Apple iPad 3 WiFi - opinie
Telefony Apple Apple iPad 3 WiFi Opinie o Apple iPad 3 WiFi

Apple iPad 3 WiFi

w sumie: 12
  • 0

    1. ~stlr  2012-03-07 22:09:18  host: 138.v45.interkam.pl

    chyba quad core?

  • 0

    3. ~  2012-03-10 20:46:04  host: public15443.cdma.centertel.pl

    Bateria konkret, zimą może służyć za akumulator do kombajnu. A swoją drogą, niby szału nie ma, ale taka rozdziała mnie przekonuje. Wg mnie fajne narzędzie do przeglądania neta i podstawowej komunikacji on-line :)

  • 0

    4. ~maciek  2012-03-10 21:44:39  host: host-81-190-231-157.wroclaw.mm.pl

    Czy powie mi ktoś tak na prawdę, tak od serca do czego potrzebne sa iPady i reszta tabletów. Ja znam funkcje parametry ceny i tak dalej. Ale prosze mi powiedziec co w zyciu czlowieka sie zmienia po kupnie czegos takiego co mi to daje?

  • 0

    5. ~asa  2012-03-12 21:29:14  host: 87-206-173-155.dynamic.chello.pl

    TRANSMISJA CSD Nie HSCSD Nie GPRS Nie EDGE Nie 3G Nie HSDPA Nie HSUPA Nie HSPA Nie HSPA+ Nie wtf?

  • 0

    6. ~czemu  2012-03-13 14:38:36  host: 89-24-232-56.static.akk.net.pl

    rozroznienie na ipad 3 i ipad 3 wifi? chyba chodziło o lte lub 3g?

  • 0

    7. ~Kazik  2012-03-20 09:42:39  host: CLIENT-librum-0.jgora.dialog.net.pl

    Nie byłem zwolennikiem, ani tabletów, ani firmy apple. Lubię jednak nową technologię i po namowie kolegi kupiłem sobie iPada (jedynkę). Jak się okazało super sprawa. Nieraz wieczorkiem lub nawet popołudniu człowiek chce sprawdzić coś w necie, lub skorzystać z komunikatora (skype,gg). Odpalanie kompa lub laptopa jest nie korzystne i nie komfortowe. Wtedy z pomocą przychodzi tablet, który w ciągu jednej sekundy jest gotowy do pracy. W przypadku iPada klawiatura ekranowa jest dość wygodna, brakuje tu bardzo tylko strzałek (lewo, prawo). Nie jest to urządzenie niezbędne, ale jest miłym uzupełnieniem kompa i laptopa. 10" ekran daje rady. Fajnie można zaprezentować zdjęcia znajomym. Nadal nie jestem fanem tabletów, ani tej firmy, ale nie oddałbym już iPada.

  • 0

    8. ~abdullah  2012-03-30 04:33:59  host: gqp42.internetdsl.tpnet.pl

    spoko Ipad jest potrzebny tylko do komunikacji tak jak ktoś już pisał. i właściwie na tym jego rola sie kończy można internet przeglądfać film obejrzeć. Nie wiem w jakim zakresie narzędzia biurowe typu OFFICE pod nim (nimi innymi tabletami także) pracują. prezentacji na nim raczej nie pokażesz. muzyki z niego słuchać nie będziesz zdjęć robić nie będziesz więc ?? mała zabawka do pogrania która i tak jest za droga w porównaniu z możliwościami. Taka multimedialna gazeta z procesorem

  • 0

    9. ~  2012-04-21 20:42:55  host: 77-253-19-49.adsl.inetia.pl

    @4 możesz sobie po internecie buszować siedząc na porcelanie w ubikacji.

  • 0

    10. ~jasko  2012-04-27 02:40:13  host: 70-88-216-193-megapath-radio-shack-01-1149-ne-ma.hfc.comcastbusiness.net

    a czy Bell produkując telefon wiedział że podbije cały świat? Tablety obecnie to zabaweczki, ale za 10 lat będą standardem niczym laptopy. Będą w domach/pracy stacje dokujace, monitorki i klawiatry, a sercem będzie wlasnie taki tablet. W polskich firmach jak ma sie laptopa to wykorzystuje się go w 100%, a za granicą w dużych korporacjach laptop stanowi tylko serce, tzn. podłącza się stacje dokująca, monitor bądź dwa, klawiature i myche, laptop leży nie tykany. Do tego właśnie zmierzają tablety. Podobne cuda już z iPodem się robi. To jest w Applu najlepsze wyprzedzają epokę, dziś jedni uważają to za bezsens a jutro każdy by to chciał mieć..

  • 0

    11. ~kosmo  2012-05-01 10:11:49  host: 82-160-69-2.tktelekom.pl

    ej mam pytanie czy pomiędzy ipadem 3 a new ipadem to jest jakaś różnica

  • 0

    12. ~  2012-06-06 11:17:07  host: 81.219.84.18

    To jedno i to samo urzadzenie

  • 0

    13. ~Daniel  2012-06-10 16:36:25  host: bnl23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cudne urządzenie. Miałem dwójkę, żałuję, że sprzedałem, ale trójkę albo 4 kupię na pewno :) Co jak co, ale w kwestii Tabletów Apple króluje i myślę, że każdy się ze mną zgodzi.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet