Alcatel OT757 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT757 Opinie o Alcatel OT757

Alcatel OT757

w sumie: 10
  • 0

    1. ~xxx  2005-06-22 12:30:00  host: 195.116.22.22

    witam mial moze ktos kontakt z tym telem jesli tak prosze o opinie z gory dzieki

  • 0

    2. ~xllx  2005-07-10 14:52:00  host: 85.219.137.68

    mialem ten telefon super dzwieki jeszcze lepsze kolory dobry w obsludze robi super zdjecia i kreci dobre filmy tylko 30 sek.krotko.Problem jest z SMSami brak T9 probowalem tworzyc swoj polski slownik to miesza z angielskim ogolnie to swietny telefon.

  • 0

    3.  2005-12-15 14:06:25

    Nigdy nie byłem przekonany do dej marki ale chyba to sie zmieni... W germanosie jest po 499zl. Mysle ze to dobra cena jak za taki telefon. Mam sagema x7 i chyba go zmienie na tego. To na serio pierwszy fajny alcatel!

  • 0

    4. ~ToSieQ_2006  2006-01-22 07:37:13  host: cup10.internetdsl.tpnet.pl

    MiCh@ł ja Ci radzę zostawić tego Sagema x7, bo on jest 1000% razy lepszy niż ten Alcatel.. Mój tata ma tego Alcatela i teraz żałuje, bo bateria trzyma tylko 2-3 dni przy normalnym użytkowaniu (dobrze sformatowana). Ja też miałem Alcatela ale OT311 (mono) i też mi się po 2 misiącach rozwalił. A teraz kupiłem sobię Sagema My-X5-2 i cieszę się bo przynajmniej jest solidny. Szczerze mówiąć odradzam marke Alcatel. Ale wybór należy już do Ciebie

  • 0

    5. ~Minia  2006-01-29 16:15:39  host: host-81-190-208-158.wroclaw.mm.pl

    2-3 dni bateria tshyma.. mój taki sam tshyma baaardzo długo...wysyłam bardzo dużo smsów,dużo dzwonie, często zmieniam dzwonki..tshyma mi czasem nawet do 2 tyg. !! Jeden z lepszych telefonów. 100000000000000 razy lepszy niz Nokie...super dźwięki..chociasz mój Alcatel troche starszy jest bardziej wytshymały - z tym wole nie ryzykowac i wole nim nie rzucać...z tym ze mój stary ma jakies 2-3 lata i do tej pory kosztuje 1100 zł...

  • 0

    6. ~kamil0  2006-05-05 10:01:37  host: acig242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyczepisty telefon polecam szczególnie ze on ma mp3 dzwonki mój trzyma ok 2tyg.!!!!!! na serio i to przy normalnym użytkowaniu !!

  • 0

    7. ~757  2006-08-01 23:21:01  host: set-com.pl

    Telefon naprawde godny polecenia.
    Posiada wszystko co potrzebne do dzwonieni i nawet więcej. ZERO awarii!!!!!

  • 0

    8. ~aga  2006-08-23 14:35:39  host: bcx171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja nie nażekam na ten telefon tylko nie moge znaleść panela do niego a tak jest spox

  • 0

    9. ~kamilasz  2007-10-13 13:22:13  host: axr142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik na medal! Wyraźne, ładne kolory, duży wyświetlacz i rewelacyjna bateria. Minusy: mało pamięci i kiepska jakość filmików.

  • 0

    10. ~Tomek  2009-05-06 13:35:53  host: staticline10548.toya.net.pl

    Telefon ma dobry wyświetlacz, dobrą baterię, lecz w moim 4 razy wieszało się oprogramowanie i nie naprawili go jak się należy. Gdy telefon podłączony jest do ładowarki, a ja rozmawiam przez niego dotykając metalową ramką wokół wyświetlacza do twarzy-kopie mnie lekko prąd.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet