Alcatel OT-E230 - opinie
Telefony Alcatel Alcatel OT-E230 Opinie o Alcatel OT-E230

Alcatel OT-E230

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2007-04-27 21:22:00  host: public-gprs18449.centertel.pl

    Boski telefon... ale w 200 roku :) na 2007 to lipa

  • 0

    2. ~roger  2007-05-01 11:14:12  host: acpv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiesz nie każdy potrzebuje skomplikowany telefon. Ten jest prosty, nawet fajnie wygląda, wydaje mi się że będa osoby którym ten telefon bedzie odpowiadał

  • 0

    3. ~g  2007-08-20 19:29:59  host: p1.infonetsc.pl

    telefon ładny! ale funkcje jak na 2007 rok to trochę lipne! ten tel nawet mmsow nie ma! moze w 2003 roku bym go kupila ale teraz nie!!! lipa!

  • 0

    4. ~  2007-08-23 14:00:13  host: acmv224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm... miałam go mieć, ale odrzucił mi wygląd. Ale na pewno są osoby ktorym sie spodoba. Funkcje.. hm, przecietnie telefon to nie centrum multimedialne wszak ;]

  • 0

    5. ~aaan  2007-08-30 23:05:51  host: c143-204.icpnet.pl

    a ja go kupilam, tylko dlatego, że był tani - a ja potrzebowałam tel tylko i wyłącznnie do rozmów w orange

  • 0

    6. ~ankeee  2007-09-01 12:55:49  host: p1.infonetsc.pl

    telefon do dupy! juz mi klapka sie obruszała! nie polecam

  • 0

    7. ~dezeodorant95  2007-09-04 13:01:11  host: 6.ksiezyc.pl

    czemu?? bardzo fajny telefo może jest prosty ale oki!!! i cena tego fona nie jest duża!!

  • 0

    8. ~dexter64  2008-02-09 13:25:57  host: proxy5.tkdami.net

    do rozmow isms ten telefon jest super

  • 0

    9. ~dudek  2008-03-24 20:28:16  host: ava90.internetdsl.tpnet.pl

    Wrażenia fatalne, dłuższe smsy dochodza pogmatwane, połowicznie albo wcale... ;/ Wyświetlacz mały i brzydki, brak MMS. Za taki telefon nawet to 70 zł to za dużo

  • 0

    10. ~  2008-03-25 15:32:21  host: host235.net81.citysat.com.pl

    a ja mam tego fonika i mi wystarzczy bo mozna dzwoniv i wysyła s eska a to ze klapki da do du.. to nie pradwe a bo ten fon jest wytzrymały zleciałmi az 50 razi i nic

  • 0

    11. ~kosiarkaa  2009-07-30 10:42:43  host: 212.160.172.70

    a co prowadzisz notesik, w którym zapisujesz ilość upadków swojego telefoniku? hehe

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet