Alcatel OT756 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT756 Opinie o Alcatel OT756

Alcatel OT756

w sumie: 15
  • 0

    1. ~P@weł  2004-09-02 14:47:00  host: 212.244.156.101

    Super telefon!! On ma 256 tys. kol. a nie 65!!!

  • 0

    2. ~WitekT  2004-09-02 16:41:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    P@weł: dzięki za uwagę, poprawione. :)

  • 0

    3. ~y4r()n  2004-12-05 13:03:00  host: 83.238.68.13

    Proponuje dokladnie przegladac dane techniczne od producenta i dopiero wtedy pisac cos o fonach bo tu sie roi od bledow !!!

  • 0

    4. ~WitekT  2004-12-05 14:16:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    y4r()n: mowisz, ze sie roi? Jakie jeszcze widzisz?

  • 0

    5. ~bugi  2004-12-15 16:13:00  host: 82.160.29.12

    Pytanko-->napewno nie ma mp3 ?

  • 0

    6. ~wafel  2005-01-31 14:33:00  host: bxp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie czy ten tel bedzie dostepny w ideii?

  • 0

    7. ~mateusz  2005-02-19 22:27:00  host: 80.51.247.186

    Chciałem dodać, że ten Alcatel ma mp3

  • 0

    8. ~WitekT  2005-02-20 14:10:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    mateusz: tak, ale tylko do dzwonków. :)

  • 0

    9. ~  2005-05-26 18:38:00  host: ext-gw2-pba.pronet.lublin.pl

    ma mp3 262 tys. kolorów i można nagrywać 30 sekundowe filmy

  • 0

    10. ~Mateusz  2005-06-18 19:18:00  host: 80.51.247.186

    Chciałem dodać, że ten telefon ma 4,8 MB Pamięci a nie 4 MB :-)

  • 0

    11. ~WitekT  2005-06-19 18:32:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Mateusz: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    12. ~Syku  2005-06-29 15:58:00  host: afr38.internetdsl.tpnet.pl

    Troche z dupy troche fajny ja czytałem że ma 8x Zooma!! jeśli to prawda to fajnie:)

  • 0

    13. ~Diek  2005-08-19 22:25:34  host: cju77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipa telefon... Alcatel jak zwykle dał uzytkownikom niewypał. Wiele telfonów zapowiadało sie znakomicie, ale albo wygląd do dupy albo coś innego. Tak samo jest z tym tel. Po co mi 256 tys. kolorów? Jak mam tylko 4mb pamięci... Po co mi dzwonki mp3, jak nie mam odtwarzacza mp3. Tu także kłania sie problem pamięci. Telefon byłby wporzo gdyby nie pamięć i brak odtwarzacza mp3.

  • 0

    14. ~michaś  2006-03-27 14:33:39  host: eda150.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ponad rok i jest super bateria trzyma ponad 5 dni nie zawiesza sie i jest ładny

  • 0

    15. ~iaro  2006-05-08 18:41:40  host: abwz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny i jeszcze cos on ma 262 tys.kolorow a nie 256 tys. gdzie i po ile mozna go qpic?bo ja sie zastanawiam co wybrac SE K500i czy tego alka OT756

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet