Alcatel OT-E256 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-E256 Opinie o Alcatel OT-E256

Alcatel OT-E256

w sumie: 138
  • 0

    1. ~stopka  2005-11-23 22:29:59  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    takie cóś to ni!!

  • 0

    2. ~drwal  2005-12-01 00:16:58  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie kupujcie ten telefon!!
    ...mam go od pół roku i jestem z niego bardzo zadowolony. Dodam że cena którą oferuje Orange jest stosunkowo zanizona... w porównaniu z innymi modelami. Dzwonki brzmią idealnie, a wyswietlacz i kompozycja menu są nieziemskie...pomijając oryginalność klapki, która doskonale sygnalizuje o nadchodzących wiadomosćiach...POLECAM tego ALCATELA!! miodzio

  • 0

    3. ~Ali  2005-12-02 20:10:50  host: 213-238-76-111.adsl.inetia.pl

    a ile trzyma bateria?

  • 0

    4. ~AmeK  2005-12-03 11:11:48  host: f136.osiedle.net.pl

    A czy ten telefon ma Irde???

  • 0

    5. ~Paddyx  2005-12-08 11:49:17  host: egate.cantonimotor.com.pl

    Czy ten telefon posiada kalendarz z organizerem ????

  • 0

    6. ~iks  2005-12-12 13:07:22  host: r1.sinus.one.pl

    a czy można dostać te telefon bez aktywacji , czyli bez abonamentu na karte?

  • 0

    7. ~oli  2005-12-17 00:05:18  host: azw62.internetdsl.tpnet.pl

    dobry telefonik fajnie wyglada

  • 0

    8. ~Snake  2005-12-19 18:00:36  host: bhj161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanko, coc watpie czy ktos na nie odpisze, czy warto tn tel kupic za 200zł?? bo wiem ze OT E159 jest chujowe (bez kolorowego wyswietlacza) ale 256 to niewiem jeszcze

  • 0

    9. ~tayger  2005-12-22 08:34:32  host: ptkbm.centertel.pl

    Ja ma taki tel. ale organizare w nim nie ma do kupienia jest w orange go czyli dawny pop za 256 brutto(bez umowy), a pozatym mało funkcji ale ogólnie fajny :)

  • 0

    10. ~kapi  2005-12-24 09:23:28  host: aaxo50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zawalisty telefonik wprawdzie niema bajerów ale ogólnie jest spoko i zawalisty ma wyglą najwazniejsze że jest polifonia (16 tonowa) i kolorowy wyświetlacz (4096kolorów)

  • 0

    11. ~pinho  2005-12-24 12:00:37  host: zr98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od wczoraj i jest mały, poreczny i elegancki... jeśli ktos chce mieć w telefonie full bajerwó to niech sobie zakupi SE 750i...
    Telefon ma słuzyc d dzwonienia i smsów...
    Jedno pytanie ... GDZIE on ma irde ??

  • 0

    12. ~klos  2005-12-25 13:19:56  host: w3cache.hel.org.pl

    gdzie można pobrać dzwonki, tapety i gry do niego?

  • 0

    13. ~mju  2005-12-25 17:28:44  host: eve30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poza fajną formą clamshell'a ten telefon jest funkcjonalnie do bani:
    1. Brak możliwości wybierania skróconego - t.j. wywołanie przypisanego numeru z pamięci jednym z klawiszy klawiatury, co jest bardzo praktyczne;
    2. Fatalna polifonia, brzmi jak chrypiąca puszka po konserwach, a wśród dzwonków Schubert i Chopin! Brak możliwości zdefiniowania włanych dźwięków lub wyboru niemelodycznych;
    3. Brak trybu głośnomówiącego
    4. Nie ma IrDA ani GPRS ani MMSów
    5. Kąt po rozłożeniu powinien być bliższy 180 stopniom, bo słuchawkę trzeba odchylać od głowy - niewygodne,
    6. Trudne wkładanie karty SIMM - łatwo uszkodzić styki

    W sumie fynkcjonalnie nie dorównuje nawet OT-320.

  • 0

    14. ~mju  2005-12-25 17:32:37  host: eve30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jeden brak - nie ma kalendarza mimo, że ma datownik. OT-320 nawet to ma!
    Kupiłem i właściwie żałuję, ale brak było danych w Internecie, a sprzedawcy zwykle nic nie wiedzieli.

  • 0

    15. ~bakulik  2005-12-25 17:33:15  host: qu198.internetdsl.tpnet.pl

    ~pinho: Ten telefon nie ma irdy.

  • 0

    16. ~dara  2005-12-26 18:26:24  host: czl91.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest cudowny :) bo ja go mam :)

  • 0

    17. ~mju  2005-12-27 21:59:04  host: euu121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dalsze dziadostwa tego telefonu:
    - w stanie złożenia z początku dzwoni cicho, a gdy dojdzie już do jako takiej głośności by go usłyszeć, jest już zbyt mało czasu by zdażyć go dobyć i odebrać połaczenie. Nie ma możliwości by dzwonił od razu głośno!
    - gdy piszesz SMSa nie ma licznika znaków! Nic nie sygnalizuje gdy przekroczysz 160 znaków, i wysłanie z niego takiego SMSa na niektóre liczne dość telefony, które mogą przyjąć do 160 znaków kończy się niczym! To fatalna wada!
    - SMSy w pamięci nie są numerowane - trudno nad nimi panować;
    - nie ma WAPu (mało ważne)
    Nawet jako podstawowy telefon dla Pań sie nie nadaje. Jedyne, co ma dobre - to wygląd.

  • 0

    18. ~gonia  2005-12-31 10:25:40  host: acwr97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam ten telafon i teraz załuje nie ma wapu ani mmsów a w orange powiedzieli ze ma jak go brałam!! dzieki wielkie!!nie wiedziałam ze taka firma moze mnie oszukać!!

  • 0

    19. ~wenus  2005-12-31 11:05:36  host: aaxx174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez dostałam ten telefon na gwiazdke jest bradzo fajny polifonia extra ma dodatkowo ems i sms a to jest super dzwonki brzmią extra a w dodatku ten wyświetlacz porosyu miodzinio

  • 0

    20. ~BiLLo  2006-01-04 11:16:14  host: 217.97.213.2

    ten telefon jest do bani :(

  • 0

    21. ~Karolinka  2006-01-07 16:56:28  host: csknet-84-234-32-249.csk.pl

    ehh fajny jest ten telefon- rozmyslam wziecie go w abonamencie bo fajnie wyglada ale tylko szkoda ze nie ma mmsow :/ reszte da sie zniesc :D

  • 0

    22. ~  2006-01-11 14:46:29  host: 213-238-102-254.adsl.inetia.pl

    chciałabym wiedzieć jak z tego telefonu ot -e 256 pobiera się dzwonki polifoniczne proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    23. ~kasia  2006-01-13 20:25:30  host: aawm155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja właśnie kupiłam i bardzo żałuje.

  • 0

    24. ~Bartek  2006-01-17 11:45:37  host: ajs146.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem go 3 dni i musiałem go dac do naprawy w prawdzie wymienili mi na nowy ale nie jestem zadowolony...:(

  • 0

    25. ~Czad  2006-01-23 11:59:34  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    Jakiś czas temu zakupiłem ten telefon i muszę się stroszkę posprzeczać z przedrozmówcami ;) Telefon jest abrdzo fajny. Nie będę ukrywał, ze na taką ocene zasłużył sobie wyglądem, który jest zajebisty! Racja: nie ma żadnych bajerów.. ale jeśli ktoś chce mieć jakieś gry, czy mp3, to niech sobie kupi N-Gage i nie marudzi :) Kilka słów do 'mju' - pisząc sms'a jest napisane na ile esków się rozpisałeś/aś, klapka otwiera się niemal, że w idealny sposób, tzn: idealmnie przylega do głowy.. chyba, że ktoś ma jakąs niewymiarową ;) Polifonia jest całkiem spoko! Eleganco gra muzyczka. Jednak muszę się też zgodzić z 'mju', bo rosnący dzwonek jest troszkę dokuczliwy.. ale niech nie przesadza, bo ja jakoś zdąże odebrać.. Jest dość czasu, by jeszcze poddrodze coś przekąsić. Więcej się nie będe rozpisywał ;) i na koniec dodam, zę to świetny telefonik i za niską cene. Oby Wam i mi służył wieki. Pozdrówka!

  • 0

    26. ~Majreczka  2006-01-23 20:30:50  host: bzt202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni,niestety tracil zasieg i bateria trzymala stanowczo za krotko.Dzisiaj go wymienilam na nowy,ale widze ze sytuacja sie powtarza.Prosze napiszcie czy z waszymi tez tak jest :(On rzeczywiscie ma chyba tylko fajny wyglad

  • 0

    27. ~wEnIa  2006-01-24 22:45:16  host: 112.85-237-177.tkchopin.pl

    ten telefonik mam od miesiąca... z wyglądu mi sie podoba :) mały i wygodny... tylko szkoda ze nie moge znaleźć na niego zadnych dzwonków do ściągniecia :/ moze niedługo sie cos pojawi :)

  • 0

    28. ~blondi  2006-01-25 18:47:52  host: chello087207231241.chello.pl

    Telefonik spoko dla kogos kto potrzebuje tylko podstawowe funkcje

  • 0

    29. ~ibk gangsta  2006-01-26 11:14:40  host: abxv242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten kto go ma i mu sie głupio przyznac...mowi ze jest zajebisty..wypas polifonia i wszystko.......PRAWDA JEST TAKA ZA ONA JEST ZJEBANY I TYLE..pozdrawiam mazury

  • 0

    30. ~Erixon  2006-01-26 19:09:17  host: eeh37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ,,drwal" powiedz mi co ten telefon takiego ma że sie nim tak zachwycasz.odpowiedz

  • 0

    31. ~Wróg  2006-01-26 19:10:07  host: eeh37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten fonik to beznadzieja

  • 0

    32. ~Kacper  2006-01-26 21:20:55  host: aul218.internetdsl.tpnet.pl

    Każdy może mieć swoje zdanie. Nie nażekajcie ciagle. Dziwi mnie to, że ktoś kupuje kota w wokrku. Jeśli nie jesteś przekonany do zakupu to lepiej poszukać sobie informacji albo napisac do producenta, a nie kupować telefon i jeczeć, że miał mieć mms, a nie ma :/ Poza tym wady zdażają się w każdym telefonie ( najżadziej w nokii), ale był okres czasu, że seria siemnsa C35, M35i. Mimo wstrząso i wodo odporności samoczynnie bez uderzeń, ekrany im pękały (podobnie jest /było z nokia 5210)
    Pozdrawiam i zalecam przemyśleć sobie po co potrzebny jest nam telefon do komunikacji czy do rozrywki, a może do tego i do tego. Ja mam nokię 1100 i jestem bardzo zadowolony, telefon prosty i bezawaryjny. Polecam

  • 0

    33. ~Calippa  2006-01-27 17:20:23  host: gts8-22.rybnet.pl

    A wszędzie piszą ze ma Irda hmm... moze faktycznie ,ma ..ale gdzie hehe ..mi sie tez bardzo podoba

  • 0

    34. ~sarenka  2006-01-31 19:24:05  host: dyn58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon calkiem przyzwoity, ja jestem z niego zadowolona . minusem dla mnie jest wlasnie brak sygnalizowania konca sms'a. ale generalnie jest git :D

  • 0

    35. ~jksr  2006-02-01 16:47:13  host: asteroidy.ekspres.net.pl

    super telefon własnies e go kupiłech niormalnie wrzystko co powinien miec telefon:)

  • 0

    36. ~mju  2006-02-04 18:11:27  host: evg152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podtrzymuję wszystkie moje zastrzeżenia co do funkcjonalności tego telefoniku. "Czad" - ja nie mam pretensji, że nie ma MP3 czy gierek!
    Nie wszyscy są w stanie ocenić ergonomię posługiwania się i jakość np. dzwięku. Twórcy z Alcatela sie tu nie popisali.
    Dodam jeszcze jedną wadę - kiepski czas działania z baterii

  • 0

    37. ~anka  2006-02-08 16:36:28  host: bbm230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon!!!

    powaznie! bateria krótko trzyma tojest skandal
    tylko fajnie wygląda TO FAKT
    pozdrawiam

  • 0

    38. ~Pika  2006-02-10 18:41:03  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    wlasnie go kupilam, moze byc, chociaz wczesniej mialam zajebistego samsunga i czuje sie tak jakby z laptopa przejsc na atari, tyle ze w moim zajebistym samsungu z bajerami zespulo sie wszystko, co bylo do zepsucia:P ten jest na tyle prosty, ze mam nadzieje ze dlugo posluzy. oczywiscie polifonia fatalna, kolory do bani, rozdzielczosc- szkoda gadac, ale do cholerki- to byl tel za zlotowke, wiedzialam, co kupuje. na moj gust ma to samo co miala nokia3510i, zwlaszcza wyswietlacz.liczy sie to, ze ma byc bezawaryjny. reszte, za taka cene, jakos przetrawie:) a ladnie wyglada w babskiej torebce;)pozdro

  • 0

    39. ~Daga  2006-02-13 22:18:49  host: pot40-rtr.asternet.pl

    Ej mam ten telefon ale nie dokonca go rozkminilam czy moge sciagac na niego dzwonki poli i obrazki??

  • 0

    40. ~piter  2006-02-18 18:08:48  host: abyf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos wie jak zdjac sim locka bo w moim miescie w serwisach nie potrafia albo nie maja jakiegos sprzetu

  • 0

    41.  2006-02-20 15:37:27

    ten telefon to zwykły syf i ściema!!!!!
    podobnie jak NOKIE które podobno sa najlepsze i NAJDROZSZE!!!!!!!!!
    SONY ERICSSON NAJLEPSZY!!!
    SonyEricsson S700i,k700i,k508i TO
    telefony które moge polecic no NIE wspominajac juz o innych lepszych Sonniakach (W800i)

  • 0

    42. ~Czad  2006-02-25 23:57:08  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    No "painkiller" - teraz nie zabłyszczałeś. Napisałeś telefony.. hmmm.. TROSZKU drogie w porównaniu z E2567. Trzeba było odszukac coś jeszcze droższego i tu napisać.. Brawo! Ludzie, to jest telefon który w Orange kosztuje 1 zeta, a na kartę myślę, że sto pare zeta.. pomyślcie o tym, zanim 'wjedzecie' na Alcatela. Oczywiście moje opinie są mało obiektywne.. Chociaż bardziej, niż połowa wypowiadających się. Jeśli on jest taki beznadziejny, to sprawcie sobiwe Nokię 3310 i nie będziecie marudzić, że polifonia słaba, że wyświetlacz lipny.

    Pozdrówka wszystkim! i nie bulwersujcie się tak! :]

  • 0

    43. ~kawka  2006-03-02 22:39:11  host: ath218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik już 2 miesiące jest moim czwartym telefonem więc mogę się coś niecoś wypowiedzieć na jego temat.Więc tak bateria jest słaba więc co dwa dni praktyczne trzeba ładować . Dzwonki to jeden wielki SZOK//szumią jak w przedwojenne radio//a co do wyświetlacza to on jest przynajmniej spoko bo inaczej bym się załamała. Komórka ma bardzo fajny wygląd i fajną funkcję wyświetlania sms i nadchodzących połączeń./Mam tylko jedno pytanko do tych wszystkich ludzi którzy posiadają ten telefon :dlaczego nie można ściągać do niego dzwonków czyżby jeszcze się dla tego modelu niepojawiły ? Odpiszcie

  • 0

    44. ~aga  2006-03-03 10:40:43  host: 62.93.43.105

    ile linijek tekstu posiada wyświetlacz w tym telefonie

  • 0

    45. ~odbicie)))))))))  2006-03-03 14:34:50  host: ath218.internetdsl.tpnet.pl

    więc posiada 3 linijeczki tekstu i 2 spoko gry to tak przy okazji,no i drogie panie najważniejsza rzecz ta komórka może zastąpić wam lustereczko można się w niej przeglądać(*

  • 0

    46. ~  2006-03-08 18:49:02  host: bzq-88-152-180-207.red.bezeqint.net

    ja nei wiem ale mama mui go kupila a ze jestem z agranica i przesyla mi go przezkogos to jedyni podoba mi sie wyglad nei mam pojecia co ma srodku...wazne ze ma polifonie i klapke:]

  • 0

    47. ~malina  2006-03-12 15:53:14  host: ablt65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można ściągać na ta komórke dzwonki polifoniczne??

  • 0

    48. ~Kaśka102  2006-03-20 10:43:23  host: nat-be2.aster.pl

    super jest

  • 0

    49. ~Kaczka  2006-03-31 11:03:23  host: 213-238-90-155.adsl.inetia.pl

    jak mam sciagnąc na ta komorke jakies dzwonki??????

  • 0

    50. ~  2006-04-05 09:01:40  host: aaop22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego to szajstwo, kupcie siemensa ax72 w tej samej cenie.

  • 0

    51. ~Lukas  2006-04-05 09:03:58  host: aaop22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego po pierwsze nie można sciągać dzwonów ani nic po drugie w tej samej cenie kupicie siemensa xa72

  • 0

    52. ~onka  2006-04-14 12:15:22  host: bvt250.internetdsl.tpnet.pl

    a czy mozna do niego wysyłać jakies tapety??? czekam na odpowiedz

  • 0

    53. ~7405390-gg  2006-04-15 09:29:56  host: 46.85-237-182.tkchopin.pl

    czy on ma podczerwien, czy mozna sciagac dzwonki i obrazki? ale skoro nie ma mmsow to pewnie nie. nie znam sie na tych wszystkich nazwach ale fajnie by bylo gdyby cos takiego mial. a ogolnie to bardzo fajny telefonik:) te diody sa swietne a najladniejszy jest czarno-srebrny(mam taki), czy ktos moglby mi na gg powiedziec? z gory thx!

  • 0

    54. ~mika  2006-04-19 19:44:38  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    tez sie zawiodlam, po za fajnym wygladaem nie ma nic, pisalo na necie ze ma irde i mmsy a to jzu cos, ale nie bylo. jak go wlaczylam to sie wystraszylam wyswietlacza, juz lepiej kupic zwykly nie kolorowy. po miesiecu oddalam do reklamacji bo nie bylo zasiagu, a bateria trzyma b. krótko.

  • 0

    55. ~nina  2006-04-27 16:30:51  host: proxy.uznam.net.pl

    fajny tylko szkoda ze nie mozna sciagac tapet dzwonkow itp.:/

  • 0

    56. ~izula  2006-05-07 17:19:44  host: cra248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo mi sie podoba ten telefon ale po przeczytaniu tych wszytkich komenatrz jednak zrezygnuje z kupna jego:/a szkoda bo fajnie wygląda na obrazku;/

  • 0

    57. ~słodka  2006-05-08 21:59:20  host: dyn58.internetdsl.tpnet.pl

    Mi sie tam podoba ten telefon co wy macie wszyscy po 2latka ze musicie sciagac dzwonki czy tapety? telefon jest do dzwonienia a nie do sciagania a pozatym sama go mam i nie narzekam namawiam wszystkich na niego na prawde jest spoko!!!! polecam

  • 0

    58. ~  2006-05-12 22:16:29  host: user207-173.satfilm.net.pl

    zly nie jest. zadzwonie, smsa wysle, obudzi mnie. po co mi wiecej?

  • 0

    59. ~iwona  2006-05-16 13:14:05  host: bvt250.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam ten tel on niedawna i sie zastanawiam czy można do niego ściągac jakies tapety bo dzwonków nie mozna !!!!

  • 0

    60. ~agisek  2006-05-16 18:47:03  host: aua74.internetdsl.tpnet.pl

    fakt sony eriscon k30oi jest spox

  • 0

    61. ~Ane3ka_ns  2006-05-19 15:14:34  host: bnx229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale głupio gadacie ze jest do dupy w ogole wy macie telefony zeby sie nimi chwalic czy zeby z nich dzwonic i wysylas eski ??telefon moim zdaniem nie jest na pokaz po co mam dawac za telefon 500zł jak moge dac o wiele mniej i tak samo z niego kozystac jak z innych :/.Ja kupuje tego alkatala bo nie jest drogi a jest superr.Polecam go wszystkim papa

  • 0

    62. ~~~iwka~~  2006-05-22 13:36:12  host: biw160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuje wymienić telefon i zastanawiałam się nad tym alcatelem, ale teraz już sama nie wiem. mam kilka pytań ile przeciętnie trzyma bateria?? bo moim pierwszym telefonem był alcatel i sobie go bardzo chwaliłam, bateria trzymała po roku ok 7 dni...mógłby mi ktoś żetelnie doradzić?? z góry dzięki

  • 0

    63. ~Nil  2006-05-22 18:38:21  host: cd194.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zły nie jest( mowie na przykladzie alcatela ot e159 - jest identyczny tylko ma niekolorowy wyswietlacz ) i bateria trzyma ok.3 dni, telefon ma ladny wyglad, sluzy do wysylania sms-ow i do dzwonienia. trzy diody na klapce sa dosyc przydatne. jesli ktos bedzie z telefonu dzwonic i wysylac sms to POLECAM! jesli ktos chce sie zadowolic bajerami typu dzwonki i tapety to przykro mi... ale tak to jest ok

  • 0

    64. ~Nil  2006-05-22 19:01:43  host: aoj34.internetdsl.tpnet.pl

    telefon zły nie jest( mowie na przykladzie alcatela ot e159 - jest identyczny tylko ma niekolorowy wyswietlacz ) i bateria trzyma ok.3 dni, telefon ma ladny wyglad, sluzy do wysylania sms-ow i do dzwonienia. trzy diody na klapce sa dosyc przydatne. jesli ktos bedzie z telefonu dzwonic i wysylac sms to POLECAM! jesli ktos chce sie zadowolic bajerami typu dzwonki i tapety to przykro mi... ale tak to jest ok

  • 0

    65. ~mimi  2006-05-28 15:09:33  host: abcj53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon wymiata poprostu inne modele jesli oczywiscie nie widziałeś kiedykolwiek innego telefonu ;) polecam

  • 0

    66. ~gf  2006-05-29 00:32:22  host: chello087206219221.chello.pl

    Moim zdaniem telefon jest dobry - tzn. dla osob ktore korzystaja z telefonu - dzwonia, sms-uja - jest ok. Nie mam zadnych zastrzezen, jest zgrabny, bardzo latwy w obsludze. Natomiast dla osob ktore musza miec mnostwo dzwonkow gier mp3 i najlepiej dvd - odradzam. :)

  • 0

    67. ~gg 8529541  2006-06-06 19:31:40  host: auk226.internetdsl.tpnet.pl

    a czy jest lepszy od siemensa st55 ????????
    odp

  • 0

    68. ~Rock7Girl  2006-06-08 21:33:26  host: ejy10.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadziejny telefon ... Nic w nim nie ma Wiem bo go mam. Nie opyla się go kupować!!! Szajs!!!=/

  • 0

    69. ~khlgb  2006-06-08 21:35:50  host: ejy10.internetdsl.tpnet.pl

    Aha a bateria jest słaba!!!

  • 0

    70. ~fbh  2006-06-13 18:04:51  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    jak firma Alcatel może jeszcze istnieć przecież to najgrorsze telefony

  • 0

    71. ~thesilent  2006-06-13 23:30:50  host: 96-133.espol.com.pl

    Jezeli ktos oczekuje od telefonu wbudowanego telewizora plazmowego, subwoofera i pada do gier to sie troche rozczaruje. Telefon podoba mi sie, bo jest piekny w swojej prostocie. Zadzwonie, smsa wysle, budzik nastawie i tez cos tam pogram i w zupelnosci starcza. A po zamknieciu klapki mozna go schowac wszedzie. Poza tym jego uklad klawiszy i menu jest niemal identyczny, jak w nokii - a to jest na plus.

  • 0

    72. ~renegat  2006-06-13 23:33:26  host: 116.91.rev.vline.pl

    to tak jakbys zapytal czemu apple istnieje, skoro nikt nie uzywa ich kompów (co nie jest prawda)... ja sie powaznie zastanawiam nad kupnem tego telefonu, mam nadzieje, ze spisze sie dobrze. nie zalezy mi na tapetkach, dzwoneczkach czy innych pierdolach. wazne zeby byl maly, ladny i zeby dzwonil.

  • 0

    73. ~Weu  2006-06-18 13:59:49  host: ait92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon zdecydowanie nie nadaje sie dla dzieciaków dla których najważniejszymi funkcajmi telefonu są aparaty , tatpety , pierodły i inne gówna do niczego nie potrzebne; za to dla osób którym telefon potrzebnty jest do budzenia ,dzwonienia i słania sms-ów jest świetny . Nie ma jakiejś posranej klawiatrury z dżojtikiem który odopada albo klawiszy z pluszu , jest bardzo ładny i funkcjonalny .Swoja baterię ładuję co 3 ,4 dni . Jestem zadowolona z tego telefonu .

  • 0

    74. ~dominika  2006-06-27 19:19:10  host: 83.68.93.235.mielec93.tnp.pl

    strasznie podoba mi sie ten telefon.jutro ide sobie go kuić :0

  • 0

    75. ~Jacek  2006-06-28 17:31:53  host: router.qnt.pl

    Mam tego tela, ale mam jeden problem. Co którąś rozmowę muszę całkowicie wyłączyć telefon, bo zwykłe naciśnięcie przycisku zakończ (czerwona słuchawka) co jakiś czas nie działa.

  • 0

    76. ~justyna  2006-06-29 15:30:15  host: ejo207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj :) podobal mi sie w danej ofercie dostalam go po 1zl :D wiec nawet sie nie zastanawialam podstawowe funkcje bo po co mi szpery bajery do szpanowania :P jak niektorzy to robia buheheh :) poleeecam!!!!!!!!!! :) a jak sie sprawdzi... jeszcze zobacze i napisze w razie usterek

  • 0

    77. ~voytek  2006-07-01 12:35:12  host: xu122.internetdsl.tpnet.pl

    kupuje ten fonik i jest bardzo ok. po co mi w telefonie jakies pierdoly jak tapety dzwonki gry i filmy. tel jest do smsowania a nie dzwonienia.

  • 0

    78. ~Aśka- 5373843  2006-07-04 10:33:17  host: yf18.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Dlaczego przychodzą mi wiadomosci CB ( dosłownie co chwile, co minute) - pojawiło się to po sciągnięciu simlocka. Jak wyłączyć tą opcje?

  • 0

    79. ~Ada  2006-07-12 20:36:10  host: host-81-190-90-240.gdynia.mm.pl

    Moim zdaniem ten telefon jest bardzo prosty w obsłudze, ładny ale ma jedną wade- zbyt mały ekran !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Polecam go wszystkim. Pozdro !!

  • 0

    80. ~kupka  2006-07-14 21:21:37  host: host-81-190-205-219.gorzow.mm.pl

    cisnijcie wszyscy telefon wogule nie wyglada jakbym mial taki wstydzilbym sie go wyciagac narazka i poizdrawiam

  • 0

    81. ~mju  2006-07-28 22:27:55  host: dam246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Znajdziecie w opiniach tutaj kilka MOICH krytycznych uwag o tym OT-256 (szukaj ~mju). Nie odnoszą się one do bajerów, bo nie oczekiwałem ich w tym telefonie. Dotyczą istotnych podstawowych funkcji prostego telefonu!
    Do tych wad. które tu znajdziecie dodam jeszcze jedną, praktycznie sprawdzoną: telefon ma kiepską czułość. Tam gdzie inne (tez proste) działały, on przerywa i tnie rozmowę. Trzeba wyjść z domu na dwór i tam znaleźć miejsce, gdzie jako tako działa. W miastach, gdzie sygnał GSM jest silny, tej wady się nie zauważa.

  • 0

    82. ~Mucha  2006-08-01 13:42:45  host: 87-205-94-82.adsl.inetia.pl

    Wasnie nie wiem czy kupic sobie ten telefon ... kazdy ma o nim inna opinie i juz sie w tym pogubiłam

  • 0

    83. ~  2006-08-02 10:54:05  host: ail110.internetdsl.tpnet.pl

    a ma podczerwień? prosze o odpowiedz :)

  • 0

    84. ~alcater  2006-08-02 13:50:56  host: s94.wzg.kolornet.pl

    telefon nie posiada poczerwieni i chyba nic nie da sie z ciągnąć nie bardzo jestem z niego zadowolona i mam zamiar kupic inny tel... :( !!!!!!!!!!

  • 0

    85. ~Markiewa  2006-08-08 12:52:30  host: dl66.internetdsl.tpnet.pl

    Kurcze..A ja dzisiaj mialam go kupić..I teraz to juz sama nie wiem..Mało informacji jest o nim podanych...Eh...Ma IRD.albo jakiś dyktafon chociaż? Mam własnie alcatela, który kompletnie nie działa, ale dlugo sie trzymał (wpadał do wody itd..), myślę, ze to dobra firma..Prosze o odpowiedź..:)

  • 0

    86. ~WIARA  2006-08-09 18:54:37  host: bum210.internetdsl.tpnet.pl

    markiewka nie kupuj tego telefonu - to jest największy badziew. NAPRAWDE. :D Są w tej cenie lepsze telefony - NIE KUPUJ!!!

  • 0

    87. ~gusia_33  2006-08-13 21:09:42  host: cbp103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    łaba bateria ( wada chyba fabryczna ) fatalna Polifonia mało czytelny wyświetlacz wolny procesor mały lekki poręczny atrakcyjny wygląd łatwy soft (prawie nokia) poprostu mała przenośna budka telefoniczna polecam osobą które lubią wygodę i komfort odradzam tzw. bajerowiczom i szpanerom

  • 0

    88. ~Pawcio  2006-08-17 08:29:49  host: anw106.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny tel. fajny ładny itp tylko niewiem czy ma wapa odpowiedzcie?

  • 0

    89. ~abu  2006-08-27 00:52:27  host: 212.160.86.252

    czy ktoś mi powie jak ściągnać sim locka z tego telefonu???????

  • 0

    90. ~  2006-08-31 15:55:04  host: abpy178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon moze być ale ma jedną wade nie możen anic ściągac o jest to a jak bny moz ena było s.ciągać to był by OdjazdowY A gdy by miał jeszcze aparat to już całkiema kamero to byl by najlepszy tel na świecie oczywiścia jak by była jeszcze irda i blootho ja ten telefopn kiedyś w perzysz łości przerobie hehehe KUPujcie Go On Jest świetny ....!!!!!!!(Z wyglądu hahahahah)

  • 0

    91. ~paulun  2006-09-01 11:24:32  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    oj co wy hcecie od tego telefonu! przeciez to telefon za zata,czego wy oczekliwaliscie?najnowszej technologii?:P ja mam go 3 dni i juz mi cos szwankuje,nie chce mi mala cholera ladowac:/musze wylac i wlozyc baterie:/ale jak na taki plaski telefonik z tak mala bateryjka dziala loos,jest sliczny z wygladu i dkla kogos kto nie musi szpanowac komora(jak ja;) moze byc.mi tam sie podoba,tylko martwie sie ,ze sie szybko popsuje:/

  • 0

    92. ~mandarynka  2006-09-06 17:00:25  host: dxw199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie jest dla szpanerów ktorzy lubia sie wszystkim chwalic swoim telefonem...nie! ja nie potrzebuje zadnego aparatu itp. pierdol w moim telefonie!a szpanerzy niech sie powaznie zastanawia po co kupili sobie telefony!!!

  • 0

    93. ~hohner  2006-09-13 02:51:43  host: prosie7.aster.pl

    telefonik maly, ladny, prosty i nie szpanerski, dzwoni, smsuje, budzi rano...to copotrzebuje, od ponad 5 czy 6 lat uzywalem nokie 3210 wiec czas na zmiane ;P

  • 0

    94. ~paula z dębicy  2006-09-15 00:36:49  host: z-debica.mt.pl

    Czy ten telefon w ofercie ZETAFON może kupic osoba która nie zarabia sama na siebie czyli. np. studentka ucząca sie ale niepracująca ?

  • 0

    95. ~roboman  2006-09-19 18:46:33  host: nat-II-B.bsk.vectranet.pl

    mam go os dziś 19.09.06 od 17 jest fajny i malutki miałem nokiie 6230i (super)ale oddałem ją dla ojca musiałem bo był mu potrzebny ale tak wogule to ten alcatel jest super choc nie ma bajerów i tak mi sie podoba zachęcam do kupna yo!!!!!!!

  • 0

    96. ~Ulcia  2006-09-25 11:59:21  host: 82.160.206.20

    Ja sie wlasnie zastanawiam czy przechodzic z karty na mixa w orange i w tym jeste ten tel.Juz sama nie wiem czy warto go kupic...ale w sumie za zlotowke...A nie wiecie czy w mixie sa smsy po 1 gr??Pozdr

  • 0

    97. ~Ana  2006-10-01 15:46:26  host: acxr192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo łatwy w obsłudze, ale to chyba jego jedyna zaleta. Słaba bateria, kiepski zasięg, beznadziejna jakość dzwonka i potwornie muli. Nie polecam.

  • 0

    98. ~MaGG!e  2006-10-21 15:00:36  host: bpn192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj mam sobie go kupić.. a z waszych opiń.. wynika, że jeśli chodzi o funkcje to nie jest zbyt fajny!! Co lepsze?!? Ten telefon czy Nokia 3510i ? Powiedzcie szczerze..

  • 0

    99.  2006-10-25 16:53:45

    fajny:) jakby mial WAPA i GPRSA do sciagania dzwonkow MMS-y ew.IRDE i troche wiekszy wyswietlacz to bym go chcial bo jest ladniutki:).Do markiewa:jak chcesz alcatela z bajerami to bierz OT556 nie jest drogi (nowka 299zl.) a ma aparat irde itp..A pozatym zobaczcie ludziska alca ots853-osmy cud swiata!

  • 0

    100. ~góóóóórol  2006-10-26 23:37:30  host: chello087207034158.chello.pl

    a idzta z tym w cholere ludzi;/;/;/ jak dotad to alcatel moze ze 4 fony sensowne miał ale to to jest porazka za darmo tego nie chce;/;/;/

  • 0

    101. ~ciosza  2006-11-06 07:49:23  host: dsl.gorowo.macrosat.pl

    To jak mi doradzacie brac ten telefon czy nie ? Czy az tak bardzo muli? Bo mi tylko wystarczy do pisania smsów i dzwonienia~i nic wiecej~! No włąsnie a jak sie pisze na nim smsy ? fajnie i czy duzy jest wyswietlacz ? pozdro

  • 0

    102. ~lukasz  2006-11-08 18:52:18  host: by122.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jestem zadowolony w sumie za 1zl co sie kupi?? nic a mi nie jest potrzebny aparat na huj ? mialem tel z aparatem i robilem zdjecia moze z 1 tydzien polecam ten telefon kupilem jak nowy 3 miesiace mial i zaplacilem 90zł jest cool

  • 0

    103. ~ciosza  2006-11-10 20:43:46  host: dsl.gorowo.macrosat.pl

    dla mnie tez telefon jest cool po co mi aparat to frajda na 1 dzien a potem sie znudzi;][ mialem juz telefony z aparatem(mnustwo) ] mam tylko male pytanie czy w telefonie mozna zmniejszyć czcionke ?

  • 0

    104. ~  2006-11-18 14:09:00  host: ela10.internetdsl.tpnet.pl

    czy jest mozliwosc odbierania mms z tego telefonu alcatel ot-e 256

  • 0

    105. ~Rusek  2006-12-06 00:04:37  host: xdsl-18982.wroclaw.dialog.net.pl

    Ja mam ten telefon od prawie roku, caly trzeszczy gdyz upadal wiele razy, ale jednak dziala, zeszlej zimy mial przypadlosc wylaczania sie na mrozie...bateria w sumie trzyma krotko, ale szybko sie laduje, czcionka rzeczywiscie jest strasznie duza i procesor lekko zmulony, ale za złotówkę w małym mixie czego można oczekiwać :-)

  • 0

    106. ~kasia  2006-12-09 19:51:24  host: aaxf60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dzisiaj sprzedałam ten badziew. Nie kupujcie tego telofonu!

  • 0

    107. ~M@gdlenka  2006-12-28 19:43:15  host: apd42.internetdsl.tpnet.pl

    No nie wiem czy te wasze gatki są prawdziwe ale jutro się przekonam kupuje go i to co wy piszecie to same bzdety i kłamstwa. Wy musicie mieć bajery sjery a mi to po jajco . Jak się wam nie podoba to po jakie jajco go kupiliście ?

  • 0

    108. ~racuch  2006-12-29 11:28:50  host: 212.122.223.67

    ja tego tela mam od pol roku i ejstem zadowolona:) szybko sie laduje jest maly i poreczny fakt nei ma zadnych bajerow ale to mi nei przeszkadza:)

  • 0

    109. ~haker  2007-01-06 20:06:25  host: exc132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon można skonfigurować

  • 0

    110. ~jA ^^  2007-01-07 15:41:16  host: bte67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko byłoby ok.. mam go od maja. 2 razy był w naprawie a na prawdę go szanuje! raz przestał działać kalwisz 9, a teraz nie chciał się włączyć po tym jak raz odegrał budzik x| malutki i kochaniutki ;) mimo że bateria trzyma jeden dzień to i tak go kocham xD

  • 0

    111. ~paulo  2007-01-21 21:42:15  host: net142.netcontrol.pl

    ej wiecie jak z tego fona sciaga sie simlocka??? prosze piszcie odpowiedzi bo to bardzo pilne!!!

  • 0

    112. ~....  2007-02-07 17:31:38  host: dyt115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a długo wytrzymuje bateria?

  • 0

    113. ~BG  2007-03-16 20:10:27  host: cmpc018-233.cnet2.gawex.pl

    Mam go, mały poręczny ale dzwonkow pobrac nie mogę !!!

  • 0

    114. ~^^``;/``^^  2007-03-31 10:34:22  host: xdsl-6216.elblag.dialog.net.pl

    yyyy... myslalam ze bedzie lepszy;/ bateria trzyma krotko i wogole!;/ kur*a przeciez ten telefon to totalny zlom!!!

  • 0

    115. ~ja  2007-04-10 19:43:28  host: gts9-1.rybnet.pl

    wiecie moze ile kosztuje naprawa tego cudenka...bo mi przestał dzialać tzn nie pokazuje mi kontaktów i moge wysłać tylko 2 esy i to po 2 esie juz sie zawiesza tak samo z dzwonieniem...

  • 0

    116. ~  2007-05-06 18:06:35  host: bgc102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    są trudności z zakupieniem baterii do tego telefonu :(

  • 0

    117. ~malutka  2007-05-08 19:16:45  host: private40.static.kutno68.tnp.pl

    telefon fajny i zgrabny ale przekichany szybko sie rozładowuje i juz był kilka razy w naprawie

  • 0

    118. ~Natala  2007-05-23 22:01:40  host: eqd63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten maly zgrabnitki telefonik posiadam juz od przeszlo roku ... wiem nie ma zadnych bajerow i takich tam bzdetow ale jest fajny i poreczny mi jako dziewczynie bardzo odpowiada jest malutki i wszedzie mozna go wlozyc a bateria to godzinka o naladowane spox:) mnie tam taki wystarcza:)

  • 0

    119. ~Tomek  2007-06-10 22:10:23  host: 87-205-77-214.adsl.inetia.pl

    on ma kolorowy wyświetlacz czy tylko imitacje bo znajomy mi powiedział że to tylko imitacja kolorowego ... Prosze o odpowiedź na gg 760728

  • 0

    120. ~Kara  2007-06-19 13:26:26  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    A po gówno jakieś bajery i aparat w telefonie. Do robienia zdjęć są aparaty. Mi ten telefon pasuje. Ma podstawowe funkcje,jest poręczny i dosyć ładny. Nic do niego nie mam...:)

  • 0

    121. ~Baśka  2007-07-06 21:37:22  host: 76-34.idc.net.pl

    ja mam ten telefon 2 lata i jest fatalny..

  • 0

    122. ~KASIA14  2007-08-02 22:33:26  host: xdsl-5954.bielsko.dialog.net.pl

    MIAŁAM TEN TELEFON. DOSTAŁAM GO W GRUDNIU, NO I STAŁO SIĘ!! ZABLOKOWAŁAM GO. ALE MI SIE ON STRASZNIE PODOBA JEST LEKKI MAŁY I WOGÓLE SUPER ALE TERAZ MAM NOKIE 2610 TEZ MI SIE PODOBA ALE JAK BY TAMTEN DZIALAL TO BYM SIE MOZE ZAMIENILA LUB BYM MIALA DWA FONY

  • 0

    123. ~kaczuszka  2007-08-13 23:49:27  host: cxc138.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam inne pytanko?Może troszkę banalne, ale nie mam pojęcia jak się go włącza a próbowałam wciskać wszystko???:( Proszę o odpowiedz:P

  • 0

    124. ~  2007-08-23 14:02:22  host: aej154.internetdsl.tpnet.pl

    totalny złom nie kupujcie go

  • 0

    125. ~Nikita  2007-09-11 13:26:53  host: user37-069.satfilm.net.pl

    Ten telefon jest do dupy. Wiem bo miałam go przez 2 lata. Zadnego neta,aparatu, polifoni i to chyba na tyle... P.S."kaczuszka" przyciśnij długo ten czerwony klawisz na klawiaturce to się włączy:).

  • 0

    126. ~mldziadekbn  2007-10-20 03:48:25  host: 217.153.81.78

    a ja kocham swoja misie :) i mam przynajmniej z nią kontakt dzieki temu alkatelowi :) Może wypasem nie jest ... ale jestem typem kolesia co duzo imprezuje i czesto gubi telefony wiec po co mi lepszy :) KOcham Cię Paulinko (bejb)

  • 0

    127. ~niedzwiedz  2007-11-06 01:25:21  host: dww196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam jego ubozsza wersje e159 ale jest naprawde wspaniały takie tamagoczi ^^^ a najleprze w nim jest to ze nikt go nam nie ukradnie :D simlocka z niego można ściągnąć za 10 zł(przynajmniej ja tyle płace z byle jakiego bym nie sciągał na giełdzie bo w komisach nawet i 50 chcą i to jeszcze mówią ze moze sie uda może nie i czasem chca go 2 dni przetrzymać poprostu paranoja ludzie sie nie znaja i tyle ) OK gdy zdejmiemy osłone z tyłu to widać tak : lwia częćś to bateria potem wystaje troszke karty sim a ponizej jest dziurka i są tam takie kropeczki sa to styki do kabla tam sie go wpina zdjecie simlocka trwa z zegarkiem w ręku 3 minuty xD

  • 0

    128. ~meduza095  2007-11-11 22:21:11  host: bmm18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tez ten telefon:D:D i jest fajny , malutki , i bardzo ładny;];] czasami sie zacina ale zadko:P ogólnie jestem z niego zadowolona:):)

  • 0

    129. ~pawelel  2007-11-21 17:45:43  host: chello089079254074.chello.pl

    ja mam ten telefon 2 lata i musze powiedziec, ze nie mialem z nim w ogole problemow. w naprawie nie byl ani raz. jest on bardzo dobry dla osob, ktore kupuja telefon do dzwonienia, pisania, no i zeby obudzil rano ;) bateria nie byla wymieniana i trzyma 2 dni, a eksploatuje go dosc znacznie, bo wykorzystuje pakiet 500sms + 25zl misiecznie. jak na 650mAh i 2 lata, to przyzwoity wynik. po za tym jest malutki i bardzo poreczny. faktycznie jest "ograniczony" jesli chodzi o funkcje, ale to mial byc prosty i tani telefon, a nie wszystko-robek. aha, zapomnialbym, ma (jak na telefon z takim stazem na rynku) bardzo inteligentny slownik, np. mozna dodac "@#%&*", ktore sam napisze jak piec razy sie wcisnie klawisz 1, a jak cos dziwnego przypadkiem sie doda, to mozna to usunac

  • 0

    130. ~  2007-12-01 21:23:34  host: apn-77-114-15-51.gprs.plus.pl

    hej :) telefon jet ok jeśli ktoś chce dzwonić a nie szpanować bo w końcu to telefon :) tylko mam problem bo padła mi bateria i musiałem kupić druga ale tez długo nie pochodziła:):)chyba muszę kupić oryginalną baterie alkatela :) tylko gdzie ?

  • 0

    131. ~licba  2008-01-12 14:24:39  host: 078088106221.mor.vectranet.pl

    telefon ogulnie tragiczny bateria trzyma gora 1 dzien bez rozmow gdy z kims rozmawiam musi byc naprawde cicho poniewaz glosnik jest strasznie slaby do tego gdy dostane pare sms caly telefon blokuje sie.... nie polecam takich telefonow

  • 0

    132. ~Paulinka  2008-01-22 10:49:10  host: ru234.internetdsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego telefonu. On niczego nie ma. Poza ty chyba jedna nie pa polifonii...;/

  • 0

    133. ~Ania  2008-06-17 21:17:43  host: aue10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 lat. I wszystkie 2 lata się z nim męczę. No prawie 3 .. i już chce nowy telefon. To badziew, i nikomu nie radzę go kupować...

  • 0

    134. ~inka  2008-12-20 02:35:41  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    Moj telefon wykapal sie sie przez przypadek w herbacie i po wlaczeniu nie czyta juz karty sim. W serviesie powiedzieli ze naprawa nie warta jest zachodu (koszt ok. 600 zł czyli dwa razy tele co jako nowy jest wart. Miałam go 1,5 roku z i teraz musze szukac następny do karty sim. Ogólnie ten model miał słaby głośnik, bateria trzymała 3 dni. Bez bajerów, dla małowymagających...

  • 0

    135. ~kjhu  2009-02-11 19:30:58  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    to fajny telefon:P Polecam

  • 0

    136. ~hahas  2009-03-07 10:37:18  host: 95.160.223.222

    czy na tym telefonie można mieć gg?

  • 0

    137. ~strr  2009-06-21 16:45:26  host: proxy-kunice.maxnet.66.pl

    ...a ja kupiłem taki za 99 pln nowy z dwuletnia gwarancją - cel: włożenie karty pop żeby móc z dzieczyną za 3 gr za minutę rozmawiać, a tak to będzie leżał w domu...i do takiego celu znakomicie się nadaje, no i za małe pieniądze mam nowy telefon, który mogę użyć gdyby mi sony ericsson nawalił...

  • 0

    138. ~maroi  2010-07-28 15:33:45  host: eaq10.internetdsl.tpnet.pl

    jak za 12 zł to jest wyjebany w ***

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet