ASUS P735 - opinie
Telefony ASUS ASUS P735 Opinie o ASUS P735

ASUS P735

w sumie: 33
  • 0

    1. ~tomaszek468  2007-01-27 17:39:39  host: 80.50.255.74

    Aparat fotograficzny Nie Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, autofocus, wideo, flash, , druga VGA hehe dobre;)ale telefon musze przyznać jest bardzo dobry.

  • 0

    2. ~  2007-01-27 18:55:21  host: 195.189.142.239

    Fajny! Szkoda tylko, ze ma 65 tys kol a nie 265

  • 0

    3.  2007-01-27 19:15:15

    Ale esktra komora... Ciekawe czemu ma tylko 65 tys. kolorow na 2 mpx aparat. Ale jaka polifonia - 128 glosow

  • 0

    4. ~MG  2007-01-27 19:39:40  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Jedyną zaletą tego telefonu jest ilość dźwięków polifonii.. A reszta to DNO! Mało kolorów, mała rozdzielczość (jak na taki duży ekran...), brak EDGE, nie ma nawet Irdy.... I na dodatek brzydki!!!

  • 0

    5.  2007-01-27 23:35:53

    no no fajne cacko.Mam nadzieje ze ta linia produkcyjna z czasem sie rozwinie.Aparaty beda bardziej ergonomiczne i tańsze

  • 0

    6. ~grudziu  2007-01-27 23:56:56  host: cxi187.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe jaka cena tego "cuda od asusa" ale pewnie cena będzie mało zachęcająca, mi starczy mój w810i i 2gb muzyki. pozdrawiam wszystkich soundfili :D

  • 0

    7.  2007-01-28 10:42:56

    Polifonia 128 głosów ??? WOW xD

  • 0

    8. ~D.K.system  2007-01-28 15:18:47  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Wspaniały, zapewnie tańsza alternatywa od iPhone.

  • 0

    9.  2007-01-29 21:31:19

    Ludzie ludzie to jest PPC czyli Pocket PC a nie zwykła komórka. Ciekawą rzeczą może być mocny procesor i aparat, bo w PPC dotychczasową barierą było 1,3 Mpx. Zasttanawia mnie dlaczego producent stosuje dalej matryce 240x320. I mogli już wypuścić z WM 06... przymierzam się do przetestowania bety

  • 0

    10. ~  2007-01-31 23:37:27  host: cmpc026-038.cnet.gawex.pl

    mylisz sie ;] qtek 9600 czy eten m700 chociazby maja 2mpx a sa nieco starszy ;]

  • 0

    11. ~lamery z was...  2007-02-01 15:25:52  host: acti192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolorow i rozdzielczosci wiecej jak narazie nie bedzie w ppc bo windows wiecej nie obsluguje !!!! poczytajcie sobie jakas lekture... pdaclub.pl co do telefonu to narazie nie wiadomo w 100% co bedzie mial dokladnie... asus jueszcze niczego nie potwierdzil... prawdopodomnie nie bedzie mial gps'a...

  • 0

    12. ~Siwy  2007-02-05 17:49:15  host: bsr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "MG"- "mała rozdzielczość (jak na taki duży ekran...)" co ty pieprzysz?? Jedno zaprzecza drugie

  • 0

    13. ~  2007-02-06 16:59:36  host: 85-220-47-173.dsl.dynamic.simnet.is

    niema to jak nokia n 70 hahahah . a ten asus to jedno wielkie dno . pozdrawiam.

  • 0

    14. ~tomus  2007-02-06 17:01:57  host: 85-220-47-173.dsl.dynamic.simnet.is

    ten asus to jedno wielkie dno . niema to jak nokia n70.. nara

  • 0

    15. ~skee  2007-02-06 21:13:56  host: 213-238-88-82.adsl.inetia.pl

    11 a exec to niby nie ma VGA ?

  • 0

    16. ~elvismt  2007-02-06 22:02:37  host: gprs10.orange.pl

    Moim zdaniem zapowiada się całkiem dobry telefonik martwi mnie jednak zbyt mała ilośc wyświetlanych na ekranie kolorów i brak połączeń edge

  • 0

    17. ~ziabka  2007-02-09 13:31:50  host: 212.160.172.70

    to nie dla mnie.za szeroki.na moje dlonie sie nienadaje

  • 0

    18. ~kubeusz  2007-02-10 22:09:58  host: puchatek.vivaldiego.wroclaw.pl

    Niezle cacko, parametry zaje odjechane. Nie dla malkontentów którzy nie potrzebują MEGA zalet systemu windows.

  • 0

    19.  2007-02-21 08:41:55

    ~Siwy 2007-02-05 17:49 bsr41.neoplus.adsl.tpnet.pl Do "MG"- "mała rozdzielczość (jak na taki duży ekran...)" co ty pieprzysz?? Jedno zaprzecza drugie raczej co Ty pieprzysz?! rozdzielczość nie ma żadnego powiązania z wielkością

  • 0

    20. ~jebaka  2007-03-04 09:29:08  host: dsd24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest auto focus???? jak wgrac jave na v980??

  • 0

    21. ~Lol  2007-04-29 21:10:12  host: 217.171.137.241

    wy sie nie znacie to pda matoly a jak cos nie pasuje to wypad som fajne po 4000 tysiącie nie moja sprawa ze szukacie dziadostwa i nazekacie ja kupuje ten za 4000

  • 0

    22. ~michal  2007-05-08 19:21:07  host: ably60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma edge, ale pewnie ma umts bo można wideokonferencje robić.

  • 0

    23. ~denisek  2007-07-17 11:52:30  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    niech asus nie zajmuje sie produkcja telefonów tylko produkcja plyt głównych ;p ale ten fon fajne jest mi tam siep odoba ;p

  • 0

    24. ~chrisswien  2007-08-31 23:25:32  host: chello084113205089.2.14.vie.surfer.at

    dlaczego do noki nie montuja GPS i WLAN??bo niemoznaby było odłaczyc tego telefonu od ładowania,narzekaja ze asus to dno ale jakby to wygladało gdyby tak zaopatrzyli ten tel w wszystko 16 mln kolorow i reszte było by cos lepszego?NOKIA wtedy kwiczała by i lezała głeboko pod ziemia

  • 0

    25. ~Bleys  2007-09-06 22:59:22  host: 212-102-21-156.adsl.inetia.pl

    A juz mialem kupowac P535... Ale nie ma tu nic o GPS? Czyzby mialo nie byc? No to chyba jednak P535 gora...

  • 0

    26. ~  2007-09-13 15:04:43  host: eurofire.europe.ppdi.com

    Glowna sila telefonow asusa to byl niezly gps. jak nie bedzie gps, to kto sie przesiadzie z starszego modelu? chyba jakas pomylka w opisie musi byc.

  • 0

    27. ~  2007-09-19 16:04:00  host: eurofire.europe.ppdi.com

    Zrezygnowali z GPS? To kto o zdrowych zmyslach przesiadzie sie z P535? Strzelili gola do wlasnej bramki...

  • 0

    28. ~kosa  2007-09-22 00:58:04  host: asj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie porównujcie tego no nokii itp. ta jest sprzęt z innej bajki i zwykłe telefony mu nie dorównają. osobiście posiadam p535 świetny sprzęt, a funkcja telefonu to w nim przydatny drobiazg. użytkownicy nokii nie wykorzystają 10% jego możliwości

  • 0

    29. ~samuraj  2007-12-12 01:28:46  host: ckt232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak , mam wersję beta asusa 735 i faktycznie zrezygnowali z GPS - szkoda

  • 0

    30.  2008-03-29 12:38:05

    Witam wszystkich ! Wyjasniam czemu tylko 65 tysiecy kolorow poniewaz WM czyli windows mobile 6 nie obsluguje jako system operacyjny wiekszej ilosci kolorow to po 1 po 2 wydaje wam sie ze jest to malo ale jesli porownamy nokie 16 mln wyswietlacz na symbianie 3rd edition zauwazycie ze jest on duzo gorszej jakosci ! Sadze iz telefon jest ciekawe i ale intryguje mnie jedna rzecz po co w taki telefon wsadzac aparat ludzie sie jaraja tymi aparatami ale i tak zrobia na 1 miesiac 10 zdjec ktore wykasuje bo "nie wyszly". Telefon jest do dzwonienia sms i do funkcji bizsnezowych anie do robienia zdjec czlowiek powazny nie zabawia sie aparatem !

  • 0

    31. ~Grieg  2008-04-10 18:34:28  host: rain.zit.medizin.uni-tuebingen.de

    Czy ktoś mogłby mi powiedzieć jak to jest z czasem pracy baterii w tym modelu. zastanawiam się nad kupnem ale czytałem na zagranicznych forach że bateria krótko trzyma (nawet do 1 doby w trybie czuwania). Z góry dzięki za odp.

  • 0

    32. ~Theo  2008-10-18 17:21:41  host: acik108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O tak, jedyne 65 tys kolorów, moje oczy sa przyzwyczajone do kilku kolorów więcej... Jeżeli w tych 65 tys nie ma niebieskiego, to w życiu nie kupie tego aparatu, a jak fioletu też nie ma to już wogóle. 65 tys, phi

  • 0

    33. ~  2009-04-06 16:53:54  host: eurofire.europe.ppdi.com

    duzy ekran to i trzyma zazwyczaj tylko dobe, ale przy rozmowach i zabawie. Na samym czuwaniu moze i 48 godzin. Niestety nie zawsze, WM czasami wariuje i nie zmniejsza taktowania zegara, wtedy energia schodzi szybciutko... Niestety to samo dzieje sie z WM 6.0, moze w WM 6.1 to poprawili (jesli jest dostepna na ten model, bo nie szukalem)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-226-185.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Play ma lepsze oferty niż Formuła Mini Max na kartę?

Formuła Mini Max na kartę znika z oferty Play

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet