Apple iPad 3 - opinie
Telefony Apple Apple iPad 3 Opinie o Apple iPad 3

Apple iPad 3

w sumie: 16
  • 0

    1. ~Grzegorz Wrocław  2012-03-07 21:09:38  host: 90-156-89-188.internetia.net.pl

    no nieźle nieźle :)) chociaz galaxy s2 ma lepsze parametry

  • 0

    2. ~  2012-03-08 15:29:33  host: adtg145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mogli zmienić przynajmniej z wyglądu troche a nie taki sam

  • 0

    4. ~listonoszpat233  2012-03-08 19:03:00  host: 213.199.241.6

    Asus Transformer może być spokojny o swoją pozycję :D

  • 0

    5. ~jarek3460  2012-03-12 18:24:33  host: CMPC-089-239-101-071.CNet.Gawex.PL

    Specyfikacja nie powala na kolana, ale jest kilka drobnych szczegółów się różniących od iPad'a 2.

  • 0

    7. ~Babuch  2012-03-18 01:40:41  host: 195.205.221.231

    ~listonoszpat233 - no coz - jesli mowisz o TF101 - to zupełnie nie ta klasa produktu. Tegra 2 to lipa jakich mało. Jeśli mowa o Prime to faktycznie - TF201 nie ma sobie równych w kategori bubla roku a Asus w kategorii olewki klienta... Polecam forum XDA :P

  • 0

    8. ~uzytkownik  2012-03-18 14:40:46  host: 83.238.72.247

    galaxy s2 lepsze parametry? asus transformer moze byc spokojny??? ludzie co wy piszecie. osobiscie posiadam transformera prime i nie ma szas na stracie, ekran w ipad 3 to ips o duzej gęstości i obraz wyświetla dużo lepiej, a układ graficzny bije na głowe tegre 3 działającą pod androidem 4.0

  • 0

    9.  2012-03-28 15:43:15

    Nie ma jeszcze iPad-a 3.

  • 0

    10.  2012-03-28 15:44:01

    Bateria 11781 mAh ?

  • 0

    11. ~JA  2012-03-29 13:56:21  host: ip197-87.ghnet.pl

    Ludzie ogarnijcie te dane techniczne, bo uplynelo juz troche od daty premiery i mozna sobie zobaczyc na specyfikacje na strone apple. Tam nie ma 1,2 GHz tylko 1 GHz

  • 0

    12. ~romek  2012-04-08 14:45:52  host: nat1.res.pl

    Porazka. Internet dalej kuleje i z powodu braku pelnego wsparcia flasha czesc stron www bez dogrywania platnych alternatywnych przegladarek nie ogladne. Myslalem i kupilem samsunga galaxy note. Tableto/smartfon dziala tak jak pewnie dopiero zadziala ipad 4

  • 0

    13. ~emane  2012-04-11 08:34:44  host: sender.mpwik.wroc.pl

    12. mój drogi jakbyś nie czytał nowinek to adobe przestało wspierać flash na urządzenia mobilne, więc teraz w interesie webmasterów jest to aby przerobić strony pod html5, np. juz część filmów online jest wyświetlana w odtwarzaczach tworzonych w html5, dzięki czemu na IPadzie można sobie pooglądać filmy bez konieczności zgrywania ich.

  • 0

    14. ~mosiek  2012-04-22 12:06:01  host: 89-72-234-8.dynamic.chello.pl

    Dostałem iPada II i wprawdzie darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda, ale jako posiadacz telefonu z Androidem, nie mogę zrozumieć jak można zachwycać się takim gównem jak iOs. To co dla iPada jest sufitem, dla Androida podłogą. Brak możliwości oglądania filmu z kompa, bez specjalnych ceregieli dodatkowych programów i myków. Sięganie prawą reką za lewe ucho, byle by zrobić jakiś dysk USB i skopiować coś więcej aniżeli pozwolił Steve. I to w sprzęcie za tyle kasy. Żałosne.

  • 0

    15. ~white  2012-05-01 12:38:52  host: f81-43.icpnet.pl

    Jak utworzyć folder na pulpicie i podfoldery w nim?

  • 0

    16. ~emane  2012-06-01 09:26:26  host: sender.mpwik.wroc.pl

    15. po prostu zbierasz ikonke i najeżdżasz nią na tą z ktorą chcesz żeby była w folderze. Podfolderów to już sie nie da.

  • 0

    17. ~Daniel  2012-06-10 16:32:55  host: bnl23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepiękny sprzęt. Miałem iPada 2, potem nakręciłem się na Transformera Prime, ale tam albo coś crashuje (aplikacja nie odpowiada, musi zostać zamknięta - wymuś zatrzymanie), albo coś innego... Trochę czasem klatkuje, jak się przewija pulpity, albo ja ma się otwartych za dużo aplikacji, a tak to spoko... Musze pójść do iSpota i zobaczyć tego nowego iPada, może się skuszę zamiast transformera?

  • 0

    18. ~wertos  2013-08-09 18:16:41  host: 122.Red-83-49-46.dynamicIP.rima-tde.net

    Ludzie ogarnijcie się wreszcie. Latacie ciągle wokół 3 firm, jak wokół jakichś bożków, a tymczasem do tabletu Xperia Z brakuje wszystkim innym lata świetlne. W dodatku nie kosztuje tyle, co zajechany iPad.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet