ASUS P320 - opinie
Telefony ASUS ASUS P320 Opinie o ASUS P320

ASUS P320

w sumie: 41
  • 0

    1. ~Paku  2008-06-10 00:17:00  host: aqv215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Grubość 54,5mm? To chyba jakiś błąd;)

  • 0

    2. ~hmm  2008-06-20 22:47:40  host: aadk116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu chodzi chyba o te 13,35mm :) być może w złej kolejności jest napisane niż zwykle :]

  • 0

    3.  2008-06-21 11:50:45

    Ale kabaniasty telefon będzie, ale waga nie pasuje do grubości?:)

  • 0

    4. ~PMP  2008-07-30 11:13:49  host: 80.50.92.194

    Nigdy więcej PDA z GSM firmy Asus. I to jeszcze z tym super wolnym procesorem TI OMAP 200MHz. Kupiłem P527 - parametry identyczne. Automapa i sam sprzęta tak chodzi że można zapomnieć co się chciało zrobić. I najgorsza rzecz - support - wsparcie techcznine absolutnie do bani, mimo statusu VIP. :) Śmiać się chce.

  • 0

    5. ~uko  2008-09-03 16:40:25  host: apn-77-112-195-3.gprs.plus.pl

    fajny fon mam zamiar go kupić mogli byście mi coś innego polecić za ok 800zł musi mieć wifi windows mobile

  • 0

    6. ~pit  2008-09-08 11:58:43  host: aza108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak się na tym pisze smsy? rysikiem czy mozna palcami?

  • 0

    7. ~  2008-09-13 09:22:44  host: f143-053.opera-mini.net

    Ale on na dotykowy ekran?

  • 0

    8. ~limba  2008-09-21 12:11:41  host: chu30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fon od ok. 2 tygodni i spisuje się naprawdę dobrze. Jedynym problemem jest przyzwyczajenie się do pisania sms-ów (rysik+mała klawiatura na dotykowym ekranie). Bateria póki co sprawuje się dobrze - jeśli używam tylko jako telefonu czyli rozmowy i sms, wytrzymała 5 dni. Bardzo dobry GPS. Automapa śmiga aż miło. Tak prawdę mówiąc nie ma się do czego przyczepić

  • 0

    9.  2008-09-29 23:01:47

    ~8. Synku jaka? ktora? Automapa ci chodzi na tym Asusie? Bzdury piszesz.

  • 0

    10. ~B!G M00N  2008-10-07 20:07:02  host: 87-205-224-241.adsl.inetia.pl

    ~9 bzdury pisze? używam automapy 3.9 i działa bez problemów. Wiem tylko, że Asus miał nawiązać współprace z automapa i chyba się udało.

  • 0

    11. ~  2008-10-27 08:37:48  host: aod250.internetdsl.tpnet.pl

    Na P320 chodzi bez problemowo Nav N Go iGO 8

  • 0

    12. ~Tolek  2008-10-31 18:41:28  host: 78-131-162-5.tktelekom.pl

    Pitzet - mam tego fona 2 miesiące. Zdecydowanie potwierdzam, że Automapa v. 5.1 działa bardzo ładnie. Jest szybka i precyzyjna. Ze swojej strony mogę to zdecydowanie polecić. Używałem innych navi i jeśli pogodzimy się z mniejszym ekranem to mamy super navi + fon + WiFi + biuro + ... w jednym. Przypakowałem kartę 4 GB dzięki czemu jest jeszcze sporo miejsca na różne rzeczy.

  • 0

    13. ~MJ  2008-11-05 11:36:04  host: 62-61-62-091.static.hnet.pl

    Witam, Mam pytanie do użytkowników, czy ekran jest wystarczająco wyraźny i czytelny żeby używać go jako GPS w samochodzie?

  • 0

    14. ~  2008-11-19 08:24:50  host: 195.114.161.51

    Tolek-w chwili jak pisalem o Auto Mapie to v 5.1.1 jeszcze nie bylo na PDA. Ale zdazylem juz ten sprzet sprzedac wiec moje doswiadczenia dotycza v 5.0.5 i starszych. Pzdr

  • 0

    15. ~  2009-01-03 23:49:58  host: f96-029.opera-mini.net

    Tom Tom 7 i Garmin 4 dziala sprawdzone ale AutoMapa 5.0.5 koszmar same zawiechy.

  • 0

    16. ~jp  2009-01-06 21:54:26  host: nat02.rtk.net.pl

    Telefon jest mały, poreczny, i często mniejszy niz inne "wypaśne komorki. Wiec tak nalezy do niego podejsc. Mialem doswiadczenia z qtec / iphone / htc i asus p320 bije je na glowe pod wzgledem uzywania jako zwykly telefon! Jest mniejszy (samsung D6003 czy nokie nowe waza wiecej i zajmuja wiecej w kieszeni!) wiec mozna spokojnie usiasc z telefonem w kieszeni. Do tego zauwazylem ze wifi ma lepszy zasieg niz iphone? GPS - smiga najlepiej na automapach od 5.1 w gore! smiga az milo. Czasami moze troche za dlugo lapie (sytuacje poprawia GPS catcher ktory aktualizuje polozenie sateliet).... ale jak napisalem na poczatku, jest to urzadzenie małe, wiec trudno zeby GPS smigal jak w urzadzeniach stricte GPS, chociaz czasami jestem zaskoczony, kiedy GPS lapie mi np w pokoju.... z oknem 3x2[m]! Baterie: w stosunku do innych urzadzen na winm trzymaja rewelacyjnie! 1 dzien- wifi, gps, gry, programy. 2-3 dni - sporadycznie wifi, dzwonienie, programy. Klawisze - tutaj duza zaleta, poniewaz dzieki tym klawiszom mozemy naprawde duzo sobie skrocic, nie trzeba wyciagac rysika! Wejscie zasilania/danych - chyle tutaj czoło! toż to standardowe wejscie miniusb! praktycznie kazdy ma taki kabel z aparatem czy dyskiem przenosnym, dzieki czemu zawsze i wszedzie naladujemy sobie komorke (PC), czy przegramy dane!. Jezeli szukacie urzadzenia małego, porecznego, z windosem mobile 6.1, wifi, gps z bateria ktora trzyma wiecej niz 12h to ten telefon jest idealny. Aparat : tutaj minus.... lepiej zeby wogole go nie bylo..... No ale kto robi zdjecia aparatami w komorkach?

  • 0

    17. ~  2009-02-09 10:15:02  host: chello084010035231.chello.pl

    Ten telefon jest do bani. Po dwóch tygodniach klawiatura sie rozkalibrowała i nie dotyczy to tylko mojego telefonu. W serwisie powiedzieli, że jest to norma w tym telefonie. Rysikiem daje na A , a wychodzi S,albo Z itp. Poza tym brak Symbiana to już porażka na całej linii. Nigdy więcej tego telefonu w przeciwieństwie do laptopów ASUSA, które robią świetnie. Mam dwa modele.

  • 0

    18. ~Patt  2009-02-15 19:35:14  host: apz47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze pomozcie mi co mam zrobić ktos do mnie dzwoni i on mnie slyszy a ja go nie co mam zrobic ???

  • 0

    19. ~valiant  2009-02-16 10:43:52  host: proxy.lucent.com

    Mialem problem aby uruchomic Automape i iGo. Automapa byla koszmarnie wolna i ciagle sie wieszala gdy w koncu udalo sie ja uruchomic, po wielkich mekach. iGo dzialal duzo lepiej, ale tez sie wieszal. Dopiero MioMap dziala bez zadnego problemu. Ekran wyrazny ale bardzo slabo czuly na rysik, trudno sie na to przyzwiczaic, trzeba rysikiem uderzac po ekranie. WiFi tez slabo lapie WiFi, ale podobno i tak lepiej od innych komorek. Ogolnie, bardzo dobry telefon jak na ta cene.

  • 0

    20. ~  2009-02-23 20:31:07  host: f96-043.opera-mini.net

    Polecam Asus P320 + Garnin 5.00.20 / smiga super + biuro i internet. Zadowolenie OK.

  • 0

    21. ~  2009-02-25 20:38:37  host: p10-15.opera-mini.net

    Witam z nawigacji polecam TomTom7 i GarminXT 5.00.20wp sprawdzone na Asus P320 .

  • 0

    22. ~mike  2009-02-28 00:46:54  host: chello089076040180.chello.pl

    mam pytanie: czy ten pda czyta pliki w formacie *.pdf

  • 0

    23. ~  2009-03-11 21:58:07  host: dvq150.internetdsl.tpnet.pl

    automapka dziala pięknie na tym foniku :) jestem bardzo zadowolony, do necika też sie nadaje, jakby był szybszy procesor to były naprawde genialny telefon, a tak to głównie jako nawigacja i internet - do gier sie słabo nadaje... asphalt3 3D tnie sie (ale i tak go ukończylem na 100%), a asphalt4 3D to juz huhu nieee nie na ten telefon :)

  • 0

    24. ~Blacha  2009-03-30 12:00:49  host: adil6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma na tym sprzęcie bateria przy małym użytkowaniu, na czuwaniu ?

  • 0

    25. ~  2009-04-07 19:14:03  host: f96-038.opera-mini.net

    AutoMapa 5.3.0 oraz TomTom 7 i MioMap v3.3 oraz Garmin 5.00.20 mapy PL do wszystkich, dzialanie prawidlowe polecam mozna wybierac. Zaczynam testy MapaMap 5/6 Pozdrawiam. Asus P320 Navi

  • 0

    26. ~  2009-04-20 13:18:34  host: f96-050.opera-mini.net

    AutoMapa 5.3 / TomTom 7 / iGO8 / Garmin 5.00.20 / MinMapv3.3 - sprawdzone wszystkie dzialajom na Asusie P320, czysta przyjemnosc.

  • 0

    27. ~  2009-06-29 08:23:37  host: t09-09.opera-mini.net

    GPS Sygic 7.71 na Asusa P320 Polecam dziala sprawdzone.

  • 0

    28. ~  2009-07-24 10:27:56  host: t11-13.opera-mini.net

    jak komus zle dziala automapa na tym sprzecie lub na innym to należy zmnijszyc szybkość transmisji gps w automapie ja wlasnie korzystam p320 i u mnie dziala bez zadnych problemów Automapa 5.5.2

  • 0

    29. ~kaczooorrr  2009-07-25 11:45:42  host: system8589175120.mtvk.pl

    automapa najnowsza bo starsze nei diząłaja z wondows mobile 6.1 naprawdę mam go 6 miesięcy i zero problemów a GPS z automapa dziła w zupełności sprawnie

  • 0

    30. ~  2009-07-25 16:04:42  host: t09-07.opera-mini.net

    Dodam z navi jeszcze Drive 7.72 na Asusa P320 ,dziala sprawdzone.

  • 0

    31. ~  2009-08-09 21:37:30  host: t03-07.opera-mini.net

    Polecam TomTom 7 szybkie dzialanie.

  • 0

    32. ~mrozowy  2009-10-09 18:28:22  host: 78-159-76-105.net.pbthawe.eu

    Automapap chodzi kazda ja mam 5.5.3 tylko trzeba zmniejszyc bredkość czytania na portach predkosc

  • 0

    33. ~Cris  2009-11-09 23:25:40  host: 188.33.205.160

    mam problem z automapą 5.3 mianowicie jest ona jakby za duza w stosunku do ekrany, nie mieści się w ekranie, miał ktoś podobny problem? moze to kwestia wersji?

  • 0

    34. ~  2009-11-23 14:49:39  host: v06-13.opera-mini.net

    Automapa 6 działa sprawdzone.

  • 0

    35. ~  2010-01-05 18:30:34  host: v10-10.opera-mini.net

    Co nowego do Asus ? (aplikacje)

  • 0

    36. ~  2010-02-06 08:41:07  host: v04-01.opera-mini.net

    Jakie ciekawe aplikacje macie do Asusa P320.

  • 0

    37. ~  2010-03-08 23:13:55  host: v10-05.opera-mini.net

    Witam polecam Sygic Mobile 10 do Asusa P320

  • 0

    38. ~  2010-06-15 12:46:49  host: t20-06.opera-mini.net

    AutoMapa 6.5.0 śmiga pięknie.

  • 0

    39. ~  2010-09-18 10:41:16  host: t11-08.opera-mini.net

    AutoMapa 6.6.0 potwierdzam śmiga.

  • 0

    40. ~  2011-09-11 22:57:43  host: z25-12.opera-mini.net

    Fajny fon na WM 6.1Fajny fon na WM 6.1

  • 0

    41. ~  2011-11-20 21:48:28  host: z09-03.opera-mini.net

    Działa AM 6.9.1 na Asusie P320

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet