Alcatel OT301 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT301 Opinie o Alcatel OT301

Alcatel OT301

w sumie: 7
  • 0

    1. ~bart  2005-11-30 08:37:07  host: afz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon.. niestety jakieś 6 lat temu ;-)

  • 0

    2. ~leon  2006-04-27 16:10:17  host: aes138.internetdsl.tpnet.pl

    Z łezką w oku wspominam to był mój pierwszy. Co ciekawe podana wartość czuwania przez producenta pokrywała się dokładnie z moimi wynikami 165 godzin. Do dziś pracuje u mojej ciotki, tylko baterię zmieniła, aparat nie do zdarcia, ech teraz już takich nie robią

  • 0

    3. ~youngsth  2007-04-29 11:02:29  host: 217.153.99.178

    leon zgadzam się w pełni to też był moj pierwszy tel ,dostalem go na komunie mozna sobie wyobrazic jak czesto mi upadal co prawda gnojek wtedy bylem wiadomo ale nie do zniszczenia byl nawet obudowa niezle sie trzymala ,klawiatura byla jak nowa nawet po kilku latach ale wpadlem kiedys na pomysl zeby sprawdzic czy jest wodoodporny....no i mozna przewidziec dalsze skutki - padlo jedynie podswietlenie eheheh.Też cena była spoko chyba 7 lat temu mialem ta komunie to jak na tamte czasy co telefon z smsami to byl kozak pamietam jak wujek kupil siemensa i pyta sie kolegi masz smsy w telefonie haha ja mam i 3 kolorowy wyświetlacz nawet a on "smsy?" hehehe Ten siemens do dzisiaj działa też był świetny.

  • 0

    4. ~veyner  2007-12-30 14:07:06  host: 87-205-86-84.adsl.inetia.pl

    Łezka w oku. :) Mój pierwszy telefon. Pamiętam jaka była radość jak mamusia kupiła mi go za 350zł w salonie ery na taktaka. Wtedy hitem była Nokia 3310, która kosztowała 500zł w taktaku. To było jakieś 8lat temu... miałem z 9 lat. :) pozdrawiam.

  • 0

    5. ~Zitron  2008-01-04 20:14:37  host: apn-77-113-114-224.gprs.plus.pl

    lol mój pierwszy telefon -niezniszczalny

  • 0

    6. ~budziszka  2009-02-27 20:18:20  host: ags15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj tititit... moje zlotko ; * pierwszy najlepszy . heh w szawce lezy . ale działa.. tez go dostalam daaaawno ; * . mala bylam . antenke odgryzłam itp. ale dzwonki mial zajebiste ; ** hehe. jaki kolor macie . ja szary xD

  • 0

    7.  2011-05-31 17:04:22

    @6 Ja czerwony :) To był mój ulubiony telefon, ale bateria się rozwaliła i ładowarkę zgubiłem :| Ale jest i powinien działać (dopóki była bateria, to działał :)). Był odporny na wszelkie upadki (tylko obudowa się trochę porysowała :)). Kupiłbym akcesoria dla niego, ale sama bateria kosztowała 25 zł, a telefon kosztował 30 zł. Poszukam jeszcze jednego na allegro i kupię :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet