Alcatel Pop 4 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel Pop 4 Opinie o Alcatel Pop 4

Alcatel Pop 4

w sumie: 8
  • -2

    1. ~marczysław  2016-04-23 10:36:53  host: user-164-127-238-71.play-internet.pl

    Alcatele strasznie.sie tna szalu nie.ma

  • -2

    2. ~Marczyslaw  2016-08-27 09:53:17  host: user-109-243-168-143.play-internet.pl

    Szrot i tyle lepiej już kupić Stara Nokia niż to coś chyba ze chcesz telefon na pół roku

  • 0

    3. ~Marek K.  2016-09-09 15:25:56  host: xdsl-706.wroclaw.dialog.net.pl

    Ogólnie telefon jest chociaż w dobrej cenie dla niskich abonamentów . pozdrawiam Play :) 4a

  • 1

    4. ~wika  2016-09-21 09:51:20  host: 89.238.166.141

    no chyba żartujesz, nokie to się dopiero tną i po 2-3 mies użytkowania mozna je oddac babci, alcatele miałam już dwukrotnie i całkiem fajne te telefony, po dwóch latach sprzedałam naprawde w bardzo dobrym stanie, działający prawie tak jak na początku i kupiłam nowszy model

  • 0

    5.  2016-10-29 10:13:46

    Smartfon w pełni udany i wygląda mi, że większość zawartych tu opinii pochodzi od osób które nie widziały go na oczy. Miałem przyjemność przetestować to urządzenie i nie zauważyłem żeby ciął a dawałem mu popalić całkiem ostro z grami 3D włącznie. Robi fajne zdjęcia, ma super dźwięk i estetyczny wygląd.

  • 0

    6. ~sigi  2016-12-22 09:55:52  host: 46.45.109.193

    opinie z doopy :) nikt nie miał a same złe opinie hahah pop 4 ok a jak chcecie foto jak z lustrzanki i grafike jak w PS 4 to se kupta kurva komputra a nie wydziwiać i wymagać cudów od tel proste

  • 0

    7. ~Igoor  2017-02-27 21:40:47  host: user-94-254-128-230.play-internet.pl

    Pozytywnie mnie zaskoczył. Zakupiłem go po złych doświadczeniach z mało wytrzymałą baterią w Huawei Y6. Niska cena nie miała w tym przypadku żadnego przekładu na jakość! Bateria działa świetnie (mam go już dobre 3 miesiące) i nie wymaga ładowania dobre 2-3 dni. Wyświetlacz jest jasny, czuły i bardzo ładnie oddaje wszystkie kolory. Wykonanie jest solidne – nic nie skrzypi, nie ma luzów, a tył jest odporny na zarysowania. Aparat sprawuje się przyzwoicie w dzień i w nocy. Aplikacje i gry chodzą bez zacinania. Telefon jest jak najbardziej godny polecenia.

  • 0

    8. ~azazazaz  2017-04-12 16:36:29  host: user-46-112-80-108.play-internet.pl

    super ma żyroskop (do rozszerzonej rzeczywistoiści) widziałem na oczy, super i super do pokemon go

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-139-217.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~Pinkrasoberry | 2017-07-18 19:14:36

Czy w tym telefonie są polskie znaki?

Ankieta

Najlepszy odporny na zachlapanie smartfon do 1200 zł to:

10 najlepszych smartfonów z odpornością na zachlapanie do 1200 zł (lipiec 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet