ASUS Padfone - opinie
Telefony ASUS ASUS Padfone Opinie o ASUS Padfone

ASUS Padfone

w sumie: 7
  • 0

    1. ~ds  2012-08-06 19:48:43  host: Netcom-176-101-130-27.Netcominternet.pl

    SIII leży i kwiczy

  • 0

    2. ~toastt  2012-12-10 22:38:43  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Podpisuję się rękami i nogami pod kolegą nr 1.

  • 0

    3. ~snt  2013-01-16 23:05:26  host: 5-226-73-3.ip.netia.com.pl

    Mam, używam, i powiedzcie gdzie dostane smartphone + tablet w cenie jednego. Produkt roku wg. mnie. Zamienił bym go tylko i wyłącznie na PadFone 2, Lumie i Galaxy się chowają.

  • 0

    4. ~łysy  2013-05-26 15:01:44  host: public-gprs417781.centertel.pl

    Jestem posiadaczem już ok 3 miesiące, sprzęt rewelacja, jakość + 2w1

  • 0

    5. ~ghosteck  2013-08-19 07:24:29  host: 178-36-121-244.adsl.inetia.pl

    Witam. Wcześniej byłem posiadaczem HTC One V ale po zakupie PadFona muszę przyznać, że oszalałem na jego punkcie. Wart każdych pieniędzy. Polecam.

  • 0

    6. ~jk  2013-09-19 22:44:35  host: 79-139-25-141.prenet.pl

    posiadam padfona ponad rok, nie zamienił bym go na nic innego, jedynie przydała by się tylko lepsza bateria, nie ma potrzeby synchronizacji wprowadzonych danych w telefonie i w tablecie

  • 0

    7. ~nik  2014-03-05 17:27:40  host: 89-73-45-176.dynamic.chello.pl

    Fajny szmelc, przy moim tabie samsung p605 Chowa Się maxymalnie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet