Apple iPad 2 WiFi - opinie
Telefony Apple Apple iPad 2 WiFi Opinie o Apple iPad 2 WiFi

Apple iPad 2 WiFi

w sumie: 8
  • 1

    1. ~Daniel  2011-08-28 12:08:35  host: aani185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rewelacyjne urządzenie, pisząc ten post piszę go na nim właśnie. Wyśmienicie przegląda się na nim strony internetowe, pobrałem za darmo z AppStore (sklep z programami i aplikacjami na niego) aplikację iswifter i mam za darmo Flasha na nim, oglądam filmy flashowe bez problemu na stronach ekino.tv lub serialeonline.pl Ekran jest wyśmienity, chodź mógłby być bardziej czytelny na słońcu (ale wystarczy zwiększyć jasność na większą). Ja osobiście mam wersję 16GB wi-fi (bez 3G) kolor biały ze Smart Coverem (osłonką magnetyczną na niego) rewelacja. Jego największą zaletą jest bateria proszę państwa, tutaj ona trzyma ponad 10 godzin, sam sprawdziłem przy ciągłym korzystaniu z neta i aplikacji systemowych. Kupując iPada otrzymujemy go "gołego" z zainstalowanymi podstawowymi aplikacjami do przeglądania internetu, PDF, muzyki, filmów YouTube, małe zdarza, notatnika, i kilka innych i Apple daje nam wolną rękę i sami go "ubieramy" w potrzebne aplikacje które nas zadowolą. Mi on całkowicie zastąpił komputer domowy, do łóżka zabieram iPada, mam na nim swoje książki z których jako student się uczę, filmy i muzykę. Z internetu w domu korzystam z wi-fi, a na mieście udostępniamy łącze z telefonu (przez Bluetooth lub jako router) i działa rewelacyjnie. Pozdrawiam i polecam

  • 0

    2.  2011-09-06 12:16:49

    Proszę bardzo... i nawet polskie litery ma ten iPad ;]

  • 0

    3. ~apple  2011-11-04 20:58:03  host: user-109-243-119-65.play-internet.pl

    najlepszy z apple

  • 0

    4. ~przytulski  2012-02-22 15:46:57  host: dynamic-78-8-173-106.ssp.dialog.net.pl

    czy można przerzucać dane z pendriva na niego ?

  • 0

    5. ~  2012-04-10 11:51:22  host: 213-195-179-81.ip.netia.com.pl

    nie ma modułu 3G?? Słabo

  • 0

    6. ~  2012-04-10 14:25:30  host: 81.219.84.18

    Mozna, ale tylko przez przejsciowke, bo sam ipad nie ma portu USB.

  • 0

    7. ~mijasso  2013-01-29 22:01:00  host: 88-199-45-170.matcom.com.pl

    Jak poprzednik piszę ten post właśnie na ipadzie. Urządzenie wprost genialne do internetu czy tez do zabawy. Prostota obslugi zdumiewająca, obawiałem się że to będzie gadzet na kilka chwil i mylilem sie w tym urzadzeniu mozna sie zakochac. Plynnosc z jaka dziala to urzadzenie urzeka a funkcjonalnosc na poziomie olimpijskim. polecam

  • 0

    8. ~MiniX  2013-02-05 13:32:04  host: 178-37-48-52.adsl.inetia.pl

    iPad 2 jak dla mnie, jest najlepszy z całej gamy ipadow, nie potrzebuje ekstra aparatu, retina display tez nie jest mi potrzebny. A co najważniejsze cena tegoż tabletu ok 1000-1500zl

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet