BenQ Siemens A58 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens A58 Opinie o BenQ Siemens A58

BenQ Siemens A58

w sumie: 14
  • 0

    1.  2006-05-29 18:00:49

    Telefon dla mało wymagających . . . ale aparat choc najsłabszy to by sie przydał :p

  • 0

    2. ~Wojtaszek  2006-05-29 19:44:04  host: ip9.imperiumpw.pl

    gdyby jeszcze byla irda, chyba jednak i tak go kupie, czekam na odpowiednik w Nokii ale nie ma, wszedzie tylko te mp3, aparaty, radia i kupa innych bzdetow

  • 0

    3.  2006-05-29 19:55:17

    uboższa wersja siemensa c75, wygląd niemalże identyczny...:/

  • 0

    4. ~Oglo  2006-05-29 20:24:16  host: chello084010107055.chello.pl

    Smiech na sali!!Taki telefon w XXIw.!Ja rozumiem jeszcze SE K310i, który mam zamiar kupić,jak tylko pojawi sie na rynku ale ten Bq-S to chyba przesada.Telefon z najniższej półki.Myślałem ze po fuzji Benka z Siemą bedą zajebiste telefony,ale chyba się zawiodłem...

  • 0

    5. ~Doda!  2006-05-29 20:26:16  host: axj132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma bluetootha? to niezle, taki maly i niepozorny:) ciekawe jak bedzie z aparatem dolaczanym. spoko fon, akurat dla tych co potrzebuja telefonu tylko do rozmow i smsow:) a znajac siemensa cena pewnie niezbyt wysoka i dobrze, nie to co nokia:P

  • 0

    6. ~Michal  2006-05-29 21:20:15  host: cqq83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oglo...ale przeciez każdy ma inne wymagania w stosunku do telefonu.....np. moja mama jakby miała do wyboru nokie N93 a nokie 6310i to by wybrała 6310i bo nie lubi telefonów z kolorowym wyświetlaczem! Dlatego jeszcze budują takie telefony bo każdy ma inne wymagania;) POZDRO

  • 0

    7.  2006-05-29 21:51:39

    Bardzo fajny telefon szczególnie dla ludzi starszych bo klawisze duże i wyraznie oddzielone od innych. Jesli cena będzie atrakcyjna to warto kupić.

  • 0

    8. ~  2006-05-29 23:51:14  host: dvr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, chociaż wolałbym mieć USB lub IrDA niż bluetootha.

  • 0

    9.  2006-05-30 01:27:22

    ubogi telefon...dla ludzi mało wymagających od słuchawki...lecz ładny wygląd :) - zgapiony chyba troche od SE :>

  • 0

    10. ~Michal  2006-05-30 18:10:04  host: cpy249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rcicho dobrze mówi...POZDRO

  • 0

    11. ~nie no ja go chce!!  2006-05-31 18:33:06  host: p54A64C3F.dip.t-dialin.net

    nie no narody na kolana !! oto cudo techniki, pierwszy taki z nowa funkcja (choc brak pozostalych) a mianowicie : funkcja wbijania gwozdzi!! ma w grana opcje zabawy z psem : rzuc go a pies przyniesie (szkoda ze psa nie ma w zestawie) i najwazniejsza funkcja :zegar, nie bylejaki !! z tym telefonem czas leci wstecz o jakies 5 lat :D

  • 0

    12. ~D  2006-06-06 19:58:11  host: abz82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko kiedy ten fon ma być w Polsce? A cena ma kotś jakieś info?

  • 0

    13.  2006-06-06 21:51:35

    To przecież skopiowany siemens A31, a ten jest już od dawna w polsce(w mix electronix za 200zł jest i można go na raty wziąść!)

  • 0

    14. ~  2006-06-24 21:54:42  host: bzl86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie odczucie że niemal każdy telefon BenQ-Siemensa jest od jakiegoś producenta odgapiony. Zero inwencji własnej

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet