Alcatel OT-S853 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-S853 Opinie o Alcatel OT-S853

Alcatel OT-S853

w sumie: 37
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-18 22:48:00  host: aphel.ltd.pl

    jak dla mnie ideal .. oby mial dyktafon :P

  • 0

    2. ~qbek  2005-03-19 11:08:00  host: alx42.internetdsl.tpnet.pl

    Dyktafon pewnie będize miał, wszystkie Alcatele z półek średnich i wyższych od kilku lat mają dyktafony. Oby był w lipcu w Erze.

  • 0

    3. ~Arek  2005-05-12 14:37:00  host: gw1.heron.pl

    ale ładny telefonik..może w końcu się skuszę na jakiś z kolorowym wyświetlaczem...i to chyba bedzie alcatel właśnie...jak dla mnie robi najfajniejsze telefony bez udziwnień...tylko po co ten aparat..:( mam porządną cyfrówke i nie chce aparatu w telefonie..

  • 0

    4. ~reCON  2005-06-01 09:34:00  host: sjach.wirba.net

    jak dla mnie cudny telefon ...

  • 0

    5. ~  2005-06-07 16:20:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Ten tel ma video?

  • 0

    6. ~Piotrek  2005-06-09 20:00:00  host: ext-gw2-pba.pronet.lublin.pl

    tel jest boski ma video,mp3.......

  • 0

    7. ~  2005-06-25 10:41:00  host: host-ip58-200.crowley.pl

    jak ktos wie to niech powie ile kosztuje

  • 0

    8. ~Rodis  2005-07-19 09:55:00  host: bim185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A gdzie można kupić to cudo? Czy ktoś wie?

  • 0

    9. ~xllx  2005-07-19 20:03:00  host: 85.219.137.68

    W Nienczech kosztuje okolo 55o Euro mam taka informacje od szwagra pytal w salonach.Ja tez czekam na ten telefon i chyba zmienie swojego Alcatela 757 mimo ze ma mala pamiec to jest swietnym telefonem a ten S853 to ma byc bomba na polskim rynku- zobaczymy podobnie bylo z Nokiami no i niewypal.

  • 0

    10.  2005-08-14 23:25:54

    Musze przyznac ze jest ciekawy niewiem jak z jego zawodnoscia ale telefon jest OK wszystko ma co powinna miec teraz komorka !!!

  • 0

    11. ~futura  2005-10-12 14:27:03  host: futura.sprint.com.pl

    gdzie można ten model kupić Alcatel OT S853

  • 0

    12.  2005-10-17 23:52:18

    narazie nigdzie nie można go kupic ma status cooming soon ale jest wyrąbisty chce go :)

  • 0

    13.  2005-11-28 13:59:39

    telefon spox jak na dzisiejsze standardy. Gdyby alcatel miał własny designe i produkował telefony z lepszej półki (jak ten) to może by coś osiągnął

  • 0

    14. ~rumcyk82  2005-12-06 19:05:59  host: host-ip58-200.crowley.pl

    GDZIE GO KKKKUUUUPPPPIIIICCCC JA GO CHCE JEST ZAZAZAZAZAZAZAZAZA WIECIE JAKI

  • 0

    15. ~Krasnal  2005-12-28 23:26:44  host: aqw188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziwna sprawa z tym fonem. natargach blisko rok temu(w marcu). A tu ani słychu ani widu.
    Czyzby pokazali tylko atrapę?

  • 0

    16. ~  2006-01-11 16:00:40  host: acgt16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Gdyby alcatel miał własny designe i produkował telefony z lepszej półki (jak ten) to może by coś osiągnął " - ale mnie to rozsmieszylo :)
    Kurde gosciu Alcatel to jeden z najwiekszych na swiecie dostawców sprzetu teleinformatycznego. Obsługuje najwieksze stacje TV itp a ty mowisz ze cos osiagna Piwo masz u mnie bo mnie nizle rozbawiles

  • 0

    17. ~daniel  2006-01-15 15:01:38  host: lutn-cache-4.server.ntli.net

    zajefajny jest ten telefonik, chce go miec i bede mial, chcialem kupic sew800i ale naszczescie sie nie skusilem:)

  • 0

    18. ~Johnny  2006-03-01 15:48:00  host: achc173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super napewno przewyzsza wiele SE (k700i, W800i itp itd) tylko ze ja bym do nieglo wlorzyl jeszcze jedna kamerke i zrobil z niego telefon 3G i wtedy by bylo naprawde super jesli chodzi a pamiec wewnt. jest jej malo 10MB niektorzy twierdza ze 6MB ale przeciesz mozna ja rozszerzyc poprzez karte SD nawet do 1GB niektorzy twierdza ze nawet 2GB hehe no ale tak to jest z telefonem jeszcze duzo o nim nie wiemy (niestety).

  • 0

    20. ~subrock  2006-06-19 10:35:05  host: lankomdns.lankom.com.pl

    kosztuje 699zl brutto w CCS!!!

  • 0

    21.  2006-07-02 16:30:58

    napiszcie cos wiecej o tym alcatelu,jak wyswietlacz czy jest klient poczty mail czy ma push to talk jak polaczenie z kompem itd...acha jak radio sie sprawuje?

  • 0

    22. ~rodis  2006-07-17 17:58:31  host: blb243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest CCS?

  • 0

    23.  2006-07-21 08:10:42

    CCS - cyfrowe centrum serwisowe -
    http://www.ccsonline.pl

  • 0

    24. ~Paweł  2006-07-31 11:28:32  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    Projektant musiał chyba kichnąć jak rysował klawisz funkcyjny... Jakoś tak niesymetrycznie to wygląda. Wizualnie taki sobie, ale nie ocenia sie po wyglądzie. Fajny nawet, a jak alcatel, to cena nie powinna być wielka :)

  • 0

    25. ~Markus  2006-09-30 13:11:05  host: ags118.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawe kiedy i czy wogóle będzie w sprzedaży?

  • 0

    26. ~ros_ja  2006-10-02 00:52:29  host: edv29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    premiera tego telefonika miała być we wrześniu z tego co sie doczytałem, ale premiera u nas przesunęła się o jakieś 2 miesiące - czyli trzeba poczekać do na polskie menu listopada :P

  • 0

    27. ~bigman  2006-12-05 23:13:57  host: 80.51.166.203

    Co z tym telefonem? Jest w koncu dostepny czy nie?

  • 0

    28.  2006-12-14 09:26:49

    Na takie posunięcie ze strony alcatela liczylem wreszcie wszystko mający tel tzn to co niezbedne mi:)ze swojej strony polecam i pozdrawiam fanów telepolis

  • 0

    29. ~  2006-12-23 12:52:17  host: host-89-228-151-45.gorzow.mm.pl

    Mam taki telefonik. Ojciec mi go kupił w dani za 1500 koron (ok 700 zł)... ogólnie jest przeznaczony dla cierpliwych użytkowników... często sie zacina i wyłacza... jeśli chodzi o pamięć bo czytałam że macie o nią pytania. To tak można ją rozszerzyć do 1GB poprzez karte, do 2 to już niemożliwe ale to wystarcza w zupełności.... radio sprawuje się rewelacyjnie, na mp3 tez nie ma co narzekać, dźwięk czysty i głośny... ale ogólnie go nie polecam ze względu na to że naprawde wolno chodzi

  • 0

    30. ~świetny  2008-01-11 13:29:49  host: 195.94.215.34

    chętnie bym go kupiła na razie kupie C701 :) dla mp3 bo miałam E801 i była fantastyczna jakość dźwięku

  • 0

    31. ~;Domelo  2008-03-21 14:59:30  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Wiecie moze jak to jest z tym dzwiekiem . Pisze ze dzwiek 2.1 wiec czyzby mial wbudowany subwufer ??

  • 0

    32. ~  2008-08-15 00:21:21  host: adkw55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje panel do alcatel OT-S853

  • 0

    33. ~Dynia470  2009-01-17 12:35:14  host: aedi122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam problem z moim Alcatelem s853. Telefonik zakupiłem w Belgii bo jak wiadomo w PL ciężko go dostać ... I pewnego dnia rozładował się do końca (tak, że nawet włączyć go nie mogłem)... Podłączyłem do ładowareczki i wyświetlało się tylko logo abonamenta. I cały czas tak... Telefon nie podłączony do ładowarki w ogóle nie reaguje ... Nie włącza się. Tylko jak go podłącze do ładowarki to wyświetla się logo Mobistar, i dalej nic ... Proszę o pomoc. Co mam zrobic ?

  • 0

    34. ~lokert  2009-07-14 08:40:23  host: apn-77-113-213-8.dynamic.gprs.plus.pl

    o co chodzi z tym dzwiekiem 2.1 ??

  • 0

    35.  2010-04-06 22:59:41

    Ej no ludzie,nie piszcie wszyscy że ,,ooo,ja bardzo chcę go mieć!!!,czy takie inne tam bzdety,niech napisze wreszcie ktoś kto go miał lub ma o nim parę zdań. Pisze że stereo suround 2.1,to pewnie dżwięk musi być super,dwie motorole e398 i e1 mają głośniki stereo surround i ta druga podobno ma głośniejszy i bardziej zbasowany od tej pierwszej.A mnie dziwi jedna rzecz,mianowicie skoro ma 256 tys kolorów,to czemu parametry ekranu to 176x220? Przy takiej liczbie kolorów powinien mieć 240x320

  • 0

    36.  2010-04-06 23:00:49

    popatrzcie na allegro,czasem się może trafi

  • 0

    37.  2010-04-06 23:04:22

    Ale muszę powiedzieć że alcatele mają słabe kolory,ja mam E801 i on ma niby 65 tys kolorów,a wyglądają jak 4 tys.

  • 0

    38.  2010-05-05 21:20:38

    Jeśli chodzi o dźwięk 2.1 to fizycznie jest 2 głośniczki (na górze i na dole - telefon obsługuje się poziomo - klawisze obsługi mp3 wtedy są na górze co jest wygodniejsze; w poziomie obsługuje się też aparat). Te 2+1 - można po prostu włączyć "3D sound" - głos jest bardziej przestrzenny wtedy - ale to efekt programowy, fizycznie głośniczki są 2. Sama jakość dźwięku jest bardzo dobra - porównując do Motoroli E1000 to w tym Alcatelu basy są słabsze, ale dźwięk jest bardziej soczysty, czysty (albo moja E1000 tak już się zestarzała). Radio dobre, ale działa tylko ze słuchawkami, pilot tez o.k., ale nie korzystam z niego.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet