SOFT JEST TAK BEZNADZIEJNY ZE PO CHWILI DłUZSZEGO UŻYTKOWANIA WSZYSTKIE PRACE I POLECENIA WYKONUJE 3X WOLNIEJ - I TRZEBA GO RESTARTOWAć NAWET 5 RAZY DZIENNIE TAK WIEC JA POZBYŁEM SIE GO W ZASKAKUJĄCO SZYBKIM CZASIE - JUZ PO 3TYG. ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM

  • 0

    253. ~michal  2007-06-17 14:00:08  host: bhr24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Danielk 18.sluchaj wymiana softu jest bardzo prosta,wystarczy wejsc na strone http://benq.pl/support/downloads/downloads.cfm?product=1052 i pobrac softa z wyznaczonej przeze mnie strony

  • 0

    254. ~Julka  2007-06-17 17:39:41  host: host-81-190-67-54.gdynia.mm.pl

    zastanawiam sie nad kupnem nowego telefonu a ten wydaje mi sie całkiem atrakcyjny ma podobno dobry aparat i mp3, choć wystraszyły mnie troche Wasze komentarze o tym, że sie często psuje. czy to naprawde taka tandeta??

  • 0

    255. ~Erne$t  2007-06-17 22:35:26  host: acpv5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST BEZNADZIEJNY, ZAWIESZA SIĘ, KASUJE DANE WŁĄCZA SIĘ JAKBY MNIAŁ SYMBIANA (A NIE MA) JEŚLI CHCESZ KUPIĆ DOBRY TELEFON TO KUP NOKIĘ A NIE SIEMENSA(CHYBA ŻE CHCESZ CZEKAĆ 3 MIESIĄCE NA SERWIS TAK JAK JA)

  • 0

    256. ~BENQ  2007-06-19 22:39:26  host: bdb97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam mam BenQ-Siemensa i mi tam pasi...Ni zawiesza mi się i chodzi bez zastrzeżeń, porównywałam na pewnej stronce go z innymi telefonami i cały czas wygrywał=)...Wiec nie wiem dlaczego wam tak nie odpowiada, moi kumple tez maja maja takie komy i im tez sie nie psują, może poprostu o nie dbają...A wy jeśli nie potraficie dbać o telefon zganiacie winę na niego...KUPUJCIE, TEN TELEFON JEST THE BEST...

  • 0

    257. ~anita  2007-06-20 22:53:41  host: c88-252.icpnet.pl

    kocham ten telefon ale do czasu, tz. po 4 m-ca wysiadł mi głośnik ;/ a takystko działało normalnie. Więc dałam do naprawy i co oddałam 27.04. br a t€raz jest 20.06. i nadal nie mam telefonu ;( a na j€st to ze nic nie moge na to poradzić wiem bo próbowałm. Wi€c uw€ag€a ni€ na€ t€l€fon tylko na s€rwisy bo mój do t€j pory byl w 4 bo nigdzie nie ma zamiennych cz€ści ;(

  • 0

    258. ~dawid  2007-06-22 18:18:03  host: abzn13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupić ten telefon ,warto?

  • 0

    259. ~mONIQue  2007-06-25 15:27:01  host: host-86-63-147-133.pronet.lublin.pl

    zna ktos kod sieci do tego tel ?

  • 0

    260. ~keeper  2007-06-25 16:30:21  host: axk26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To takie sranie w banie!!! Telefon jest w porządku nic się nie tnie, ale trzeba UMIEĆ NIM DBAĆ!!

  • 0

    261. ~Robobobo  2007-06-27 19:17:29  host: gw3.knc.pl

    Witam.Telefon jest ekstra!!Jak za ta cene to jest naprawde super.Na początku to był problem bo się zawieszał ale to straszniee i oddałem do orange i naprawili tą usterke i od tego czasu chodzi poprostu super!!

  • 0

    262. ~Miquilis  2007-07-02 12:57:54  host: dsw165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam problem z USB, niedawno sobie kupiłam i niby wszystko ok ale jak chce zdjecia przerzucic z telefonu do komputera (przez USB_ to mi wyskakuje komunikat ze operacja nie jest obsługiwana przez telefon :( czy jest to wina telefonu, komputera czy moja? tego nie wiem, a czy Wam dziala USB?

  • 0

    263. ~Vivace1..9  2007-07-02 13:30:25  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Słaby telefon nic dziwnego że Benq-Siemens z bankrutował jak robił tak słabe telefony. Telefon robi słabe zdjęcia jak na 256k kolorów.Nie ma stabilizacji obrazu i co chwile co robie zdjęcie zdjęcia wychodzą zamazane. Ciągle się wiesza, gdy nagrywam film wyskakują błęndy. Jedną jego zaletą to dobry odtwarzacz MP3 który ma bardzo dobry dźwięk.

  • 0

    264. ~***Emilcia***  2007-07-02 15:01:39  host: chello089078044095.chello.pl

    ja też miałam zamiar kupić sobie ten telefon.. ale chyba z niego zrezygnuje po waszych komentarzach.. Ma dużo Pamięci.. a telefon który mam zamiar sobie kupić ma tylko 15MB

  • 0

    265. ~ciekawy  2007-07-03 12:05:05  host: pi.atol.com.pl

    czy ten telefon ma podswietlane klawisze? bo ze zdjec ktore widzialem jakos nie moge tego ustalic...

  • 0

    266. ~tombo2  2007-07-05 15:32:20  host: bty101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POLECAM!!! Warto go kupić! Mam go miesiąc i nic sie nie zepsulo a warto zaznaczyc ze mam softa z Orange.

  • 0

    267. ~Kasieńka  2007-07-06 15:15:37  host: ghg170.internetdsl.tpnet.pl

    Aby zwiększyć liczbę znaków w sms do 160 trzeba wyłaczyć znaki narodowe...

  • 0

    268. ~mateusz1125  2007-07-07 12:02:56  host: public-gprs32818.centertel.pl

    ja sobie kupuje wlasnei ten telefonik.. uwazam ze warto.. jezeli sie dba to będzie ok. a pod wzgledem opcji i ceny jest chyba najlepszy w tej chwili

  • 0

    269. ~Ciko  2007-07-08 00:22:27  host: fjt226.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem go w 2006 roku za 350 zł . wydaje mi sie ze jest cos nie tak poniewaz sam sie wyłacza najpier tak pika i ekra stopniowo zanika a ostanio niche mi sie ustawić budzi przejde sie do kmisu moze coś mi tam poradzą oprócz tego fon jest spoko

  • 0

    270. ~kamil  2007-07-10 11:52:22  host: em213136224136.teleton.pl

    szkoda ze nie ma obudow do niego bo trohe mi se porysowal ale i tak jest oki

  • 0

    271.  2007-07-10 18:05:02

    Telefon SUPER!!!! polecam mam go od 2 lat i nic sie nie psuje chodzi dobrze jak ktos dba to bedzie mu dlugo sluzyl ten telefon bateria tez dobrze 5dni MP3 bardzo ladnie gra aparat 1,3 mg tez ladnie robi zdjecia P-O-L-E-C-A-M

  • 0

    272. ~Domi  2007-07-11 12:42:26  host: acqb2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto brać go na abonament odpiszcie mi plis????

  • 0

    273. ~kacic  2007-07-11 17:31:27  host: abmy83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego tela podchodzi karta 1gb??? mam ten tel od 3 tygodni i jest super;)))

  • 0

    274. ~krakow  2007-07-12 22:09:56  host: nat-13.autocom.pl

    wy to sie nie umiecie obchodzic z telefonami. mam go od roku i sie nic nie dzieje. wylącza sie gdy przycisnie sie nie prawidlowa konfiguracje przyciskow. mowiac szczerze nic sie mu nie dolega.... POLECAM

  • 0

    275. ~Thomson  2007-07-13 10:24:15  host: asf76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy tak samo jak w innych siemensach podczas odtwarzania film sie wiesza???

  • 0

    276. ~hawli  2007-07-13 17:39:57  host: abcl216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria? wezme go w orange. jak by cos bylo nie tak to nie bede załował bo kosztuje tylko 1zł;)w razie czego bedę używał mojej nokii 6020 która jest najlepszą komórką jaką miałem, chociaż brakuje mi mp3 i radia:P

  • 0

    277. ~hawli  2007-07-13 18:03:28  host: abcl216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna ustawic mp3 jako dzwonek??

  • 0

    278. ~hawli  2007-07-14 00:31:38  host: abdg166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fon obsluguje połączenia typu socket?

  • 0

    279. ~Singer  2007-07-14 15:02:21  host: betel.media4.pl

    beznadziejny jest ten telefon, mam go juz prawie pol roku, na poczatku bylo jesszcze ok ale teraz wiesza sie okrutnie :/ a uzywam go tylko do dzwonienia i wysylania smsow!!! odradzam!

  • 0

    280. ~Ringare  2007-07-14 18:35:58  host: dtk98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem, bo nie czyta mi karty pamieci. Wczesniej czytal a teraz nagle przestal i nie wiem co sie dzieje. Chyba tez oddam go do orange bo jest strasznie denerwujacy i sie zacina... Moze go naprawia...

  • 0

    281. ~Pedafon  2007-07-15 18:44:01  host: 217.96.82.28

    Ten telefon to lipa jak nie wiem. Dałem za niego rok temu 8 stów i jest do wyrzucenia, nawalił soft. Ciągle się wiesza i wyłącza. Na szczęście kupiłem sobie Motorolę E398, wgrałem nowy soft i jest 100 razy lepsza, ostrzegam, nie kupujcie go!!! Sama cena mówi za siebie, na Alllegro stoi po 2, 3 a nawet stówkę!!! Kupcie sobie motorolę E398 albo K700i i będzie on dużo lepszy. :P

  • 0

    282. ~rchl  2007-07-16 14:12:16  host: gjm198.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jakie rozmiary kart pamieci obsluguje???? chodzi mi np o to czy max jest 512 czy np 1 gb czy moze jeszcze inaczej????

  • 0

    283. ~  2007-07-21 15:15:14  host: host-116-2.nettelinwestycje.pl

    a ja mam pytanie czy karta 128mb to w standardzie jest???

  • 0

    284. ~malwiinka  2007-07-21 15:34:23  host: bdj211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU !! Zawiesza się i wyłącza już od nowości miałam z nim problemy :/ już drugiego dnia od dnia zakupy poszedł do naprawy :| jak byłam w lesie była wilgoć- to nie było szans żeby tel się włączył. Nie no naprawdę porażka..:/ A bateria trzyma max 1 dzień jak się go używa wysyła pliki, słucha mp3 :/ Nie polecam.

  • 0

    285.  2007-07-25 08:28:35

    czy ktoś wie czy ten telefon jest dostępny w jakimś salonie ORANGE w woj. Śląskim?(z tego co się orientowałem w kilku salonach to nie mają żadnych benq siemens)

  • 0

    286. ~Aleks  2007-07-25 19:18:02  host: wpoap1.lom.netster.pl

    Ten telefon to jeden wielki problem! Najpierw miał zjechaną baterie, potem kamera nie działała, a teraz cały czas się wiesza i wyłacza! Co z tego że jest wybajeżony i tani skoro jest z nim coś nie tak?!

  • 0

    287. ~:/  2007-07-27 12:21:03  host: cai212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAJWIEKSZY ZŁOM JAKI MOŻE BYC :/ MAM GO OD NIEDAWNA I JUZ OD NOWOSCI SIE ZACINAL :/ EHH BRAK SLOW :/

  • 0

    288. ~mateusz1125  2007-07-29 13:24:18  host: public-gprs35422.centertel.pl

    a ja kupilem 5 meisiecznego c81 tak jak mowilem . mam juz meisiac, czyli razem 6 miesiecy i ani razu sie nei przycinał. moze daltego ze ma wersje C81F.. ale jest bdb. ..głosnik chodzi lepiej niz na w810i

  • 0

    289. ~Pedafon  2007-07-30 15:19:49  host: 217.96.82.28

    Nie słuchajcie że głośnik chodzi lepiej niż na W810i bo porównywałem ich głośniki, do tego W810i jeszcze głośniejszy :-/ Chyba se chłopie coś pomyliłeś. A co do wersji C81F to ona właśnie się tak wiesza, C81F posiada Orangutana, żeby zmienić soft na C81 pierw trzeba zmienić nazwę telefonu, jednym słowem LIPA!

  • 0

    290. ~  2007-08-02 18:01:18  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    Hehehe a ja zamierzam go kupić... ludzie... wy jesteście jednak nienormalni.. hahaha.. jak sie wam psuje telefon to go oddajcie na gwarancje, albo do naprawy a nie narzekajcie, lub co gorsza... nie zrażajcie innych ludzi

  • 0

    291. ~Kaczor  2007-08-07 13:51:20  host: ebs28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i co do kart pamieci obsluguje wlacznie do 2gb, sam posiadam i nie koniecznie musi to byc rs-mmc wystarczy zwykla MMC...

  • 0

    292. ~Pedafon  2007-08-10 10:44:40  host: 217.96.82.28

    Kupujcie, kupujcie, będziecie pluć se w brodę, ja znam się na telefonach, nie tylko tych i wiem co mówię. Cała seria C jest do kitu, jak nie płytka główna to oprogramowanie... Każdą osobę którą znam co ma Siemensa dopadły zwiechy i samoczynne wyłączanie.

  • 0

    293. ~  2007-08-14 21:27:10  host: aaez195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super Telefonik, Mi Się Nie Zawiesza I Chodzi Bez Zastrzeżeń, Jestem Z Niego Zadowolona;)...{Polecam}

  • 0

    294. ~  2007-08-14 21:51:45  host: aaam165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja ma mam c 81 i taka lipa ze ja pi... 3 razy byl w naprawie i jeszcze nie działa tak w ogole to serwis tylko tyle ze jest bo nie sa w stanie naprawic zadnego fona no chyba ze z innego czesci wyciągna (nikt nie produkuje czesci). jak mi odeslali za 2 razem to przod byl inny i nie dzialal glosnik!! do tego tez go nawet nie skrecili jak nalezy!!! pozdro dla RR SERWIS RADOM :(

  • 0

    295. ~Pablo  2007-08-15 23:37:12  host: 80.50.245.70

    Jak się kupuje siemensy które dopiero wchodzą na rynek to tak jest. Lepiej kupić jakiś model który jest już na rynku kilka miesięcy (mają fabrycznie zaktualizowany soft) robię tak od kilku lat i jeszcze żaden siemens mi nie nawalał.Miałem SE k700i ale z tego badziewia joystick wypadał teraz mam c81 i wszystko jest ok

  • 0

    296. ~  2007-08-16 13:23:07  host: emx22.internetdsl.tpnet.pl

    TEN TEL.JEST DO BANI!!!ZAWIECHE ŁAPIE

  • 0

    297. ~GHOST  2007-08-16 22:37:59  host: nat-n48-088.tsi.tychy.pl

    Ten telefon jest do kitu mam go 6 miesiecy i wiesza sie, wylącza, pisze ze moge nagrywac film 3 min a max 6 sek, ludzie ni kupujcie tego telefonu bo jak wam sie nie spodoba to żaden komis go nie skupi NIKT nie kupuje Siemensów i co gorsza trudno sie sciąga obudowe ale jest zato wytrzymały

  • 0

    298. ~  2007-08-20 15:16:04  host: 76-34.idc.net.pl

    mam pytanie czemu jak mam film to sie tnie na benq-siemensie c81?

  • 0

    299. ~  2007-08-26 14:20:31  host: ent186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozwalił mi się bluetooth i wyświetla sie napis : "anulowano odbiór danych"...

  • 0

    300. ~nawoj  2007-09-02 12:32:11  host: xdsl-6084.bielsko.dialog.net.pl

    mam go ponad rok. DZIADOSTWO!! Jest juz drugi raz w serwisie i caly czas to samo zwiesza sie i wyłącz!!!

  • 0

    301. ~ww  2007-09-09 16:53:06  host: abgt1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i bateria trzyma niecałą minute.Lecz jest najlepszy polecam zacina sie ciągle ale man nadzieje ,że to minie kidy nie będzie działał.Mam go 3 miesięce i jest ekstra ponimo jego ogromnych wad mam karte 128mb i mam pytanie czy ten telefon obsługuje karty powyrzej 128mb.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet