Alcatel Shine Lite - opinie
Telefony Alcatel Alcatel Shine Lite Opinie o Alcatel Shine Lite

Alcatel Shine Lite

w sumie: 5
  • 0

    1. ~amk  2017-02-20 15:42:28  host: user-94-254-131-86.play-internet.pl

    Pomimo niskiej półki cenowej telefon okazał się bardzo miłym zaskoczeniem. Zakupiłam go kilka tygodni temu i cały okres wstępnego użytkowania przeszedł na mocne 5+. Działa płynnie nie zacinając się i nie wyłączając przy obsługiwaniu. Bateria trzyma przyzwoicie długo i szybko się ładuje. Posiada bardzo dobry aparat oraz głośniki. Wbudowany z tyłu czytnik linii papilarnych to fajny i ułatwiający życie gadżet. Ekran jest jasny i duży, a samo urządzenie bardzo wygodnie leży w dłoni. Wygląd oraz wykonanie urządzenia jest estetyczne i porządne. Dodatkowo producent pomyślał o wygodzie klienta dołączając do zestawu plastikowy ochronny case. Jak dla mnie rewelacja!

  • 0

    2. ~number21  2017-03-07 19:00:27  host: 78-11-162-11.static.ip.netia.com.pl

    bardzo fajny telefon, wybraliśmy w jednej z sieci przy przedłużaniu umowy dla mamy. Jest bardzo zadowolona, bo wszystkim koleżankom się podoba, a działa o wiele płynniej niż inne telefony, no i zdjęcia robi bardzo dobre. Bardzo przywoity telefon w tej cenie, nie ma chyba ładniejszego za takie pieniądze, a jak jeszcze działa tak jak ten, to nie ma co się zastanawiać.

  • 0

    3. ~  2017-03-12 12:32:20  host: 195.43.67.85

    mam pytanie wyświetla się czarna słuchawka podczas połączenia jak się ją naciska nie można odebrać telefonu który nadal dzwoni co robić by odebrać połączenie

  • 0

    4. ~Biała  2017-04-20 19:22:52  host: public-gprs411562.centertel.pl

    Witam, siada mi wyświetlacz i czy to prawda, że jeszcze nie ma części wymiennych???

  • 0

    5. ~Magda30  2017-11-20 11:55:52  host: 188.146.35.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Miałam poprzedni model Alcatel idol 3. Byłam z niego bardzo zadowolona i przy kolejnej ofercie wzięłam Alcatel Shine lite. Niestety rozczarowałam się. Jest gorszy niż poprzednik. Opinie wystawiam po roku użytkowania a nie po paru dniach. Telefon zacina się, zdjęcia robi gorszy niż poprzednik. Poprzednie menu i układ bardziej mi się podobał w telefonie. Żałuję że nie wzięłam znów tego samego modelu ale myślałam że nowszy to będzie lepszy. Niestety nie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-90-119-59.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób opłacania mandatów uważasz za najwygodniejszy?

Polacy lubią opłacać mandaty kartą lub telefonem

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet