Alcatel OT332 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT332 Opinie o Alcatel OT332

Alcatel OT332

w sumie: 15
  • 0

    1. ~MaYa  2004-11-02 08:20:00  host: dmu231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja uważam że phonik jest super mam zamiar go kupić ale jeśli macie jakieś uwagi to pliz zapodajcie przyda sie :D

  • 0

    2. ~Angel_Eyes  2004-12-22 15:50:00  host: d1-gate5.netway.elk.pl

    a ja uważam że to taki se telefon :/:/ znacy w miare jest fajny, tylko najgorsze, że wszystkie dzwonki jakie ściągne dzielą sie na dwie części a tako to jest fajny, to jego jest największa wada :/

  • 0

    3. ~Ankey  2005-03-18 16:05:00  host: 193.193.94.99

    Telefonik jest... no w miare fajny tak sie składa że akurat taki posiadam :P ale niedługo będe go chyba sprzedawac :)

  • 0

    4. ~virus  2005-04-20 16:29:00  host: pa87.zabor.sdi.tpnet.pl

    to złom nie kupujcie go miałem go rok i wstyt było go mieć ale teraz mam Siemensa s55 i jest spoko polecam

  • 0

    5. ~dani  2005-07-21 11:00:00  host: ir14.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefonik i uwazam ze jest super. mialem juz duzo fonow ale to menu w alcatelku i jego polifonia oraz opcje bardzo mi sie podobaja. choc nie ma javy i wielu rzeczy a jest w porownywalnej cenie co siemens c60 jednak ja wole alcatelka fajna polifonia rozmiary oraz wytrzymalosc acha i bateria takze bardzo dobrej jakosci, w moim jest pomimerowa :)

  • 0

    6. ~kasiofek  2005-08-25 14:58:18  host: host-81-190-240-198.malbork.mm.pl

    hej ja mam ten telefon i nie jestem w pełni z niego zadowolona bo spodziewałam sie coś więcej po nim nie mozna ściągnąć kolorowych tapet i wogóle. nie polecam

  • 0

    7. ~DaNiO  2005-11-01 22:11:12  host: aex170.internetdsl.tpnet.pl

    On jest fajny ale ma male wady :
    -1. Dzwnoki dzielom sie na czensci.-2. Nieda sie sciongac kolorowych tapet.-3. Czasami troche dBugo zaskakuje.

  • 0

    8. ~KASIA  2005-12-20 17:01:06  host: apg46.internetdsl.tpnet.pl

    TO BYŁ MÓJ 2 telephonik: piwerszy mój tel: MOTOROLA V2288 -> kupa złowmu
    drugi: Alcatel OT332 -> FAJNY xD
    teraz: Nokia 6100 -> NAJ NAJ NAJ FAJNIEJSZA CHYBA ZE WSZYSTKICH NOKII! POLECAM :)

  • 0

    9. ~kinia  2006-09-21 14:50:02  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz 2 rok i w pazdzierniku zmieniam na sagema my301x. ten alcatel jak kazdy inny fon ma tez swoje wady np. po dwoch miesiach uzytkowania zdarla mi sie calkowicie klawiatura, ma kiepskie dzwonki niby pisze ze ma polifonie a sciagac moglam tylko EMS :/ Telefon wytrzymaly (nieraz spadal z wysoka i dziala). Bateria dlugo trzyma. Mały i poreczny.

  • 0

    10. ~  2007-02-25 14:17:49  host: bol63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest niezniszczalny..... można nim praskać po ścianach i i tak będzie dalej działał... już nie raz wypadł mi na drogę kiedy jeździłem na rolkach :D

  • 0

    11. ~Malina  2007-07-12 11:45:53  host: epb98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten złom i jestem z niego dumna.. co z tego ze bnie ma aparatu... ma cos lepszego.. jest niezniszczalny.. przez przypadek wpadl mi do wody ia dalej chodzi a te wszystkie inne sa do dupy bo juz nadawalyby sie na zloma....

  • 0

    12.  2007-07-20 00:20:37

    Mam go już od 3 lat i takiego drugiego pancernika to nie ma na świecie. Jakiś miesiąc temu zaczęło coś mu "odbijać" (pół klawiatury przestało działać, podświetlał się nawet jak był zablokowany itp., a wyglądał już wtedy jak po dwóch wojnach :D), więc z kumplami zorganizowaliśmy sobie zawody kto wyżej nim podrzuci (i tak miałem kupić nowy telefon) :). Za każdym razem lądował na asfalcie efektownie gubiąc baterię i tylną klapkę :D. Co się okazało - po 2 dniach naprawił się i jest w 100% sprawny!! Druga rzecz to bateria. Po trzech latach telefon trzyma mi przez 4-5 dni przy normalnym użytkowaniu! Niedawno kupiłem sobie Sagema my600x i częściej moja karta SIM ląduje w tym Alcatelcu niż w tamtym syfie (przynajmniej do czasu aż nie zmienię softa). Pozdro dla wszystkich użytkowników tego czołga wśród telefonów! :D

  • 0

    13. ~sylwia  2008-04-23 20:15:28  host: w3cache.cypel.pl

    to dobry telefon długo trzyma bateria tylko nie wiem jak go można skonfigurowac

  • 0

    14. ~Alcatel  2008-05-12 18:26:07  host: acep158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 4 lat nigdy mi sie nie zacioł bateria trzyma tydzień a raz wyprałem go w pralce wyciągnąłem wyczysciłem od srodka i dziala nowe telefony np. sony ericsson k800i takiego kupuje ma klapke od aparatu ona sie psuje ma dzojstik a tutaj nie ma takich bajerów które sie psuja polecam :D

  • 0

    15. ~Mariusz W.  2009-04-02 22:10:29  host: 80.48.33.22

    Miałem ten telefon kilka lat temu :)Na tamte czasy był ciekawy ale wchodzi nowa generacja :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet