BenQ Siemens A38 - opinie
Telefony BenQ Siemens BenQ Siemens A38 Opinie o BenQ Siemens A38

BenQ Siemens A38

w sumie: 21
  • 0

    1.  2006-05-29 19:53:48

    przyciski jak z samsunga a ikonki jak z motoroli...!!

  • 0

    2. ~Tadek  2006-05-29 20:19:20  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    Sorry, ale może Wy mi pomożecie... dla kogo w zasadzie ten telefon? Jaką grupę "docelową" widzi tutaj producent?
    Chyba, że będą dawac te telefony za darmo, wtedy może trochę osób to weźmie. Za darmo to i ja bym wziął... żeby zapoznać się z budową takiego cuda od środka.

  • 0

    3. ~Iglo  2006-05-29 20:26:46  host: chello084010107055.chello.pl

    Nie chce nic mówić,ale Benek chyba niewie kiedy jest prima aprilis.To żenujące...Spodziewałem sie więcej...Ale już widac po pierwszych modelach co bedzie wychodzić z fabryki Benka i Siema...

  • 0

    4. ~grz  2006-05-29 21:38:11  host: bzy50.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ze tak powiem dla ludzi "uboższych" no ale mogli chociaz dac wysw. 128x128 i 3mb pamieci

  • 0

    5. ~  2006-05-29 23:47:39  host: dvr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Parametrami zbliżony do tanich Nokii np. 1600. Jeżeli nie przegną z ceną, to ma szansę konkurować z takimi telefonami.

  • 0

    6.  2006-05-30 01:25:51

    co to ma być?? szajs jakich malo..taki malućki wyswietlacz?? a telefon ogolnie ceglowaty...i nic w sobie niema..telefon raczej dla ludzi ktorzy telefonu uzywaja tylko do dzwonienia i ewentualnie smsów

  • 0

    7.  2006-05-30 14:32:46

    ze cienki to chociaz dali by jakis wyglad, a nie taki brzydal

  • 0

    8.  2006-06-11 22:06:02

    Gorzszy od Nokii 1600!!!!

  • 0

    9. ~Joe  2006-06-16 23:28:35  host: 82.160.146.132

    Bo BenQ wypuścił telefon. Do telefonowania.

  • 0

    10.  2006-06-18 18:17:33

    Joe: Żeby ten telefon był do telefonowania to wiele mu potrzeba. I nie chodzi tu o funkcjonalność. Po pierwsze bateria, musi byc dobra bo do telefonowania. Po drugie wielkość, telefon musi być mały. Po trzecie wygląd, zeby nie wstydzić się go wyjąć na ulicy. Po czwarte funckje głosowe które ułatwiają rozmawianie np. system głośnomówiący. Do ideału temu telefonowi jeszcze dużo Joe, bo to nikt inny niż BenQ.

  • 0

    11. ~Joe  2006-06-19 22:53:07  host: bqi134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K@mil: Masz rację, choć względną. Moja babcia nie potrzebuje aparatu, polifonii, nie wie co to MP3 i GPRS. Takim ludziom potrzeba telefonu prostego, łatwego w obsłudze, dużego by łatwiej móc go obsłużyć nie tak już sprawnymi dłońmi, nie musi mieć szpanerskiego wyglądu bo im na tym nie zależy. Po 4 latach posiadania komórki babcia nauczyła się wysyłać smsy, funkcje głosowe do niczego się jej nie przydadzą. Zgadzam się, że bateria powinna być dobra, ale przy tej częstotliwości i długości rozmów w zupełności wystarczy. Reasumując, ten telefon może znaleść duże grono odbiorców, niekoniecznie wśród młodzieży i dzieciaków. Są ludzie którzy nie mają pojęcia co to Nokia czy BenQ a komórę potrzebują. I co ważne- możliwie tanią.

  • 0

    12.  2006-06-24 12:28:14

    Dla takich osob jest 6310i.

  • 0

    13. ~Joe (6310i)  2006-06-24 22:56:58  host: bps165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Także, choć 6310i jest raczej popularny w innych kręgach. Kto ma, wie o co chodzi.

  • 0

    14. ~Patryk  2006-07-07 01:03:07  host: xdsl-3470.jgora.dialog.net.pl

    Nie wiadomo do kogo Benq-Siemens kieruje swój nowy produkt. Bo napewno nie do osób starszych, za mały wyświetlacz, więc i małe cyferki. Małe wymiary, więci małe klawisze. Z daleka przypomina mocno okrojonego Samsunga i820. Nie jest on przeznaczony dla osób które chcą mieć baterię która trzyma długo bo ma kolorowy wyświetlacz i to aż 65 tys. kolorów, pozatym nie jest także przeznaczony dla młodzieży, nie ma nawet javy a co za tym idzie nie da się wgrać gier ani programów, co ciekawe z tego co podają w tabelce niema MMSów ani skrzynki e-mail co już kompletnie mnie dziwi przy wyświetlaczu 65 tys. kolorów. Tak więc jest to kolejny produkt tejże firmy kierowany do wąskiej grupy osób chcących popisać się telefonem np. na ulicy z daleka aby nikt go nie skojażył. To moja opinia na jego temat. A i jeszcze kwestja ceny. Pewnie ale jest to tylko moje spostrzeżenie na ten temat, nie osiągnie sukcesu Noki 3310 itp. więc z powodu niskiego popytu na niego zostanie podniesiona też cena tego wynalazku. Pozdrawiam.

  • 0

    15. ~michal  2006-07-07 16:15:41  host: dkz184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to chyba nastepca siemensa c25 kurcze ale nastepca po jakichs 8 latach

  • 0

    16. ~Bandzior2  2006-07-14 14:19:24  host: abnd214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie w 100% z Joe.

  • 0

    17.  2006-07-28 12:46:28

    o luuuudzie......co za badziewie.....ja myslalem ze siemens po fuzji z Benq zacznie wreszcie robic dobre fony a tu KLOPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To g***o nawet GPRSa niema a ekran jak w starej motoroli c350 niewiem dla kogo i po co ten telefon chyba do rzucania po scianach ale to siemens wiec pewnie po pierwszym rzucie sie posypie..........guwno jak nic!

  • 0

    18. ~  2006-12-27 13:51:31  host: eei56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny TELEFON - zapominacie, ze telefon ma przede wszystkim dzwonic :-) Mi sie podoba. Mam teraz motke z calym dobrodziejstwem nowczesnej techniki i... nigdy z niej nie korzystam - tylko dzwonie i SMSuje. Mysle wiec, ze ten Benq bylby dla mnie dobry. Nie jestem szpanerem

  • 0

    19. ~Scyzor  2007-03-13 16:17:54  host: bla197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon można kupi jedynie na wakacje, jeśli nie chcesz żeby Twój zginął Ci w piasku.

  • 0

    20. ~devil man  2008-11-19 21:13:22  host: 87-205-94-114.adsl.inetia.pl

    Doskonały telefonik do dzwonienia i smsowania. Kilka praktycznych aplikacji typu budzik, kalendarz, kalkulator. Fajny i zgrabny, bardzo ładny design. Dla normalnych ludzi którzy nie potrzebują wodotrysków.

  • 0

    21.  2014-06-07 16:17:25

    Badziewie, Nokia 1600 lepsza :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet