ASUS P535 - opinie
Telefony ASUS ASUS P535 Opinie o ASUS P535

ASUS P535

w sumie: 31
  • 0

    1. ~pzpz  2007-03-08 12:12:44  host: 90-156-28-112.as.kn.pl

    wydaje mi sie ze to super wybór - co o tym sadzicie? chodzi mi wlasnie o polaczenie GPS,GSM,WiFi,BT.. moze znacie cos o podobnej konfiguracji a lepsze badz tansze czy to faktycznie najlepszy wybor jak za 2 tys zl... ?

  • 0

    2. ~  2007-03-23 22:21:08  host: atm.ssnet.pl

    mam go 2 dni spoko jest tylko bateria to już jak na teleon to porazka:d zabawy to kilka godzin wytarcza a przez wifi jak sie łącze to jeszcze mniej, chciałem nokie n95 ale nie ma jej i nie ma to wziołem tgo i moge polecić

  • 0

    3. ~  2007-04-30 12:24:19  host: 212.160.172.70

    w jakiej sieci oferuja tego fonza i za ile?????? mam Motorole A925 ale chce cos jeszcze lepszego..

  • 0

    4. ~suaw  2007-06-02 13:09:43  host: cgg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pod uwage mozna wziąc jeszczę za tę cene ETHEN M700

  • 0

    5. ~Do nieznajomego numerku 3  2007-09-30 16:59:39  host: bei77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oferujo go tylko na allegro albo w sklepach z elektroniko.Zadna siec go nie ma.

  • 0

    6. ~Bleys  2007-10-25 16:16:09  host: apn-101-28.gprsbal.plusgsm.pl

    Od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem. Daje 8. Minus 1 za brak dialjoga z boku i minus 1 za bateria: na GPS wytrzymuje tylko 4 godziny. Jako telefon super, ale wprowadzanie numerow tez mogliby troche dopracowac. Ale moze zaladowanie winshita 6 to poprawi, zajme sie tym w weekend (fabrycznie ma tylko 5 z opcja update z internetu)

  • 0

    7.  2007-10-26 10:33:54

    Telefonik na spokojna 8. Poprzednio mialem P910i i dla Asusa -1 za brak dialjoga z boku oraz -1 za dosc mala bateria. Przy korzystaniu tylko z telefonu jest ok, ale wystarczy odpalic wifi i po 3 godzinach zaczynaja sie pojawiac ostrzezenia o rozladowaniu. Reszta ok, mimo ze tworzywo, to nic nie trzeszczy, bardzo solidnie wykonane. Ethen z swoim badziewiastym plastikiem sie nie umywa. Jeszcze jedna uwaga: fabrycznie jest instalowany winshit 5.0, warto sciagnac z strony Asusa update do 6.0. Pare szczegolow dopracowano i dodano, wygodniej sie obsluguje.

  • 0

    8. ~  2007-12-04 15:01:38  host: apn-77-112-48-107.gprs.plus.pl

    Fajny fonik, co do dodatkowych funkcji i ich rozbudowy o soft duzo lepszy niz wszelkie wynalazki z symbianem. Niestety Microsyf zapomnial, ze to jednak wciaz telefon i obsluga funkcji czysto telefonicznych jest w WM dosc ciezka. Ale wystarczy sciagnac ze dwa programiki (niestety platne), zeby bylo ok.

  • 0

    9. ~  2007-12-22 15:50:39  host: 212-106-26-196.adsl.inetia.pl

    ~8 - trzeba pamietac, ze jest to wogole wada syfnego systemu microsoftu, a nie samego telefonu! Z tym problemem borykaja sie wszyscy producenci i staraja sie go ominac. Chocby HTC i jego nakladki na system ulatwiajace obsluge (obsluga palcem, a nie rysikiem, latwiejsza obsluga telefonu, szybkie wchodzenie do programow). Asus tez cos takiego posiada w swojej ofercie, ale z nieznanych mi powodow telefony w Polsce sa sprzedawane bez tej nakladki. Zamiast tego mozna sciagnac SPB menu albo ostatni wynalazek, commandera. Ostatnia wersja jest naprawde super!

  • 0

    10. ~nobody69  2008-01-21 13:36:59  host: pat254.kwsa.pl

    Jak sciagnac aktualizacje WM do wersji 6.0

  • 0

    11. ~  2008-01-22 21:38:05  host: apn-77-114-123-14.gprs.plus.pl

    wejsc na strone Asusa i sciagnac...

  • 0

    12. ~olo  2008-01-26 21:21:21  host: dds65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanie czy do tego pda mozna zainstalowac proste programy lub gry na starego win 95, 98, chodzi mi o programy wielkości kilku MB?

  • 0

    13. ~  2008-01-30 18:27:20  host: ip-217-197-69-135.punkt.pl

    Pewnie nie wie co to ROM, wiec moze lepiej niech nie sciaga. Fona po blednej instalacji systemu odratuje tylko serwis...

  • 0

    14. ~gg  2008-03-07 13:52:21  host: dxo194.internetdsl.tpnet.pl

    wybor super, sam go posiadam od listopada wersja z zainstalowanym fabrycznie wm6, bateria no, sa sposoby na to zeby zyla dluzej, , wm6 swietnie sie sprawdza, najlepszy kompromis miedzy tel, gps i wifi, dostatecznie duzy na nawigator gps(wbudowany), rozsadnej wielkosci jesli chodzi o tel i dostatecznie duzy jesli chodzi o wifi. jak ktos ma problema pisac na gg i pomoge ;D.

  • 0

    15. ~  2008-03-23 16:15:21  host: 212-106-30-55.adsl.inetia.pl

    Doskonaly fonik. Troche balem sie tego srebrenego plastiku, ale po pol roku wyglada jak nowka. Zero wytarc, ktore byly chociazby w SE P910, czy skrzypienia jak w ostatnich nokiach.

  • 0

    16. ~Agawa  2008-04-10 16:56:37  host: bdw27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć koledzy.Mam pytanie.Jaką seryjnie na dzień dzisiejszy instaluje się w nim Windowsa Mobile. 5 czy 6?Proszę o szybką odpowiedz.Pozdrówka:-D

  • 0

    17. ~Bleys  2008-04-28 09:46:15  host: eurofire.europe.ppdi.com

    'Teraz' nie wiem, pol roku temu byla 5, a 6 sciagalo sie z strony Asusa.

  • 0

    18. ~Sezam  2008-08-12 10:30:45  host: afazja.umed.lodz.pl

    Rewelacyjny fonik, maly, poreczny, 'wszystkomajacy' ;-) GPS troche dlugo lapie sygnal, ale jak juz zlapie, to dziala stabilnie i bez problemow nawet w miastach z wysoka zabudowa.

  • 0

    19. ~Zebra  2008-09-17 08:01:29  host: 83.142.205.162

    Super sprawa, kupilem pol roku temu i fonik super.

  • 0

    20. ~~  2008-10-15 21:57:41  host: 62.217.224.66

    Swietny, solidny, niezawodny. Moglby miec lepszy aparat fotograficzny, ale do mmsow wystarczy az nadto. daje 10!

  • 0

    21. ~  2009-02-04 23:15:11  host: grt227.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie gdzie mozna znalezc stabilny ROM 6.1 na P535? Probowalem 3 i kazdy mial jakis feler :-(

  • 0

    22. ~  2009-03-21 23:38:09  host: 43-mo6-3.acn.waw.pl

    Asus chyba nie wypusci ROM 6.1, wszystko co jest w sieci to samorobki z innych modeli, wiec nic dziwnego ze moga miec jakies bledy. Trzeba sie cieszyc ze wypuscili 6.0 :-)

  • 0

    23. ~  2009-04-10 10:02:20  host: afazja.umed.lodz.pl

    Jasne ze nie wypusci. Nagle by sie okazalo, ze 'stary' model jest lepszy od nowych konstrukcji i bylby obciach. Na szczescie sa nakladki, ktore daja WM 6.0 wiecej niz ma WM 6.1, wiec asus nie robi laski, wystarczy poszukac w necie.

  • 0

    24. ~Agad  2009-05-10 19:37:01  host: ip-213-17-128-154.netia.com.pl

    Fonik praktycznie niezniczalny, kilka razy zaliczyl glebe i nawet jednej rysy. Przyznam ze nie spodziewalem sie tego po plastiku. Funkcje ok, gps extra. Z dlugim lapaniem to norma jesli sie z niego korzysta raz na tydzien. Ja jezdze codziennie i jest ok. GPS ma chyba zapamietana ostatnia pozycje i bo jesli sie startuje z tej samej co ostatnio skonczylo, to idzie szybko. Z fajnych wynalazkow to na moim Asus dal skaypa i sobie gadam za darmoche w hotelach z wifi :-)

  • 0

    25. ~  2009-05-14 16:05:33  host: eurofire.europe.ppdi.com

    Super fonik, dycha!

  • 0

    26. ~  2009-05-14 23:26:51  host: ip-213-17-128-154.netia.com.pl

    nawet 3 dychy: za jakosc, mozliwosci i cene (na allegro 700 zeta)

  • 0

    27. ~  2009-05-15 13:44:37  host: 149.156.31.3

    Ok, taki fajny, a ma jakies wady? Chce wlasnie kupic na allegro.

  • 0

    28. ~  2009-05-15 13:45:24  host: 149.156.31.3

    PS przy wyborze kierowalem sie postami ludzi z listy o GPS, a jak funkcje zwyklego telefonu.

  • 0

    29. ~zs9412  2009-11-15 21:54:12  host: azh206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny produkt kiedy go kupowałem trzy lata temu nie spodziewałem się że będzie mis łużył tak długo. niestety nie ma 3G a czasami by się przydało tska niezależność od wifi.

  • 0

    30. ~sierz  2010-10-16 10:27:41  host: host-89-229-104-203.elk.mm.pl

    mam tel odradzam, wszystko utrudnione nawet wyslanie pliku blutkiem sie tak utrudnione ze porazka

  • 0

    31. ~sierz  2011-01-30 13:05:35  host: 213.216.112.5

    bo trzeba miec glowe na karku i szare komorki w mozgu, a nie jedna w kieszeni. jak jetes debilem to twoja sprawa, ze nie mozesz sobie szybko poradzic z blutkiem.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet