Allview V1 Viper i4G - opinie
Telefony Allview Allview V1 Viper i4G Opinie o Allview V1 Viper i4G

Allview V1 Viper i4G

w sumie: 8
  • 0

    1. ~alvin  2015-07-10 09:46:17  host: luxembourg-s02-i04.cg-dialup.net

    Przestarzałe podzespoły plus spora awaryjność, nie wróżę świetlanej przyszłości tej firmie...

  • 0

    2. ~Dominiq  2015-08-13 18:22:08  host: abho196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem skąd się biorą te mity na temat awaryjności , posiadam już trochę czasu ten telefonik i takowych nie zauważyłem. I mogę go z czystym sercem polecić.

  • 0

    3. ~PanGary  2015-09-27 12:30:54  host: aeta205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5/5 dobry smatfon , w swojej klasie jeden z najlepszych polecam ten telefon

  • 0

    4. ~Tytuser  2015-09-28 19:45:42  host: dwx36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny smartfon, funkcjonalny i godny polecenia. Bateria ma długi czas pracy a sam telefon posiada bardzo fajny wygląd

  • 0

    5. ~xyu  2015-11-24 21:51:59  host: bjv159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak telefon ma swoje wady i zalety :)

  • 0

    6. ~toja  2016-01-19 23:06:13  host: host-185-54-59-126.derkom.net.pl

    eh... wszyscy strasza ze taki do niczego... a ja go juz zamowilam... mam nadzieje ze moj bedzie bdb. :-D

  • 0

    7. ~wojtas  2016-03-29 16:44:33  host: 78-10-88-128.static.ip.netia.com.pl

    Negatywne komentarze o firmie pisze jej konkurencja- standard. Mam ten telefon z Play i jest spoko. Polecam każdemu.

  • 0

    8. ~Sara21  2016-04-10 11:18:55  host: dep86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PROBLEM POMOCY!!! Przez sen- nie wiem jak zaszyfrowałam wiadomości.. nie pamiętam jakimi hasłami. Czy jesteście w stanie mi pomoc? Co mam zrobić ,by przywrócić stan pierwotny? VIPER by Allviev i 4 G

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet