Apple iPhone 7 Plus - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 7 Plus Opinie o Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

w sumie: 7
  • 0

    1. ~Użytkownik  2016-09-19 16:05:18  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Świetny telefon. Używamy od tygodnia.

  • 0

    2. ~Jacek  2016-09-20 12:56:21  host: 095-097-026-022.static.chello.nl

    Kupiłem dziś w Media w Eindhoven za 948€ to mój pierwszy Iphone w życiu i przerzuciłem sie z niestabilnej lumi 640xl na win 10, chyba nie musze nic więcej pisać.

  • 0

    3. ~rukki  2016-09-21 23:32:18  host: user-94-254-128-28.play-internet.pl

    Wideorozmowa - Nie????!!! Co za firma Żenua!

  • 0

    4. ~Marco  2016-12-02 18:57:39  host: 83.1.88.62

    Mam ten telefon od 2 tygodni. Juz po paru dniach uzytkowania zauważyłem drobne rysy na wyświetlaczu. Czytałem że ponoć w iphonie 7 plus wyświetlacz jest ze szkła szafirowego. Jestem mocno roczarowany.

  • 0

    5. ~Tedi  2016-12-02 19:00:26  host: 83.1.88.62

    W specyfikacji jest 2 GB RAMu . Iphone 7 mają 3 GB?

  • 0

    6. ~Marcin  2016-12-14 10:48:17  host: torama.pl

    ~rukki : Jakim trzeba być życiowym niedorozwojem żeby napisać "Żenua"?

  • 0

    7. ~Henry  2017-01-17 22:42:29  host: apn-37-7-110-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Przeszedłem się na niego z Samsunga galaxy s5. Bo podobno Iphone taki dobry. Płakałem nad tą decyzją. Telefon kilka razy droższy myślałem, że będzie lepszy a tu du...jedyne co w iPhone7 jest lepsze to obudowa. We wszystkich pozostałych doświadczeniach, rozwiązaniach i funkcjonalności starszy samsung s5 bil go na głowę! Z s5 pływalem nawet na basenie. Poza tym system, to kwestia gustu oczywiscie ale przesiadka z androida mnie bolała. IOS ma swoje plusy, jest troche szybszy. Ale funkcjonalnosc, dostępności aplikacji, mozliwosci i przyjazność sa na koźysc androida. Przede wszystkim aplikacje, tel używam często do pracy i potrzebuje czasami różnych aplikacji. W sklepie play na androida wszystko można dostać, nawet pulsometr i pilot do bramy co mi się podobało na S5. A w IOS mizernie, pusto jak w studni po suszy. I co najlepsze telefon za ponad 3 tys zl mi delikatnie upada na beton i zbija się szybka. Przy czym samsung s5 upadł mi z impetem na kostkę, przejechał się kawałek po niej i tylko ramka się zarysowania, wyświetlacz bez jednej ryski. Sprzedalem go i po Iphone kupilem prawie dwa razy tańszego samsunga s7 EDGE. I decyzja- nigdy już nie kupię iPhona. Nie wiem co w nim tyle kosztuje. S7 jest o dwie klasy lepszy. lepszy wyświetlacz, jest dużo szybszy, lepszy aparat, wygodniej się trzyma w dłoni, lepszy GPS, mnóstwo więcej funkcji i możliwosci. Na kozysc IPhona jest tylko obudowa. IPhone to przereklamowana marka i cena nijak ma się z możliwościami.. 4 razy tanszy i starszy Samsung S5 jest o wiele lepszy i można na nim więcej zrobić.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-158-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet