Apple iPhone SE - opinie
Telefony Apple Apple iPhone SE Opinie o Apple iPhone SE

Apple iPhone SE

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Tomek  2016-04-18 13:42:03  host: 188.146.70.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo dobry telefon.

  • 0

    2. ~marczyslaw  2016-04-23 10:30:17  host: user-164-127-238-71.play-internet.pl

    Telefon naprawde dobry swietne parametry i odziwo dobra cena . Pozdrawiam

  • -1

    3. ~Dred  2016-04-29 10:11:23  host: apn-46-77-124-228.dynamic.gprs.plus.pl

    Starszny kloc. Okropne szerokie ramki. Cena jak to u appla. Taki telefon, to za 500 zl w porywach+100zl za czytkin linii.

  • 0

    5.  2016-07-21 15:43:49

    poprawiona wersja 5s. lepsze zdjęcia,dodatkowe funkcje. i ta sama zawieszka w ustawieniach przy wyłaczaniu sieci komórkowych ;) tel chwile nie reaguje. w 5s była taka sama sytuacja.

  • 0

    6. ~iosUser  2016-07-22 22:53:23  host: apn-46-215-44-4.dynamic.gprs.plus.pl

    Jestem użytkownikiem systemu iOS od dłuższego czasu, przechodziłem iPhony od 4 aż do 6plus. Od czasu wejścia iPhone 6 cieszyłem się że Apple w końcu posłuchali rad userów i zaczeli pakować większe wyświetlacze do swoich telefonów aż tu nagle wychodzi model SE no i.........no i właśnie nic, designem powrót do iPhone 5. Rozdzielczość 640 x 1136 pix na 4 calach??? poza nowszym procesorem, większą rozdzielczością oraz aparatem ten telefon nie wnosi nic czego by nie miał iPhone 5s. Nie jestem w stanie pojąć logiki ludzi z Apple gdyż każdy koncern wypuszczając nowy model stara się by był lepszy od poprzedniego a tu po iPhone 6 nagle powrót do "ulepszonej" wersji 5s?? Zrobili coś na styl Samsunga który wypuścił "odpicowaną" wersje swojego flagowca s5 czyli s5Neo. Widocznie ktoś z firmy z pod znaku jabłuszka stwierdził że nie zabija się kury znoszącej złote jaja i postanowił zrobić remake wersji 5s pod nazwą SE, dodali 4k,lepszy aparat no i wiadomo cena wzrosła o pare stówek..Podsumowując to telefon jest dobry ale nie wspaniały, przed zakupem tego modelu moi drodzy zastanówcie się czy warto dopłacać te 600-700 zł za lepszy aparat i rozdzielczość? Czy może lepiej zaoszczędzić pare pln i wybrać "stary ale jary" iPhone 5s? wybór oczywiście należy do Was ;)

  • 0

    8.  2016-08-29 16:33:36

    Przygodę z telefonami Apple rozpocząłem od 4. Później był 4S, 5, 5S, 6 i następnie SE. Nie chodziło i o lans, ale brat polecił mi ten ten telefon, bo korzystałem do tej pory z telefonów "androidowych". Po doświadczeniach z iPhonami muszę przyznać, że to telefon jak każdy inny. Ale ma jedną zaletę: świetnie dopracowany system. Nie ukrywam, że zostałem nim urzeczony. Naprawdę. Krótko; to naprawdę są świetne telefony, nie umniejszając androidowym absolutnie. To nie może być "fetysz". To po prostu musi komuś się podobać. SE działa bardzo dobrze. Bateria o niebo lepsza niż ta w 5S. Bardzo dobry kompaktowy telefon. Tyle. Miałem Sony, Samsunga, LG. To też naprawdę rewelacja. Ale wolę SE. To subiektywna ocena. Wielką wadą iPhone w naszym kraju jest cena. Moim zdaniem naprawdę stanowczo za wysoka. Nie kłóćmy się o to, że ktoś woli androida, a ktoś iOS-a. Jeśli ktoś wydaje kupę kasy tylko po to, by mieć "jabłko", to chyba nie jest mądre. Ale jeśli dlatego, że lubi ten system, to oczywiście jak najbardziej.

  • 0

    9. ~Barabasz  2016-09-05 17:48:39  host: 188.146.143.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Między 5s a SE jest przepaść. Miałem 5s był dobry na tamte czasy gdzie prędkość była pojęciem względnym a pojemnością nikt się nie przejmował. Niestety nie zmieściło się 128 do SE więc 64 musi wystarczyć :)

  • 0

    10. ~Wika mika  2017-01-05 10:35:26  host: public-gprs207945.centertel.pl

    Używam iPhone SE, jestem bardzo zadowolona. Moja siostra używa iPhone 5s. Szczerze ogromna przepaść !! Niby tak samo wyglada ale w użytku jest MEGA PRZEPAŚĆ! A ja miałam samsungi i w porównaniu samsung s6 a iPhone 5s to na prawdę iPhone wygrywają, bo samsungi zacinają się jak stare graty naprawdę firma Apple robi cuda! Polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-184-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy kupiłbyś odświeżonego Note'a 7 z bezpiecznym akumulatorem?

Odświeżone Samsungi Galaxy Note 7 trafią na rynek

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet