Benefon Esc! - opinie
Telefony Benefon Benefon Esc! Opinie o Benefon Esc!

Benefon Esc!

w sumie: 9
  • 0

    1. ~:/  2005-10-18 22:06:38  host: acl251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciulowy ten telefon

  • 0

    2. ~~:/  2005-11-26 18:26:12  host: akt62.internetdsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY FONIK,WYPAS

  • 0

    3. ~  2007-09-11 13:02:18  host: ejh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh dobre bo GPS ale on NIE MA POLIFONI xD

  • 0

    4. ~Kamikamil  2008-09-08 18:36:13  host: dwc132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh, ten telefon jest dla jaj, żeby tylko zrobić GPS jak najtańszy :D

  • 0

    5. ~wujek  2008-12-08 12:49:35  host: 212.160.172.70

    gps trochę gubi mapy jak na przykład jeżdżę za miastem, ale ogólnie działa bardzo dobrze, nie mam zastrzeżeń, jak jechałem w centrum warszawy, pokazał mi że jestem na księżycu, ale to tylko ten jeden jedyny raz.Nie ma może ten model zby wielu aplikacji biurowych, ale najważniejsze że ma zegarek i budzik.ogólnie jest to moim zdaniem najlepszy telefon z nawigacją nie tylko pieszą i samochodową a także lotniczą i podwodną.

  • -2

    6. ~luki139  2009-09-08 14:17:30  host: 116.18.rev.vline.pl

    w porównaniu z xperią x2 to jest niczym

  • 0

    7.  2009-09-21 19:55:19

    Nie ma to jak dziecinada. Telefon na rynku od 2000r. luki139 a ty porównujesz go do telefonu z 2009r czysta głupota. To tak jak porównać Commandore 64 do dzisiejszego PC 5: Gps działa tylko na ziemi. Po 2 ciężko jest złapać sygnał gps pod wodą. W tamtych czasach nikt jeszcze nie myślał o kolorowych wyświetlaczach, polifonii, itp. Poza tym telefon był bardzo trudno dostępny i cholernie drogi. Jak na tamte czasy miał najlepszy wyświetlacz. Wiecie kto wyprodukował pierwszy telefon z dual sim ? Benefon i to w 2000r.

  • 0

    8. ~  2011-06-21 16:58:49  host: z08-12.opera-mini.net

    To mógłby być odbiornik GPS z funkcją telefonu

  • 0

    9. ~click  2012-09-09 12:46:40  host: dynamic-78-8-180-30.ssp.dialog.net.pl

    wyszedł w czasach kiedy USA oddało gps do użytku zwykłym ziemianom, więc to chyba był pierwszy odbiornik z gps

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet