ASUS P735 - opinie
Telefony ASUS ASUS P735 Opinie o ASUS P735

ASUS P735

w sumie: 33
  • 0

    1. ~tomaszek468  2007-01-27 17:39:39  host: 80.50.255.74

    Aparat fotograficzny Nie Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, autofocus, wideo, flash, , druga VGA hehe dobre;)ale telefon musze przyznać jest bardzo dobry.

  • 0

    2. ~  2007-01-27 18:55:21  host: 195.189.142.239

    Fajny! Szkoda tylko, ze ma 65 tys kol a nie 265

  • 0

    3.  2007-01-27 19:15:15

    Ale esktra komora... Ciekawe czemu ma tylko 65 tys. kolorow na 2 mpx aparat. Ale jaka polifonia - 128 glosow

  • 0

    4. ~MG  2007-01-27 19:39:40  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Jedyną zaletą tego telefonu jest ilość dźwięków polifonii.. A reszta to DNO! Mało kolorów, mała rozdzielczość (jak na taki duży ekran...), brak EDGE, nie ma nawet Irdy.... I na dodatek brzydki!!!

  • 0

    5.  2007-01-27 23:35:53

    no no fajne cacko.Mam nadzieje ze ta linia produkcyjna z czasem sie rozwinie.Aparaty beda bardziej ergonomiczne i tańsze

  • 0

    6. ~grudziu  2007-01-27 23:56:56  host: cxi187.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe jaka cena tego "cuda od asusa" ale pewnie cena będzie mało zachęcająca, mi starczy mój w810i i 2gb muzyki. pozdrawiam wszystkich soundfili :D

  • 0

    7.  2007-01-28 10:42:56

    Polifonia 128 głosów ??? WOW xD

  • 0

    8. ~D.K.system  2007-01-28 15:18:47  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Wspaniały, zapewnie tańsza alternatywa od iPhone.

  • 0

    9.  2007-01-29 21:31:19

    Ludzie ludzie to jest PPC czyli Pocket PC a nie zwykła komórka. Ciekawą rzeczą może być mocny procesor i aparat, bo w PPC dotychczasową barierą było 1,3 Mpx. Zasttanawia mnie dlaczego producent stosuje dalej matryce 240x320. I mogli już wypuścić z WM 06... przymierzam się do przetestowania bety

  • 0

    10. ~  2007-01-31 23:37:27  host: cmpc026-038.cnet.gawex.pl

    mylisz sie ;] qtek 9600 czy eten m700 chociazby maja 2mpx a sa nieco starszy ;]

  • 0

    11. ~lamery z was...  2007-02-01 15:25:52  host: acti192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolorow i rozdzielczosci wiecej jak narazie nie bedzie w ppc bo windows wiecej nie obsluguje !!!! poczytajcie sobie jakas lekture... pdaclub.pl co do telefonu to narazie nie wiadomo w 100% co bedzie mial dokladnie... asus jueszcze niczego nie potwierdzil... prawdopodomnie nie bedzie mial gps'a...

  • 0

    12. ~Siwy  2007-02-05 17:49:15  host: bsr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "MG"- "mała rozdzielczość (jak na taki duży ekran...)" co ty pieprzysz?? Jedno zaprzecza drugie

  • 0

    13. ~  2007-02-06 16:59:36  host: 85-220-47-173.dsl.dynamic.simnet.is

    niema to jak nokia n 70 hahahah . a ten asus to jedno wielkie dno . pozdrawiam.

  • 0

    14. ~tomus  2007-02-06 17:01:57  host: 85-220-47-173.dsl.dynamic.simnet.is

    ten asus to jedno wielkie dno . niema to jak nokia n70.. nara

  • 0

    15. ~skee  2007-02-06 21:13:56  host: 213-238-88-82.adsl.inetia.pl

    11 a exec to niby nie ma VGA ?

  • 0

    16. ~elvismt  2007-02-06 22:02:37  host: gprs10.orange.pl

    Moim zdaniem zapowiada się całkiem dobry telefonik martwi mnie jednak zbyt mała ilośc wyświetlanych na ekranie kolorów i brak połączeń edge

  • 0

    17. ~ziabka  2007-02-09 13:31:50  host: 212.160.172.70

    to nie dla mnie.za szeroki.na moje dlonie sie nienadaje

  • 0

    18. ~kubeusz  2007-02-10 22:09:58  host: puchatek.vivaldiego.wroclaw.pl

    Niezle cacko, parametry zaje odjechane. Nie dla malkontentów którzy nie potrzebują MEGA zalet systemu windows.

  • 0

    19.  2007-02-21 08:41:55

    ~Siwy 2007-02-05 17:49 bsr41.neoplus.adsl.tpnet.pl Do "MG"- "mała rozdzielczość (jak na taki duży ekran...)" co ty pieprzysz?? Jedno zaprzecza drugie raczej co Ty pieprzysz?! rozdzielczość nie ma żadnego powiązania z wielkością

  • 0

    20. ~jebaka  2007-03-04 09:29:08  host: dsd24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest auto focus???? jak wgrac jave na v980??

  • 0

    21. ~Lol  2007-04-29 21:10:12  host: 217.171.137.241

    wy sie nie znacie to pda matoly a jak cos nie pasuje to wypad som fajne po 4000 tysiącie nie moja sprawa ze szukacie dziadostwa i nazekacie ja kupuje ten za 4000

  • 0

    22. ~michal  2007-05-08 19:21:07  host: ably60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma edge, ale pewnie ma umts bo można wideokonferencje robić.

  • 0

    23. ~denisek  2007-07-17 11:52:30  host: cwb58.internetdsl.tpnet.pl

    niech asus nie zajmuje sie produkcja telefonów tylko produkcja plyt głównych ;p ale ten fon fajne jest mi tam siep odoba ;p

  • 0

    24. ~chrisswien  2007-08-31 23:25:32  host: chello084113205089.2.14.vie.surfer.at

    dlaczego do noki nie montuja GPS i WLAN??bo niemoznaby było odłaczyc tego telefonu od ładowania,narzekaja ze asus to dno ale jakby to wygladało gdyby tak zaopatrzyli ten tel w wszystko 16 mln kolorow i reszte było by cos lepszego?NOKIA wtedy kwiczała by i lezała głeboko pod ziemia

  • 0

    25. ~Bleys  2007-09-06 22:59:22  host: 212-102-21-156.adsl.inetia.pl

    A juz mialem kupowac P535... Ale nie ma tu nic o GPS? Czyzby mialo nie byc? No to chyba jednak P535 gora...

  • 0

    26. ~  2007-09-13 15:04:43  host: eurofire.europe.ppdi.com

    Glowna sila telefonow asusa to byl niezly gps. jak nie bedzie gps, to kto sie przesiadzie z starszego modelu? chyba jakas pomylka w opisie musi byc.

  • 0

    27. ~  2007-09-19 16:04:00  host: eurofire.europe.ppdi.com

    Zrezygnowali z GPS? To kto o zdrowych zmyslach przesiadzie sie z P535? Strzelili gola do wlasnej bramki...

  • 0

    28. ~kosa  2007-09-22 00:58:04  host: asj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie porównujcie tego no nokii itp. ta jest sprzęt z innej bajki i zwykłe telefony mu nie dorównają. osobiście posiadam p535 świetny sprzęt, a funkcja telefonu to w nim przydatny drobiazg. użytkownicy nokii nie wykorzystają 10% jego możliwości

  • 0

    29. ~samuraj  2007-12-12 01:28:46  host: ckt232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak , mam wersję beta asusa 735 i faktycznie zrezygnowali z GPS - szkoda

  • 0

    30.  2008-03-29 12:38:05

    Witam wszystkich ! Wyjasniam czemu tylko 65 tysiecy kolorow poniewaz WM czyli windows mobile 6 nie obsluguje jako system operacyjny wiekszej ilosci kolorow to po 1 po 2 wydaje wam sie ze jest to malo ale jesli porownamy nokie 16 mln wyswietlacz na symbianie 3rd edition zauwazycie ze jest on duzo gorszej jakosci ! Sadze iz telefon jest ciekawe i ale intryguje mnie jedna rzecz po co w taki telefon wsadzac aparat ludzie sie jaraja tymi aparatami ale i tak zrobia na 1 miesiac 10 zdjec ktore wykasuje bo "nie wyszly". Telefon jest do dzwonienia sms i do funkcji bizsnezowych anie do robienia zdjec czlowiek powazny nie zabawia sie aparatem !

  • 0

    31. ~Grieg  2008-04-10 18:34:28  host: rain.zit.medizin.uni-tuebingen.de

    Czy ktoś mogłby mi powiedzieć jak to jest z czasem pracy baterii w tym modelu. zastanawiam się nad kupnem ale czytałem na zagranicznych forach że bateria krótko trzyma (nawet do 1 doby w trybie czuwania). Z góry dzięki za odp.

  • 0

    32. ~Theo  2008-10-18 17:21:41  host: acik108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O tak, jedyne 65 tys kolorów, moje oczy sa przyzwyczajone do kilku kolorów więcej... Jeżeli w tych 65 tys nie ma niebieskiego, to w życiu nie kupie tego aparatu, a jak fioletu też nie ma to już wogóle. 65 tys, phi

  • 0

    33. ~  2009-04-06 16:53:54  host: eurofire.europe.ppdi.com

    duzy ekran to i trzyma zazwyczaj tylko dobe, ale przy rozmowach i zabawie. Na samym czuwaniu moze i 48 godzin. Niestety nie zawsze, WM czasami wariuje i nie zmniejsza taktowania zegara, wtedy energia schodzi szybciutko... Niestety to samo dzieje sie z WM 6.0, moze w WM 6.1 to poprawili (jesli jest dostepna na ten model, bo nie szukalem)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet