Alcatel OT320 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT320 Opinie o Alcatel OT320

Alcatel OT320

w sumie: 63
  • 0

    1. ~msag  2005-02-06 13:12:00  host: dkr103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest do niczego

  • 0

    2. ~Dropsik  2005-02-13 20:50:00  host: 195.136.247.18

    Miałem go 2 tygodnie - dłuzej już nie wytrzymałem - on kompletnie nic nie ma, polifonia to tylko denna imitacja, nie mozna ściągać dzwonków logo a do tego nówka bateria trzymała 3 dni max

  • 0

    3. ~Szneru  2005-04-16 12:26:00  host: ip-127.system-net.pl

    Ten telefon to chyba największa tandeta pod słońcem .. Qpiłem go rok temu w styczniu w salonie ery i jestem załamany bo już go sprzedaje .. =//

  • 0

    4. ~marek  2005-06-01 21:48:00  host: ain60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dno

  • 0

    5. ~Lilia  2005-06-13 21:54:00  host: 80.50.191.26

    no prawda 100% ten telefon no to trochę prymitywny:-( ale cóż w/g innych opini to jest TELEFON Z PODSTAWOWYMI FUNKCJAMI BEZ ZBĘDNYCH BAJERÓW.mam ten telefon AŻ (:-p) 10MIESIĘCY!!! i czasem mam go dość ale dobrze że jakiś mam wogole!!!

  • 0

    6. ~olek  2005-06-14 17:42:00  host: qu34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 10 minut kupilem nowke w salonie ery i jestem wkurzony nie ma na niego zadnych dzwonkow!!:-) ale coz!!Pozdrawiam!!

  • 0

    7. ~mario  2005-06-18 23:28:00  host: gprs8.idea.pl

    dostałem taki telefon od mamy - uwagi j/w - beznadzieja.

  • 0

    8. MJu  2005-07-10 17:04:01  host: dax192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rzeczowo: prosty telefon, nie dla bejerantów, ale jako jedyny w swojej grupie cenowej ma książkę telefoniczna i w RAMie aparatu i na karcie SIM, funkcję głośnomówiącą i potwierdzanie dostarczenia SMSów. Niestety jego najwiekszą wadą jest zawodność. Potrafi bez powodu się zawiesić: nie reagować na przychodzące próby połączenia lub SMSy, wywala czasem "błąd" bez powodu przy próbie wysłania SMS'a. Trzeba resetować przez wyjęcie baterii. Nie polecam tym, dla których pewność działania ma znaczenie.

  • 0

    9. ~bekon  2005-07-15 13:35:00  host: dfn235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja k w tym telefonie włącza sie funkce glosnomówiaca

  • 0

    10. ~ada:)  2005-07-15 18:45:00  host: cj14.internetdsl.tpnet.pl

    on jest superrrr!!!
    i tyle!!:)

  • 0

    11. ~makun  2005-07-20 11:17:00  host: e188.star.net.pl

    Co to znaczy slownik Zi bo nie mam pojecia i jeszcze jedno co z nim mozna zrobic (przed wyrzuceniem) zeby normalnie chociaz raz zadzwonil

  • 0

    12. ~Makówa  2005-08-08 17:21:39  host: cnh198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jestem zadowolona z tego telefonu, źle się na nim pisze SMSy, nie mogę ściągnąć sobie loga czy dzwonka. No ale w końcu go mam, żeby ludzie mogli do mnie dzwonić.

  • 0

    13. ~Olcia  2005-08-22 16:56:51  host: ag60.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest tak shitowaty, ze bardziej sie juz chyba nie da. Mam go 8 miesiecy, a juz zaczynam zbierac pieniadze na nowy... Dzwonki do dupy, nie mozna sciagnac nowych. Trzeba go ladowac po 2, max 3 dniach. Zeby sciagnac obudowe, trzeba uzyc SRUBOKRETA!! I nie sadze zeby mozna bylo znalec na niego wymienna obudowe. Bywaja tygodnie, ze smsy dostaje po 12 godzinach. Po prost telefon do kitu, nie polecam go, ale od 1 do 10 zaznacze... 3-za to ze dzwoni!!!

  • 0

    14. ~Olcia  2005-08-22 17:01:34  host: ag60.internetdsl.tpnet.pl

    P.S. Do BEKON: funkcje glosnomowiaca wlaczysz w trakcie rozmowy, wciskajac ksiazke i wybierajac z listy "tryb glosnomowiacy" czy jakos tak. Rada dla wszystkich: SZKODA NERWOW NA TEGO PHONA. POZADZCIE SIE GO CZYM PREDZEJ, JA TAK ROBIE...

  • 0

    15. ~mati  2005-08-30 08:24:45  host: cmh231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest taki glupi ze nie da sie wytrzymac

  • 0

    16. ~ślepy  2005-09-15 22:27:20  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 godzin i już mnie zaczoł denerwować. boże co za kicz . to chyba pomyłka prodycenta ten model jest do niczego i tyle . p.s nadaje sie na śmietnik

  • 0

    17. ~szuwarek  2005-09-29 10:39:11  host: agp26.internetdsl.tpnet.pl

    fakt jest prosty az za prosty wyczytalem gdzies ze jednak da sie cos sciagnac dzwonki przez ems ale gdzie to w nim jest? niemam pojecia ogolnie nie nazekam ale moznaby bylo cos wzucic do niego a chyba jednak sie nieda:( ale jeszcze poszukam jakichs wiadomosci o nim moze ma jakies magicze okienko hahaha pozdro szuwarek80

  • 0

    18. ~fifton  2005-09-29 16:54:15  host: ntwklan-81-219-88-2.devs.futuro.pl

    Mam ten telefon już prawie 2 lata i dla mnie jest ok. Jakoś przez ten czas nigdy nie zawisil, a te dzwonki sa cool sama klasyka:) Jest OK.

  • 0

    19. ~tyklozo  2005-10-23 10:35:07  host: 82.160.127.2

    Jesli ktos poszukuje komorki tylko do rozmow to moze byc, ale jesli masz wieksze wymagania to sie kompletnie nie nadaje!! Jedyny plus to mozliwosc wymiany obudowy!!

  • 0

    20. ~gasper  2005-11-12 09:21:37  host: ajx246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idzcie wy sie zschowajcie! Ja jestem zadowolony, a dzwonki sa dla dzieci - widoznie dla was..

  • 0

    21. ~kotinka  2005-12-03 21:18:20  host: user18.11.udn.pl

    ludzie apeluje NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU szajs jakich mało! on sie potrafi ładowac całą noc po czym ktoś mi pusci sygnał i on już jest całkiem rozładowany! poza tym co to ma być! czy wasz tez piszczy jak jest na skraju rozładowania i nie da sie tego wyłączyć?! nie popełniajcie tego błedu i nie kupujcie go!

  • 0

    22. ~Kaśka  2005-12-17 13:08:31  host: dns2.conn.pl

    Mam ten telefon od 2 lat. Po tygodniu użytkowania stwierdziła, że ten telefon jest do dupy. To jest totalne dno. Nie polecam go nikomu nawet ludziom niewiedzącym co to jest cywilizacja. NIE BIEŻCIE TEGO TELEFONU NAWET ZA DARMO, BO SZKODA NERWÓW. Dawno kupiłabym sobie nowy, ale moi rodzice "są do tyłu z techniką" i bezprzerwy powtarzają telefon jest do dzwonienia, a nie do nie wiadomo czego. Ale w te święta sie chyba wszystko zmieni ;D.

  • 0

    23. ~marta  2005-12-18 16:57:10  host: acrl72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam 12 lat i sprawa dzwonkow z internetu oraz gier jest dla mnie drugorzedna co najmniej. zreszta, jesli ktos potrafi czytac, to wyczyta w tableach z danymi dotyczacymi tego modelu, ze nie posiada on takich opcji. z jego wytrzymaloscia faktycznie jest kiepsko - mam ten telefon od ponad roku i trzyma w zasadzie jedną dobę ... miałam przedtem nokie i motorole, i ten jest najlzejszy i calkiem przyjemny dla oka. dzisiaj mi tylko totalnie oszalał, sam się włącza i wyłącza, kompletnie nie wiem, co z nim zrobić...

  • 0

    24. ~kropka  2005-12-18 21:15:56  host: host-ip194-229.crowley.pl

    dzwonki teoretycznie polifoniczne ale tak serio to sa tandetne... beznadziejnie ze nic na niego nie mozna sciagnac... ale przyznam ze bardzo fajnie pisalo mi sie na nim eski i z rozmowami tez nie bylo problemu... ale glowny problem polegal na tym ze trzeba go bylo ladowac co 2 dni! nadaje sie dla kogos kogo nie interesuja zadne bajerki czyli np. dla babci czy mamy............... pozdro... nie kupujcie tego :D

  • 0

    25. ~kotinkia  2005-12-28 22:09:56  host: user18.11.udn.pl

    idelany dla ludzi o bardzo mocnych nerwach, których nie obchodza takie LUKSUSY jak np. to ze twój sms dojdzxie do odbiorcy, to że bateria w ogole trzyma chociaż chwile, to że sie nie wyłącza bez powodu to że jak sie rozładowuje to nie PISZCZY:> itp.

  • 0

    26. ~marcinek  2006-01-08 20:44:21  host: gaja.tpnet.pl

    mialem go 2 lata i jestem w 7 niebie ze w koncu go sie pozbylem:))

  • 0

    27. ~domi  2006-01-15 17:13:44  host: awy251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do niczego,nie moge ustawić trybu głośno mówiącego,sciągać dzwonki i tapety,bateria sida po 2dniach owszem pali mi się w rękech,ale nie radze go nikomu kupować!!!!!!!

  • 0

    28. ~kupa nie telefon  2006-02-02 15:08:25  host: bzb158.internetdsl.tpnet.pl

    Ja zaraz go na smietnik wyrzuce!!!!!!!!

  • 0

    29. ~  2006-02-03 15:43:05  host: acxp239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troche prymitywny ten telefon szkoda go na śmietnik wyrzucać lepiej przez okno najlepiej z najwyższego piętra

  • 0

    30. ~tara  2006-02-09 20:21:03  host: abdb63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fakt, ten telefon jest beznadziejny... Ale ja kupiłem go właśnie za 40zł...

  • 0

    31. ~Gal  2006-02-12 23:54:03  host: clan.efekt.net.pl

    znosny daje rade;) brak bajerów ale telefon jest od dzwonienia a nie wygladania, i te funkcje dla mnei sa wporzadku. zero zawiech ale d;aczego te litery takie wielkie?? :) daje 3+

  • 0

    32. ~Różyczka_16  2006-03-02 18:25:36  host: abwu97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie od roku. zadroszcze tym co mają telefony z kolorowymi wyśfietlaczami.Wogóle nie można pobierać dzwonkow ani grafiki.Ale chociaż mam jakiś telefon.Wymieniam go w lato, daje go mojej mamie.!!!!!

  • 0

    33. ~  2006-03-03 19:45:34  host: 83.68.91.60.mielec91.tnp.pl

    Mam go juz 2 lata i jest ok. przyzwyczaiłem sie. jest prosty ale wygodny i bardzo poreczny. Jest wytrzymały i masywny. polecam wszystkim poczatkujacym. Ciekawa opcja za male pieniadze !!!

  • 0

    34. ~mateusz:(  2006-03-07 20:56:40  host: ip-83-238-66-82.netia.com.pl

    ten telefon jest zajefajny on nie posiada zadnych bjerów takze kto lubi telefony z bajerami niec kupi se inny pa

  • 0

    35. ~SYLWIA  2006-03-24 16:33:46  host: abzi149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON NIE JEST WCALE ZŁY JEŻELI UMIECIE SIĘ NIM POSŁUGIWAĆ. A JAK WY NIC NIE UMIECIE TO JUŻ WASZA SPRAWA. NAUCZCIE SIĘ CZEGOŚ I WTEDY PISZCIE SWOJE KOMENTARZE. A DZWONKI I TAPETY MOŻNA ŚCIĄGAĆ. TRZEBA TYLKO UMIEĆ POŁĄCZYĆ SIĘ Z INTERNETEM.

  • 0

    36. ~wacóś  2006-03-26 23:22:33  host: aaoq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon po prawie 2 latach urzytkowania nawet nie chce się włączyć, łądowarka dała dupy.wiesza sie co chwile. trzeba ładować 1 na dzień.

  • 0

    37. ~moni  2006-04-30 08:14:26  host: bpn28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz rok i jet do niczego nie mozna nic na niego sciagac niedługo go wymienie zrobiła bym to wczesniej gdyby nie to ze go dostałam bo ten telefon jak spadnie z małej wysokości (ok.5cm)to sie wyłacza czyli jest beznadziejny

  • 0

    38. ~Agata  2006-05-02 14:59:17  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Ja też mam ten telefon i dla mnie jest fajny.Ale dla kogoś komu kom jest potrzebny do zabawy to sie nie nadaje

  • 0

    39. ~Lechutek  2006-05-15 12:44:36  host: xdsl-2652.walbrzych.dialog.net.pl

    Nie kupujcie tego g.... mam go ponad 2 lata i już nawet nie mogę normalnie porozmawiać, bo przerywa połączenia, nawet gdy sobie leży całymi dniami w mojej kieszeni:/ w zasadzie gdyby nie to, to telefon jest w porządku. (NIE POLECAM).

  • 0

    40. ~Marta  2006-05-15 21:45:41  host: eme90.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny jeżeli umie sie z niego korzystać.A dla tych którzy nie wiedzą telefon jest do rozmów a nie bawienia sie na nim w bzdurne gierki!!!!!!!

  • 0

    41. ~eweelinka  2006-05-26 09:50:09  host: hu18.internetdsl.tpnet.pl

    Boooze co za szajs! mialam go przez 2 lata i jestem bardzo niezadowolona teraz mam motorolke L6 i jestem baaardzo zadowolona pozdro for all;*

  • 0

    42. ~klA  2006-05-31 13:32:27  host: xdsl-3085.lubin.dialog.net.pl

    O bosh... totalna beznadzieja...Dzwonki są polifonieczne?? Tandeta !!!!
    Same bethoveny idt. jest ich tylko 15, nic na ta kome sie nie sciagnie, dlaczego nei mam kolorowego wyswietlacza :(:(:(
    ;((( po co ja go kupilam

  • 0

    43. ~  2006-06-16 16:54:38  host: rx50.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest taki sobie:/ niestety narazie mam go... ale zmieniam naszczescie na inny.. bylby lepszy gdyby bateria trzymala wiecej niz dwa dni!!

  • 0

    44. ~ona dzika  2006-06-25 18:45:22  host: xdsl-3085.lubin.dialog.net.pl

    jest nudny... nie mam pojecia jak wytrzymalam z nim te 2 LATA !!!!!!!!!!

    Jest nudny nudny nudny, ale jak mowi nazwa, on jest tylko do dzwonienia... przynamniej dobrze pisze sie na nim esy, pisalam eski bezwzrokowo :PP

  • 0

    45. ~all  2006-06-26 09:07:49  host: xdsl-3085.lubin.dialog.net.pl

    bardzo szybko zcierają się przyciski

  • 0

    46. ~jaa pomocy  2006-07-14 11:07:05  host: dvk90.internetdsl.tpnet.pl

    no wiec powidzcie jak w nim ustawic tryb glosno mowiacy bo kiedy ktos do mnie dzwoni to ja prawie nic nie slysze

  • 0

    47. ~Sonka  2006-07-16 13:10:19  host: pa97.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 2 lata i stwierdzam że nie jest najlepszy, ale wole to niż nic. Przynajmniej da się wysyłać sms-y i dzwonić bo o bajerach nie ma co mówić- pod tym względem to totalne 0!!!!! Ale można z tym żyć;))

  • 0

    48.  2006-07-17 14:08:46

    telefon taki sobie. bajerów nie ma ale dobrze sie trzyma nawet to upadku. typowy telefon do wysyłania sms-ów i dzwonienia.

  • 0

    49. ~MATT Riggs  2006-09-25 22:55:50  host: 202-105.is.net.pl

    Wie ktos jak sie laczyc z tym internetem zeby sciagnac dzwonki i tapety

  • 0

    50. ~Ryder  2006-10-12 14:24:50  host: aui163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi się tam telefonik podoba, wprawdzie mam siemensa c75, ale jako telefon dodatkowy jest ładny i funkcjonalny

  • 0

    51.  2007-01-05 19:34:54

    heh...telefon wersja podstawowa ale dobra:) łatwa obsługa i w ogóle ale...na 4 m-ce uzytkowania 5 razy był w naprawie byc moze miałam wadliwy model ale osobiście nie polecam.

  • 0

    52. ~madzik  2007-01-20 13:48:25  host: ehz91.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon:P nie uwazam ze jest gupi! nawet fajny:P dopiero teraz sie dowiedziałam ze ma polifonie:P polecam.

  • 0

    53. ~najtro  2007-03-10 16:16:47  host: abbz130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Totalnu bubel, ciągle się wiesza, bateria wystarcza na...dobę. Np. mój samoczynnie się włącza i wyłącza. Ludzie szkoda nerwów na ten telefon.

  • 0

    54. ~Alcatel  2007-04-06 13:15:45  host: gw-lan.mcon.pl

    Świetny telefonik do rozmów i SMS.Prosty w obsłudze i niezawodny!!!!Mam go trzy lata.Że bateria słaba to fakt, należy czytać instrukcję.Bez bajerów, ale pomocny.Zapamiętajcie, im więcej bajerów tym zawodność większa.

  • 0

    55. ~Marta  2007-05-31 09:10:38  host: 088156152214.rad.vectranet.pl

    Mi nawet ten telefon 10 miesięcy nie wytrzymał. Po prostu przestał się włączać. Ech

  • 0

    56. ~M  2007-05-31 09:11:56  host: 088156152214.rad.vectranet.pl

    Dodam ze był w naprawie 2 razy... a po wcześniejszych komentarzach widzę ze nie tylko ja miałam z nim problem.

  • 0

    57. ~miki  2007-12-23 21:31:39  host: 213-238-115-156.adsl.inetia.pl

    ja go dostałem od taty z firmy i tak... jak go ładuje to na wyświetlaczu pisze bateria niewłaściwa lub bateria zbyt zimna

  • 0

    58. ~karol  2008-02-01 20:43:43  host: able107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedys go mialem lipa nic sie nie da pobrać dobrze ze ma simxetra ładowarka sie rozwaliła potem port ladowania rozwalilem go

  • 0

    59. ~lolek  2008-02-01 20:50:00  host: able107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy guwniany taki szajs ze zygac sie chce nawed dzwonków nie da sie pobrac gowno do potegi nie polecam dobrze ze dzwoni 2 razy naprawialem problemy z ladowaniem szajs dobrze ze ma chociarz simextra nie wiem po co dawali silocka na taka lipa to gówno gdydostalem nowy j210 tez szajs ale juz lepszsy teraz mam e250 spoko

  • 0

    60. ~  2008-02-24 11:28:03  host: abep115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 lata i jestem z niego zadowolony. bardzo prosty w obsludze. bateria trzyma 5-7 dni. dosc niska cena. polecam ten telefon

  • 0

    61. ~  2009-07-09 15:45:10  host: t04-04.opera-mini.net

    Telefon pancerny, jak mi spadl z 2 pietra po schodach odbijajac sie na kazdej klatce schodowej to nawet sie nie wylaczyl, jak brat zucil nim o sufit z calej pary to tez nic, tylko problem z zasilaniem, tzn: bateria, ladowarka, i port ladowania przez ktory zamienilem go na nokie 2600, dodam ze zadnego innego tela tak dlugo nie mialem, tego posta pisze z N70 ktora jak by byla mniejsza to dla mnie byla by idealna

  • 0

    62. ~Gostek  2010-10-09 22:40:41  host: dva194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Łezka się w oku kręci, przypomniałem sobie, że kiedyś go miałem. NIENAWIDZIŁEM GO! :)

  • 0

    63. ~  2012-06-23 11:47:02  host: public-gprs430337.centertel.pl

    też go miałem, to był mój pierwszy tel, też się łezka w oku kręci zwłaszcza że ja go nawidziłem ale go zgubiłem po 9 miesiącach użytkowania ;-( ogólnie telefon jak na tamte czasy był znakomity :-) mam jeszcze na pamiątkę ładowarkę od niego :-D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet