Apple iPhone 7 - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 7 Opinie o Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

w sumie: 6
  • 0

    1. ~fjki  2016-09-15 13:09:25  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    3 GB ramu

  • -1

    3.  2016-10-12 20:28:58

    poważnie iphone 7 nie jest odporny na wode i kurz? Producent twierdzi inaczej

  • 0

    4. ~Nowak  2016-10-18 16:38:34  host: apn-31-0-37-145.dynamic.gprs.plus.pl

    Poważnie? Jakoś mojego 5 letniemu telefonowi kurz nie przeszkadza... Co za gimbaza....

  • 0

    5. ~Aga  2016-10-23 21:17:35  host: 188.146.171.82.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Producent twierdzi, że iPhone 7 i 7Plus są odporne na ciecze i pyły, aczkolwiek odporność może zmniejszać się wraz ze zużyciem i z tego właśnie powodu gwarancja nie obejmuje uszkodzenia urządzenia cieczą.

  • 0

    7. ~  2016-10-26 17:42:57  host: 89.174.81.114

    Jeśli chcesz odpowiedzi kup Iphonr 7 wloz go do wody i sie przekonasz czy jest odporny na wode cze nie ;]

  • 0

    8.  2016-11-19 01:13:25

    @mikoko zerknij proszę na certyfikat wodoodporności.. Jest różnica między IP 67 (iPhone) i IP 68 (Sony)
    jest różnica :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-182-82.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Których z 10 najczęściej blokowanych przez firmy aplikacji używasz na służbowym smartfonie?

Angry Birds najczęściej blokowaną aplikacją w firmach

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet