Alcatel OT735 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT735 Opinie o Alcatel OT735

Alcatel OT735

w sumie: 27
  • 0

    1. ~bakulik  2004-08-19 00:00:00  host: qu198.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie solidność, łatwość obsługi i ładny wygląd (ale to już subiektywne). Używam od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    2. ~bakulik  2004-08-19 00:04:00  host: qu198.internetdsl.tpnet.pl

    A dla ciekawych zdjęć wykonanych aparatem wbudowanym w ten telefon taki link: http://www.bakulik.art.pl/hobby/gsm/ot735_samples.html

  • 0

    3. ~qbek  2004-12-07 17:10:00  host: krobia.pierun.net

    jestem z niego bardzo zadowolony. Nikt nie robi tak przemyślanych telefonów jak Alcatel.

  • 0

    4. ~pati  2005-05-12 15:05:00  host: cnx239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon może i fajny! ale polifonia 24 tony?? albo prowadzącemu tą strone coś się pomyliło albo naprawde taka zjechana polifonia! pozdro

  • 0

    5. ~chudy@  2005-06-19 10:15:00  host: avi41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    babulik ile w tym alcateliku zmieściłeś najwięcej zdjęć chciałbym wiedzieć :)

  • 0

    6. ~  2005-12-01 00:31:40  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    a najbardziej rozwala mnie to, jak w tabeli pisze "Wyświetlacz 4096 kolorów" a zdjęcie jest jak 16,7 mln kolorów... buahahahahahahahahahahahahahahahaha

  • 0

    7. ~ziomalka  2006-04-07 15:21:55  host: xdsl-5171.lubin.dialog.net.pl

    mam mieć ten telefon za 5 dni;) ale myśle że jest spoko bo muj chłopak go ma i jest cool :))

  • 0

    8.  2006-04-14 22:22:22

    telefon ten miałam przez ok rok. kompletna beznadzieja. odradzam zakup. robi zdjęcia bardzo słabej jakości i... nigdzie nie chcą później skupować tego modelu....:/

  • 0

    9. ~Raul  2006-04-15 15:21:57  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo fajny dużo razy spadł mi ze schodów i nic sie nigdy nie zepsuło.Jak za takie pieniądze to bardzo dobry telefon.POLECAM!!!

  • 0

    10. ~Max  2006-04-25 17:51:39  host: adaf189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko, a na wyświetlaczu 4096 kolorów tapety wyglądają całkiem ładnie. A propo aparatu - jeśli wydaje się komuś, że jest zły, niech zrobi zdjęcie u kogoś innego i prześle przez IrDĘ...

  • 0

    11. ~Damiantronik  2006-04-26 18:25:37  host: 81.210.24.26

    a propo jak sie przesyla przez irde uaktywniam ja i nic??

  • 0

    12. ~pill  2006-06-06 22:27:57  host: dox45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odradzam stanowczo!!! Różnych gadżetów to on troszkę ma, kalendarzyk, gierki i inne duperele. Nawet zdjęcia robi! Problem w tym, że połączyć tego dziada z kompem nie sposób. Próbowałem różnych sterowników, programów, użyłem dwóch kabli... telefon wykrywa, ale się z nim nie łączy.

  • 0

    13. ~uzytkownik  2006-06-08 20:18:56  host: mbwar01.demon.co.uk

    ja polaczylem go z kompem poprzez irde. niestety nie da sie wysylac zdjec z tego tel na inny poprzez irde

  • 0

    14. ~fan alcatel ot735  2006-06-14 14:38:55  host: eiq178.internetdsl.tpnet.pl

    uwielbiam ten telefon wprost marzę o nim!!!!!

  • 0

    15. ~raul  2006-06-18 12:31:09  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    Szybciej mi się znudził K700i jak ten Alcatel.A jak chodzi o zdjęcia to po przesłaniu irdą do komputera są bardzo ładne jak na taki aparat,ma tylko jedną wadę:jak chciałem przesłać zdjęcie z K700i do Alcatela to k700 go nie wykrył tak samo jak z innymi telefonami nie dało się nic przesłać,da się tylko do komputera.

  • 0

    16. ~rochu  2006-08-02 22:55:15  host: dvj97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odrdzam wszystkim wylał mi sie w nim wyswietlacz i nie umiem go nigdzie dostac.mozna go tylko sprowadzic za taką cene ze szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    17. ~ulala  2006-08-17 21:31:30  host: aaxs40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam mam Alcatela 735 od dwoch lat i jest calkiem ok. glowny minus: zdarza mu sie zawiesic a juz szczegolnie czesto w zime(mimo ze chronie go przed zimnem w futerale z welny zakopianskiej:P)
    ogolnie: 9pkt na 10

  • 0

    18. ~h  2006-10-03 17:34:17  host: bhx54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słabiutenkie foto albo jamam zwalony obiektyw

  • 0

    19. ~ziomek212  2006-10-25 16:44:38  host: dik218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA mam ten telefonik mieć za pare dni ale musze zerwać sim loca!! po waszych komentarzach chyba sobie go kupie !! mam Philipsha 162 ale potrzebuje komóre z foto !!!!!!!!

  • 0

    20. ~mts  2006-11-23 16:40:57  host: unusedaddr7-157.dnet.pl

    Kom do dupy jest badziwny nie radze kupowac bo szkoda kasy pozdro

  • 0

    21. ~~bambam  2007-01-10 14:54:16  host: inet20909nc-0.eranet.pl

    Super telefon , kupe funkcji i w dodatku świetnie chodzi jako modem do netu! ~mts kup se badziewną nokie za dwa razy taką kase jak ten alc.

  • 0

    22. ~`bambam  2007-01-11 10:53:15  host: inet20909nc-3.eranet.pl

    Super komóra , kupe funkcji, bezawaryjna , bardzo dobrze działa jako modem do netu! ~mts szkoda kasy? to daj 2 razy tyle za nokie o podobnych parametrach lub gorszych.

  • 0

    23. ~ZIOMAL  2007-04-10 20:21:40  host: bpu151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TELEFON ALCATEL OT 735 I SPIUJE SIĘ DOBRZE TYLKO IRDA MA JEDNEGO MINUSA BO MORZNA PRZESŁAĆ TYLKO JAKIŚ KONTAKT. ALE JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    24. ~  2007-05-27 18:51:56  host: enn202.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ogolnie fajny , bardzo dlugo bateria wytrzymuje, tylko przez irde nie da sie nic przeslac:/

  • 0

    25. ~AQQ  2007-06-13 18:46:39  host: zameknet.3s.pl

    Telefon może nie najlepszy, ale na pewno wtrzymały... Tyle wypadków przeżył... Nawet w wodzie sobie popływał i działa ;], ale i tak już nie długo się z nim pożegam...

  • 0

    26. ~anonim  2008-02-01 22:24:02  host: abmx46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka, bende ten telefon za 1 tydź. po opisach różnych to większość jest na + jak bende go miał to sam zobacze ;)

  • 0

    27. ~  2010-10-18 16:42:09  host: 195.8.220.207

    to był mój najlepszy telefon. spoko funkcje, wszystko dzialalo bez zarzutu, przegadalam przez niego miliony godzin i nigdy nic sie nie zepsulo!! nie przezyl tysiecznego upadku i przy delikatnym szturchnieciu zaczal sie wylaczac i zaczelo mnie to troche draznic. inaczej nigdy bym sie z nim nie rozstala!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet