Apple iPhone 7 Plus - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 7 Plus Opinie o Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

w sumie: 7
  • 0

    1. ~Użytkownik  2016-09-19 16:05:18  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Świetny telefon. Używamy od tygodnia.

  • 0

    2. ~Jacek  2016-09-20 12:56:21  host: 095-097-026-022.static.chello.nl

    Kupiłem dziś w Media w Eindhoven za 948€ to mój pierwszy Iphone w życiu i przerzuciłem sie z niestabilnej lumi 640xl na win 10, chyba nie musze nic więcej pisać.

  • 0

    3. ~rukki  2016-09-21 23:32:18  host: user-94-254-128-28.play-internet.pl

    Wideorozmowa - Nie????!!! Co za firma Żenua!

  • 0

    4. ~Marco  2016-12-02 18:57:39  host: 83.1.88.62

    Mam ten telefon od 2 tygodni. Juz po paru dniach uzytkowania zauważyłem drobne rysy na wyświetlaczu. Czytałem że ponoć w iphonie 7 plus wyświetlacz jest ze szkła szafirowego. Jestem mocno roczarowany.

  • 0

    5. ~Tedi  2016-12-02 19:00:26  host: 83.1.88.62

    W specyfikacji jest 2 GB RAMu . Iphone 7 mają 3 GB?

  • 0

    6. ~Marcin  2016-12-14 10:48:17  host: torama.pl

    ~rukki : Jakim trzeba być życiowym niedorozwojem żeby napisać "Żenua"?

  • 0

    7. ~Henry  2017-01-17 22:42:29  host: apn-37-7-110-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Przeszedłem się na niego z Samsunga galaxy s5. Bo podobno Iphone taki dobry. Płakałem nad tą decyzją. Telefon kilka razy droższy myślałem, że będzie lepszy a tu du...jedyne co w iPhone7 jest lepsze to obudowa. We wszystkich pozostałych doświadczeniach, rozwiązaniach i funkcjonalności starszy samsung s5 bil go na głowę! Z s5 pływalem nawet na basenie. Poza tym system, to kwestia gustu oczywiscie ale przesiadka z androida mnie bolała. IOS ma swoje plusy, jest troche szybszy. Ale funkcjonalnosc, dostępności aplikacji, mozliwosci i przyjazność sa na koźysc androida. Przede wszystkim aplikacje, tel używam często do pracy i potrzebuje czasami różnych aplikacji. W sklepie play na androida wszystko można dostać, nawet pulsometr i pilot do bramy co mi się podobało na S5. A w IOS mizernie, pusto jak w studni po suszy. I co najlepsze telefon za ponad 3 tys zl mi delikatnie upada na beton i zbija się szybka. Przy czym samsung s5 upadł mi z impetem na kostkę, przejechał się kawałek po niej i tylko ramka się zarysowania, wyświetlacz bez jednej ryski. Sprzedalem go i po Iphone kupilem prawie dwa razy tańszego samsunga s7 EDGE. I decyzja- nigdy już nie kupię iPhona. Nie wiem co w nim tyle kosztuje. S7 jest o dwie klasy lepszy. lepszy wyświetlacz, jest dużo szybszy, lepszy aparat, wygodniej się trzyma w dłoni, lepszy GPS, mnóstwo więcej funkcji i możliwosci. Na kozysc IPhona jest tylko obudowa. IPhone to przereklamowana marka i cena nijak ma się z możliwościami.. 4 razy tanszy i starszy Samsung S5 jest o wiele lepszy i można na nim więcej zrobić.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-168-187.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę roamingową sieci Plus?

Roaming UE według Plusa

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet