Apple iPhone 6 Plus - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 6 Plus Opinie o Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus

w sumie: 17
  • 0

    1. ~jack  2014-09-11 21:01:27  host: dps195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nowy iPhone wydaje się być jedynie ewolucją. Brakuje jakiegokolwiek elementu sprzętowego bądź systemowego który byłby znacząco postępowy. Oprócz wyglądu jest wrażenie, że nie zaszły żadne zmiany. Apple spowolniło się, choć sprzęt można uznać za bardzo dobry.

  • 0

    3. ~~  2014-09-12 19:47:27  host: dju39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zacne podzespoły, wszystko ładnie pięknie i brakuje tylko wodoszczelności na wszelki wypadek.

  • 0

    4. ~  2014-09-16 15:45:21  host: dwt78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma radia?? USB niestandardowy! Czytnik linii papilarnych! Szpiegowska tandeta.

  • -1

    5. ~lol  2014-09-17 19:22:30  host: 88-199-127-113.tktelekom.pl

    Jedno jest pewne: nikt tego nie kupi! Porazka za wielkie pieniadze.

  • 0

    6. ~  2014-09-19 22:15:44  host: 89-70-196-39.dynamic.chello.pl

    brak radia :D

  • 1

    7. ~Trolololo.  2014-09-20 09:33:37  host: 81.219.84.18

    Wersja 6 Plus jednak też ma 1GB pamięci.

  • 0

    9. ~jurek  2014-09-22 22:55:32  host: 178235010022.warszawa.vectranet.pl

    bardzo dobry fon - mam go ponad pół roku i lepiej działa niż nie jedna nowość od samsunga

  • 0

    11.  2014-11-01 22:42:29

    Od marca 2012 r. używałem 4S 16GB zakupionego w Apple Store, tym razem kupiłem 6 Plus 16 GB w TM. Testuję, uwagami podzielę się wkrótce :) Póki co drażni brak możliwości wyboru 2G :/ Wiem, że można to zmienić po Jailbreak`u, ale jeszcze czekam, być może jakiś fix będzie. Co do pierwszego wrażenia, jak najbardziej najs :)

  • 0

    13. ~Marekkaf  2014-11-03 13:01:18  host: user-94-254-129-14.play-internet.pl

    Super telefon.

  • 0

    14. ~eR  2014-11-04 12:25:13  host: 92.60.132.22

    wyginające sie cos

  • 1

    15. ~Marta  2014-11-26 10:06:42  host: dynamic-78-8-237-101.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon od tygodnia, jestem bardzo zadowolona z baterii! raz zaskoczona bo mnie "wywalilo" z aplikacji facebooka, cowczesniej na iOS mi sie nie zdarzalo, troche ciagle zaniepokojona kolorami, po Note 3 jestem przyzwyczajona do lepszej jakosci i moje oko to odczuwa.. no ale trzeba sie przyzwyczaic. hmm co do jakosci wykonania, no najlepsza byla przy iPhone 4 ale nie jest zle ;-) nie wiem co wiecej moge dodac, polecam i pozdrawiam :-)

  • 0

    17. ~Patryk Danielewski  2014-12-18 10:45:07  host: 78.133.137.186

    Ok. kupie :) Dzięki za informacje czufam !

  • 1

    18. ~jacek  2014-12-31 09:56:42  host: 85.219.163.130

    on nie ma 2gb ram tylko jeden..

  • 0

    19. ~Alo alo  2015-07-31 17:24:15  host: ip-46-148-92-68.czarnet.pl

    Telefon przereklamowany dla bogatych dzieci nie ma radia USB polecam porównanie chodźby z xperia z 2 w którym porównaniu było 32 powody dla którego z2 jest lepsze od iPhone a iPhone w 21 powodach gdzie iPhone jest ponad 2000 zł droższy porażka ;)

  • 0

    20. ~David  2015-08-13 16:07:48  host: 5ad613e9.bb.sky.com

    Co wy możecie wiedzieć o iPhone nie stać was i zazdrościcie ja go mam i nie narzekam Apple zawsze daje dobre iPhone i w iPhone nie jest dopuszczalne żeby sie zacinał lub sam wyłączał a poza tym ten telefon jest lepszy od note 4 ja wiem ze on kosztuje 4200 ale ta cena jest bardzo dobra jak na najlepszego smartfona na ryku więc nie wiem o co wam chodzi jeśli was nie stać to nie komentujcie!!! Pozdro

  • 0

    21. ~rozczarowamy  2015-08-27 20:04:47  host: user-31-174-38-97.play-internet.pl

    kupiłem nowiutki tel.
    Iphona 6 plus i nie działa..
    czy wy to rozumiecie..

  • 0

    22. ~fresh  2015-09-03 12:10:29  host: cpc69053-oxfd25-2-0-cust992.4-3.cable.virginm.net

    Myślę że wam się w tyłkach poprzewracało, może jeszcze fontannę wam zamontować w telefonach ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet