Alcatel Pop 4 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel Pop 4 Opinie o Alcatel Pop 4

Alcatel Pop 4

w sumie: 8
  • -2

    1. ~marczysław  2016-04-23 10:36:53  host: user-164-127-238-71.play-internet.pl

    Alcatele strasznie.sie tna szalu nie.ma

  • -2

    2. ~Marczyslaw  2016-08-27 09:53:17  host: user-109-243-168-143.play-internet.pl

    Szrot i tyle lepiej już kupić Stara Nokia niż to coś chyba ze chcesz telefon na pół roku

  • 0

    3. ~Marek K.  2016-09-09 15:25:56  host: xdsl-706.wroclaw.dialog.net.pl

    Ogólnie telefon jest chociaż w dobrej cenie dla niskich abonamentów . pozdrawiam Play :) 4a

  • 1

    4. ~wika  2016-09-21 09:51:20  host: 89.238.166.141

    no chyba żartujesz, nokie to się dopiero tną i po 2-3 mies użytkowania mozna je oddac babci, alcatele miałam już dwukrotnie i całkiem fajne te telefony, po dwóch latach sprzedałam naprawde w bardzo dobrym stanie, działający prawie tak jak na początku i kupiłam nowszy model

  • 0

    5.  2016-10-29 10:13:46

    Smartfon w pełni udany i wygląda mi, że większość zawartych tu opinii pochodzi od osób które nie widziały go na oczy. Miałem przyjemność przetestować to urządzenie i nie zauważyłem żeby ciął a dawałem mu popalić całkiem ostro z grami 3D włącznie. Robi fajne zdjęcia, ma super dźwięk i estetyczny wygląd.

  • 0

    6. ~sigi  2016-12-22 09:55:52  host: 46.45.109.193

    opinie z doopy :) nikt nie miał a same złe opinie hahah pop 4 ok a jak chcecie foto jak z lustrzanki i grafike jak w PS 4 to se kupta kurva komputra a nie wydziwiać i wymagać cudów od tel proste

  • 0

    7. ~Igoor  2017-02-27 21:40:47  host: user-94-254-128-230.play-internet.pl

    Pozytywnie mnie zaskoczył. Zakupiłem go po złych doświadczeniach z mało wytrzymałą baterią w Huawei Y6. Niska cena nie miała w tym przypadku żadnego przekładu na jakość! Bateria działa świetnie (mam go już dobre 3 miesiące) i nie wymaga ładowania dobre 2-3 dni. Wyświetlacz jest jasny, czuły i bardzo ładnie oddaje wszystkie kolory. Wykonanie jest solidne – nic nie skrzypi, nie ma luzów, a tył jest odporny na zarysowania. Aparat sprawuje się przyzwoicie w dzień i w nocy. Aplikacje i gry chodzą bez zacinania. Telefon jest jak najbardziej godny polecenia.

  • 0

    8. ~azazazaz  2017-04-12 16:36:29  host: user-46-112-80-108.play-internet.pl

    super ma żyroskop (do rozszerzonej rzeczywistoiści) widziałem na oczy, super i super do pokemon go

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-92-197-82.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet