ASUS Nexus 7 - opinie
Telefony ASUS ASUS Nexus 7 Opinie o ASUS Nexus 7

ASUS Nexus 7

w sumie: 21
  • 0

    1. ~sager  2012-07-05 20:35:20  host: 91.226.7.244

    Procesor to Cortex? miała być Tegra, czy tylko tak mi się wydaje?

  • 1

    2. ~Goral  2012-07-06 08:53:43  host: 212.160.172.70

    Jaki jest sens umieszczania tu tabletu nie obsługującego GSM ?? Zróbcie albo osobny dział, albo nie wrzucajcie tu takich gadżetów. Skoro jest tu Nexus 7 - to dlaczego nie ma np. kompów stacjonarnych ? Przecież czesc z nich ma wifi ? ;P

  • 0

    4. ~bali09  2012-07-09 19:47:22  host: ip134-75.vtelecom.pl

    Procesorem faktycznie jest Cortex 9, a Tegra 3 to jest tylko nazwa chipsetu, który nadała NVIDIA. Chyba Tegra 3 to jest połączony Cortex 9 i 12 rdzeniowa grafika GeForca, zgadza się ?

  • 0

    5.  2012-07-10 10:41:50

    Lipa do kwadratu, brak 3g. Chyba że wspiera zewnętrzne modemy 3g. Jeśli siedzę w domu to mam laptopa 17", jeśli w trasie to telefon zapewnia dostęp do internetu. Urządzenie bez dostępu do sieci to martwe urządzenie:)

  • 0

    6.  2012-07-13 12:16:43

    Zaprezentowany był w styczniu, tyle że nie było wtedy jeszcze pewne, że będzie sprzedawany jako Nexus. I taka ciekawostka - jego cena na wszystkich rynkach miała wynieść 200$. Jakoś sobie tego nie wyobrażam w Polsce, gdzie za Mantę, czy Overmaxa trzeba płacić 600-700 zł.

  • 0

    7.  2012-07-17 19:37:58

    W PL będzie za ok 1800zł

  • 0

    8. ~MSxd  2012-07-20 18:54:05  host: bty134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro poki co 2 aukcje.. i każa sobie płaci podwójną cene..

  • 0

    9. ~Gronek  2012-08-04 00:02:52  host: 77-253-71-211.adsl.inetia.pl

    A aktualizację skończą na Androidzie 4.1 pewnie.

  • 0

    10. ~johnny  2012-08-07 01:34:27  host: cpc12-belf9-2-0-cust345.2-1.cable.virginmedia.com

    z racji ze obecnie mieszkam w uk i tutaj ten sprzet dostepny jest bez problemu zamowilem sobie ta zabawke - jutro lub pojutrze powinna byc przesylka wiec bede mogl napisac cos wiecej jak sie sprawuje tablet i opisac pierwsze wrazenia oraz plusy i minusy

  • 0

    11. ~patrick  2012-08-14 20:08:45  host: 79.97.198.6

    w irlandii dostepny w cenie od 249,99 euro.

  • 0

    12. ~mw  2012-08-19 18:58:28  host: 77-253-178-72.adsl.inetia.pl

    na allegro od 1000zł - więc cena OK

  • -1

    13. ~Dr Adolf Nowak  2012-08-20 09:21:12  host: user-31-175-251-130.play-internet.pl

    Na waszym miejscu wyspiarze, martwiłbym się raczej by zrobić zapasy paliwa i żywności. Za pół roku kiedy upadnie dolar zostaniecie odcięci od dostaw. No chyba że umiecie już doić owce albo łowić ryby na wędkę w Tamizie.

  • 0

    14. ~michal  2012-09-23 14:11:34  host: abxt149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do wifi to macie przenośne mini routery, albo telefon z opcją tetheringu !

  • 0

    15. ~pp  2012-09-23 23:42:57  host: host-86-111-98-22.tvk.torun.pl

    Bez modemu GSM dla mnie jest bezużyteczny. To bez sensu. Jak może nie mieć modułu GSM???

  • 0

    16. ~  2012-10-07 21:05:40  host: z25-01.opera-mini.net

    Wole poczekac na ipada mini który poïozy go na glowe.....Pozdro;))

  • 0

    17. ~pjc  2012-10-23 21:34:11  host: 89-73-102-50.dynamic.chello.pl

    #16 i co z Twoim ipadem mini ;>?

  • 0

    18. ~gtdarkside  2012-11-27 17:21:32  host: 212.23.103.21

    mdli mnie od niektorych postow (brak 3g) szukajcie a znajdziecie sa 3 modele nexusa 7 najdrozszy kosztuje 299 euro ma 32 gb i jest wyposazony w 3g . wystarczy wejsc na strone google play ale po co lepiej pisac bzdury

  • 0

    19. ~omega  2012-12-04 20:59:44  host: 078088215184.walbrzych.vectranet.pl

    pytanie... Czy da sie na nim grać w gry VIA? bo gram w jedną i w jej opisie pisze coś takiego..Internet, przeglądarka internetowa, wtyczka Flash, 1 GB RAM, Procesor 3 GHZ pisze flash a z tego co czytałem to z tym ma problem:/

  • 0

    20. ~Paweł  2012-12-13 21:31:17  host: dynamic-78-8-66-123.ssp.dialog.net.pl

    Kupiłem ten tablet miesiąc temu za 899zł . Wszystko śmiga na nim pięknie nawet wymagające gry np NFS most wanted bez żadnych zacinek (ok 13tys punktów antutu) w porównaniu do galaxy S3 (16tys pkt)brachola gdzie mu się bardzo tnie na tej grze.teraz.Brak 3G minie przeszkadza bo udostępniam sobie z S2.Na minus nie działa usb otg(sklep play jest za 10zł)albo zrobić roota ja jeszcze nie robiłem bo ogólnie wszystko chodzi perfekcyjnie , dodam że mam net 50MB ale w speedtest max 33mb udało mi się osiągnąć może to wina aplikacji ale prędkość na poziomie 30mb jest super a gps rewelacja działa w parę sekund.

  • 0

    21. ~lukas  2012-12-30 21:08:19  host: lukas.asks.pl

    Jak dla mnie to jest to takie bezuzyteczne urzadzenie. Bo skoro kupuje tablet, ktory i tak nie zmiesci sie w kieszeni to niech bedzie mial duzy, czytelny wyswietlacz. Jesli ma miec maly to niech sie miesci w kieszeni i niech bedzie mozna go uzyc jako telefonu. Tymczasem tu wyszlo skrzyzowanie konia z zyrafa, ze niby da rade na tym pojezdzic, ale pod zaden most nie wiedziesz bo zahaczysz glowa ;/

  • 0

    22. ~hyde  2013-06-23 01:31:35  host: aazq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kup spodnie z większymi kieszeniami :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-167-137.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet