Apple iPhone SE - opinie
Telefony Apple Apple iPhone SE Opinie o Apple iPhone SE

Apple iPhone SE

w sumie: 7
  • 0

    1. ~Tomek  2016-04-18 13:42:03  host: 188.146.70.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo dobry telefon.

  • 0

    2. ~marczyslaw  2016-04-23 10:30:17  host: user-164-127-238-71.play-internet.pl

    Telefon naprawde dobry swietne parametry i odziwo dobra cena . Pozdrawiam

  • -1

    3. ~Dred  2016-04-29 10:11:23  host: apn-46-77-124-228.dynamic.gprs.plus.pl

    Starszny kloc. Okropne szerokie ramki. Cena jak to u appla. Taki telefon, to za 500 zl w porywach+100zl za czytkin linii.

  • 0

    5.  2016-07-21 15:43:49

    poprawiona wersja 5s. lepsze zdjęcia,dodatkowe funkcje. i ta sama zawieszka w ustawieniach przy wyłaczaniu sieci komórkowych ;) tel chwile nie reaguje. w 5s była taka sama sytuacja.

  • 0

    6. ~iosUser  2016-07-22 22:53:23  host: apn-46-215-44-4.dynamic.gprs.plus.pl

    Jestem użytkownikiem systemu iOS od dłuższego czasu, przechodziłem iPhony od 4 aż do 6plus. Od czasu wejścia iPhone 6 cieszyłem się że Apple w końcu posłuchali rad userów i zaczeli pakować większe wyświetlacze do swoich telefonów aż tu nagle wychodzi model SE no i.........no i właśnie nic, designem powrót do iPhone 5. Rozdzielczość 640 x 1136 pix na 4 calach??? poza nowszym procesorem, większą rozdzielczością oraz aparatem ten telefon nie wnosi nic czego by nie miał iPhone 5s. Nie jestem w stanie pojąć logiki ludzi z Apple gdyż każdy koncern wypuszczając nowy model stara się by był lepszy od poprzedniego a tu po iPhone 6 nagle powrót do "ulepszonej" wersji 5s?? Zrobili coś na styl Samsunga który wypuścił "odpicowaną" wersje swojego flagowca s5 czyli s5Neo. Widocznie ktoś z firmy z pod znaku jabłuszka stwierdził że nie zabija się kury znoszącej złote jaja i postanowił zrobić remake wersji 5s pod nazwą SE, dodali 4k,lepszy aparat no i wiadomo cena wzrosła o pare stówek..Podsumowując to telefon jest dobry ale nie wspaniały, przed zakupem tego modelu moi drodzy zastanówcie się czy warto dopłacać te 600-700 zł za lepszy aparat i rozdzielczość? Czy może lepiej zaoszczędzić pare pln i wybrać "stary ale jary" iPhone 5s? wybór oczywiście należy do Was ;)

  • 0

    8.  2016-08-29 16:33:36

    Przygodę z telefonami Apple rozpocząłem od 4. Później był 4S, 5, 5S, 6 i następnie SE. Nie chodziło i o lans, ale brat polecił mi ten ten telefon, bo korzystałem do tej pory z telefonów "androidowych". Po doświadczeniach z iPhonami muszę przyznać, że to telefon jak każdy inny. Ale ma jedną zaletę: świetnie dopracowany system. Nie ukrywam, że zostałem nim urzeczony. Naprawdę. Krótko; to naprawdę są świetne telefony, nie umniejszając androidowym absolutnie. To nie może być "fetysz". To po prostu musi komuś się podobać. SE działa bardzo dobrze. Bateria o niebo lepsza niż ta w 5S. Bardzo dobry kompaktowy telefon. Tyle. Miałem Sony, Samsunga, LG. To też naprawdę rewelacja. Ale wolę SE. To subiektywna ocena. Wielką wadą iPhone w naszym kraju jest cena. Moim zdaniem naprawdę stanowczo za wysoka. Nie kłóćmy się o to, że ktoś woli androida, a ktoś iOS-a. Jeśli ktoś wydaje kupę kasy tylko po to, by mieć "jabłko", to chyba nie jest mądre. Ale jeśli dlatego, że lubi ten system, to oczywiście jak najbardziej.

  • 0

    9. ~Barabasz  2016-09-05 17:48:39  host: 188.146.143.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Między 5s a SE jest przepaść. Miałem 5s był dobry na tamte czasy gdzie prędkość była pojęciem względnym a pojemnością nikt się nie przejmował. Niestety nie zmieściło się 128 do SE więc 64 musi wystarczyć :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-241-199.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet