ASUS Zenfone 2 ZE551ML - opinie
Telefony ASUS ASUS Zenfone 2 ZE551ML Opinie o ASUS Zenfone 2 ZE551ML

ASUS Zenfone 2 ZE551ML

w sumie: 8
  • 1

    1.  2016-01-16 09:15:12

    Druga karta SIM tylko 2G jest totalnym nieporozumieniem.

  • 0

    2. ~Adam  2016-02-19 21:57:54  host: apn-95-40-197-184.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie ma mhl

  • 0

    3. ~Tomaszek  2016-02-26 09:51:14  host: gpo62.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z poprzednikiem. Niestety nie ma też możliwości przełączenia domyślnej karty do obsługi danych. Czyli jeden slot SIM jest bezsensowny. Można tylko prowadzić rozmowy głosowe i wysyłać SMSy. MMS'ów niestety już nie.

  • 0

    4.  2016-08-25 22:53:27

    Wbudowana na stałe bateria == dyskwalifikacja telefonu.

  • 0

    5. ~andy  2016-10-25 19:25:28  host: 85-23-214-82.bb.dnainternet.fi

    Po roku użytkowania pojawił się problem z dotykiem.Telefon samoczynnie robi screeny, i jest problem z blokowaniem się przy wyłączaniu i załączaniu telefonu.
    Nie wiem czy wina oprogramowania czy dotyk.

  • 0

    6. ~Kaka  2017-03-18 15:54:19  host: 82-132-226-59.dab.02.net

    Po pol roku uzytkowania. Wady w tym modelu ktore zaobserwowalem to kiedy dzwonie i rozmawiam nie da sie uzywac klawiatury bo robi sie czarny ekran nie wiem czy to winna czujnika czy oprogramowania. Gdy przycisne przycisk od blokady to po 2 sekundach albo krocej gasnie ekran podczas rozmowy (niby nie potrzebne ale ja akurat korzystam z tego) slabe zdjecia noca (posiada tryb nocny sowy ) a za ta cene 1200zl nie dostal bym lepszego z takimi parametrami 64 gb wbudowanej pamieci 3 gb ramu

  • 0

    7. ~D  2017-05-01 07:01:07  host: apn-31-0-33-87.dynamic.gprs.plus.pl

    Asus zenfone 2 to 3 podejscie do marki...po tragicznym padfonie i fonepadzie...rozczrowanie pozostalo...do samsunga asus ma lata swietlne pod wzgledem wykonania i stabilnosci softu...wygrywa tylko tym ze ma dual asim active ale i tak tylko jedna karta obsluguje neta i dodatkowy slot karty pamieci.. Reszta to dno...ramka po pol roku noszenia w silikonowym etui jest poekana, bateria w trybie oszczedzania szybciej pada niz przy wysokiej wydajnosci i niestety oprogramowanie...telefon sie wiesza i gubi pewne funkcjonalnosci np przypisywanie numerow do konkretnej karty sim...dopiero restart je przywraca...moj wniosek...niech asus pozostanie przy robieniu lapkow a telefony zostawi bardziej doswiadczonym

  • 0

    8. ~Gordon  2017-10-04 18:30:11  host: 87-206-188-247.dynamic.chello.pl

    Mam problemy z dotykiem. Telefon sam wlacza sobie co chce. Dotyk świruje jednym słowem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-79-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jakiej blokady ekranu w telefonie używasz?

Blokowanie ekranu wzorem nie takie bezpieczne

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet