Alcatel OT556 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT556 Opinie o Alcatel OT556

Alcatel OT556

w sumie: 48
  • 0

    1. ~pracownik idea  2005-01-18 18:37:00  host: h-81-15-195-10.dolsat.pl

    kto to pisal, tyle bledow w tak malym opisie, to skandal, doszkolcie sie albo nie opisujcie telefonow

  • 0

    2. ~WitekT  2005-01-18 19:36:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    pracownik idea: jeżeli możesz to wymień te błędy, proszę. :)

  • 0

    3. ~sowa  2005-01-20 21:12:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    mam prosbe do PRACOWNIKA IDEI aby opisal ten telefoz dokladnie z gory dziekuje:)

  • 0

    4. ~do idei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  2005-01-22 16:29:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    ej ziomus opisz cosik tak jak cie sOWA prosi:D:D

  • 0

    5. ~sowa  2005-01-23 11:35:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    do pracownika idei teraz nawet jakbys chcila mi cos napisac to ugryz sie w nos wlasnei sobie kupilem tego super wypasionego tela zdjecia super (na kompie jeszcze nei weim) polifonia tez kosiorska:D:D

  • 0

    6. ~sowa  2005-02-11 17:06:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    na kompie zdjecia tez super polecam !!!!!!!!telefon full wypas

  • 0

    7. ~sowa  2005-03-07 18:21:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    zaponmbnialem powiedziez ze jest tu kilka bledow!!!1,bateria jest 800,2,ma IRDE!!apropo ma tesh: liste zadan,notatnik,minutnik,:)

  • 0

    8. ~WitekT  2005-03-08 11:30:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    sowa: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    9. ~kasiek  2005-03-08 20:45:00  host: 82.177.75.212

    Obecnie posiadam Alcatela OT 511 jestem z niego zadowolona ale polifonie ma do d..Chce zmienic kome wlasnie na ten model...wszystko jest ok!ale o dzwonkach niewiele wiem...moze ktos jest lepiej zorientowany.:?

  • 0

    10. ~sowa  2005-03-09 15:51:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    droga Kasiu dzwonki sa ladne D::D: wkoncu 40 tonowa polifonia alle powaznie to w telu sa slabe ale brzmia ladnie alle po wgraniu przez IRDE wypas!!polecam

  • 0

    11. ~Klaudia  2005-03-18 23:25:00  host: ko-18.mikolow.net

    Chciałabym kupić taki fonik. Gdzie są i za ile?

  • 0

    12. ~WitekT  2005-03-19 12:37:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Klaudia: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    13. ~sowa`  2005-03-23 12:58:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    sa np w idei 599zl lub 1 na abonament

  • 0

    14. ~sowa  2005-06-19 10:11:00  host: aww100.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanei czy ktos moze znalazl gdzies cosik do niego??:D np pokrowiec silikonowy albo baterie??- baterie byly chyba tylko na allegro:/ ale ja kce pokrowiec:d

  • 0

    15. ~vasa  2005-06-19 21:52:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wygląda nieźle,ale czy ma video??chodzi o nagrywarkę??

  • 0

    16. ~sowa  2005-06-27 16:26:00  host: aww100.internetdsl.tpnet.pl

    nie

  • 0

    17. ~mOOnia:)  2005-07-09 19:32:00  host: 99.b.jawnet.pl

    mam pytanko, czy są do tego typu telefonu wymienne obudowy ?! bo nigdzie nie moge ich znależć :( Telefonik mam od niedawna ale meega mi sie podoba ...wszystko jak najbardziej w nim ok:) POLECAM

  • 0

    18. ~smyra  2005-07-14 16:23:00  host: abe206.internetdsl.tpnet.pl

    Siemanko ej moze kupie taki tel ale niewiem czy jest coś w nim centralnie dennego np pamięć czy sie laguje albo zwiesza, prosze o szybką odpowiedz.THX z góry

  • 0

    19. ~damian  2005-07-15 15:51:00  host: sniezka.bmj.net.pl

    tel to zlom niema jak nokia sonyericsson

  • 0

    20. ~sowa  2005-07-18 14:01:00  host: aww100.internetdsl.tpnet.pl

    co ty ku..... opowiadasz ot556 jest 100 razy lepszy od se i od nokii tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~jacol_85  2005-08-01 00:11:00  host: staticline2955.toya.net.pl

    mam pytanie do osob posiadajacych te sluchawke, czy mozliwe jest ustawienie dzwonkow bez wibracji? gdzies na ruskiej stronie (w jezyku angielskim) wyczytalem w opisie ze dzwonki mozna wlaczyc dopiero po wlaczeniu wibracji, czy to prawda? a i jeszcze wyczytalem ze posiada niektore dzwonki ktore samoistnie nie wlaczaja wibry. jesli ktos moglby to potwierdzic to bylbym wdzieczny:)a i jakby ktos mogl mi przeslac jakas fotke w najlepszej jakosci w rozdzielczosci 640 x 480 bede wdzieczny:) pozdrawiam

  • 0

    22. ~dami  2005-08-23 21:48:06  host: c41-140.icpnet.pl

    Chce sobie kupić nowego koma. Podoba mi sie ot556 ale nieznam nikogo kto go posiada...mozecie mi cosik onim powiedziec. zgry dzieki

  • 0

    23. ~Pa5ta  2005-08-29 12:13:25  host: awx18.internetdsl.tpnet.pl

    dokładnie popieram sowe nie wiesza sie a nie kosztuje zbyt wiele

  • 0

    24. ~Vanclaw  2005-09-12 21:12:51  host: xdsl-4225.lodz.dialog.net.pl

    Czy ot556 ma faksmodem- no wiecie, ten na którym mozna polaczyc sie z interem przez kabel usb. Bo np: mialem ot535, i on nie posiadal modemu,-tzn kazdy ma modem ale nie o taki chodzi. Prosze fachowca o konkretna wypowiedz.A czy ma faksmodem ot756,757,566, 557.dziekuje

  • 0

    25. ~Kuba  2006-01-02 21:58:59  host: bfw121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcialem zapytać czy w tym tel jest faktycznie kamera bo w wielu źrudłach podaja że jest kamera i ile ten tel ma pamięci.Dzięki za odpowiedź z góry

  • 0

    26. ~ADAM  2006-01-22 10:47:40  host: ip-127.system-net.pl

    Siema.wie ktoś może jak załączyć usługe aby sms z internetu mogły przychodzić na alcatelot556

  • 0

    27. ~kokosowski  2006-02-13 09:26:25  host: boj95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Padło pytanko gdzie można kupić obudowę do tego modelu tak można kupić do nie go obudowę . Wszystkie akcesoria znajdziecie na stronie www.foof.pl

  • 0

    28. ~iaro  2006-04-27 15:45:15  host: abwf104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie i po ile mozna go qpic z wyglondu zajebisty tylko napischcie ile ma pamienci i czy ma kamere i dyktafonik very pliiiiz

  • 0

    29. ~seba0789  2006-05-05 17:36:18  host: cgc221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest do bani ma mało pamięci jesli by miu kto s mugl pomoc jak jo zwiekszyc to bym byl zadowolony piszcie szybko

  • 0

    30. ~paola  2006-06-03 21:33:43  host: bip237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jest spoxxxxxxx.mialam go przez rok zero awariiiii

  • 0

    31. ~~~Miła~~  2006-06-20 14:37:54  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    ADAM:Aby sms-y przychodziły na AlcatelaOT556 wyslij sms-a o treści "internet"pod nr.102 i już mozesz otrzymywać sms-y z internetu!Też mam ten model alcatela co ty ;) Pozdrawiam

  • 0

    32. ~~~ktoś~~  2006-06-20 14:45:11  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetne,ma dobra polifonię,zdjecia które na mnim robię mają dobrą jakość(wyrażne,ładne kolory).Śmiało kupujcie ten model jest dobry!Pozdrawiam :*

  • 0

    33.  2006-10-13 17:29:29

    mmmmm ten tel. jest piękny pragnę go...

  • 0

    34.  2006-11-05 21:17:23

    sluchaj jaro ty sie tak nie napalaj bo to nie jet taki zajebisty telefonik jak sam wesz ma tylko 2mb pamieci i nie ma kamery ty lol-u >>>tomcio

  • 0

    35.  2006-12-16 10:14:28

    Yoshi15 cze tu Mario;) co ty pi...ze to zly tel ku...nokie np6020 tez maja podobna pamięc ,ogulnie parametry.Tylko ze ten alcatel jest tanszy:)ladniejszy:)robi lepsze foty:)wiekrzy wyświetlacz:) jawe2.0 wiec...

  • 0

    36.  2006-12-19 12:08:46

    Do Alumix:Yoshi15 czepia się dlatego,bo nielubi alcatelów:) i za cholerkę niewiem czemu:).Sam miałem do wyboru kupić sagema myx5-2 albo tego alcatela 556 i niestety wybrałem sagema bo łatwiej go dostać :/.ogólnie nie jest tragiczny ale żałuję że nie zapolowałem i nie kupiłem tego alka bo 1.z sagemem są jakieś dziwne problemy z głupiejącym wskaźnikiem baterii i wogóle z baterią (krótko 3ma) 2.polifonia w myx5-2 brzmi jak zarzynane prosię a w ot556 jest podobno bardzo ładna 3.alcatel jest ładniejszy do dziś jestem w zakochany po uszy w tym designie :).a jedyne w czym x5-2 jest lepszy od alcatela to pamięć-w alcatelu jest tylko 2meksy czyli malutko a w sagemie jest 3,7 co mi absolutnie wystarcza:).pzdr.:)

  • 0

    37. ~udziec  2007-02-01 20:01:10  host: dhk140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    korzystam z tego telefonu od 2 lat. Niedługo będe zmieniać telefon. Po takim czasie eksploatacji pragne podzielić się swoimi spostrzeżeniam. Po pierwsze telefon ma nie najgorszy wyświetlacz i aparat. Jednak mała pamięć(2 mb) nie pozwala rozwinoąć za bardzo skrzydeł. Dalej. Telefon ma tendencje do zawieszania się. Szczególnie poczas wysyłania smsów. Wadą jest również to że jest bardzo mało aplikacji java na ten telefon. Jednak nie jest to jakiś crap przez duże C. Moja ocena to 6.

  • 0

    38. ~Cegielka  2007-02-12 13:19:35  host: 217.153.161.186

    Tel telefon jest straszny. Po 6 miesiacach zaczol sie wieszac,sam wylaczac i kasowac ludzi z ksiazki adresowej. Ludzie to jest zlom !!

  • 0

    39. ~JA  2007-03-04 21:30:52  host: 213.25.38.5

    ZNALAZLEM GO NA ULICY I W SNIEGU.NIESTETY NIE CHCIAL DZIALAC ALE MOJ KOLEGA MA TAKI SAM I MU TEZ SIE ROZWALA POWOLUTKU...

  • 0

    40. ~Kasia  2007-03-05 16:42:30  host: cdv137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tn telefon juz 2 lata i jestem z Niego bardzo zadowolona.Bateria długo wytrzymuje, dzwonki majaą super jakos i ogolnie ejst super tefelonem :) POLECAM jak najbardziej !!

  • 0

    41. ~Urban  2007-06-18 13:10:41  host: ciy82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest fajny , ma niską cenę. Nie ma kamery a pamięć ma 2 megabajty. wiem bo sam go posiadam.

  • 0

    42. ~a.R.  2007-06-24 12:43:03  host: gie209.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam od pół roku zakochałam sie w nim.. czasem sie wiesza ale może dwa razy mi się to zdażyło chyba dlatego ze za szybko klikalam:D haha a poztaym jest z nim wszystko ok. dobra jakosc dzwonków ładne zdjęcia troche mało pamieci ale jakos daje rade :] Polecam go jak najbardziej

  • 0

    43. ~ola  2007-06-26 22:53:18  host: bov115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie mogę kupić klawiaturę do alcatela ot556 ?

  • 0

    44. ~bercikool  2007-07-21 11:51:55  host: x66x18x50.jaskom.pl

    spoko fonik yen kto uwaza ze sagem jest lepszy to jest calkowicie pojebany

  • 0

    45. ~niki  2007-09-13 14:36:33  host: gky250.internetdsl.tpnet.pl

    chcialabym wyslac zdjecie z tego telefonu, ale cos nie moge. co mam zrobic?

  • 0

    46. ~Dymas666  2007-12-05 19:57:04  host: d90-129-75-124.cust.tele2.pl

    Telefon posiadam od półtora roku. Jest naprawdę bardzo dobry jak na swoją cenę. Ma wszystko co potrzeba. Jedyny jego minus to mała pamięć, 2Mb bez możliwości rozszerzenia. Ale poza tym jest perfekt, nic się nie psuje bateria trzyma mi 3dni już po takim czasie co go mam. polecam. Alcatel e są super, tanie i bardzo dobre, nie to co nokie, drogie jak cholera a za 100zł to można sobie najwyżej jakąś szajs ową nokie kupić z dolnej półki a za taką samą cenę dostanie się Alcatela ze średniej..

  • 0

    47. ~paulakaprys14  2007-12-27 22:57:54  host: ebs86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od roku. calkiem fajny bo ma super aparat. czasami sie wiesza ale da sie przezyc. jest strasznie wytrzymaly! spadl mi tyle razy i dalej dziala :P. polecam

  • 0

    48. ~abariasz  2010-01-27 08:59:21  host: dynamic-78-8-44-211.ssp.dialog.net.pl

    Posiadam alcatela OT-556.Potrzebuje zakupi do niego wyświetlacz.Jeśli by ktoś mógł mi pomóc będę bardzo wdzięczna!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet