BenQ Siemens AL26 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens AL26 Opinie o BenQ Siemens AL26

BenQ Siemens AL26

w sumie: 27
  • 0

    1.  2006-08-17 14:14:14

    Hmmmm...to jest chyba fon dla dzieci,ale wydaje mi sie,ze ZADNE dziecko nie bedzie go chcialo....masakra...

  • 0

    2.  2006-08-17 14:30:31

    No zajebisty... gdzie go można kupić i za ile??

  • 0

    3. ~ale złom  2006-08-17 14:42:36  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    co to ma być???!!!

  • 0

    4.  2006-08-17 15:11:52

    O to drogie panie telefon dla was bo szczeze watpie czy jaki kolwiek mezczyzna by go kupil(chyba ze ktorys z mniejszosci;) A tak powaznie to zawiele funkcji ktore juz w dobie dzisiejszej sa standartem nie posiada i gdybym byl kobieta nie kupil bym go.

  • 0

    5. ~  2006-08-17 16:40:32  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    lubie Siemensy, ale to juz jest BenQ. Jesli chodzi o funkcje, to chyba telefon dla naturystow...GOLY.

  • 0

    6. ~  2006-08-17 19:01:43  host: bdn223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie ma wersji z pokemonami? Takie telefony to na japoński rynek powinny tylko polecieć.

  • 0

    7. ~TuRQoUiS  2006-08-18 17:03:43  host: bew77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bossski x] ale nie kupie go bo nie ma ŻADNYCH podstawowych funkcji! Żeby chociaż miał aparat i Bluetooth :/ bez tego ani rusz.. x]

  • 0

    8. ~  2006-08-27 19:51:53  host: wysz.4web.pl

    super ale wyglądzik bo funkcje KIT nic nie ma... extra!! ile on kosztuje obecnie mam K300i

  • 0

    9. ~madziula  2006-08-29 13:22:18  host: bir188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No świetny bo jak kazdemu wiadmo nie liczy sie wnetrze tylko to co jest na zewnacz hehe i choc by byl zupelnie nie funkcjonalny to i tak go kupie!!!!!

  • 0

    10. ~***  2006-09-12 15:09:45  host: azm186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej taki słodziutki ;D ale prawie nic nie ma :PP i dlatego nie kupie go ;]

  • 0

    11. ~  2006-11-05 10:24:04  host: aarr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglada swietnie, ale brak mp3, zewnwtrznej karty czy aparatu...bez tych rzeczy telefon mnie juz nie interesuje

  • 0

    12. ~pela  2006-11-05 14:27:22  host: efw51.internetdsl.tpnet.pl

    a ile on kosztuje bo chce go sobie kupić

  • 0

    13. ~codergirl  2006-11-13 11:10:16  host: firewall.ptf.pl

    ok 600 zł

  • 0

    14. ~  2007-02-08 20:40:13  host: 72-mia-8.acn.waw.pl

    jak i gdzie mozna go kupic

  • 0

    15. ~  2007-03-31 20:28:22  host: bvw69.internetdsl.tpnet.pl

    Złącze kart pamięci nie IrDA Nie Bluetooth Nie GPRS Class 8 :o Java 1.0!!! Aparat fotograficzny Nie Ja mam aktualnie nokkie 2610 i gdyby mi ktos go dal (w czarnej obudowie) za nokie to bym sie nie wymienil

  • 0

    16. ~Crazyyyyy  2007-04-25 23:22:28  host: ant186.internetdsl.tpnet.pl

    Siema pela! Podasz może jakiś kontakt do siebie, bo mam sprawę..

  • 0

    17. ~kasia  2007-06-25 08:29:14  host: 194.39.141.10

    halo!!! chcem taki telefon,ale caly bialy, gdzie mozna kupic?? gdzie wy kupiliscie ten tel???czekam na odp! pZdr Kasia

  • 0

    18. ~shootingstar  2007-07-22 21:32:41  host: host-80-48-223-2.wyszkow.mm.pl

    Ten telefon jest raczej dla mało wymagających 10-cio letnich dziewczynek.

  • 0

    19. ~shootingstar  2007-07-23 00:19:11  host: host-80-48-223-2.wyszkow.mm.pl

    Ten telefon jest raczej dla mało wymagających 10-cio letnich dziewczynek.

  • 0

    20. ~Karola  2007-07-29 19:24:05  host: 87-205-161-22.adsl.inetia.pl

    a mnie tam się podoba. ;) przynajmniej jest dziewczęcy. ;) a gdzie go w ogóle można kupić? *myśli*

  • 0

    21. ~sylwia  2007-08-08 22:18:28  host: apn-101-23.gprsbal.plusgsm.pl

    obudowa ok ale w środku beznadzieja!!!

  • 0

    22. ~ania  2007-08-13 18:02:50  host: bmo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obudowa jest zajefajna:) ale funkcji nie ma prawie żadnych:(

  • 0

    23. ~Pati  2007-11-02 13:37:14  host: 213-238-117-206.adsl.inetia.pl

    Zgadam sie z wszystkimi ... beznadziejny ale wyglad wszystko zastepuje :PP

  • 0

    24. ~Paulaaaa  2007-11-16 11:18:08  host: dwh90.internetdsl.tpnet.pl

    Hey mnie się ppodoba ten telefonik ale nie ma ani mp3 ani irdy ani bluetooth :(( a Jeszcze nie ma go w Polsce a jak już dojdzie to będzie kosztował ok.600 zł chyba że podrożeje w Japoni kosztuje 180 euro :P

  • 0

    25. ~ziomek  2007-12-23 17:41:48  host: h-246-153.belchatow.msk.pl

    moja babcia ma lepszego:)ma nokie 6120

  • 0

    26. ~xcz  2008-05-25 15:40:54  host: 217.96.105.6

    fajny tylko zkoda ze nie ma tych podstawowych bajerów:(

  • 0

    27. ~ram01  2009-07-06 19:58:17  host: 213.199.242.98

    za 400-500 zł w życiu nie kupiłbym tak niefunkcjonalnego w dzisiejszych czasach telefon... LG Etna kosztuje tyle samo, a ma dwa razy więcej w sobie niż to coś ;P a jak ktoś ma manię na tę kotkę to niech kupi sobie np. Nokie 3100, naklejki Hello Kitty i obklei sobie nimi telefon. Wyjdzie taniej i solidniej, bo czego oczekiwać od telefonu z nazwą Siemens... ^^

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet