Alcatel OT735i - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT735i Opinie o Alcatel OT735i

Alcatel OT735i

w sumie: 6
  • 0

    1. ~mloda  2007-02-22 15:15:30  host: bxb18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik, jest mały i poręczny, aparat robi ładne zdjęcia tylko troche za male jak dla mnie, IrDa dziala tylko z tym samym modelem tel i mozna wymieniać się jedynie notatnikiem albo kontaktami więc mało przydatna. Transmisja danych na kompa bardzo łatwa wystarczy kabel usb bo przez IrDe się nie da. Mam go od 2 lat i nie narzekam.

  • 0

    2. ~kozus  2007-02-27 20:21:52  host: acpt128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja takze posiadam ten telefonik. Jest naprawdę fajny jak za taką kasę. Jest tani, podręczny, i ma nawet dużo funkcji :) a co do transmisji rzez IrDe to nie ma problemu lecz tylko z kompem

  • 0

    3. ~Ymek  2007-06-25 12:32:31  host: nk-kawika.za.digi.pl

    Mam ten teklefon. No coż . Jedna z najbardziej złych moich decyzji. Zdjęcia niewyrazne, irda tylko notatnikiem u wizytowkami. no i tylko 6 tys. kolorow. PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    4. ~patisia  2007-09-02 16:44:58  host: 87-205-95-153.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i uważam ze jest straszny ale mi wystarcza zdjęcia są okropne i nie zgadzam sie z opinia pierwsza co do tego a irda to porażka!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    5. ~MJG  2009-03-04 19:01:26  host: icy130.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem go od kolegi za 20 zł, kupiony był w salonie Idei. Świetny telefon - rzucać o ścianę nic my się nie stanie. Joystick prawie że dotykowy. Wkurzają mnie tylko gry - w czasie grania przerzuca ekran o 90 stopni. Bardzo dobry głośnik, wg. mnie najlepszy z moich wszystkich telefonów. Szczerze POLECAM!!! Daję 9/10.

  • 0

    6. ~złomiarz telefoniczny  2009-05-14 10:00:48  host: aaoq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bo się nie znasz, @MJG. Jeśli coś jest w "folderze" z grami, to domyślnie ma ten widok. Wystarczy kliknąć i przestawić Portrait -> Landscape lub odwrotnie. Napisałem sporą recenzję o tym telefonie na pewnym równie dobrym portalu o telefonach, też na literę "t", poszukajcie ;) .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet