Apple iPhone 5c - opinie
Telefony Apple Apple iPhone 5c Opinie o Apple iPhone 5c

Apple iPhone 5c

w sumie: 14
  • 0

    1. ~mays341  2013-09-11 14:28:55  host: 212.160.172.70

    pierwszy koemnt ha:D a tak poważnie na konferencji nie wymieniono Polski odnosnie dystrybucji tzn że u nas dotrze z opóźnieniem czy w ogóle się nie pojawi? cena zapowiedziana to 99 dolarów przy ofercie 2 letniej u operatorów czy normalnie?

  • 0

    2.  2013-09-11 19:11:45

    te same bebechy co w iP5, mniejszy koszt produkcji, ta sama cena = XD

  • 0

    4. ~Steve  2013-09-11 21:09:46  host: cbf120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jobs się w grobie przewraca.

  • -1

    5. ~Mr Fifty Fifty  2013-09-18 20:40:15  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    Szkoda , że nie pojawi się w PL szczerze mówiąc myślałem że to C oznacza iż jest to model dla Polaków "C"ebulaków , otóż taki psikus ....

  • -4

    6. ~Marek  2013-09-21 12:36:52  host: proxy.sgh.waw.pl

    Zabaka dla dzieci w tramkach. Ludzie miedzy 28-45 L oczekuja juz czegos zupełnie innego. Dobrego telefonu biznesowego z dobra bateria

  • 0

    7. ~Pawel  2013-09-21 18:45:11  host: 178.212.153.201

    Kolory są bardzo kobiece. I myślę, że to kobiety głównie będą kupować iPhona 5C. Szkoda, że nie ma wersji czarnej, albo granatowej to być może bym się skusił ;)

  • 2

    8. ~Karol  2013-10-08 11:05:59  host: elink119-2-66.szeptel.net.pl

    @6 ~Marek Mam 31 lat, nie noszę trampek. Nie ma własnej działalności gospodarczej, pracuję jako sprzedawca w sklepie. Chcesz mi wmówić, że potrzebuję "dobrego telefonu biznesowego"?

  • 0

    9. ~Damian  2013-11-13 22:24:19  host: buf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepsza bateria, poprawiony aparat, niższa cena i ładny biały kolor :) biorę :)

  • 1

    10. ~Mateusz  2013-11-24 08:52:09  host: aeow121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie nosze trampek, chce tablet, mam 22lat, ew. poznam kogos kto ma tablet

  • -2

    11.  2014-02-11 13:22:56

    Genialny telefon. Cały design produktów Apple to coś niesamowitego !

  • 0

    12. ~BeNzu90  2014-11-16 19:39:31  host: 87-206-194-42.dynamic.chello.pl

    Ja właśnie chcę kupić Apple iPhone 5C niebieski!

  • 0

    14. ~rabarabar  2015-05-14 11:15:48  host: iqz54.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem 5 m-cy temu za 1700zł, raczej nie kupiłbym go drugi raz.
    Kilka dni temu zauważyłem pęknięcie na obudowie z tyłu a telefon jest użytkowany bardzo delikatnie. Podejrzewam, że obudowa jest bardzo niskiej jakości.

  • 0

    15.  2015-11-17 12:38:51

    Zawiodłem się. Największy mankament to znikający zasięg na każdej opcji 2g, 3g, lte. Raz jest (rzadko 5 kresek, czasem 2 a w większości brak). Rozmawiając z kimś słyszę co trzecie słowo (zawsze). Czyli telefon nie nadaje się do dzwonienia. Co to za telefon w takim razie. Po przełożeniu sim do BB Q10 mam pełny zasięg i jakość rozmowy HD. Chciałem spróbować IPhona choć nigdy ich nie lubiłem, no i mam za swoje. *** mi z niewieszającego się systemu, dobrego wykonania, skoro jako nieużyteczny telefon pieprznąłem na półkę.

  • 0

    16.  2015-11-22 13:53:41

    Beznadzieja, cóż że niewieszający się system skoro telefon cały czas gubi zasięg. Myślałem, że to przez kartę Sim. Tak też było na początku, bo wymieniłem w Playu na nową i było OK. Aż do pierwszego ładowania baterii, po tym wszystko wróciło. Słaby lub całkowity brak zasięgu (autom. lub ręcznie wynajduje tylko Plusa i Tmobile- i tak słabe mimo to). Rozmawiać się nie da, słychać co trzecie słowo i rozłącza. A mieć go tylko jako IPoda to podziękuję, słuchać muzyki na cegle w kieszeni. Mam do tego odpowiedniejszy sprzęt. Próby przywracania ustawień fabrycznych nic nie dały. "Downgrejda" systemu nie ma możliwości. Porażka. Najbardziej beznadziejny i bezużyteczny telefon jaki miałem. Brawo Apple. Chciałem spróbować marki, której nie lubiłem, no to mam za swoje.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet