Apple iPhone 7 - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 7 Opinie o Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

TTTTTT
w sumie: 10
  • 0

    1. ~fjki  2016-09-15 13:09:25  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    3 GB ramu

  • -1

    3.  2016-10-12 20:28:58

    poważnie iphone 7 nie jest odporny na wode i kurz? Producent twierdzi inaczej

  • 0

    4. ~Nowak  2016-10-18 16:38:34  host: apn-31-0-37-145.dynamic.gprs.plus.pl

    Poważnie? Jakoś mojego 5 letniemu telefonowi kurz nie przeszkadza... Co za gimbaza....

  • 0

    5. ~Aga  2016-10-23 21:17:35  host: 188.146.171.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Producent twierdzi, że iPhone 7 i 7Plus są odporne na ciecze i pyły, aczkolwiek odporność może zmniejszać się wraz ze zużyciem i z tego właśnie powodu gwarancja nie obejmuje uszkodzenia urządzenia cieczą.

  • 0

    7. ~  2016-10-26 17:42:57  host: 89.174.81.114

    Jeśli chcesz odpowiedzi kup Iphonr 7 wloz go do wody i sie przekonasz czy jest odporny na wode cze nie ;]

  • 0

    8.  2016-11-19 01:13:25

    @mikoko zerknij proszę na certyfikat wodoodporności.. Jest różnica między IP 67 (iPhone) i IP 68 (Sony)
    jest różnica :)

  • 0

    9.  2017-02-03 20:51:34

    miałem :< ale spadl i pekl :/ kiedyś jak spadla mi nokia 6310i to chodnik pynkl a z tym iphonem porażka :<

  • 0

    10. ~MBank  2017-02-26 10:45:54  host: home.ebasoft.com.pl

    *** które dużo kosztuje ma słaby procesor,już lepiej kupić Samsung galaxy s7

  • 0

    11.  2017-03-31 09:20:37

    Najlepszy obecnie telefon na rynku

  • 0

    12. ~elo  2017-04-03 13:15:01  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    Używam od kilku miesięcy i przyznam pozytywne zaskoczenie na każdym kroku. Przy zakupie kierowałem się przede wszystkim osobistymi preferencjami, które po krótce są proste - telefon to telefon, ma zawsze działać. Sprawuje się w swojej roli świetnie. Brak zacięć, płynność działania na każdym kroku. Nie wymagam od telefonu by był dla mnie wszystkim, więc ta zachwalana otwartość Androida mnie nie obchodzi (jestem informatykiem, wiem co mówię). Wszystko czego od niego wymagam, czyli niezawodność, dostaję na każdym kroku i tak miało być. Cena nie jest wyznacznikiem opinii o telefonie (i dla mnie nigdy nie będzie). Jeśli nie użytkowałaś/eś IP co najmniej tydzień to się w tej kwestii nie wypowiadaj, bo tylko spam się rodzi - na mgsm jest zakładka "pytania", tam polecam pisać takie rzeczy. Dla mnie telefon 10/10, bo wiem czego od niego wymagam i to dostaję.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-185-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z radia FM w telefonie?

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet