Alcatel OT-E801 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-E801 Opinie o Alcatel OT-E801

Alcatel OT-E801

w sumie: 342
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~mjbialas  2006-11-18 23:05:10  host: staticline10533.toya.net.pl

    a co to jest??? Co w sobie ma takiego że sasłuzył u kogos na taką ocenę! Przeież w specyfikacji to on ma samo nie posiada!

  • 0

    2. ~Beholder  2006-11-19 14:33:53  host: 195.116.35.105

    To jest zart?? ma opcje jak telefon z 2000 roku oproc tego wyswietlacza

  • 0

    3. ~blueman  2006-11-19 17:24:50  host: chello089078136073.chello.pl

    eee... ciekawe? Jeżeli tu jest wszystko dobrze napisane to ten telefon ma głównie służyć do dzwonienia i wysyłania sms-ów (tak chyba twórcy zakładali). To po co mu do jasnej ciasnej złącze kart pamięci? Widze że ma mp3 no ewentualnie do tego mu karty by wlasnie empetrójki nagrac. Ciekawi mi jaką będzie mial baterie... Jeżeli słabą jak niektóre nowe nokie to nie wiem czy ten tel się przyjmie. Swoją drogą ma ładny wygląd XD

  • 0

    4. ~xbart  2006-11-19 23:39:59  host: abuj36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odtwarzacz mp3 z funkcja telefonu za niskie pieniądze... komu to potrzebne? ;-)

  • 0

    5. ~babeluu  2006-11-24 01:22:32  host: rejon202.ztpnet.pl

    hmmm mam ten fon jest fajny. lubie proste telefony, nie lubie szpanowania jakimis gadżetami. do zdjęć jest normalny aparat nie telefon. ten alcatelik jest naprawde fajny, malutki, leciutki, ładnie odtwarza mp trójki. w zestawie jest karta 128MB, kabel usb, słuchawki. kosztuje tyle samo co odtwarzacze mp3 o takiej pojemności, ale za te pieniadze mozesz jeszcze dzwonić i słać smsy. jesli lubisz male, leciutkie telefony- polecam.

  • 0

    6. ~gg  2006-11-25 10:07:29  host: abvj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie co wybrac czy tego alcatela ot e 801 czy motorole v235 co lepsze czekam na odp??pomozcie!

  • 0

    7. ~Gid  2006-11-26 00:48:53  host: 38-pra-4.acn.waw.pl

    kurna..wyglad mi sie podoba nawet (bardzo?) mp3 ok moze nie do sluchania ale na dzwonki. fakt ze tel to tel mp3 to mp3 a aparat aparatem, ale dlaczego kur** powtarzam ku*** dlaczego ten telefon nawet jesli TYLKO do dzwonienia i smsow nie ma gprs ani wap?? noooo usb? to po co mu kol. 65tys? : (( jeja podoba mi sie a dupa z tego bedzie jak sadze..znowu kurna nie moge dobrac do siebie tel. :/// producenci mnie nie lubia ;p bleeee

  • 0

    8. ~Ciekawski  2006-11-26 21:16:55  host: host-81-190-138-48.olsztyn.mm.pl

    czy ten telefon ma menu w języku polskim, bo zastanawian sie nad jego kupnem? I ile ma pamieci wewnetrznej? Prosze o odpowiedz.

  • 0

    9. ~czerli  2006-11-27 19:08:52  host: ckq105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma menu w jezyku polskim wewnętrzna pamię to tylko 47kb a na karcie pamieci dodają 128mb

  • 0

    10. ~dziubek  2006-11-28 06:43:11  host: edo144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mnie interesuje jedna rzecz.Jeśli ten telefon posiada kabel USB, to czy można wgrać sobie z kompa na niego jakieś tapety i dzwonki?

  • 0

    11. ~gg  2006-11-28 16:21:48  host: abwt157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co byscie wybrali lg b2100 motorole v235 czy alcatela ot-e801?pomozcie

  • 0

    12. ~  2006-11-28 19:26:57  host: ckt126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym wybrał na twojm miejscu alcatela jest dobry i ma karte pa,ięci 128mb i odtwarzacz mp3

  • 0

    13. ~nat  2006-12-01 23:44:27  host: abrk128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. kupiłam tego alcatela. a gdzie można kupic do niego karte pamieci i ile kosztuje??

  • 0

    14. ~dziubek  2006-12-02 09:48:22  host: egh221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja ponawiam swoje pytanie.Jeśli ten telefon posiada kabel USB, to czy można wgrać sobie z kompa na niego jakieś tapety i dzwonki?

  • 0

    15. ~MGarfielD  2006-12-02 15:39:42  host: eww105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście że można ... właśnie do tego służy kabel USB :P

  • 0

    16. ~dziubek  2006-12-03 09:39:31  host: eey204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki MGarfielD :) Nie byłam pewna więc wolałam się zapytać

  • 0

    17. ~nat  2006-12-04 23:20:02  host: abss13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę niech mi ktoś powie ggzie mogę dostać kartę pamięci do tego alcatela i ile kosztuje???? z góry dzia:)

  • 0

    18. ~Frez  2006-12-05 09:52:58  host: bzd170.internetdsl.tpnet.pl

    karta pamieci jest w zestawie łosiu a jak nie to allegro

  • 0

    19. ~gg  2006-12-05 14:46:15  host: abwe162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupilem ani tego alcatela ani motoroli v235 ani lg b2100. kupilem za 290zl w domarez nokie 6070 chyba sie oplacalo?

  • 0

    20. ~ja  2006-12-05 17:07:19  host: acrh165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy k***a pie***licie... po ch** komu w telefonie np. aparat 0.3 mpx jak w tych pseudowypasionych telefonach?? zdjecia do d***, watpie czy ktos naprawde tego uzywa... to samo z mms-ami. Ile ich wysylacie? jednego na pol roku? chyba mozna sie obejsc co? a dzwonki i inne duperele to sobie przez podczerwien i bluetooth przesylaja dzieciaki w podstawowce. Ten telefonik jest wypas jak dla mnie. Maly, elegancki, jesli nie psuje sie na kazdym kroku i bateria jest dobra to pelne uznanko...:) mp3 to jedyny bajer jakiego uzywam, muzyki slucham duzo i nie musze dowalac sobie dodatkowego zlomu po kieszeniach:) naprawde ok zageszczareczka:)

  • 0

    21. ~ja  2006-12-05 17:15:42  host: acrh165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jeszcze raz ja. Chcialam jeszcze dodac ze za taka cene to juz wogole popieram:) sama posiadam SE K750i i naprawde kochany telefonik, ale nudza mnie bajery i chyba zmienie na tego Alcatela...:)

  • 0

    22. ~elgato  2006-12-07 10:54:54  host: igk-01.pke.pl

    no ten alcatel to moje marzenie - chcialem komorke BEZ aparatu i z mp3 playerem bez jakichs zamulajacych symbianow, windowsow i za 1000 zl...i znalazlem:). Ile bateria wytrzyma przy otwarzaniu mp3 non-stop?

  • 0

    23. ~robcio  2006-12-09 10:46:56  host: 85-14-73-59.akk.net.pl

    mam pytanie czy można wrzucone mp3 ustawić jako dzwonek?

  • 0

    24.  2006-12-09 11:20:49

    mam pytanie: czy można ustawić mp3 jako dzwonek?

  • 0

    25. ~beret  2006-12-09 13:36:25  host: chello083144114035.chello.pl

    250 zł w electroworld :) sluzy do dzwonienia smsowania i sluchania dowolnej wielkosci muzy :) czego wiecej chciec za tak mala cene :)

  • 0

    26. ~Alumix  2006-12-10 16:05:36  host: trzemeszno2x2.serv-net.pl

    czy można ustawić mp3 jako dzwonek? i czy do wgrywania muzy potrzebne jest jakies dodatkowe oprogramowanie do kabla? czy jak w przypadku odtwarzaczy mp3 tel jest wykrywany jako dodatkowy dysk?????za odp za odp dziękuję!!!

  • 0

    27. ~nemrod  2006-12-11 17:09:50  host: 212.160.172.70

    mam pytanie czy ktos wie jaka karta maksymalnie mozna rozszezyc pamiec(czy da rade 1gb) i jakie jest wejscie na sluchawki czy ty alcatelowskie czy micro jack

  • 0

    28. ~OLEK  2006-12-12 20:21:24  host: 212.244.84.68

    Chyba do 512 mb (nie jestem pewien) ale na 100 % jest alcatelowskie wejscie a nie mini jack :( (zamierzam to kupic i kumpel ma mi przerobić z alcatelowskiego przejscia na mini jacka - wbrew pozorom da sie)

  • 0

    29. ~Alumix  2006-12-13 01:55:32  host: trzemeszno2x2.serv-net.pl

    kupilem w koncu tego tela i co tu duzo pisac zawiodlem sie wyglad fajny wyswietlacz jak na telefon nic nie majacy tez fajny 65 tys kolorkow robi swoje ale do jasnej poco tam montuja odtwarzacz mp3 o tak slabej jakosci...hwyt marketingowy?! ;(

  • 0

    30. ~Marcin  2006-12-13 12:04:05  host: 91-145-132-193-net.cnb.com.pl

    czy wiecie może czy to tego telefonu do kabla USB jest DC programem

  • 0

    31.  2006-12-13 12:16:29

    mam pytanie czy do tego telefonu jest dawany program na dc do kabla USB

  • 0

    32. ~sylwo  2006-12-13 16:02:35  host: aou66.internetdsl.tpnet.pl

    znalazlem na angielskiej stronie pamieci do niego 2 gb ! wiec chyba podola ;) http://www.mymemory.co.uk/compatible-memory/Mobile_Phones/Alcate l/Alcatel_OT-E801

  • 0

    33. ~ciekawy !!!!  2006-12-15 18:25:17  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    MOZNA USTAWIC MP3 JAKO DZWONEK I MP3 JAKO DZWONEK SMS ?? PROSZE O ODP PILNE !!!!!!

  • 0

    34.  2006-12-15 23:01:00

    Odpowiadam na pytanie ciekawego:) niestety ale w tym gniocie mimo ze ma MP3 nie mozesz ustawic jako dzwonka(takze dzwonka sms) tego formatu

  • 0

    35.  2006-12-15 23:02:59

    program na cd do kabla jest zbędny gdyz tel jest automatycznie lonczony z kompem cos jak MP3-taki dodatkowy dysk;)

  • 0

    36.  2006-12-15 23:06:51

    w tym tel mozna zamontowac karte do 2 gb bo karty micro SD maja taka najwieksza pojemnosc,ale ten tel nie utrzyma takiej karty tzn kumpel kupil i sie wiesza badz wcale nie moze odpalic... zenujace

  • 0

    37. ~kociuba  2006-12-15 23:50:56  host: host-81-190-211-78.wroclaw.mm.pl

    ja próbowałem, bezpośrednio i różnymi programami i huhu :(

  • 0

    38.  2006-12-16 10:05:52

    tak jak z kazdym modelem niekture chca współpracowac z kompem inne nie:( mialem tak kiedys z Nokią!!!!6100 kumplowi(tezmial 6100)wchodzily wszystkie tapety dzwonki,a komp albo nie wgrywal niekturych albo niewidzial tel-Technika;)

  • 0

    39. ~kwiat  2006-12-16 12:05:54  host: ada48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie jaka jest karta pamieci w nowym telefonie np. z mediow? chce sobie go kupic i niby jest tam za 300zl ale czy do tego bede musial od razu dokupic karte?

  • 0

    40. ~dudu  2006-12-16 20:43:57  host: 212.87.244.34

    fajny telefon własnie go kupuje mozna rozszerzyć do 2g i nawet więcej

  • 0

    41. ~kreciu  2006-12-18 17:42:32  host: nat1.daminet.pl

    telefon niezle wyglada wyswietlacz tez fajny ale wkur.... mnie to ze nie mozna ustawic wlasnych dzwonkow i tapet a dotego odtwarzacz jest kiepskiej jakosci moim zdaniem telefon nie wart jest swoich pieniedzy kicha poprostu wole kupic jakas uzywke w dobrym stanie za ten hajs co trzeba wypierdzielic na to gowno!!!! nokia 3310 jest juz lepsza!!!

  • 0

    42. ~blink  2006-12-18 23:59:03  host: dtm77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to w koncu nie wiem czy da sie te dzwonki mp3 ustawic i czy dobry czy hujowy jest odtwarzacz bo jedni pisza tak a inni inaczej zdecydujta sie kurna!!!

  • 0

    43. ~plywak  2006-12-19 11:24:44  host: 62.29.133.84

    Spotkałem się z różnymi opiniami na temat tego telefonu, nie znalazlem jeszcze jego testu. Ale zastanawia mnie jakość odtwarzanego dźwięku mp3. Niekorzy piszą ze jest beznadziejna inni ze dobra. Prosze o opinie kogos kto posiada ten telefon a nie slyszal od kogos.

  • 0

    44. ~nat  2006-12-19 22:49:45  host: abrf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon około miesiąc. piszę ponieważ denerwują mnie opinie niektórych osób. miałam już różne telefony lepsze i gorsze od nokii 3310 do se k750i. zdecydowałam się na ten ponieważ doszłam dso wniosku że telefon jest do dzwonienia i pisania sms-ów. a jak ktoś chce posłuchać muzyki lub zdjęcia porobić niech sobie kupi odpowiedni do tego sprzęt. jak na telefon który można kupić NOWY za niecałe 300zł to nie wiem czego można od niego chcieć więcej. normalnym ludziom z pewnością będzie odpowiadał a idiotom nigdy się nie dogodzi.

  • 0

    45. ~wojtas  2006-12-20 17:44:53  host: dbw224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy mozna przez kabel wgrac do telefonu tapety?? i jaka wkoncu maxymalna karta wchodzi do tego fona?? prosze o odpowiedz :)

  • 0

    46. ~Riva  2006-12-20 18:56:09  host: cpl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie zkad macie kabel do tego telefonu :) wszedzie sprzedaja bez

  • 0

    47. ~Riva  2006-12-20 19:17:44  host: cpl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie zkad macie kabel do tego telefonu :) wszedzie sprzedaja bez

  • 0

    48. ~Riva  2006-12-20 19:33:40  host: cpl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie zkad macie kabel do tego telefonu :) wszedzie sprzedaja bez

  • 0

    49. ~Riva  2006-12-20 19:45:19  host: cpl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie zkad macie kabel do tego telefonu :) wszedzie sprzedaja bez

  • 0

    50. ~nat  2006-12-20 23:53:10  host: abra198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do riva!! sprawdz w domarze. ja tam kupiłam z kablem telefon. ten kabel robi też za ładowarke ale przesyłac można

  • 0

    51. ~dcrow  2006-12-21 18:26:05  host: 249.77.classcom.pl

    Telefon spokoie puszcza karte 2gb...Jak komus sie wiesza to ma po prostu pecha.Tapety,dzwoki itd. da sie zgrac po kablu,telefo jest traktowany jak dodatkowy dysk sieciowy.akosc mp3 nie jest zla,wysmienita tez nie.Jest lepie niz w Nokii N70.Za te pieniadze,bardzo dobry stosunek ceny do jakosci.

  • 0

    52. ~Ostry3  2006-12-21 18:50:32  host: akb225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon 2 miechy jest fajny. Super MP3 zawaliscie gra. Bateria trzyma 2-3dni Ma polaczenie mini USB i podlaczajac kabel do kompa wykrywany jest jako dysk przenosny. Mam karte 4GB i wszystko jest OK Polecam

  • 0

    53. ~Ostry34  2006-12-21 18:51:59  host: akb225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie moge znales programu ktory wspolpracuje z telefonem. Pasuje kabel od Motoroli L6 L7 V3 :)

  • 0

    54. ~Ostry34  2006-12-21 18:53:57  host: akb225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do otwarzacza jest super. Wada sa natomiast sluchawki - orginalne . Osobiscie poleceam przejsciowke i inne sluchawki.

  • 0

    55. ~`bobo  2006-12-21 19:37:28  host: accb57d3.ipt.aol.com

    ja dostalam do telefonu caly komplet ale to moze dlatego ze kupilam go w Londynie?

  • 0

    56. ~Bugss  2006-12-21 23:03:46  host: 80.51.236.182

    Kupiłem sobie dziś ten telefonik i musze powiedziec że jest fajny ale denerwuja mnie 2 rzeczy... :/ nie można ustawiac swoich mp3 na dzwonek i odtwarzac ich głośno tylko przez zestaw... :(

  • 0

    57. ~tedy  2006-12-23 10:44:52  host: 48.168.wmc.com.pl

    telefon kupiłem w angli i chcę mieć polskie meny,jak to zrobić?

  • 0

    58. ~plywak  2006-12-23 11:04:44  host: acae196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poczytalem na forum i dowiedzialem się ze do tego modelu wystepuja dwa kable jeden usb do wgrywania mp3 na karte nie potrzebuje sterowników ani programu, dodawany jest w zestawie (w orange napewno). Drugi to serwisowy (narazie trudno dostepny) do wgrywania dzowonkow, tapet zmiany softu.

  • 0

    59. ~plywak  2006-12-23 11:07:59  host: acae196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A odnośnie maxymalnej karty to podobno 1gb, ale to zależy od softu. Wydaje mi się że należy poczekać aż wypuszczą do niego zmodyfikowane softy i kable serwisowe. Telefon budzi zainteresowanie a więc to pewnie kwestia czasu

  • 0

    60. ~cze  2006-12-24 10:16:50  host: dvb202.internetdsl.tpnet.pl

    Ja w Erze dostałem z kablem zestawem słuchawkowym co do tych mp3 na pewno ktoś napisze jakieś oprogramowanie aby wgrac. Co do tej muzyki może Ci ludzię mają wadliwe egzemplarze bo u mnie ładnie cisnie muza :D

  • 0

    61. ~hmmm  2006-12-24 15:27:21  host: crayfish.g4-net.com

    nie mozna ustawic mp3 jako dzwonek z karty i nie mozna ich sluchac przez glosnik... jako dzwonek mozna ustawic wgrane dzownki (w tym kilka mp3), i je slychac przez glosnik... moze firmware mozna zaaktualizowac.. ktos wie??

  • 0

    62. ~fazzi  2006-12-24 20:48:59  host: chello084010060090.chello.pl

    Witam. Telefon jest ok. MP3 chodzą bardzo fajnie. W zestawie z Electro World jest ładowarka, słuchawki i kabel USB. Sterowniki nie są potrzebne ponieważ komputer wykrywa telefon jako przenośny dysk. Marzą mi się tylko jakieś normalne dzwonki :)Są prawie same melodyjki. Mam jeszcze pytanie, czy i gdzie można kupić zestaw słuchawkowy stereo SH-00200 (rysunek znajduje się w instrukcji) Podobno można za jego pomocą sterować pracą odtwarzacza. W necie zero informacji :( I jeszcze jedno, można gdzieś kupić lepsze słuchawki pod to dziwne złącze :) Pozdrawiam.

  • 0

    63. ~  2006-12-24 20:54:52  host: 80.51.236.182

    Jeżeli ktoś odkryje jakiś sposób na ustawienie swoich mp3 na dzwonek to prosze napisac!! Lub jeżeli ktoś wie jak słuchac muzy ale nie przez zestaw niech tez podzieli sie ta wiedza. PS. jest gdzies dostepny ten cały kabel serwisowy??

  • 0

    64.  2006-12-24 21:14:14

    Prosze jeżeli ktoś coś bedzie wiedział na temat jakiegoś nowego softu, kablach serwisowych itp to niech da znac :) Z góry DZIEKI!!

  • 0

    65. ~hihihi  2006-12-24 22:14:27  host: 16.71.98.217.tvknet.pl

    można bez problemu ustawić dzwonki Mp3 z karty co do tapet na razie nie działa

  • 0

    66. ~krakus  2006-12-24 22:26:17  host: acmj144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ze tak powiem slodziutki , moge tylko czepic sie producenta ,ze pozwolil wypuscic tak badziewny soft na rynek !! programisci mogliby posiedziec przy nim dzien dluzej , ma wady ktorych nie mozna przeoczyc !! trzeba dorwac kabelek serv i wszystko w naszych rekach...

  • 0

    67. ~fazzi  2006-12-25 09:20:29  host: chello084010060090.chello.pl

    hihihi napisał: > można bez problemu ustawić dzwonki Mp3 z karty. Może by tak więcej szczegółów...

  • 0

    68.  2006-12-25 11:32:30

    hihihi też mnie to BARDZO interesuje!!! Powiedz jak to zrobic. A co do kabla serv. Można go gdzies kupic??

  • 0

    69. ~hmmmm  2006-12-25 16:46:20  host: crayfish.g4-net.com

    moze ma inne firmware, jak na moim oryginalnym 010 02 nie mozna. powychodzily boxy serwisowe z oprogr. do ot-e801.

  • 0

    70. ~fazzi  2006-12-25 18:15:58  host: chello084010060090.chello.pl

    Na "mobile" znalazłem taki post... --------- aln, E-mail 2006-12-20 10:00 ok ... z tego co zdazylem sie dowiedziec to trzeba zaopatrzyc sie w kabelek serwisowy i uaktualnic systemik w komorce do wersji conajmniej 010 01 .. wersje mozna sprawdzic przez *#06# .. potem do samego przerzucania itp potrzebny jest program mobtime .. niestety nie sprawdzalem jeszcze bo nie moge sie zaopatrzyc w kabel serwisowy .. jezeli ktos wie jak i gdzie mozna dostac ...prosze o kontakt... --------- Ja mam system w komórce w wersji 010 01 I moim zdaniem nie można wykorzystać MP3 jako dzwonków... odwróciłem menu na "lewą stronę". Co dalej ? Pozdrawiam.

  • 0

    71.  2006-12-25 21:04:59

    Hmmm.... Ja już zielony z tego wszystkiego jestem :P Ja mam wersje 010 02, program mobtime na komp. i dalej nic nie kapuje :/ Prosze piszcie jasniej żeby takie baranki jak ja cos zrozumiały :D Pozdrawiam! :)

  • 0

    72.  2006-12-25 21:22:28

    Hmmm.... Ja już zielony z tego wszystkiego jestem :P Ja mam wersje 010 02, program mobtime na komp. i dalej nic nie kapuje :/ Prosze piszcie jasniej żeby takie baranki jak ja cos zrozumiały :D Pozdrawiam! :)

  • 0

    73.  2006-12-25 21:34:26

    Hmmm.... Ja już zielony z tego wszystkiego jestem :P Ja mam wersje 010 02, program mobtime na komp. i dalej nic nie kapuje :/ Prosze piszcie jasniej żeby takie baranki jak ja cos zrozumiały :D Pozdrawiam! :)

  • 0

    74. ~  2006-12-26 10:04:30  host: 88-199-10-38.tktelekom.pl

    ja jeste juz tak samo zielony bo mam wersje 010 02 kupiłem telefon w erze i mam słuchawki i kabel do kompa. ale nie umiem tych mp3 na dzwonki ustawic i nie idzie ich słuchac głosno tylko przez słuchawki pomocy.

  • 0

    75. ~dudu1994  2006-12-26 23:59:58  host: 212.87.244.34

    mam 13 lat i skapłem sie jak zrzuca sie tapety dzwonki co ta chcecie na telefon (zaden kabel serwisowy) wystarczy dołąćzony kabel do zestawu i program (wpisać w google) mobtime cell phone manager (trzeba zrobić cztery razy wyszuuikaj telefon az w koncu załapie i mozna zrzucać co sie chcee!!!!

  • 0

    76. ~  2006-12-29 00:21:44  host: 80.51.236.182

    dudu1994 próbuje, próbuje i nic... :( napisz cos dokładniej jeśli jestes taki dobry lub cośik!! Prosze!! :)

  • 0

    77. ~  2006-12-29 00:45:39  host: 80.51.236.182

    Napisz jaka miałeś wersje Mobtime!! Bo ja korzystałem z 5.1.2 i 6.10 na żadnej mi nie znalazło phona :(

  • 0

    78. ~RAV  2006-12-29 14:02:18  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    niech mi ktoś powie,czy do dżwięku smsa da się dołączyć wibre. w moim fonie sms jest bez wibry!versje softu mam 010 02,więc może mam coś nie tak z fonem?? i czy to normalne że dżwięk połączeń przych.jest tylko narastająco? to mój pierwszy alcatel,może taka uroda tych fonów.pozdrawiam!!

  • 0

    79. ~RAV  2006-12-29 14:18:31  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    niech mi ktoś powie,czy do dżwięku smsa da się dołączyć wibre. w moim fonie sms jest bez wibry!versje softu mam 010 02,więc może mam coś nie tak z fonem?? i czy to normalne że dżwięk połączeń przych.jest tylko narastająco? to mój pierwszy alcatel,może taka uroda tych fonów.pozdrawiam!!

  • 0

    80. ~gago gg  2006-12-30 21:09:59  host: abvg197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do telefonu wystarczy zwykly kabek usb taki jak od normalnej mp3?

  • 0

    81. ~adam  2007-01-03 17:53:34  host: f111.osiedle.net.pl

    mam telefon z UK , po podlaczeniu do kompa nie wykrywa go !! a na telefonie pokazuje sie napis ze ładuje... co zrobic zeby wykrylo? please help!

  • 0

    82. ~  2007-01-04 00:56:00  host: dvb202.internetdsl.tpnet.pl

    Dziś odkrylem że telefon ładnie ładuję się z portu USB Co do tego wgrywania rzeczy to musi byc jakis program który łaczy się przez kabel USB Kabli serwisowych narazie nie ma do tego telefonu. Tez mam ten problem tez kupiłem w Erze. Ale jednak chciałbym chociaż te dzwonki miec Co do tych opisów to jednak prosiłbym moderatorów i nie umieszczanie tekstów takich jak pisze np.hihihi bo telefonu nie widział a robi zamęt!

  • 0

    83. ~inqo  2007-01-04 11:32:26  host: apn-99-33.gprspla.plusgsm.pl

    powiedzcie, jak sie pisze sms? zona jest przyzwyczajona do nokii, czy bedzie jej ciezko sie przesiasc? pozdrawiam!

  • 0

    84. ~fazzi  2007-01-05 07:33:14  host: chello084010060090.chello.pl

    ~adam 2007-01-03 17:53 napisał : > co zrobic zeby wykrylo? Menu -> Ustawienia -> Połączenie USB -> Włącz Pozdrawiam.

  • 0

    85. ~d  2007-01-05 22:19:31  host: 212.87.244.34

    wszystko zależy od wersji softa w komórce :/ a jak mob time nie da rady mozna (przypuszczam ) z zagranicy zamówić kabel z serwisowy z oprogramowaniem

  • 0

    86. ~zaik  2007-01-06 13:59:14  host: f111.osiedle.net.pl

    mam telefon z UK. po podlaczeniu komp nie wykrywa nic !! help me ! nie ma zadnych sterownikow do niego ...

  • 0

    87. ~adam  2007-01-06 14:04:13  host: f111.osiedle.net.pl

    do ~fazzi 2007-01-05 07:33 niestety pokazuje sie napis failed :( chyba cos nie tak z tym fonem :(

  • 0

    88. ~fazzi  2007-01-07 12:21:58  host: chello084010060090.chello.pl

    Do Adama : Może masz coś nie tak z gniazdem USB w komputerze, albo z kablem ? Chyba, że coś padło w telefonie... Pozdrawiam.

  • 0

    89. ~capri  2007-01-08 15:48:05  host: abvx164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel , mp3 zarąbiście gra :D (tylko trzeba wrzucać muze od odpowiednim bitarate a nie byle gó*no i narzekac ze słabo gra muza :P ) , tylko proszę o pomoc kto wie jakim programem mozna obsługiwać ten fon bo chce wrzucić jakieś tapetki i dzwonki ale nie wiem jak HELP !?

  • 0

    90. ~capri  2007-01-08 16:00:47  host: abvx164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel , mp3 zarąbiście gra :D (tylko trzeba wrzucać muze od odpowiednim bitarate a nie byle gó*no i narzekac ze słabo gra muza :P ) , tylko proszę o pomoc kto wie jakim programem mozna obsługiwać ten fon bo chce wrzucić jakieś tapetki i dzwonki ale nie wiem jak HELP !?

  • 0

    91. ~Bugss  2007-01-10 11:38:20  host: 80.51.236.182

    hmmm... Ja też mam takie problemy... :( telefon jest super ale jakby można było te dzwonki i tapetki wgrywac to było by cool :) pozdro 4 all :)

  • 0

    92. ~Gfk  2007-01-14 15:46:08  host: 212.160.86.251

    Kupiłem tel w orange i mam ver. softa 010 11 beznadziejny jest;/;/Ale na 50 prub z Mobtime 2 razy go wykryło ale potem cos przerywało połaczenie:( mam nadzieje ze powstanie w koncu jakis soft a przede wszytkim Kabel serwis...bo gniazdo jest a kabla ni huhuhu..:(

  • 0

    93. ~ziom  2007-01-16 19:08:40  host: host-89-238-18-175.smgr.pl

    siemka mam ten telefon juz z dwa miechy i jestem zadowolony kupiłem go w Szkocji z woodafone i jest wszystko dobrze moge ustawiac mp3 na dzwonki. Program którym wrzucam na tego fona dzwonki i tapety to "manual phone hard 6.4.2" przez ten program mozna wszystko

  • 0

    94. ~TEL  2007-01-19 16:35:35  host: bye213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie jest telefon do bajerów(fakt ma mp3). Nie mam Javy i wielu podstawowych żeczy. Myśle ze tel słabo ottwarza mp3 na buzzerku(głośniczku).Nie ma irdy i bluetooth.Nie ma MMS.Lepiej dołożyc grosza i kupić k300i lub inny.

  • 0

    95. ~fazzi  2007-01-19 17:11:48  host: chello089078130163.chello.pl

    Do zioma... "manual phone hard 6.4.2" Jakoś google o powyższym programie nie słyszało ? Może jakiś link ?

  • 0

    96. ~zero  2007-01-20 14:42:56  host: 212.203.140.82

    Mam go 2 dni i jest do dupy nie kupujcie go szkoda pieniedzy ktos zrobil sobie chyba zart wypuszczajac ten telefon na rynek tandeta i to w dodatku tania jak chcesz sluchac mp3 to kup sobie lepiej odtwarzac tanie wyjdzie i dzwik lepszy bo w tym tel. pozostawia wiele do zyczenia pozatym ze nimozna ustawic wgranych mp3 jako dzwonkow to jest totalna porazka co za debil z tego programisty szkoda slow wyj*****e dajcie go tacie albo psu do zabawy.DNO!

  • 0

    97. ~Fiołek  2007-01-20 18:30:51  host: abik95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aby wykryło telefon w systemie Windows XP należy podłączyć telefon do kompa i wejść w opcje menu>ustawienia>połączenie USB>włącz . sam mam tego alcatela i wszystko chula

  • 0

    98. ~Bugss  2007-01-23 22:02:40  host: 80.51.236.182

    Chula... a czemu mi ie chula?? :( co raz bardziej żałuje ze kupiłem temn telefon... Dam go królikowi bo psa nie ma... :P

  • 0

    99. ~Zero  2007-01-25 15:45:40  host: 212.203.140.82

    Bez problemu mi go wykrywa Xp moge wgrywac mp3 itp chodzi mi tu głownie o to ze nie da sie ustawic dzwonkow mp3 wogole K***A nie da sie ustawic dzwonka z karty pamieci ale to jeszcze H...j z tym ze nie mozna wgrac zadnego dzwonka nawet mid czy inego formatu zadnych tapet niczego pisałem do tych ciuli z alcatela to naet nie racza odpisac cz raczej przyznac sie ze wypuscili BUBLA na rynek skonczeni kretyni sagem bije ta firme kogucik na łeb i szyje ciekaw jestem czy wypuszcza jakis nowy software telefon wizulanie fjny ale ktos zje....ł sprawde a mogło byc tak pieknie .

  • 0

    100. ~marek  2007-01-28 14:29:56  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    czy mozna na niego wrzucac inne pliki, nie tylko mp3, tak zeby słuzył tez jako pendrive?

  • 0

    101. ~marek  2007-01-28 14:35:00  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    czy mozna na niego wrzucac inne pliki, nie tylko mp3, tak zeby słuzył tez jako pendrive?

  • 0

    102. ~marek  2007-01-28 15:40:32  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    czy mozna na niego wrzucac inne pliki, nie tylko mp3, tak zeby słuzył tez jako pendrive?

  • 0

    103. ~radziq1302  2007-01-29 09:41:20  host: ap.arch.pw.edu.pl

    Do GFK: skad masz soft ver. 010.11?

  • 0

    104. ~radziq1302  2007-01-29 14:16:27  host: ap.arch.pw.edu.pl

    I jeszcze jedno do tych którzy nie moga sie podlaczyc no komputera! Czy maciee windowsa z wymaganym service packiem SP2?

  • 0

    105. ~Justi  2007-01-29 15:29:57  host: 91-145-140-61-net.cnb.com.pl

    Czy ktoś ma problem z wgrywaniem MP3? Pomóżcie!!! Komp elegancko mi wykrywa tel. Otwiera się folder MP3, ale za chiny nie mogę tam nic skopiować!!Ciągle coś się wiesza!! Proszę o radę!!!!

  • 0

    106. ~siwek  2007-02-01 21:25:19  host: 82-32-136-78.cable.ubr03.chap.blueyonder.co.uk

    A czy ktos wie jakie mp3 odtwarza bo moj ma problem. fakt zapodaje na niego duze kawalki po 120min na 128mb karte ale nie odtwarza wiesza sie po minucie grania. ktos cos pisal o bitrate? jakie ma byc? a i jak odtwarzac dzwiek przez buzzer?

  • 0

    107. ~marian  2007-02-03 12:46:25  host: acmj185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie gdzie sciagnac program "manual phone hard 6.4.2" piszcie jak najszybciej jezeli ktos wie

  • 0

    108. ~Grubber  2007-02-05 22:17:22  host: btq55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do kabla to jest tak czysty win może mieć z tym problem ponieważ fon obsługuje usb 2.0 wiec trzeba zainstalować sp2 który jest do zassania ze strony microsoftu a co do mp3 to jakosc jest bardzo dobra (fazzi dobrze gada:)).

  • 0

    109. ~tom  2007-02-05 23:25:53  host: abes41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy sa do alcatela ot-e801 jakies wymienne obudowy?

  • 0

    110. ~olos92  2007-02-06 21:23:43  host: komnetpc.pl

    prosze napiszcie jak sie obsługuje tego Cell Phone Manager bo ściągnołem i nie wiem a może ktoś wie gdzie kupić kabel serwisowy ?? prosze odp.

  • 0

    111. ~marian  2007-02-09 14:39:34  host: acli116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak nazywa sie program do tego alcatela zebym mugl wgrac sobie tapety bo bez programu nie wgram ani jednej tapety jak ktos wie to napiszcie nazwe programu

  • 0

    112. ~koniolub  2007-02-11 15:24:13  host: h82-143-163-62-static.e-wro.net.pl

    ...mam ten aparat zaledwie 5 dni...i juz sie spierdolil...tzn soft (Orange). Mam nadzieje ze mi to naprawia...a jeszcze lepiej: wymienia na inny aparat :/

  • 0

    113. ~rokosz  2007-02-11 19:19:18  host: abm114.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od tygodnia . juz mi sie nie podoba ma bardzo duzo brakow . a na dodatek nie wiem jak mozna sluchac muzy bez sluchawek . pomozcie . napiszcie jak to zrobic zeby mp3 z karty pamieci graly przez glosnik......!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

  • 0

    114. ~Gitarra  2007-02-11 19:49:34  host: eqi31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobra ludzie mówicie co fonik może a co nie...ale może tak więcej szczegułów. mówicie że można mp3 na dzwonek ok ale jak?? mówicie że przez programik mobtime cell phone da rade zgrać tapety i dźwięki ok ale jak bo mi fona ten program wogóle nie widzi. niektóży nawet piszą że da rade słuchać mp3 na głośniku ok ale jak?? ludzie jak wiecie jak to piszcie odrazu a nie piszecie tak że nikt nic nie wie.

  • 0

    115. ~Zero  2007-02-12 11:11:21  host: 212.203.140.82

    Ten telefon nic nie moze poza wku...m jego pechowego nabywcy a wszyscy ci co pisza ze ustawili dzwonki z karty czy wgrali tapety to sie pozamieniali chyba z h... na łby program typu manual phone hard 6.4.2 nie istnieje inne niewidza tefonu pozatym to chyba tylko sprzedawcy wprowadzaja takie zamieszanie ZE COS SIE DA w tym telfonie odpuscie sobie jak ktos cos zrobil z tym telefonem to niech da linki itp bo gadac duzo kazdy moze Jak narazie ten fon to DNO .

  • 0

    116. ~aksia  2007-02-12 17:05:59  host: dvm178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i wogule na niego nie narzekam...:)MP3 mi spoko odtwarza i nie bylo zadnych problemow...:)No moze jedno co mnie tam zastanawia to wlasnie jak odtwarzac MP3 bez sluchawek...:/ bo nie chce mi sie tych sznurkow wszedzie nosic:/ Odp prosze!

  • 0

    117. ~POMOC  2007-02-12 22:01:31  host: dtp19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masz probem ze swoim telefonem pisz:512909550. doradzam: gdzie i jak kupic tanio telefon, jak zyskac na starym telefonie i jaki telefon by byl twoim potrzebom odpisze na 100%

  • 0

    118. ~drako  2007-02-13 16:32:42  host: abmn53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powieccie czy mam kupowac ten telefon w Orange bo nei mam zielonego pijecia????doraccie

  • 0

    119. ~pajek  2007-02-14 20:27:28  host: proxy4.tkdami.net

    mam ten telefon od dzis i gówno nieda sie tapet z kabla wsadzac

  • 0

    120. ~koles  2007-02-15 16:16:40  host: cmb166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorszy produkt alcatela. nikomu nie polecam tego telefonu jesli ktos zamierza go kupic to lepsze bedzie nokia 3310 i przenosne radio z ustawiono rmfm

  • 0

    121. ~kris  2007-02-15 17:30:35  host: 80.50.17.18

    jak odtworzyc mp3 na głosnik nie ma tej funkcji czy co

  • 0

    122. ~mac  2007-02-15 19:43:10  host: clh107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialem zapytac czy on ma dyktafon?

  • 0

    123. ~QLas  2007-02-17 01:09:32  host: gw1.2city.net

    Zależe czego kto oczekuje, mnie podpasił super. Nie mam żadnych problemów, kupiłem karte 1GB bo do tylu wykrywa, jakosc dźwięku jest ok. Jak ktoś lubi dużo bajerów to nie ten telefon;p

  • 0

    124. ~skit  2007-02-17 16:30:08  host: inet20909na-0.eranet.pl

    mam ten telefon od dwoch dni. wzialem go w zetafonie. dokladnie o taki telefon mi chodzilo. zwykly telefon do dzwonienia i smsowania z funkcja odtwarzacza mp3. na wielki plus zasluguje karta microSD. jednak soft to jest katastrofa :/ jest powolny, malo funkcji, np brak mozliwosci zmiany tla menu. jesli chodzi o odtwarzacz mp3 to jest ok ale ten bas... trzeszczy, jest nieczysty, a zmiana EQ nic nie daje. posiadam soft 010 11. czy jest nowszy? czytalem tez ze za pomoca programu mobtime mozna wrzucic dzwonki, tapety (standardowe maja wiele do zyczenia) itp itd. u mnie w ogole nie chce sie polaczyc z telefonem. prosze o pomoc!

  • 0

    125. ~marek  2007-02-18 17:04:42  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    napiszcie czy może służyć jako pendrive? czy można na niego wrzucać inne pliki niż mp3?

  • 0

    126. ~Jarek  2007-02-20 15:54:13  host: bcp219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon w zetafonie...może byk...tylko jaaaa...nawet WAP`u nie mieć ?? hmmmmmm.....mam pytanie jak inni...jak tu można Mp3 na dzwonku słuchać ?? bo mnie pomału zaczyna to nieźle wkur........... pzdr.. narqa.

  • 0

    127. ~Alcatel E801:)  2007-02-20 23:29:08  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    Wlansie mam od dzis ten telefon a ,ze znam sie troche na telefonach bo mialem ich sporo i je testowalem to pozwole sobie sie o nim wypowiedziec: Jest to bardziej mp3 polaczone z funkcja telefonu niz telefon z mp3.Dzwonki ladne ,czyste glosne( w tym kilka mp3),tapety tez ladne i czyste ,fajnie sie prezentuja.Mp3 gra bardzo dobrze ,brakuje mi tylko funkcji przewijania piosenek.Kupilem od razu karte 1 giga Kingstona i dziala rowniez perfekcyjnie.Szokuja mnie wypowiedzi niektorych ,ze kupili karte i czytanik i niedzialaja im mp3,niewiem jak mozna byc az na takim niskim poziomie intelektualnym! Wystarczy przeczytac instrukcje zeby zrozumiec ,ze zeby polaczyc fona z kompem wystarczy podlaczy kabel i wlaczyc funkje usb w fonie a mp3'jki wrzucac do folderu "mp3"!I to wszystko! cala filozofia! Na darmo mozna szukac programow do ustawiania wgrywania obrazkow i ustawiania mp3 z odtwarzacza na dzownek!(Ten telefon oblsuguje dzownki mp3,nawet ma kilka fabrycznych ,dosyc ladnych) poniewaz nieistnieja takie programy! Tu moze pomoc tylko zmiana na soft ktory ma te funkcje odblokowane.Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow i bardzo polecam ten telefon tym ktorzy uzywaja komorki tylko do pisania i dzwonienia a niemoge zyc bez muzyki-to wlasnie propozycja dla takich ludzi!

  • 0

    128. ~zulix  2007-02-22 10:26:30  host: chello089078085236.chello.pl

    ludzie help mi ten telefon jest fajny ale co potrzebuje do tego zeby wgrac na niego tapete i zmienic dzwonek bo tamte sa nudne......dziekowac....:)

  • 0

    129. ~nat  2007-02-23 22:35:07  host: acdf10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru miesięcy. chciałam zwykły telefon do dzwonienia, ale ten jest za zwykły. co z tego że ma mp3 jak nie można ich na dzwonek ustawić. tapet też nie można zmieniać. muzyki i tak na nim nie słucham. jak ktoś się zastanawia czy go kupić to odradzam. lepiej kupcie jaką kolwiek nokie niż to. pozdrawiam.

  • 0

    130. ~marek  2007-02-24 10:37:59  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    napiszcie w końcu czy może służyć jako pendrive? czy można na niego wrzucać inne pliki niż mp3?

  • 0

    131. ~do marek  2007-02-24 12:15:35  host: abcz129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A po myśl logicznie ??? Jak to ma karte SD to chyba jest to oczywiste ....... I jest już sposób na ustawienie sowich mp3 jako dzownek bo tylko to jest mi potrzebne

  • 0

    132. ~sowa  2007-02-24 12:25:15  host: 85.112.196.43

    tak moze sluzyc jako pendrive

  • 0

    133. ~Malolat  2007-02-24 16:59:29  host: bhn61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac na niego jakies tapety i dzwonki przez kabel USB ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    134. ~Jarek  2007-02-24 21:50:26  host: bau39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK MOŻNA USTAWIĆ MP3 JAKO DZWONEK !!?? JEŻELI TAKA FUNKCJA JEST ODBLOKOWANA W INNYM SOFCIE TO JAK MOŻNA GO DOSTAĆ ?? MAM W POBLIŻU SERWIS KOMÓREK I GSM POMOGĄ MI W TYM ?? PROSZE POMOOOOOCYY!!!!! narqa

  • 0

    135. ~przemol  2007-02-25 16:15:08  host: ip-89.171.20.66.edial.pl

    tel spoczko tylko jedno pytanie dlaczego nie da sie sluchac muzyki bez sluchawek to mnie wkur... pomocy!!!

  • 0

    136. ~Jarek  2007-02-27 14:39:00  host: bbr103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Qrde mam soft 010 11 i lipniak... jeden kolo tutaj mówił że można zmienić soft na nowszy...DAJCIE QRDE LINKA !!! PROSZĘ !!! mnie to tak wkur... że jush nie mam siły tego szukać...

  • 0

    137. ~aras  2007-02-28 11:04:03  host: abbo97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam kilka pytań soft mam z końcówka 11 1.Czy da sie zmienić soft bym mógł wgrać mp3 moje jako dzownek 2. Są jakieś programy do obsługi tego telefonu 3. Gdzie znajde pojemniejszą baterie 4. Gdzie dokupie inne słuchawki Jak ktoś umie odpowieidzeć na jakieś pytanie będe wdzięczny

  • 0

    138. ~ostry34  2007-03-02 13:54:02  host: alv178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja przerobilem zestaw sluchawkowy na gniazdo mini jacka i podlaczam normalne sluchwki fajnie graja. Nie ma pojemniejszej bateri. Nikt nie pracuje na doskonaleniu tego telefonu. Jak umiesz to sam se napisz program to bedziesz mogl ustawic dzwonek mp3. Mozna dorwac softa od innego telefonu ktory pasuje nie wiem jaki ale dziala :) Poszukaj po serwisach

  • 0

    139. ~ostry34  2007-03-02 13:56:53  host: alv178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabel serisowy jest inny od zwyklego USB nie jest dostepny do sprzedarzy detalicznej i raczej nie bedzie. Jak za uwazyliscie ten telefon to przestazala konstrukcja z bajerem ktorym jest slot karty micro SD i MP3 POZdro

  • 0

    140. ~Fajtłapka  2007-03-04 09:39:18  host: egy190.internetdsl.tpnet.pl

    Czyli Softa mozna wgrac inny? ogólnie telefon nie najgirszy, tylko jak dla mnie jedyny minus to brak wymiennych tapet i dzwonków.

  • 0

    141. ~nalesnik  2007-03-04 13:35:19  host: byd92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak odtworzyć mp3 na głośnik da sie wogule czy nie

  • 0

    142. ~##Ziomek##  2007-03-07 08:35:07  host: aabd138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema wszystkim wczoraj kupilem sobie ten telefon ogulnie jest w porzadku tylko brakoje mi tam sluchania mp3 na glosniczku....jesli ktos potrafi mi pomuc to bardzo prosze...z gury dziekoje!!!

  • 0

    143. ~  2007-03-07 22:53:03  host: aov130.internetdsl.tpnet.pl

    ale zarabisty telefon myslalem ze juz nigdy takiego nie wyprodukuja!!! tyle lat na to czekalem. jakosc super i 1GB pamieci czego chciec wiecej???? bajery nie potrzebne ani troszeczke!! czasem zadzwonic do kogos smsa wyslac tylko tyle mi bylo trzeba... a o wygladzie to nawet nie wspominam

  • 0

    144. ~aga  2007-03-08 11:11:34  host: eck62.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do duu.....miałam starszy i był o wiele lepszy.ładnie mnie zrobili w orange.gnoj.

  • 0

    145. ~m  2007-03-09 13:12:05  host: host-89-229-131-237.chelm.mm.pl

    wcale oczywistym nie jest ze jesli jest karta sd to moze sluzyc jako pendrive (gdyby tak bylo to cyfrowki z kartami pamieci tez moglyby zsluzyc jako pendrivy, a nie moga). czy komputer wykrywa telefon po podlaczeniu jako dodatkowy dysk tak jak w przypadku pendriva i mozna wtedy wrzucac na niego rozne pliki? czy tez trzeba instalowac oprogramowanie i dopiero wtedy cos wrzucic?

  • 0

    146. ~Pudlosky  2007-03-10 14:10:54  host: bzv210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ci którzy piszą że znają się na telefonach a piszą że mp3 na głośnik się nie da ustawić to o fonach nie wiedzą nic. Poczekajcie, na necie pojawią się jakieś programy chocby do podminy oryginalnych mp3 na własne...cierpliwości WWW.goalkeeper.pl - wejdź i sam zobacz

  • 0

    147. ~oscar_dziki  2007-03-15 13:34:31  host: acia1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie kupilem ten tel za złotówke. Od dawna czekalem na produkt, w ktorym dostane tylko to, czego bede uzywal, czyli mp3 na karte sd i mozliwosc dzwonienia i Jest! Rewelacja. Jedyna dla mnie wada tego urządzenia jest taka, ze bede sie musial zdrowo nakombinować, by użyć na nim moich słuchawek, zamiast oryginalnych. ma ktoś może schemat wyjsc pinowych z usb? czy z usb od razu idzie sygnal na sluchawki?, czy może jest jakis uklad rozkodywujacy w module z potencjometrem?

  • 0

    148. ~wertix  2007-03-17 17:30:40  host: buu202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Czy wie ktoś gdzie można kupić słuchawki do tego telefonu... na allegro niema a w necie nie moge znależć?!?!

  • 0

    149. ~seba`  2007-03-17 22:49:36  host: 088156012166.ols.vectranet.pl

    ludzie gdzie mozna znalesc do tego telefonu jakiegos innego softa niz tego z orange???

  • 0

    150. ~mmmccccy  2007-03-22 14:44:17  host: dud34.internetdsl.tpnet.pl

    czy mp3 może iść z głośnika i jak głośno ??

  • 0

    151. ~mmmccccy  2007-03-22 14:51:12  host: dud34.internetdsl.tpnet.pl

    czy mp3 może iść z głośnika i jak głośno ??

  • 0

    152. ~Tomi13  2007-03-24 21:50:20  host: abjd240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka ! Zamieżam kupic taki kom opłaca sie go ??? doradcie cos czekam na ODP

  • 0

    153. ~aidz  2007-03-26 00:03:07  host: bdp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak jak czytam to nikt nie odpowiada na waze pytania

  • 0

    154. ~riders  2007-03-29 12:01:15  host: ero158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zalosny:/ w nim nic nie ma:/ lepie kupic simensa CX65 i wnim jest wszystko i jest tanszy:P

  • 0

    155. ~Dominiq  2007-03-31 10:16:51  host: cgh17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej zepsuly mi sie sluchawki:/ Wiecie gdzie mozna dokupic nowe???:D Pomocy!!!!

  • 0

    156. ~wilcZek  2007-04-02 09:34:33  host: ayx90.internetdsl.tpnet.pl

    no co ty cx65 lipa chce go zaminic na tego alcatela tylko mam pytanie czy mozna sluchac muzy na nim bez sluchawek ??? prosze o szybko odpowiedz

  • 0

    157. ~karoxd  2007-04-02 15:45:22  host: chello083144089083.chello.pl

    Jedna wielka Lipa!!! W Orange za tą enę jest lg u8210 i ma parat 1,3 mpx, wejście na krtę pamięci i wiele innych ciekawych funkcji...

  • 0

    158. ~sowa  2007-04-03 08:23:49  host: 85.112.196.43

    Muzyke mozna sluchac tylko przez sluchawki !! co do softa to nie wiem sam szukam lepszego ;-D

  • 0

    159. ~M. G.  2007-04-03 14:13:10  host: aarh71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem kto puścił taką plotkę, że ten telefon jest głośnomówiący. Posiadam ten telefon i jeszcze tego nie doświadczyłem.

  • 0

    160. ~sowa  2007-04-03 16:07:34  host: 85.112.196.43

    zgadzam sie z M.G. ;-) moge przyznac ze mozna ladnie poglosic rozmowe ale nie jest to tryb glosno mowiacy !!

  • 0

    161. ~jakuboss  2007-04-04 21:40:49  host: 158.85-237-186.tkchopin.pl

    NIE DA SIĘ SŁUCHAĆ MP3 NA GŁOŚNIKU- OTO JEGO WADA

  • 0

    162. ~ja  2007-04-06 17:13:53  host: aln118.internetdsl.tpnet.pl

    chcę aby pan m wiedział że aby go podłączyć do kompa trzeba wejść w ustawienia podłączenie usb włącz. Bez żadnego programu

  • 0

    163. ~Luk  2007-04-07 16:32:07  host: systemy196.toya.net.pl

    jak zmienic softa?? co on daje?? ten nowszy soft...

  • 0

    164. ~fazzi  2007-04-09 17:16:58  host: chello089078130163.chello.pl

    http://tiny.pl/dmtp Powinno Was to zainteresować. Można to kupić w Polsce ? Szkoda, że wtyczka nie jest "łamana". Pozdrawiam.

  • 0

    165. ~KamykCK  2007-04-13 00:25:40  host: abie236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon używałem przez 2 tyg poprostu straszna lipa ten fonik nic w sobie nie ma ;/ lepiej dołożyć i kupić coś lepszego poprostu Alcatel nie potrafi robić komórek ... Nokia tylko na tym się zna ! Pozdrawiam ;)

  • 0

    166. ~Holek  2007-04-14 11:43:48  host: bbv213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny!! Wiadomo że niepasuje do takich kolesi w dresach, bo ma mniej opcji niż nokia a pewnie z których i tak niekorzystaja i potrzebuja swiecacych telefoników na wyrwanie laski. Ten telefon jest dla ludzi konkretnych i wiedzacych czego chcą :) pozdrawiam

  • 0

    167. ~  2007-04-19 20:25:07  host: eic150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaje.. tel!! Zastanowcie sie co piszecie... Ten fonik mozna dostac na allegro za 140-150zl w dobrym stanie!! Co innego z mp3 playerem za ta cene dostaniecie?? (oprocz kiczowatego sl45) A jezeli ktos potrzebuje tel do dzwonienia i od czasu do czasu lubi sobie posluchac muzyki np. podczas przemieszczania sie komunikacja miejska (zgroza!!) to jest to tel dla niego!! A tak wogule to po cholere wam muzyka z glosniczka?? Przeciez to jest tak slaba jakosc ze az uszy bola!! Pozdrawiam

  • 0

    168. ~pytanie  2007-04-20 17:27:17  host: public-gprs39459.centertel.pl

    Czy można do niego przesyłać muzykie przez USP ?

  • 0

    169. ~M. G.  2007-04-21 15:08:59  host: aatf31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda fazi że w nie w Polsce, a może któryś serwis ma taki kabelek to by było coś.

  • 0

    170. ~greenman  2007-04-28 19:54:34  host: kolonia.jomar.ostrowiec.pl

    Mój kolega ma motorolę E770 słuchawki od Alcatela nie łączyły z jej wejściem (inaczej są styki ustawione) a kabel od słuchawek motki był za szeroki i nie chciał sie wcisnąć do wejścia Alcatela więc nie jestem pewien czy ten adapter będzie działał, ale z chęcią zaryzykuje i sobie taki kupie.

  • 0

    171. ~Pain  2007-04-29 10:37:15  host: bky18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ja osobiscie probowalem słuchawki od motki pdpinac i niestety nie działają :/

  • 0

    172. ~  2007-04-30 20:18:42  host: daw110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje

  • 0

    173. ~piotrek  2007-05-02 19:07:41  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    NIE ZGADZAM SIE Z TYM ZE TYLKO NOKIA POTRAFI ROBIC TELEFONY I KTOS KTO NIGDY NIE MIAL W REKU SONY ERICOSNA, SONY , SIEMENSA LUB INNEGO PRODUCENTA NIECH SIE NIE ODZSYWA BO TERAZ NOKIA PRODUKUJE BEZNADZIEJNE TELEFONY ZAOGROMNE PIENIADZ3E ZA PODOBNY TELEFON Z ODTWARZACZEM MP3 NOKII TRZEBA ZAPLACIC OKOLO 400-500 ZL A TUTAJ MAMY TELEFON ZA OKOLO 200 I NIE WYMAGAJMY OD NIEGO WIELE JESLIJ CHCEMY MOWIC ZE ALCATEL JEST ZŁY NIECH NAJPIEWR WYPRUBUJE ALCATELA Z WYZSZEJ POLKI NP 556 LUB INNE

  • 0

    174. ~majka  2007-05-06 14:07:46  host: aon146.internetdsl.tpnet.pl

    całkiem fajny telefonik :) mam go jakiś tydzień i jak narazie wszystko jest ok ;)

  • 0

    175. ~  2007-05-06 18:47:34  host: achb147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szajs i co z tej karty pamieci jak nie mozna tapet swoich mieć i swoich dzwonków tylko padzieskie jakies

  • 0

    176. ~ahan  2007-05-09 16:27:01  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    właśnie dziś dostałem ten tel. Jest fajny, poprostu zwykły telefon do dzwonienia + odtwarzacz mp3. Podoba mi się jego wygląd,polecam go osobą które nie są wymagające :)

  • 0

    177. ~zapytanie  2007-05-16 21:33:54  host: acmc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej nie wiecie gdzie są te tapety co sie psześle z komputera przez kabel USB na telefon alcatel OT-E801

  • 0

    178. ~karoolll  2007-05-19 13:52:27  host: nat2.subscribers.sferia.net

    kupic czy nie kupić - oto jest pytanie...

  • 0

    179. ~terquil  2007-05-20 01:05:51  host: 87-205-47-162.adsl.inetia.pl

    Sama klasa telefonu, to low-end więc nie ma się co wiele po nim spodziewać, ale choćby tylko jeszcze kalendarz miał i przypomnienia, to już by wystarczyło. Mój jakoś ostatnio nie odbiera smsów dość często, czasem rozmów mimo że jest w zasięgu (mam nadzieje że to wada pojedynczego modelu), jakość rozmów dość średnia, ale wystarczy.

  • 0

    180. ~zenek  2007-05-20 14:12:15  host: 85-219-224-52.kamelot.pl

    fajny fon ale kapa ze niema dzwokow polifonicznych i mp3 nie slychac w glosniku tylko w sluchawkach a tak ogulnie to nie jest zly

  • 0

    181. ~  2007-05-21 18:38:10  host: kolonia.jomar.ostrowiec.pl

    Fajny telefon, takiego szukałem: SMS, dzwonienie i mp3 z wejściem kart pamięci. Po pewnym czasie używania z kartą z zestawu utworzyły mi sie na niej takie foldery(nie było ich wcześniej): mobile: audio picture video Powżucałem do nich odpowiednieżeczy(obrazki filmy 3gp i avi dzwięki midi i mp3)ale telefon nic nie znalazł.

  • 0

    182. ~damian  2007-05-29 09:45:43  host: bzp28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi się nie utworzyły żadne foldery, a samemu nie da się takiego stworzyć w telefonie.

  • 0

    183. ~Coyote_PL15  2007-06-01 16:36:13  host: egu109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie skad mozna (lub czy w ogogle mozna) pobrac jakis nowszy soft albo cos ???!

  • 0

    184. ~aikonss  2007-06-06 14:28:09  host: chello084010225102.chello.pl

    Witam wie ktos czy ejst jakis soft do tego koma zeby wgrywac mp3 czy tapety....

  • 0

    185. ~55555  2007-06-06 19:02:42  host: 212-102-29-138.adsl.inetia.pl

    Cholernie dobry telefon, naprawde niezawodny. Do dzwonienia i muzy :D i oto chodzi :)

  • 0

    186. ~  2007-06-06 19:19:47  host: nat-89.ghnet.pl

    Takiego kiczu jeszcze niewidziałem ani bluetoothu ani IrDY... TaNDETA której jedyną zaletą jest odtważacz MP3 który i tak nieczysto odtważa

  • 0

    187. ~szlatix  2007-06-09 10:33:01  host: c194-111.icpnet.pl

    Chcialem go kupic ale po tych komentarzach chyba zrezygnuje;]

  • 0

    188. ~acha  2007-06-09 19:09:35  host: dld135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktoś wie jak uaktywnić w trakcie rozmowy tryb głośnomówiący? Nie chodzi mi o słuchawki, tylko żebym mogła rozmawiać przez głośnik np jadąc autem

  • 0

    189. ~julia  2007-06-13 09:07:29  host: dce157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny tel! mozna sluchac mp3 a takze dzwonic czyz ktos widzial tanszy tel od takiego i lepszy on poprostu jest super itaki tani

  • 0

    190. ~pina  2007-06-15 22:36:44  host: djb42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi moze powiedziec ile trzyma bateria w tym telefonie jesli sie slucha troche tej muzyki?i czy rzeczywiscie jakos jest taka zla?mam dylemat miedzy tym komem a nokia 2610 i nie wiem ktory lepszy,pewnie nokia ale ja chcialam muzyki sluchac na nim...

  • 0

    191. ~rafalik  2007-06-16 21:23:52  host: gsc50.internetdsl.tpnet.pl

    czy można w tym alcatelu słuchać muzyki bez użycia słuchawek

  • 0

    192. ~adi  2007-06-17 16:44:57  host: aavs232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericsson huuuuuu... nie umie robić telefonów robi grube i ceglaste a motorolla robi zajebiste cienkie i majągromade funkcjii pozostałe firmy są ok

  • 0

    193. ~czarna  2007-06-19 21:35:47  host: staticline16977.toya.net.pl

    do dupy ten telefon nawet dzwonkow nie mozna sciagac

  • 0

    194. ~Lukino  2007-06-22 12:23:10  host: bhn105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiem co wy gadacie zajebisty telefon i tyle.Ja tam moge słuchać muzyki prawie bez słuchawek podam sposób:trzeba włorzyć słuchawki i w opcjach (jak już się włączy muze)najechać na odnośnik:włącz głośnik.I tyle.Super nawet że jest tani!!!!!!

  • 0

    195. ~Pytanie  2007-06-22 12:29:12  host: bhn105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki telefon kupić nokie 2610 czy alcatelaOT-E801

  • 0

    196. ~ps90  2007-06-25 13:18:53  host: abuq192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! słuchajcie ludziska! mam szanse kupic ten tel. dostane ladowarke, sluchawki, instrukcje itp. ale bez kabla usb i karty pamieci.. karta pamieci to akurat nie problem ale czy od jakiegos innego sprzetu (mp4, aparat cyfrowy,) mozna uzyc kabla? Bo wiem ze np w nokiach jest specjalne wejscie i musi byc specjalny kabel usb i teraz wlasnie nie wiem czy tutaj jest specjalne wejscie w tym alcatleu.. czy tez mozna ten kabel łatwo dostac w lombardzie lub innym sklepie? POzdro! i Czekam na Odp. z gory dziekowac ;)

  • 0

    197. ~szanczo  2007-06-25 19:55:39  host: cgo229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie podoba i nie nazekam

  • 0

    198. ~Ona  2007-06-26 13:58:09  host: host8925173140.3s.pl

    feSt żadny ten tel. Nic w sobie nie ma prucz mp3, nawet glupiej IrDY nie ma :/

  • 0

    199. ~stachura  2007-06-26 17:54:02  host: host-81-190-198-184.gizycko.mm.pl

    Mam problem. Kingstone w gniazdku, tel. podłączony do USB i... nic. Kupiłem go po to, żeby słuchać... ale nie przyrody na około bynajmniej...

  • 0

    200. ~~odpowiedz  2007-06-26 20:30:08  host: abqu224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja akurat nie posiadam tego tele ale aby zgrac muze na karte pamieci przez czytnik kart pamieci do usb i gotowe. Przynajmniej ja tak robie.

  • 0

    201. ~baniok  2007-06-26 21:46:19  host: aafd110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest po prostu boski. Mam go 4 dni i jestem z niego bardzo bardzo bardzo... zadowolony i szczęśliwy. Miałem do wyboru nokie 1600, 2610, alcatela e801, motorole w205. Jedank sądziełem, że te nokie i motorola do ban a alcatel NAJLEPSZY !!!!!

  • 0

    202. ~ps90  2007-06-27 18:42:14  host: abuf144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka! no wiec wzialem sobie tego tel. i powiem Wam ze jak dla mnie jest ok =] nie bawie sie telefonem jak nie mam co robic.. uzywam go tlyko do pisania smsow i dzwonienia.. zmienianie tapetki czy dzownka mnie nie uszczesliwia wiec nie ejst mi to potrzebne :P szukałem telefonu ktory bedzie mial funkcje jak zwykle mp3 i znalazłem xD ten telefon jest stworzny dla mnie poprostu.. w standardzie tapetki sa fajne.. wiec nie trzeba narzekac dzownki natomiast sa.. hm.. juz gorzej z dzownkami ale da sie przezyc =] wiec ogolnie jak na moje wymagania to tel ma 8/10 jeszcze zobaczymy jak bateria dlugo trzyma =] POzdro!

  • 0

    203. ~angela666  2007-06-27 23:22:35  host: awj178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w tym alcatelu słuchać muzyki bez użycia słuchawek

  • 0

    204. ~ziomek  2007-06-28 10:15:15  host: abua142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~stachura -> jak bys przeczytal kilka linijek z instrukcji obslugi to bys wiedzial ze polaczenie z komputerem trzeba aktywowac poprzez komorke =] ale tak to jest jak ktos nie siegnie po instruskcje tylko woli sobie niszczyc nerwy na darmo =] POzdro! telefon sie swietnie spisuje =] jest nawet lepszy niz moja firmowa mp4, moze nie odtwarcza klipow.. ale nie ma tego szumu.. naprawde! Kto potrzebuje zwyklego telefonu i mp3 to ma idelane polaczenie w tym tel. Tego tel sie nie kupuje aby szpanowac =] bo nic w sobie nie ma, ale przynajmniej ma dobra obudowe bo naprawde mam 2 miechy ten tel. i tylko szybko jest leciutko starta.. naprawde leciutko..Polecam!

  • 0

    205. ~g@ll  2007-06-29 23:25:54  host: bds36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm no coz poprosty to jest mp3 tyle ze da sie dzwonic i esy...

  • 0

    206. ~Karolek  2007-07-03 23:20:11  host: aaxu183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e(L)o ziomyy mam problem mam ten fon 1 dzien i kurde muza gra mi tylko przez sluchawki jak ustawic zeby garala przez glosnik;>? jc to na gg prosze pisac 9633957 pozdroo czekam az ktos mi pomoze ^^

  • 0

    207. ~Pawełek 666  2007-07-06 08:47:25  host: ip81-15-249-152.isp.tvkg.net

    mam tego fona od paru dni i jestem bardzi zadowolony bo mp3 w tym fonie jest po prostu boskie!!!!!!!!!!!ogolnie fajny fon za taka cene!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    208. ~jimi  2007-07-07 12:40:54  host: xdsl-2695.lubin.dialog.net.pl

    (L)o ziomyy mam problem mam ten fon 1 dzien i kurde muza gra mi tylko przez sluchawki jak ustawic zeby garala przez glosnik;>? jc to na gg prosze pisac 9633957 pozdroo czekam az ktos mi pomoze ^^

  • 0

    209. ~wielki znawca  2007-07-07 21:24:02  host: ip-85-198-233-145.broker.com.pl

    do bani ten telefon !! aparat robi kijowe zdjecia(pstryk pstryk pstryk) Nie ma odtwarzacza mp3 ani slotu na karte pamieciochy Lipa i nie polecam zainteresowanym tym fototelefonem Amen P.s. do księdza tadeusza Tadziu wiem co robisz w niedziele i do kogo jeździsz.. ty świntuchu!!! Niech będzie pochwa lony HHAH

  • 0

    210. ~eddie  2007-07-08 12:22:16  host: amo162.internetdsl.tpnet.pl

    Siema wszystkim...chcę kupić ten telefon, ale troche sie wacham, niewiem jaka jest jakosc mp3 w tym telefonie....jesli ktos wie cos na temat tego to proszę o szybką odpowiedz...pozdro

  • 0

    211. ~posiadacz  2007-07-08 15:38:28  host: 213-238-75-159.adsl.inetia.pl

    Telefon niemal doskonały, prosty w obsłudze, posiada bardzo dobrą antene która oferuje w każdym miejscu zasięg :-) polecam osobom które oczekują od telefonu tego do czego został stworzony. Pozdrawiam

  • 0

    212. ~Carl92  2007-07-08 17:45:47  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Co za telefon nic nie ma oprócz slotów karty i Mp3 typowy telefon MP4:) Telefon tylko dla osób co lubią słuchać muzykę zamiast kupować sobie MP4.

  • 0

    213. ~dzida121  2007-07-09 18:33:36  host: eiy45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bznadziejny dlatego że niemiożna słuchać mp3 przez głośnik

  • 0

    214. ~cisniak  2007-07-10 18:20:10  host: eoa235.internetdsl.tpnet.pl

    jak słuchać muzy na głośniku ??

  • 0

    215. ~Prince*  2007-07-12 13:57:54  host: net135-195.4web.pl

    Jak sprawdzić jaką ma się wersję softu? Ogólnie telefon dla ludzi z klasą. Zamaist nosić 5 tysięcy rzeczy w kieszeni, można nosić jeden elegancki telefon z zajedwabistymi mp3. Bardzo łądnie i czysto gra muzyka. Polecam dla ludzi, którzy telefonu potrzebują do podstawowych rzeczy i często słuchających muzyki.

  • 0

    216. ~ozim2  2007-07-13 14:00:53  host: host-89-229-26-141.torun.mm.pl

    Siema,telefon mnie rozczarował niby ma dzwonki mp3 ale tylko fabryczne muzyki głośno się nie słyszy.są też problemy z np zestawem słuchawkowym,kiedy ci się zepsuje przestaje być muzyczny.za te pieniądze można mieć lepszy telefon

  • 0

    217. ~:)  2007-07-13 16:54:42  host: 213-238-70-222.adsl.inetia.pl

    Alcatel ot-e801 Jest Bes nadziejny nie posiada niczego .Niema mms,aparatu,irdy,kamery i fajnych dzwonków to nie telefon lecz mp3.......... :(

  • 0

    218. ~izu$  2007-07-15 21:36:12  host: bes211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi ile kosztuje ten telefon w orange...? bardzo mi sie podoba bo do szczescia potrzebne mi tylko mp3 a tapety i dzwonki nie i tak mam ciagle na vibre ustawione..... z gory dziekuje :)

  • 0

    219. ~Kuker  2007-07-16 10:08:16  host: abln31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 5 miesięcy. Jak dla mnie jest super. Jak mi sie nudzi slucham mp3, jak do kogos zadzwonic zawsze jest zasieg, jak trzeba to budzi. Dla mnie komórka nie jest dla szpanu ale żeby rozmawiac z kims kto nie stoi obok mnie :D. Daje 9 za niezawodnosc.;p.Nalezy tylko kupic najnowszego softa i mozna sluchac przez glosnik mp3-jek. Soft kosztuje ok 25zl wiec to nie jest drogi wydatek. Pozdro

  • 0

    220. ~spec  2007-07-16 11:36:37  host: aahy43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stachurka a zainstalowałas oprogramowanie na kompie

  • 0

    221. ~pawel  2007-07-20 15:33:29  host: mtan22.alfanet24.pl

    A jak można wrzucac muze mp3 bo nie ma ani irdy ani niczego. Chyba ze USB?? odpiszcie

  • 0

    222. ~Misiu_17  2007-07-20 17:20:46  host: aed26.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie go kupuje na allegro z karta 1 gb. Jak dla mnie to ten telefon to poprostu bomba. Mialem juz E398 i wgralem soft z e1 zeby miec kamere a wogole jej nie uzywalem. Ja tylko pisze esy i slucham muzy wiec jest ten telefon dla mnie:)

  • 0

    223. ~Tuśka  2007-07-23 18:04:10  host: user15.231.udn.pl

    Ten telefon jest po prostu boski:) ma mp3 a to dla mnie najwazniejsze. Bo jak ktoś tylko slucha muzyki to tak jest.Ludzie najpierw przeczytajcie instrukcje jak czegoś nie wiecie a nie odrazu pisać ze ten fon jest do dupy:P daje 9^^

  • 0

    224. ~  2007-07-27 01:33:52  host: gnd146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie kabel do niego pasuje do kazdego alcatela czy tylko do tego

  • 0

    225. ~Darunia  2007-07-28 11:39:11  host: aaon165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam ten telefo od 7 miesiecy i niemoge narzekac:) telefo jest fajny z tego powodu ze ma tylko MP3 mozna dzwonic i pisac smsy a tak pozatym to nic ciekawego w nim niema:P jak jakies pytanka do tego telefonu to mozecie pisac na moj numerk gg:P 8815394 pozdrowionka dla wszystkich Mazoretek:) oiraz dla MłodzieZowej Orkiestry z Caisnej:)

  • 0

    226. ~Kuba  2007-07-29 14:49:17  host: edc22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wedlug mnie jest słaby nie ma nawet mms-ow nie wspominajac juz o braku wap-u.Co do jakosci dzwieku z mp3 nie mozna narzekac ale czemu nie mozna ich puscic przez głosnik!!!nawet nie da sie na niego nic sciagnac a firmowe tapety nie sa zbyt super.Wprawdzie mozna na niego wrzucic kilka tapetek(teoretycznie)ale potem nie ma ich w elefonie według mnie z ogułu zasługuke na MAX 4

  • 0

    227. ~lewy  2007-07-30 00:07:48  host: pc-77-46-34-149.euro-net.pl

    telefonik zajefajny, bez zbednych opcji, prosty w obsludze, ma mp3 i karty pamieci !! naprawde polecam, narazie nie mialem z nim zadnych problemow

  • 0

    228. ~s2h4y  2007-08-07 20:24:03  host: 212.160.172.70

    w orange na telesales przy abona,mencie za 25 kosztuje złotówke. Ma karte pamieci 128 w zestawie, sluchawki i kabel usb. dobry do sluchania muzy. fajny wyglad

  • 0

    229. ~junior  2007-08-07 20:35:19  host: gpp82.internetdsl.tpnet.pl

    Siema!!!! Chcialem sie zapytac jak tu mozna scia(G)nac muze przez tn zasrany! kabel!

  • 0

    230. ~sellerek  2007-08-07 23:13:51  host: cpc3-barn6-0-0-cust120.brnt.cable.ntl.com

    Beznadzieja nie kupjcie

  • 0

    231. ~niunia  2007-08-08 07:46:29  host: public-gprs43106.centertel.pl

    ja mam ten fon i daje rade...tylko wkurza mnie to ze mozna odtwarzacza sluchac tylko przez sluchawki...ale spoko.

  • 0

    232. ~Mr X  2007-08-10 00:30:24  host: ekg64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odradzam wszystkim zakup tego telefonu, ten fon jest pusty jak nokia 3110 a do tego nie mozna nigdzie znalesc do niego akcesoriów, od dobrych 5 godzin bladze w necie w poszukiwaniu sluchawek do niego i nic, zadowolil by mnie juz nawet sam wtyk ale okazalo sie ze cos takiego nie istnieje, ten telefon to jednorazowka, jak kture kolwiek z aklcesoriów siadzie to mozna go oddac do recyklingu:(

  • 0

    233. ~Mania  2007-08-13 10:46:20  host: cnn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja kumpela ma taki, to beznadzieja, nie polecam...

  • 0

    234. ~ktos  2007-08-13 16:07:45  host: 1-147.89-161.tel.tkb.net.pl

    ten telefon jest najgorszy jaki miałem w życiu i właśnie go sprzedaje i se kupuje jakiś inny

  • 0

    235. ~pawlo  2007-08-16 19:16:18  host: ip88-220-147-198.isp.tvkg.net

    jaak puscic w tym alcatelu muze na glosnik POMOCY!!!!!!!!!!!!

  • 0

    236. ~illness Angel  2007-08-18 12:04:48  host: aacf199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już dobre pare miesięcy... szczerze powiedziawszy, nigdy sie tak nie rozczarowałam, bateria przy normalnym urzytkownaiu trzyma 1-2 dni, a co dopiero przy słuchaniu muzyki :/ z wyglądu jest ok, ale to co jest w środku, ahh... szkoda gadać, wymieniam ten telefon na Samsunga U600... a Wy jak się zastanawiacie nad kupnem telefonu, to odradzam, nie popełniajcie mojego błędu ;) Pozdrawiam wszystkich

  • 0

    237. ~ie3  2007-08-20 00:03:14  host: nat1-2.elomza.pl

    jak chcecie telefonu do słuchania muzyki to się kupuję Sony Ericssona serii Walkman , a nie taki badziew .

  • 0

    238. ~kodex  2007-08-20 23:04:05  host: bln207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    juz nie moge patrzec na te poje****e opinie w stylu:"telefon beznadzieja nie ma aparatu,irdy...bla bla" jak kupujesz to chyba patrzysz co kupujesz nie? jak chcesz z aparatem to bierzesz z aparatem,ten telefon juz z zalozenia jest do sluchania muzy i do dzwonienia i smsowania,takze jak chcesz miec tel do dzwonienia i sluchania muzy to to jest idelany telefon,mam od 8 mies i jestem bardzi zadowolony,a Ci co kupuja tel do robienia zdjec w rozdzielczosci 150x140 to niech sobie kupia co innego,to jest tel do muzy,do zdjec to ja mam panasonica lumixa z 12X optycznym a nie SE,tyle,a telefon polecam

  • 0

    239. ~tomasz  2007-08-25 11:54:27  host: bgg147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Plusy: - stylowy - wytrzymały( mam go pół roku szybka nie porysowana) obudowa jest ogumowana - nie brudzi się - dobra jakość mp3 Minusy: - cały soft to jeden wielki minus, wchodzi w to: - brak możliwości wgrania dzownków i tapet( nie wszystkim podobają się standardowe i nie sią zbyt ciekawe) - mało estetyczne menu - ale można sie przyzwyczaić - oporna i niewygodna klawiatura - jak dla mnie - szubko psujące sie słuchawki - nigdzie nie mozna dostac nowych - mało pojemna skrzynka sms (CODZIENNIE CZYŚCIĆ SZKYNKE - ŻAŁOSNE) no to chyba tyle

  • 0

    240. ~mariusz6690  2007-08-26 20:07:57  host: gnd146.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie nazywa program do tego telefonu odp prosze

  • 0

    241. ~nowy  2007-08-29 09:19:12  host: eoj62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Komputer wykrywa mi telefon, ale pyta się czy sformatować. Jak daję "tak" to nie kończy formatowania i nadal nie mogę wgrywać mp3 :/ Help!

  • 0

    242. ~  2007-08-30 21:57:19  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    telephone wery cool ale nie umiem nic na niego przez kabel zzucic

  • 0

    243. ~.........  2007-09-02 20:08:53  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    czy można nim słuchać muzyki bez słuchawek??

  • 0

    244. ~rafcio  2007-09-04 18:07:24  host: abua95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ten telefon prawie od roku jest fajny moZna MP3 posłuchac i fajnie ze ma slot karty pamieci tylko jedno mi sie w nim ni e podoba bo strasznie sie muli i wolno chodzi bateria dobrze trzyma nie jest zle tylko szkoda ze nie mozna odtwarzac filmów i teledysków i że nie ma IRDY to tylko i by było fajnie i szkoda ze nie mozna sobie ustawic dzwonków z karty pamieci telefon jest dobry raczej do posłuchania muzy a nie żeby sie nim bawic POZDRO

  • 0

    245. ~Bartek  2007-09-04 20:19:20  host: host-89-228-39-246.elk.mm.pl

    Telefon jest spoko co prawna nie ma zbendnych bajerów mam go 2 tyg i jestem z niego zadowolony poszłem do servisu zmienilem soft muza leci przez glosnik itp... POLECAM

  • 0

    246. ~Ziolo  2007-09-08 12:17:04  host: 80.48.86.201

    HEJ WSZYSTKIM.MAM TEN TELEFON JEST NAWET ALE POWIEDZCIE JAK ZROBIC ZEBY MP3 GRAŁO NA GŁOSNIKU A NIE NA SŁUCHAWKACH I W JAKI SPOSÓB MOGE WRZUCIC NA NIEGO DZOWNKI I TAPETY??CZEKAM NA ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIENKI

  • 0

    247. ~emilka  2007-09-10 19:48:32  host: 85-31-238-130.marsoft.net

    jaki jest program zeby mozna bylo sluchac sobie muzy z m3?w salonie kazali mi znalezc w internecie!!co to sie dzieje!!to po co oni srzedaja te telefony ??????????

  • 0

    248. ~manek  2007-09-11 15:40:33  host: adp25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    junior, mozna ale nie mozna wrzucac muzy pojedynczo tylko z jakiegos folderu calom lista

  • 0

    249. ~grzybek  2007-09-15 17:19:51  host: ali228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka wszystkim. chcialbym sie dowiedziec jak głośno gra czy glosniej od motki v980

  • 0

    250. ~pytajacy  2007-09-16 00:29:12  host: host132-30.crowley.pl

    a jak tego softa zmienia to cos sie placi?bo raczej lepiej jak muza gra w glosniku a nie sluchawkach

  • 0

    251. ~paulineczka  2007-09-17 09:22:22  host: gvr10.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i jest taki sobie bo da sie przez kabel USB ściągną empetrójki ale chodzą później tylko przez słuchawki jeszcze tam jest taka opcja jak sie podłączy kabel "extra" i tam sie tapetki wklada ale jak odłączysz w kom juz nie ma i tapet sie nie da ściągac przez ten tel

  • 0

    252. ~R  2007-09-19 15:53:05  host: apm152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezusie Nazaryjski a co to ma być??? Ten telefon to totalna lipa! Nie ma nawet mms'a, a o irdzie czy blutoku nie wspomne. Co z tego, że ma mp3 jak można tylko słuchać przez słuchawki. Może sie on nadawać na empetrójke i do dzwonienia. To cud, że on ma smsy. Telefon polecam osobą, które mało wymagają od sprzętu. Boże dlaczega mnie coś podkusiło żeby go kupić??? Odradzam wam kupna tego szmelcu:-) Nie dajcie sie uwieść wyglądowi tego fonu-przynajmniej on jakoś wygląda... Ogulnie szkoda gadać...

  • 0

    253. ~rafal  2007-09-20 16:13:42  host: user26-174.satfilm.net.pl

    ej ja mma taki problem bo jak chce sluchac muzyki to mi pisze brak waznych plików mp3?? pomocy

  • 0

    254. ~sas  2007-09-24 09:32:21  host: aacm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma fajny wygląd i dobrze sie słucha na nim muzyki ale po kilku m-cach kilkukrotnego słuczania bateria zaczeła mi szybciej padać a telefon sie wieszać nie polecam

  • 0

    255. ~  2007-09-27 02:35:40  host: lokis04.lokis.net.pl

    najgorsze jest w nim to ze nie ma mmsow i nie mozna piosenki z mp3 ustawic jako dzwonek :/

  • 0

    256. ~Jakub  2007-10-01 18:09:01  host: hgc18.internetdsl.tpnet.pl

    witam moze ma ktos schemat plytki w sluchawkach(tam gdzie sie pogłasza) ? albo zna stronke gdzie moge cos taiego znalesc ?

  • 0

    257. ~  2007-10-03 17:19:56  host: host-81-190-129-45.olsztyn.mm.pl

    tel calkiem fajny ale niemam pojecia jak sciagnac muze przez ten kabelek bo nawet nieczyta mi go i niemoge znalesc zadnego programu do niego :(

  • 0

    258. ~Kajzer  2007-10-16 16:52:22  host: subnet10.mikemi.net

    Ja mam kilka pytań i odpowiedzi. Odpowiedzi: -aby nasz komp znalazł fona trzeba podłączyć kabel USB po czym wejść do MENU -> USTAWIENIA -> POłąCZENIE USB i komp widzi fona (przynajmniej u mnie) -(do userów narzekających) po co mieć fona z wszelakiego rodzaju bajerami? Fon jest od dzwonienia i ewentualnie sms'owania. Fon który jest "nieuzbrojony" w owe bajery jest zazwyczaj dostępny dla większej ilości ludzi i jest tańszy przez co w razie awarii nie będziemy wydawali majątku na naprawę. Pytania: -jak nazywa się soft który pozwala na słuchanie muzy przez głośnik? -(do userów E801 w sieci ORANGE) jaką macie jakość dzwięku podczas rozmowy w sieci ORANGE? -w jaki sposób ustrzec się porysowania szyby (u mnie kilka dni i się porysowała)?

  • 0

    259. ~plisss  2007-10-18 20:36:31  host: gml234.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie zmienia tego softa o co chodzi z nim?? odp. a macie program do tego fona?

  • 0

    260. ~kolo  2007-10-28 09:19:39  host: acnv180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna sluchac muzy bez sluchawek

  • 0

    261.  2007-10-28 16:58:38

    napiszcie normalnie skąd macie tego softa!!! bo można pomyśleć ze to fake z tym softem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak dla mnei to ten tel jest zajebiaszczy!!! takiego własnie szukałem...

  • 0

    262. ~Sylwia  2007-10-31 08:35:59  host: 213.227.108.252

    Niedawno kupiłam ten telefon i nie bardzo jestem z niego zadowolona. Nie ma MMSów, bateria szybko pada (po 2 dniach mimo formatowania), wpisy do grup osób kasują się przy wyłączaniu telefonu, nia ma kalendarza ani organizera (co by było dla mnie istotne). Plusem dla mnie jest przede wszystkim cena, poza tym: oryginalność dzwonków (co się przydaje w miejscach publicznych - wiem, że to mój telefon dzwoni;-)), mp3 (aczkolwiek karta ma małą pamięć)i dobrze słychać rozmówcę. To tyle na razie - jak coś się podzieje ważnego - dopiszę.

  • 0

    263. ~Berni  2007-11-01 15:09:08  host: czv114.internetdsl.tpnet.pl

    jeżeli chcecie sciągnąc na niego mp3 to tylko wystarczy podlaczyc go do kompa wejsc w menu telefonu/ustawienia/połączenie USB/Włącz i juz

  • 0

    264. ~natalia  2007-11-02 12:27:17  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    mam ten telefon o d pół roku jest fajny bo można posuchać mp3 ale czy mogę ściagać do niego dzwonki i tapety czekam na odpowiedz i z góry dziękuje

  • 0

    265. ~Dream  2007-11-04 12:57:33  host: host-35.cable.tmark.pl

    Widzę że jak ociemniali kręcicie się w kółko zadając ciągle te same pytania. OTO ODPOWIEDZI !!! OT-E801 jest bardzo słabiutkim telefonem bo Alcatel nie przygotował programu do komunikacji pomiędzy PC i E801. Jedyna komunikacja przygotowana przez Alcatel to jet łączność pomiędzy PC i kartą MicroSD. Karta jest bardzo łatwo rozpoznawalna przez PC na którym chodzi Win2000/XP jeżeli ktoś ma ciągle Win95C/98 musi załadować sterowniki USB, są dostępne na stronie Alcatel www.tctmobile.com. Po podłączeniu kabla musimy wejść w Ustawienia i aktywować Połączenie USB. Windows rozpozna kartę MicroSD jako dodatkowy wyjmowany dysk, tak samo jak po podlączeniu aparatu, mp3 lub pen-drive. Wszystkie pliki mp3 muszą być wgrane do foldera o nazwie mp3, bez żadnych subfolderów. E801 nie odczyta pliku z żadnego innego miejsca. Poza folderem mp3 można wgrać każdy inny rodzaj pliku tzn. E801 wraz z kartą MicroSD może być używany jako przenośny dysk. E801 nie może pobrać tapet ani dźwięków z karty MicroSD. Karta służy wyłącznie do sluchania mp3 lub przenoszenia plików pomiędzy komputerami. Słuchanie muzyki z karty MicroSD może się odbywać wyłącznie przez słuchawki (nie można puściś mp3 na głośnik). Jedyne dźwięki które mogą być puszczane przez głośnik to są dźwięki z telefonu. Kabel USB jest dość powszechnie stosowanym kablem w palmtopach i telefonach, np. cała seria Motoroli włącznie z V3 używa taki sam kabel USB. Jeżeli ktoś potrzebuje to te kable są na Allegro po ok. 5 zł. Teraz coś dla zaawansowanych. Jeżeli ktoś chce podłączyć do E801 inne słuchawki to musi sobie przerobić wtyczkę od słuchawek lub zrobić przejściówkę. OTO SCHEMATY: http://www.elektroda.pl/rtvforum/files-rtvforum/alcatel_ot-e801_ 2261.gif. Połaczenie pomiedzy PC i telefonem: używając kabel USB soft. "Alcatel E801 Logger" niestety płatne. Pozostały soft dziala tylko z kablem serwisowym (gniazdo wewnątrz telefonu). Jeżeli ktoś połączył się przez USB używając inny soft proszę o podzielenie się doświadczeniami.

  • 0

    266. ~Facundo Arana  2007-11-06 12:05:26  host: 0202.smevpn.tpnet.pl

    ja kupilem ten telefon z dwoch powodow. Podob mi sie wizualnie i chcialem miec mozliwosc wgrywania wlasnych dzwonkow mp3. Reszta mnie nie interesuje. No i okazalo sie ze soft tego wynalazku to totalne dno i wodorosty. Szukam jakiegos nowego softu!!!

  • 0

    267. ~Pablo  2007-11-10 19:36:36  host: proxy-in.idc.net.pl

    A jak słychac dzwonki mp3 dzwonki nie na oddtwarzaczu

  • 0

    268. ~malwa  2007-11-12 20:21:22  host: 82.160.67.230

    ey podajcie mi dokladny link z ktorego sciagaliscie sterowniki do tego alcatela bo ja jakos nie moge tego znalesc pliss moje gg :10263680 ;D

  • 0

    269. ~TReznor  2007-11-15 14:29:32  host: laubervilliers-153-52-28-177.w217-128.abo.wanadoo.fr

    Jedno pytanie. Czy da sie zmienic funkcje klawisza fukncyjnego w prawym gornym rogu? Domyslnie jest to Ksiazka telefoniczna. Wolalbym miec tu na przyklad budzik. Z gory dziekuje!

  • 0

    270. ~801_fan  2007-11-23 18:40:59  host: cat198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie martwcie się, w komisie juz dostępne są kody nic nie trzeba wgrywać, komisant wpisuje odpowiednie kody i odblokujemy wtedy dodatkowe opcje który "przykrył" soft operatora.

  • 0

    271. ~Maciekx  2007-11-24 16:16:27  host: eli36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kuker , gdzie kupiłeś tego softa ?? Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś napisał gdzie go kupić. Z telefonu jestem bardzo zadowolony :)

  • 0

    272. ~Serwisant  2007-11-27 10:47:00  host: aadq128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to totalna porażka - komletne dno - powinni go dawać za darmo to kupionych 2 par skarpetek o łącznej wartości 5 zeta.Dno i porażka i w zakresie dźwięków jak i tego co ma w środku - naprawy pozasoftowe nierealne!!!Stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    273. ~Aro  2007-11-29 17:44:53  host: 088156077009.sie.vectranet.pl

    mam ten telofon od dzisiaj jest bomba a mp3 jaka jakosć na suchaweczkach telefonik bomba tylko wiekszą karte pamieci musze kupić bo mam 128mb...

  • 0

    274. ~Aro  2007-11-29 20:16:08  host: 088156077009.sie.vectranet.pl

    telefonik kozacki mam go pierwszy dzień ale jest wypaśony typowo muzyczny...daje mu9

  • 0

    275. ~Aedan  2007-12-01 08:45:55  host: 80.51.94.2

    Witam:) po przeczytaniu wszystkich waszych opinii, oraz oczywiście zasięgnięciu wiedzy na innych witrynach, postanowiłem... kupić tego alcatela:) To mój pierwszy tel.tej firmy ale póki co nie narzekam;) soft padaka, to prawda.. ale to kwestia czasu-jak producent tego nie zmieni to ludzie sami się wezmą-zawsze tak było:P poza tym telefon ma dokładnie to czego oczekiwałem, czyli...NIC:P przesiadłem się na niego z Noki N95 bo była za wielka i naprawdę znudziłem się już bajerami... zresztą wykorzystywałem jej możliwości w 30% może? bezsens.. za to teraz jest ok:) i budzik działa:D

  • 0

    276. ~sylwia  2007-12-01 14:25:41  host: ns.inet-siec.pl

    Ponownie piszę. Sprzedałam telefon, bo jednak na codzień okazał się cienki (wcześniejszy wpis)i chyba jednak należę do bardzo wymagających osób (?)- hehe. Cud, ze wogóle go sprzedałąm, bo żaden skup nie chciał go przyjąć, mimo, że miał 4 tygodnie, gwarancję i cały osprzęt - powiedzieli, ze nie schodzą. Wróciłąm do mojej starej Nokijki. Pozdrawiam

  • 0

    277. ~sylwia  2007-12-07 21:42:33  host: host-200-100.accessnet.com.pl

    nie ma wnim kalendarza..., a jest mi bardzo potrzebny, czy da sie go jakos sciagnac?

  • 0

    278. ~1234  2007-12-08 19:45:44  host: public-gprs70325.centertel.pl

    a gdzie kupic tego Softa?

  • 0

    279. ~Rzuczek  2007-12-10 21:26:14  host: emn84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 6070 (zjechany) i właśnie zastanawiam sie nad kumnem Tego alcatela.Cena dobra mp3 jest a inne rzeczy nie potrzebne,lecz słyszałem że nie można puszcać muzy przez głośnik ani inaczej niż w odtwarzaczu?? słyczałem i przerobnieniu kabla do małych głośników ale to chyba bujda.Pomóżcie i doradzcie kupna.Z góry dziękuje!!

  • 0

    280. ~Pyza  2007-12-18 00:47:22  host: adkp160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem telefon ale mi go nie wykrywa Windows mam XP home edition wykazuje go jako nieznane urządzenie USB a nie jak pen drive co teraz ??

  • 0

    281. ~Jnt  2007-12-20 15:36:40  host: nat7-0.elomza.pl

    Nat mozna kupic karte pamieci bez problemu mozesz kupic san dica lib kngstona 1 gb kosztulje ok 80żł

  • 0

    282. ~Jawor  2007-12-23 14:31:40  host: csknet-s-83-2-102-188.csk.pl

    Alumix jak ten program do kabla sie nazywa powiedzcie mi bo nie wiem

  • 0

    283. ~jawor  2007-12-23 14:32:48  host: csknet-s-83-2-102-188.csk.pl

    powiedzcie jaki jest program do tego cabla do alcatela

  • 0

    284. ~karas77  2007-12-25 11:54:56  host: host-89-229-15-83.torun.mm.pl

    jak ktoś chce zestaw sluchawkowy to niech uda sie do punktu serwisowego oni dla was sprowadza ;]

  • 0

    285. ~Zuziaczek95  2007-12-27 11:28:45  host: 12-164.89-161.tel.tkb.net.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Nie che mie żadnych bajero, bo jak miałam taką kome to i tak nie korzystałam z nich. Wystarczy mi MP3 w tym telefonie. Proszę, napiszcie ile kosztuje ok. w komisie ten alcatel i napiszcie wkońcu: czy MP3 można słuchać prze głośnik? Niektórzy mówią, że tak inni, że nie podzielcie się swoimi opiniami i ci co mają na głośno mówiące, że działa, a ci co mówią, że nie ma niech uzasadnią. Proszę, bardzo mi na tym zależy!

  • 0

    286. ~lolo  2007-12-29 13:45:29  host: epe161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie telefon posiada pamięc do dokupienia 1gb. mi sie telefonik podoba. jeżeli komuś sie popsują słuchawki to można kupić za grosze przejśćiówke mini usb na jack i gra... he nie narzekam

  • 0

    287. ~Maszer  2008-01-15 18:54:51  host: 217.149.249.134

    wystarczy zwykla przejściówka od motki:):)

  • 0

    288. ~Terka  2008-01-15 20:50:27  host: ip-79-175-200-224.cable.smsnet.pl

    Powiem wam tak zalosny telefon tak jak serwis jest zalosny w Warszawie! Odradzam na calej lini !!!!!

  • 0

    289. ~~arekl89  2008-01-16 09:57:23  host: host-538ead66.elsat.net.pl

    Do ilu maksymalnie mozna w tym telefonie rozszerzyc pamiec?? No telefon nawet fajny chyba najtanszy telefon z mp3 i karta pamiei ktory kiedykolwiek wyszedl(chyba ze sie myle to mnie poprawcie w co watpie bo niepamietam telefonu ktory mialby karte pamieci i mp3 za nizsza cene niz ten(199zl nowy) Ale jak wiadomo moze sie myle :)

  • 0

    290. ~kondzffffffffffffd  2008-01-17 09:44:03  host: 82.160.71.51

    mi ta przejsciowka do v3ki nie wspolpracuje z telefonem ;((((

  • 0

    291. ~pawel stock  2008-01-29 14:22:26  host: 193.111.144.177

    dla mnie ten telefon jest bubel, kto widzial zeby miec 512mb i zero pamieci zewnetrznej na smsy,ja go kupilem tylko dla mp3 za zlotowke, w zetafonie bo doladowuje sie i tak co miesiac...

  • 0

    292. ~Riko  2008-01-30 19:56:47  host: core.faith.pl

    jak ktoś może to niech da stronke skąd moge ściągnąć oprogramowanie do kabla

  • 0

    293. ~mati  2008-02-02 08:41:52  host: nat0-waw.rtr.bait.pl

    Mam ten telefon od niedawna i mam pytanie czy można ustawić tapetę z karty pamięci? Niestety do dzwonków musiałem się przyzwyczaić bo tych z karty pamięci nie da się ustawić! Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedź!

  • 0

    294. ~Gruby  2008-02-02 23:30:37  host: 87-205-224-93.adsl.inetia.pl

    witam kto moze mi podaj nazwe albo link do tego softa gdzie bd mogl sluchac muzyki przez glosnik albo czy jak pojde do salonu orange to wgraja mi softa ze tez bd mogl sluchaj muzy przez glosnik

  • 0

    295. ~Neo  2008-02-07 21:08:51  host: ala34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Tego Alcatela i jestem z niego zadowolony mam nokie 6280 i tego fona i teraz używam tylko alcateala ponieważ ma mp3 i sms polecam taki fon tylko do szkoły jeśli go wam ukradną to nie będziecie płakali Daje mu 9 . Ten soft to jeden szajs ale mam ten nowy soft z tym co dziala glosnik jest lepszy soft kocham tego fona . :D

  • 0

    296. ~Malwina  2008-02-09 14:44:08  host: abwy174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon ze względu na cenę i wygląd (w orange kosztuje 1 zł) Nic specjalnego, ale za tą cenę to super telefon. Ma mp3 -dobra jakość można dzwonić i pisać sms ;D więc dla kogoś kto nie potrzebuje 1000 rzeczy w telefonie jest jak najbardziej odpowiedni. Menu bardzo łatwe, mp3 można wgrywać przez kabel USB, ale nie można słuchać na głośniku. Tapet nie można wgrywać. Panel nie jest mocno podatny za zarysowania. Nie ma z nim większego problemu. Bateria trzyma 3-4 dni przy słuchaniu mp3 w drodze i ze szkoły i raz,d wa razy dziennie dzwonieniu 1,2 min +/- plus czasami 1-2 sms. Na nude ma dwie gry `tetris` i `arkanoid` -fajne ;] Jedyny minus to dźwięk rozładowującej sie baterii i niemożność ustawienia własenj mp3 na dzwięk sms czy połączenia. Ogółem 7/10... Novy - wciśnij kartę pamięci do końca. Jak to nic nie da to musisz sformatować kartę pamięci w aparacie cyfrowym lub laptopie -gdy takowe wejście ma na kartę ;]

  • 0

    297. ~Onaa .  2008-02-18 19:39:18  host: buf58.internetdsl.tpnet.pl

    mm... mam pytanie . zastanawiam się nad kupnem tego telefonu :) ale nie jestem pewna. Alcatel to alcatel . może być wadliwy. I widzę że nie wszyscy mogą słuchać muzyki na głos :| ee ? więc o co chodzi jesli jedni mogą inni nie . ? xD i chcialam się też zapytać ile pamięci ma ten Tel. bez kupna osobno karty pamięci :)) ? Bardzo proszę o szybką odpowiedź x )) Najlepiej użytkowników tego telefonu ;P Pozdrawiam i z góry dziękuje ;**

  • 0

    298. ~ze stażem  2008-02-21 20:38:05  host: aalk139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Seimka wszystkim ;}Ja te telefon mam już ze 2 lata i wierzcie mi jest po ciężkich przejściach i dalej sie trzyma ;]Lekko ekran jest zrysowany ale jeszcze coś widać... ;)Mp3 jest wyjebiste ;] Szkoda tylko, że nie można wgrać obrazków do telefonu, ale słyszałam, że jest do tego jakiś program. Może ktoś wie jaki, ale bezpłatny ;p xD Czekam na waszą reakcję ;) A ogólnie to telefon jest całkiem spoko ;] Z góry dzienx ;]

  • 0

    299. ~niko  2008-02-23 18:05:09  host: aaku29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dodaje sie mp3 z kompa na komurke wiem ze przez USB ale gdy kopiuje i chce włożyć to folderu ładuje sie laduje i sie nie załaduje!! albo wyskakuje jakiś problem dlaczego? trzeba sciagnas jakiś program ?? prosze o pomoc!!!

  • 0

    300. ~Problemos  2008-02-23 19:20:40  host: aaku29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie proszę grzecznie o odpowieć jak kopiuje mp3 na fona to wyskokuje okno z napisem "nie można skopiować bo parametry są nieprawidłowe"Proszę o odp a najlepiej jak najszybszą:)zgóry Dzięki:)THX

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet