ASUS P526 - opinie
Telefony ASUS ASUS P526 Opinie o ASUS P526

ASUS P526

w sumie: 71
  • 0

    1. ~rookie  2007-05-17 07:37:08  host: aasj142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow, telefon Asus'a - myślałem że oni tylko produkują płyty główne i karty graficzne...

  • 0

    2.  2007-05-17 20:56:47

    To nie jest pierwszy telefon asusa !!!

  • 0

    3.  2007-05-18 08:28:47

    wygląda ładnie pewnie i wysoką ma cenę.

  • 0

    4. ~mroku  2007-05-18 12:56:56  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    cienki ma procesor powinien miec przynajmniej 400 mhz

  • 0

    5.  2007-05-18 22:37:58

    i wifi g

  • 0

    6. ~Regis  2007-05-20 17:10:22  host: 212.244.210.66

    Jak patrze na tego Asusa to wydaje mi się że już coś takiego z funkcji widziałem... Czyżby powazny konkurent dla SPV M3000?? Chhociaż ja osobiscie wolę M3000.....

  • 0

    7. ~adsco  2007-05-21 12:43:33  host: aacy157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zart z punktu widzenia nastolatka-imprezowicza.cegla, slaby aparat, pozatym latwo o zniszzenie wyswietlacza zdecydowanie urzadzenie dedykwane ludziom biznesu...chociaz moze bardziej kierowcom, bo brak wideokonferencji i umts-u.

  • 0

    8. ~kosa  2007-05-21 21:47:29  host: w3cache.tpnet.pl

    mam p535 coś mi się wydaje, że jest od tego fajniejszy :)

  • 0

    9. ~Michal  2007-05-24 14:45:28  host: chello062179066202.chello.pl

    A masz klawiaturę w P535?;) Inna sprawa, to danie mocniejszego procesora przyspieszyłoby wyczerpywanie baterii.

  • 0

    10. ~mroku  2007-05-30 19:29:23  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    cienki słaby aparat procek tez tylko 200 mhz beznadziejny wyswietlacz tylko 65 tys kolorów mnie się nie podoba a na pewno bedzie drogi

  • 0

    11. ~wawrzekpl  2007-06-01 23:03:52  host: nat-ana-202-41.globalconnect.pl

    matryce w pocket pc mohmoga obslugiwac wiecej kolorow jednak wymagane pod wina na pocketa jest 65tys i jak narazie to standard. co do procka jeden z najlepszych energooszczednych, zawsze mozna podkrecic, a jak se nie myle to 2mpix z AF, a wiec juz wyzsza klasa robienia fotek w urzadzeniach typu pocket pc. bedzie potrzebny patch, albo zabawa w rejestrze do 802.11b/g. chetnie bym sie przesiadl na takie cacko z mojego wizarda.

  • 0

    12. ~lol  2007-06-26 19:47:39  host: chello089079021039.chello.pl

    lol jak na taki telefo to mocny procek:D ale ja w kompie i tak mam mocniejszego celeron 4500 :D:D

  • 0

    13.  2007-06-27 10:46:38

    eeh jak można włożyć aparat 2 Mpix przy wyświetlaczu 65 tys kolorów... cienko... i z wyglądu też mi się za bardzo nie podoba://

  • 0

    14. ~xxx  2007-07-06 21:31:38  host: ami102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon to gowno a jest na top liscie :/

  • 0

    15. ~terron  2007-07-10 23:47:00  host: aavr134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taktowanie procka to nie wszystko .Mam fujitsu siemens'a pocket look n560 i asusa p525 siemens ma 600 asus 400 ram chyba podobnie 32 .noi asus jest mocniejszy filmy bez konwertowania 640X480 30kl nie tną sie a na siemensie ostro .

  • 0

    16. ~buzon  2007-07-13 11:48:11  host: anu39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie , po co wyrazacie opinie jak tego spzetu w reku nie mieliscie??

  • 0

    17. ~buzon  2007-07-13 11:50:19  host: anu39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a do dorofffka, co ma aparat z wyswietlaczem wspolnego?? Zdjecia i tak beda ladnie wygladaly na tym displeju a na kompie jeszcze lepiej.. Ja mam teraz n70, mam ponad 200 tys kolorow i co z tego, i tak roznicy nie widac.

  • 0

    18. ~buzon  2007-07-13 11:51:11  host: anu39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie , po co wyrazacie opinie jak tego spzetu w reku nie mieliscie??

  • 0

    19. ~  2007-08-10 13:46:32  host: nat20.piotrkow.net.pl

    18. ~buzon 2007-07-13 11:51 anu39.neoplus.adsl.tpnet.pl ludzie , po co wyrazacie opinie jak tego spzetu w reku nie mieliscie??

  • 0

    20. ~Bleys  2007-08-13 22:51:35  host: 212-102-29-248.adsl.inetia.pl

    Sorki, ale na stronie ASUSA w specyfikacji nie ma wogole WIFI? To gdzie jest blad? Wdlug ich strony tylko P535 ma WIFI...

  • 0

    21. ~Rambo  2007-08-14 17:11:24  host: host183.brzegnet.pl

    WiFi posiada tylko polska strona Asusa nie umie tlumacztć

  • 0

    22. ~Wyrocznia  2007-08-20 08:00:30  host: acsp46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Asus co to ma być do kitu ten telefon a funkcje pożal sie boże pozdro

  • 0

    23. ~zyczliwy  2007-08-28 12:38:11  host: dao5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rany julek, rece opadaja, toz polowa pustych komentarzy to albo dzieci neostrady albo inne małolaty egzystujące według swojego priorytetu brzmiacego "jak poszpanować wszystkomajacym telefonem wśród kolegów i koleżanek" Litosci, większej czesci z was małolaty i tak mama płaci za POPa lub TAK-TAKA wiec po co te fochy ze tel. nie ma umtsu itp. ... ale oczywiscie telefonu w reku nie miał ... Achh przydałby sie dobry moderator ...

  • 0

    24. ~Łukasaz1996  2007-09-10 20:17:03  host: aul214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    armagedon to zamalo na takiej klasy telefon powinien miec 16 milionów a nie 65 tys

  • 0

    25.  2007-09-11 12:07:34

    zyczliwy-popieram cię w 100%,palmik super,mam go od kilku dni i bareia tez ok bo procek odp,coś za coś,nie testowałem jeszcze GPS-a bo muszę wgrać mapkę ale ogólnie jestem zadowolony.

  • 0

    26. ~radek_zar  2007-09-12 20:54:42  host: bss234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4 zakresy - fajnie bo można wszedzie podróżować :) karta SD-mikro - można władować 2 GB i ponad 3000 zdjęć :) taki fajny mały Palm :) - i jestem naprawde zadowolony że mam tego zwiarzaka - troche tępawy czasem ale przynajmniej nie ma znim problemu :) polecam naprawde warty uwagi :)

  • 0

    27. ~dandus  2007-09-26 21:40:02  host: acit177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak GPS? nie muli się jak gubisz trase? dlugo trzeba czekać na wylicznie nowej?

  • 0

    28. ~[shadow]  2007-10-03 20:30:05  host: nat-58.ghnet.pl

    No cóż, mam ten telefon od paru dni. Może zacznę od zalet: klawiatura (można pisać smsy, łatwość wybierania numerów), mały rozmiar, dodatkowe przyciski (świetne w standardowym oprogramowaniu, niestety boczny scrool czasem nie działa tak jak by się tego chciało). Wady: brak polskiego słownika T9 (!!!), brak regulacji czułości mikrofonu, problem z iGO (nie może odczytać id karty), mały ekran (ale to też w zaletach :-) ), czasem przymula (procesor). Trochę jestem wkurzony na brak polskiego T9 bo po co mi klawiatura telefoniczna, jeśli nie można pisać SMSów... :-) Standardowo nie ma WiFi i jeśli ktoś ;-) ma patch lub wie co zmienić w rejestrze to proszę dopisać informację.

  • 0

    29. ~colon  2007-10-06 09:05:50  host: aazc5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon ale jednak bardziej preferuje Sony Ericssona k800i którego zamierzam kupić.

  • 0

    30. ~  2007-10-14 13:51:36  host: ack153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest jakaś mapa dodawana do tego sprzętu jeśli tak to jaka ?

  • 0

    31. ~znawca  2007-10-15 18:09:36  host: 87-205-239-160.adsl.inetia.pl

    Do #15 terron: Na mojej n95 działają filmy w rodziałce 704x288 też 30 klatek na sekundę. Oczywiście bez konwersji, format avi. n95 ma procesor 320 mhz, więc lepszy niż ten asus. Do tego akceleracja 3d. Gry też ładnie działją. asus ma więcej ramu bo aż 128 mb, nie to co 64 mb w mojej n95. Na tym asusie można spokojnie kilka apliacji uruchomić.

  • 0

    32. ~medievale  2007-10-24 10:28:31  host: ebt246.internetdsl.tpnet.pl

    Palmtopik super wszystko chodzi w najlepszym pożądku. AutoMapa śmiga bez problemów. Słuchawki znakomite mam porównanie z innym markowym sprzętem. Ogromna możliwość rozbudowy przez oprogramowanie.

  • 0

    33. ~zainteresowany  2007-10-25 00:57:55  host: n34.pro-internet.pl

    to w końcu jest to wi-fi czy nie ??? jeśli nie ma to może dałoby się coś zrobić żeby było ???

  • 0

    34. ~Doświadczony  2007-11-02 22:12:38  host: dfe109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do wszystkich geniuszy na tym forum i do dzieci neostrady, które się nie znają a a jednak tym dziobem bez sensu kłapią. Wyświetlacz 65 K jest dlatego ponieważ windows 5 i 6 nawet PRO obsługuję tylko tyle kolorów. Jeżeli ktoś chcę mieć 262 tys K albo 16 Mln K to polecam kupić coś na symbianie od wersji 9.1. Najlepiej Nokie, która ma kolory najwyższej jakości. I jak widzę te komentarze... do **** wyświetlacz itp. to ... Zgadzam się z opinią jednego użytkownika iż nie mieliście nawet tego urządzenia w ręku a mamusia płaci za popa....

  • 0

    35. ~nemo  2007-11-07 08:08:30  host: w3cache1.provider.legnica.org

    Słuchajcie, a jak z bateryjką ? Ile trzyma przy średnim wykorzystaniu ? I jak z tym wifi ? Ma czy nie ma ?

  • 0

    36.  2007-11-07 17:12:05

    Mam pytanie czy można wgrać do tego telefonu słownik T9, tzn tak jak jest w komórkach piszesz wyraz numerycznie i wyskakuje Ci poszukiwany przez Ciebie? Czy można zastosować do tego telefonu karte Wi-Fi na microSD - czy wtedy pamięci starczy na przeglądanie stron internetowych? Czy jest jakiś phon konkurencyjny cenowo z numeryczną klawiaturą i mający wi-fi i mogący sobie stanąć koło tego? Jak w praktyce się sprawuje- zwolnienia GPS itp - procek i programy? Dzieki za pomoc Pozdrawiam

  • 0

    37. ~  2007-11-13 21:01:04  host: 43-mo6-3.acn.waw.pl

    Przeciez on ma zarowno wifi jak i T9???? Co wiec chcesz mu instalowac/dokladac??

  • 0

    38. ~vigo65  2007-11-20 23:18:42  host: 213-238-90-235.adsl.inetia.pl

    Witam. Posiadam tego asusa .Jest calkiem calkim.GPS na AM4 spisuje sie b.dobrze nie gubi sygnalu .Nieposiada WI-FI.Bateria trzyma iak na palma swietnie.

  • 0

    39. ~  2007-11-27 23:54:47  host: host-27-100.ksknet.pl

    telefon fatalny GPS-jest ale używanie automapy jest prawie niemożliwe gdyż ma zamało pamięci i się wiesza Głośniczek w telefonie- poniżej krytyki, moje dzieci mają lepsze w zabawkach Po co mu wgrywali WM6 jeżeli nie ma pamięci do wgrania dodatkowych aplikacji-jeżeli się wgra to autoampa nawet się nie odpali

  • 0

    40. ~hubcio605  2007-12-02 19:26:06  host: 217.96.23.2

    ma wi-fi jest extra ( mam go dopiero 2 tygodnie i nie wiem wszystkiego)

  • 0

    41. ~  2007-12-04 14:58:09  host: apn-77-112-48-107.gprs.plus.pl

    Wifi ma na pewno, co do slownika, to nie jest to prawdziwy T9, tylko jakis klon. Mozna ustawic po ilu literach proponuje wyraz, dodawac wyrazy itp W sumie dosc dobry w wersji angielskiej, w polskiej gorzej

  • 0

    42. ~pytek  2007-12-08 12:56:31  host: s189pc91.mmj.pl

    nie ma wifi!!!!!

  • 0

    43. ~szqudi  2007-12-16 21:41:01  host: static-ip-87-248-82-144.promax.media.pl

    Prosty przykład, mam MIO A701 z procesorem ponad 500 MHz i ASUSA P526 z procesorem 200 MHz i w obsłudze działaniu przeszukiwaniu kontaktów skrzynce wiadomości w przeglądaniu stron itd dużo wydajniejszy jest ASUS! Zdecydowanie lepszy jest asus, można wgrać polski T9 i pisać bardzo szybko smsy, telefon bardzo dobry bateria w MIO 24 h a w asusie tak samo dużo używanym ponad 3 doby! mi wogóle nie jest potrzebne wifi wiec nie narzekam, GPS chodzi bardzo dobrze AutoMapa za kilka dni będzie działać w pełni na tym modelu a tomtom już działa bardzo dobrze. Polecam ten telefon bez zająknięcia!

  • 0

    44. ~  2007-12-27 21:35:17  host: 212-102-31-153.adsl.inetia.pl

    WIFI ma model P535

  • 0

    45. ~Waski  2008-01-15 10:19:02  host: en74.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefonik i sprawuje sie całkiem nieźle navi działa bardzo dobrze ale jedyny mankament nie otrzymuje sygnału jeśli przychodzi mi wiadomość sms na kartę sim jeśli zapisuje się ona w pamięci telefonu to jest wszystko OK!!!

  • 0

    46.  2008-01-31 18:32:01

    zdradzcie mi blagam jak wgrac slownik polski t9

  • 0

    47.  2008-02-05 19:40:33

    witam, po kilku tygodniachuzytkowania Asusa moje wrazenia: ogolne zadowolenie: Navi dzala super, podkrecony nieco procek tez, lecz: 1. po utracie rysika zero szans na dokupienie- za swiezy model a producent martwi sie tylko jak sprzedac produkt, a o czesci zamienne juz sie nie martwi 2. brak polskiego slownika T9

  • 0

    48. ~ręce opadają  2008-02-25 13:40:51  host: 217.8.176.53

    Palmik jest super. Zainstalowałem słownik, zainstalowałem soft do smsów, zainstalowałem wszystko co potrzebne. GPS jest super, nie gubi sygnału i nie zamula. Co do komentarzy - jak nie potraficie obsługiwać takich urządzeń to nie wypisujcie głupot. A komentarzy o słabym procku nawet nie skomentuje. Niestety, ale większość "komentatorów" to umysłowi impotenci bez pojęcia o sprzęcie.

  • 0

    49. ~  2008-03-03 14:43:03  host: aebw44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    problem z obsluga pamieni kigson nie obsluguje szybkich pamieci a by sie przydalo HD a wogule jest oki nawigacja dziala dobrze tylkota pamiec ale nie mozna miec wszystkiego w jednym

  • 0

    50. ~jetbang  2008-03-09 17:30:53  host: chello089078009056.chello.pl

    urządzonko super ... pytanie tylko dla fachowców co jest z tym Wifi ogólnie na codzień nie potrzebne mi ale od święta by sie przydało ... jak to uruchomić o ile sie da

  • 0

    51. ~Pewniak  2008-03-11 10:23:12  host: apn-77-113-78-190.gprs.plus.pl

    Sprzecik nie posiada Wifi, po za tym ideał.

  • 0

    52. ~cwaniak  2008-03-12 15:06:12  host: 77-253-137-70.adsl.inetia.pl

    fajnt telefonik ale faktycznie troche słaby procek! auto mapa 4.1.2 nie chce działać zawiesza sie! podobno am4.0 albo 4.0.1 działa ale nigdzie nie moge znalezc map (igo i tom tom bezproblemowo)

  • 0

    53. ~  2008-04-30 17:26:05  host: 217.153.81.90

    auto mapa działa tylko trzeba podkręcić procka :)

  • 0

    54. ~  2008-05-26 12:22:39  host: ip-213-17-175-146.netia.com.pl

    Urządzenie naprawdę godne uwagi, cena przystępna. Dla kogoś kto chce mieć telefon na co dzień i czasem użyć GPS to najlepszy wybór z możliwych na rynku. JAK DLA MNIE 5+ No i największy atut ASUS P526 jest malutki jak na urządzenie tego typu. Bez problemu mieści się w kieszeni. Wiadomo: nie ma WiFi itd ale niektórzy tak jak ja nie potrzebują tego wcale. A jak ktoś mimo wszystko potrzebuje te wszystkie gadżety to może przesiąść się o model w górę ASUS P750 i tam to znajdzie.

  • 0

    55. ~obi  2008-07-11 13:44:55  host: gay4.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem co za kretyn pisze, że ma WI-FI ? Przecież to logiczne, że jeżeli ktoś posiada taki model Asusa to wie jakie ma funkcje. Telefon z całą pewnością nie posiada WI-FI. Jest jak za swoją cene bardzo dobrym modelem. GPS nie jest rewelacyjny lecz sprawdza się w użyciu więc chyba o to chodzi. Telefon z klasą - niewielkich rozmiarów, bardzo prosty w obsłudze i przede wszystkim zgrabny wyglądem. Myślę, że jeżeli ktoś go użytkuje to jest zadowolony a Ci, którzy piszą bzdurne komentarze typu "na pewno ma wi-fi" niech sobie darują bo są żałośni..

  • 0

    56.  2008-07-22 15:37:14

    fajny ale niestety, procesor 201 mHz to już raczej kpina, sam mam mio a701 i jest tam > 500 mHz ....

  • 0

    57. ~.....  2008-07-23 18:03:08  host: lachowicz.gramatyka7.agh.edu.pl

    mam tego asusa i powiem wam jest idealny prawie pod każdym względem oprócz tego że nie ma wifi (mi to akurat nie przeszkadza) gps działa rewelacyjnie,nie zacina się. myślę żę jak na taką cenę to jeden z leprzych wyborów. dla porównania miałem se w950i (ale asus jest o niebo leprzy......)

  • 0

    58. ~pracujący rencista  2008-08-21 11:04:16  host: 87-205-197-115.adsl.inetia.pl

    Mam go od miesiąca. GPS od asusa chodzi rewelacyjnie, am4.0.2 robi zawiechy, a tom tom może być. WI-Fi obędzie się bez niego. Minus to że oprogramowanie ASUS GO jest przypisana tylko do karty 1GB dostarczonej w komplecie, w razie zniszczenia tej karty to kicha, nie można wgrać na inną. Ogólnie to zajefajny.

  • 0

    59. ~raf  2008-09-01 22:50:08  host: hhn242.internetdsl.tpnet.pl

    a jaka cena tego fonu jest ???

  • 0

    60. ~marzunia  2008-09-08 23:06:31  host: aacg56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tekefonik i zaczynam byc troche zawiedzona bo kupiłam do niego karte pamięci zaraz przy zakupie asuska p 526 ,a teraz on jej nie wykrywa i nie wiem jaka jest tego przyczyna :(

  • 0

    61. ~pracujący rencista  2008-09-18 08:43:35  host: 87-205-252-181.adsl.inetia.pl

    Jeśli masz 2GB to telefon musi "widzieć", a jeśli chodzi o karty powyżej 2GB trzeba ściągnąć patcha

  • 0

    62. ~saperx  2008-09-28 03:30:09  host: agt156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolego to jest smartphone z Windowsem na pokladzie wiec samo to sprawia ze jest pradozerny wiec wyswietlacz ma 65tys kolorow. A czasem 65tys w dobrym wykonaniu jest lepszej jakosci niz 262tys. Wiem bo sam sie neiraz o tym przekonalem.

  • 0

    63.  2008-10-02 13:00:32

    Jeśli ktoś potrzebuje aby w tym sprzęcie pojawił się słownik T9pl, to chętnie pomogę.

  • 0

    64. ~xxxxxxxxx  2008-11-10 08:54:19  host: 77-254-253-193.adsl.inetia.pl

    Po 1: 16 mln niczym nie różni się fizycznie od wyświetlacza 262 tyś. Bo uzyskiwane jest przez soft czyli "Dithering" >>>> po 2: Różnicę między 16mln a 262 tyś nie zobaczysz na takiej przekątnej z taką rozdzielczością. Wyświetlacz musiał by mieć co najmniej 7 cali przy rozdzielczości 320x240, jak narazie żaden producent nie odważył się zrobić taki wyświetlacz, jak by obraz na nim wyglądał.>>> Po 3 różnicę między 65 tyś kolorów a 262 tyś kolorów zobaczysz na specjalnie spreparowanych mapach bitowych (.bmp) choć delikatną widać przy .jpg. Nie znaczy to że daje kijowy obraz. Przy wyświetlaczy 2.6 cala i rozdzielczości 320x240 da i tak lepszy obraz niż nokia 6280 przy mniejszym wyświetlaczu (w asusie lepszy kontrast)

  • 0

    65. ~  2008-12-17 19:51:08  host: 77-254-15-13.adsl.inetia.pl

    hej ludziska. czy ten telefon a raczej nawigacja naprawde nie ma slownika do pisania sms?? to jak tam sie pisze smsy?? czyzby tak jak w pierwszych nokiach starych???

  • 0

    66. ~SIWYY  2009-01-11 14:42:16  host: public-gprs2887.centertel.pl

    Która mapa najlepiej do niego pasuje? Tj. nie zawiesza się, nie gubi zasięgu?

  • 0

    67. ~  2009-02-19 23:03:19  host: chello087206194079.chello.pl

    ja mam automape 5 jest ok nie ma zadnego problemu z łącznoscią i prowadzeniem.Aco do telefonu jest spoko szkoda ze nie ma WiFi

  • 0

    68. ~batman  2009-05-10 21:41:15  host: ip91-192-147-12.darnet.pl

    nie ma w nim WI FI to po cholere piszecie bzdury

  • 0

    69. ~grecco  2009-08-13 16:09:28  host: cyy10.internetdsl.tpnet.pl

    dostalem asusa p526 a mam spv3100 ktory lepszy

  • 0

    70. ~mariusz  2009-12-05 00:40:45  host: 088156204199.slupsk.vectranet.pl

    witam, mam pytanie co do smsów, niby pisze że nie ma długich wiadomości. Jak to jest, do ilu znaków ograniczone są smsy ?? proszę o szybką odpowiedz ?

  • 0

    71. ~Nikoś  2010-01-02 20:46:03  host: bab29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oj dzieci. Ma 65k kolorów bo tylko tyle WM obsługuje. Fakt, parametrami nie ma cudu. Stary Omap 850. Pewnie da się go nakręcić na około 260mhz jak Elfa na 299mhz.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet