Alcatel OT311 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT311 Opinie o Alcatel OT311

Alcatel OT311

w sumie: 17
  • 0

    1. ~Mateuszek  2005-07-29 02:11:00  host: 80.48.102.2

    tlefon dobry 3 lata temu ale to alcatel odradzam

  • 0

    2. ~Boston  2005-09-13 14:25:47  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    He właśnie sobie wspominam jak miałem tego fonka. Jako mój pierwszy fonek był nawet dobry z czasem stałem się bardziej wymagający :D

  • 0

    3. ~Dymas  2006-01-11 12:06:06  host: cje96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był mój drógi telefon i był zajebist miałem go przez 4 lata bateria przez rok trzymała mi 8 dni puźniej spadła do 5. Jest jak na swoją cenę super!!

  • 0

    4. ~  2006-03-30 17:55:23  host: 217.98.102.22

    Ten telefon mam aktualnie na posiadanie to jest gówno kto chce to kupić??

  • 0

    5. ~Raul  2006-04-15 15:32:03  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    Teraz to już przeżytek ale mam go ponad 5lat i nie nażekam

  • 0

    6. ~ILOVE S-E T230  2006-04-26 09:38:36  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    alcatel to gówno już trium jest lepszy...

  • 0

    7. ~macmaz  2006-05-24 10:18:49  host: host-81-190-245-77.grudziadz.mm.pl

    Hehe a ja mam teraz ten telefonik bo czekam na mojego k750i :D Nawet spoko podoba mi sie designe troche dupny ten joy ale idzie sie przyzwyczaic:] Polecam dla osób starszych gdyz jest opcja zoom powiekszajaca literki w menu:D Pozdro

  • 0

    8. ~Moniu$$  2006-06-22 15:51:36  host: cur2.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie czy wie ktos moze jak w tym telefonie sie wylacza usluge T9??Jesli tak to prosze piszcie na moje GG to nr --->8064912 Z gory dziekuje.Ten telefon mam nrazie co prawda za zastepczy ale nie umie pisac teraz bo kazde slowo bym musiala dodawac do slownika, bardzop mi na tym zalezy

  • 0

    9. ~  2006-06-23 14:00:53  host: abwi219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie taki zly...

  • 0

    10. ~M  2006-10-01 12:54:51  host: acpz92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest spoko. Miałam go przez jakiś czas, teraz ma go mój tata. Będzie z 5-6 lat. I super się trzyma. Bateria trochę osłabła, ale po tylu latach to normalka. Tata nie chce innego telefonu!!!

  • 0

    11. ~arek  2007-03-09 14:31:41  host: xdsl-12700.lubin.dialog.net.pl

    dziad ;p miałem go jakieś 4-5 lat temu

  • 0

    12. ~D0M!$!@  2007-06-27 17:26:13  host: fgx154.internetdsl.tpnet.pl

    moja kol ma ten fonik. beznadziejny , ale przynajmniej wysyla smsy i dzwoni , a od tego jest fon nie?

  • 0

    13. ~amc  2007-07-05 16:17:35  host: gbo130.internetdsl.tpnet.pl

    jak ściągnąć simlocka

  • 0

    14.  2007-08-03 18:52:38

    To złom, miałem go 2 lata temu, cały czas się wyłanczał, bateria trzymała 10 godzin, a jak rzuciłem nim o ścianę, to zamiast logo pokazywała mi się sama data na cały ekran.

  • 0

    15.  2007-08-03 18:56:29

    To złom, miałem go 2 lata temu, cały czas się wyłanczał, bateria trzymała 10 godzin, a jak rzuciłem nim o ścianę, to zamiast logo pokazywała mi się sama data na cały ekran.

  • 0

    16. ~Łukasz W  2008-05-17 19:46:21  host: ro50.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem tego Alcatela 4 lata temu. Słuzył mi 2 lata z kawałkiem. Mam związne z nim wspaniałe wspomnienia. Całkiem przyjemny telefon :)

  • 0

    17. ~DaVe  2013-08-21 21:39:21  host: 83-144-70-150.static.chello.pl

    Miałem go ja przez 2 lata i przez kolejne 2 moja siostra. Działa do dziś. Bardzo niezawodny telefon!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet