Apple iPhone 6s - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 6s Opinie o Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

w sumie: 8
  • 0

    1. ~fnky  2015-09-09 23:49:25  host: 89-69-19-246.dynamic.chello.pl

    1gb ramu potwierdzone?

  • 1

    2. ~dnk  2015-10-11 17:43:32  host: afpj124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sa 2gb potwierdzone

  • 0

    3. ~gokki  2015-10-24 11:00:46  host: nova017-184.cust-nat.nova.is

    Witam.Moje pytanie brzmi następująco,zauważyłem że na każdych zdjęciach i filmach w necie Iphone 6s ma z przodu kamerę i prawdopodobnie czujnik światła ale nie jestem pewien a zakupiony egzemplarz przeze mnie ma kamerę,czujnik światła i jeszcze jedno coś ale nie wiem co.Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?Z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam

  • 0

    4. ~rado  2016-01-07 18:36:28  host: host-92-4-105-21.as43234.net

    do: gokki

    Tak jak już wspomniałeś jest to czujnik światła oraz kamera, trzecie "coś" jest to czujnik zbliżeniowy(proximity sensor) który min. ma za zadanie przyciemnić/rozjaśnić ekran w momencie rozmów (przykładasz do ucha-gaśnie, odciągasz-rozjaśnia się). Mam nadzieję, że pomogłem
    Pozdrawiam

  • 0

    5. ~Mariuuusz  2016-01-10 16:54:00  host: google-proxy-66-102-9-21.google.com

    @gokki czujnik zbliżeniowy?

  • 0

    6. ~  2016-02-01 23:42:42  host: cwe218.internetdsl.tpnet.pl

    Nam pytanie czy można go wygiońć

  • 0

    8. ~madz  2016-02-05 10:57:24  host: apn-5-60-103-102.dynamic.gprs.plus.pl

    Jaka jest różnica między tym modelem a 6s Plus? Oczywiście oprócz pamięci i wielkości ekranu. Czy jest duża różnica w użytkowaniu?

  • 0

    9. ~devilmakecry  2016-05-16 11:35:31  host: dslb-092-072-184-069.092.072.pools.vodafone-ip.de

    W Iphone 6s Plus masz aparat z optyczną stabilizacją obrazu, większy czas pracy na baterii w stosunku do Iphone 6s, no i jest oczywiście droższy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet